עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אני מחפש המלצות לקניית מחשב חזק למשחקים ולהכל בסביבות 7000 אפשר לחרוג תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  2. הכנסתי בטעות אורז לתוך המקלדת... סתם שאלה שעלתה בי, איך מנקים תמקלדת?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שעונה למיפרט הבא: תקציב: עד 5K, עדיף פחות, אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את ההבדל. שימוש: אינטרנט, אופיס, תיכנות (NET. למשל) , לא משחקים וכו'. מסך: 13.3 ומעלה. חייב להיות מאט. וגם המיסביב לא מבריק. עכבר: רצוי track ball (סטיק כמו של IBM), אבל כנראה שאוכל להתרגל גם לפד מוצלח. מיקלדת: רכה ונוחה תאורה למיקלדת: רצוי מאוד משקל: 1.8-2.5 אבל עדיף כמה שפחות סוללה: 6 תאים דיסק: מספיק 160G , עדיף 7200RPM מעבד: עדיף C2D עם 2Ghz לפחות (הבנתי שה dual core מתחממים מאוד) זיכרון: לפחות 2G עם אפשרות הרחבה ללפחות 4G אחריות: טובה, ארוכה ואמינה מ"ה: לא חייב, שיתאים עתידית ל windows 7 יציאות: רשת רגילה ואלחוטית, BT, רצוי גם מודם פקס לא חייב, אבל יהיה…

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  4. אני לא צריך OC, ללא ציוד הקפי או מסך, ללא דיסק קשיח או צורב המחשב הוא לשימוש HTPC, וקצת משחקים, אני רוצה שיתמוך במשחקים חדשים ולא מעניין אותי האיכות או פיצרים, רק שיתמוך ויפעיל אותם בסבבה. זה מה שהציעו לי ואמרו לי שזה הכי טוב שניתן להשיג בתקציב הנ"ל סוג דגם מחיר מארז AVC-M1 ב 766 לוח אם P5Q-VM ב 627 מעבד E8400 ב 799 כ.מסך EN9600GT MG/HTDP/512M2/A ב 624 זיכרון Transcend DDR3 2048MB 1333MHz CL9 מספר יחידות 2 ב 390 סה"כ 3206 את המארז הזמנתי כבר ! והוא מתאים ללוחות UATX בלבד כמו כן אני צריך קרור שקט למעבד בתקציב של 150 ש"ח,…

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  5. שלום, אני צריך מחשב נייד. * מטרות המחשב - צפייה בסרטי 1080P על טלויזיה 42 אינצ'. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI. נראה לי ש-2500 ש"ח לא יספיקו למחשב שיכול להריץ 1080P, אם אני צודק אז תביאו לי המלצות למחשבים יותר יקרים אבל שיהיו כמה שיותר זולים. אני לא יודע אם זה משנה, אבל אני לא חייב 1080P אמיתי. אני מעדיף שיהיה, אבל אם זה יוריד את המחיר אז בסדר. ד"א - זה מסובך לחבר את המחשב נייד לטלויזיית LCD? תודה.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. שלום לכולם ,אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו : הראשון,LG http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7638 והשני של חברה Gigabyte http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7162 המפרט של שני המחשבים כמעט וזהה,מה שמטריד אותי כרגע זה על מי לסמוך יותר.מצד אחד ניסיתי את הג'יגהבייט הנ"ל והמחשב הזה סוס עבודה וממש התלהבתי,מצד שני אשמח לשמוע מעוד אנשים שיש להם את המחשב הזה תקופה.בנוסף יהמר לזכותו של הLG שאפשר להאריך את האחריות משנתיים ל3 שנים בתוספת של 180+- שח...מה דעתכם ?תודה לעונים מראש

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by tg,

אני מחפש מחשב נייד קל אבל חזק שיכול להריץ ישומי וידאו (הדמיות רפואיות) ללא בעיה גודל המסך לא חשוב עדיף גדול יותר מ 12 אינץ אבל קודם כל שיהיה קל משקל רצוי פחות מ 1.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך יש צורך ביציאת VGA לפחות לא חייב בלוטות כונן קשיח 128 ומעלה עדיף כ 200 צריך צורב DVD אין העדפה לחברה או בעיות אחריות , יקנה באופן רשמי מספק מורשה על המחשב להיות מסוגל להריץ ישומי דו מימד ותלת מימד רפואיים , יש ככול הנראה עדיפות לכרטיסי קוואדרו של NVIDIA חשבתי על ה לנובו X301 אבל כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כך נראה לי) האם יש מתחרים אחרים שיכולים להיות קלים אך חזקים וגם זולים מזה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by amirusus,

כל פעם שאני מנסה להתקין במחשב (חדש ניקנה היום) את התוכנה adobe reader אני מקבל הודעת שגיאה inernet explorer has stopped working (מצ"ב צילום מסך) מה יכולה להיות הבעיה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by ^NAOR^,

איך המחשב הזה של טושיבה התלהבתי ממנו לגמריי? אני רק מוסיף לדיסק קשיח שיהיה 320GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=2&t=1&c=339

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  10. Started by b0nz,

בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב IBM T40 ובזמנו התקנתי עליו לינוקס. לאחר ההתקנה גיליתי שמחקתי את ה Partition הנסתר של IBM. התקשרתי לחברה וביקשתי שיביאו לי את הדיסק Restore שמחזי את המחשב לקדמותו ואת הPartition. שלשום קיבלתי את הדיסקים (מדובר ב 7 דיסקים ועוד אחד למי שמכיר ) כל הסוף שבוע ניסיתי להתקין בחזרה את המחשב לפי ההוראות שקיבלתי אך ללא הצלחה. מישהו פעם ביצע את התהליך ויכול לעזור? תודה רבה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  11. הצרכים מאוד בסיסיים, כרגע בעיקר אופיס VISUAL C++ בעתיד אולי גם קצת MATHLAB. חשוב לי מאוד שתהיה לו אחריות ארוכה. הציעו לי את המחשב הזה: Dell A840 עם המעבד Intel Core 2 Duo T5470 אני מבין שזה מעבד מוחלש, השאלה אם הוא עונה על הצרכים שלי? יש אולי המלצות אחרות?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, אני מועניין לקנות מספר חלקים למחשב ולצרפת לחלקים קיימים שיש לי ולבנות מחשב טוב אשמח לכמה שיותר המלצות ותגובות תודה החלקים שאני צריך: מעבד לוח אם מארז מערכת קירור ספק כוח זיכרונות תקציב: 3.5 אלף צרכים( שימושים): 1. מחשב חזק לmulti tasking, עריכת גרפיקה כבדה(תלת מימד, עיצוב וידאו ועיבוד וידאו) תוכנות תלת מימד כגון maya, 3dmax, autocad כל תוכנות של adobe למניהים 2. מחשב חזק שגם יריץ כל משחק שקיים בשוק כולל farcry ברמה טובה 3. דבר נוסף אני מעוניין המחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד ברמה טובה+ ובנוסף שיתאים לרכיבים עתדיים שעלולים לצאת כגון(מעבדים, כרטיסי מסך, זיכרנות) אשמח לקבל גם טווחי מחירים+ מקומות שבהם כדאי לקנות( מקומות עם שירות אמינות ואחריות) מסך קיים: מסך …

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  13. הרכבתי מפרט, אשמח לחוות דעת עליו. לא מתוכנן OC. אשמח גם להמלצה על מסך למשחקים, בתקציב של כ-800 ש"ח נוספים. גודל החל מ-20" ועד מה שבא לכם. האם יש הבדל משמעותי בין צ'יפסט G41 ל-P43? כמו כן אוסיף מאוורר או שניים למארז. תודה וחג שמח.

14. Started by termal,

אני צריך מפרט טוב... ב2000 שקל יש לי דיסק קשיח חשוב לציין תודה.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  15. Started by idan_1995,

חשוב שיהיה במפרט : מעבד : Intel Core 2 Quad כרטיס מסך : GTX 285 זיכרון ראם :4 ג'יגה

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by itzik_tab,

שלום. ברשותי מחשב נייד של חברת טושיבה. הכל (כמעט) היה טוב ויפה עד שהמחשב הגיע לידיו של משהו (כנראה) "שקצת נגע בו", ואח"כ לאחר שניסיתי להדליק את המחשב , המסך לא עבד , למרות שהמחשב עצמו פעל. בזווית מסויימת עם קרני השמש ניתן לראות קצת במסך, אבל במעבר לחדר רגיל בזווית נורמלית -המסך נראה כשחור לחלוטין. בחיבור למסך חיצוני- רואים הכל טוב ויפה. משהו יודע מה הבעיה ? למרות שנראה הכי הגיוני שזו בעיית חומרה, נראה לי שהבעיה היא דווקא בתוכנה. משהו יכול לעזור לי ? מה הבעיה? כיצד אפשר לפתור אותה ?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  17. איזה משחקים לפטופ כזה יכול להריץ?

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  18. זהו הנייד - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3208&CatCode=315 יש לו מעבד Core 2 Duo P8700 2.53GHz (כך שהוא לא יהווה בעיה...) וכרטיס מסך nVIDIA GeForce 9700M GTS (אין לי מושג...) אני באמת לא מבין בכרטיסי מסך כאלו (של ניידים) וחבר שאל אותי האם הוא יוכל להריץ CRYSIS , AC, GTAIV.... תודה רבה לכולם!!!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכים של עריכה מיקצועית דרוש מעבד חזק מאד שיתאים לי לתוכנות חדשות והכי מקצועיות היום בשוק כמו פרימיר וגאס וכדומה... (אני עוסק בתחום הקולנוע לכן אני צריך מעבד חזק במיוחד) וגם שיהיה מצוין למשחקים כבדים שיריץ לי משחקים על חלק ושספיק לי לפחות ל4 השנים הקרובות.. התקציב שלי הוא 8000 שקל ללא ציוד היקפי יש לי מסך 22 אינץ דרוש שהמחשב יהיה שקט מאד בגלל שהוא בחדר שינה.. לא יודע אם אני יעשה o.c אולי בעתיד הקרוב... ומעדיך מעבד של i7 ... וזה מפרט שבנתי בבקשה אם יש לכם מפרטים טובים יותר או לתקן דברים מהפרט שלי אני ישמח!.... Intel Core i7 940 2.93Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤3120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4334 Thermaltake V1 Cpu Fan, יח…

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם\כולן אני מעוניין לקנות מחשב נייד של עד 4000 ש"ח, לאינטרנט סרטים שירים וכל זה..... משחקים אינני סבור שאני רוצה שירוצו לי על המחשב, אם כן, האם יש מחשב שיכול לספק את צרכיי ב-4000 ש"ח או שצריך להוסיף מעט יותר תודה לעוזרים אוריה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  21. שלום, תוכלו בבקשה לתת לי הערכתכם לשיפור ביצועי מערכת של מחשב נייד, כתוצאה משינוי בפרמטרים המרכזיים. כלומר אילו פרמטרים יביאו לשיפורים המשמעותיים בביצועים לעומת האחרים, ובאיזה סדר גודל? לשם הדגמה, ניקח מעבד נתון- T5800: 2GHz, 800MHz FSB, 2MB L2, 65nm. נתאר מספר תסריטי שדרוג: 1a. הגברת מהירות המעבד+מטמון - ל-T7700: 2.4GHz, 800MHz FSB, 4MB L2, 65nm. 1b. מעבר ל-45nm - ל-T6400: 2GHz, 800MHz FSB, 2MB L2, 45nm. 2. +הגברת מהירות מעבד (+מטמון) - T8300: 2.4GHz, 800MHz FSB, 3MB L2, 45nm 3. +הגדלת מטמון (+הגברת מהירות מעבד) - T9300: 2.5GHz, 800MHz FSB, 6MB L2, 45nm 4. +שדרוג ה-Chipset ומעבר ל-FSB יותר מהיר - SP9400: 2.4GHz, 1066MHz FSB, 6MB L2, 45nm הערות: הצ'יפסט יהיה 965 בכל המקרי…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן, חיברתי את ה E6400 שלי לטלויזיה (LCD LG 26 - לא זוכר דגם מדויק) באמצעות כבל DP 2 HDMI התמונה עוברת מצויין הסאונד עובר אבל בנוסף לסאונד המקורי עוברת גם סוג של צרימה נורא מעצבנת (לא ברקע, באותה העוצמה כמו הצליל) כאשר המחשב לא אמור להשמיע צליל, אין את הרעש, הוא מתלווה אך ורק לצלילים שהמחשב אמור להפיק, יש למישהו רעיון מה לעשות? ד"א אני הסרתי את הדרייברים של IDT כי הצליל איתם פשוט גרוע. אני משתמש בדרייבר המובנה של ויסטה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by roma31,

היי חברה אני רוצה לשדרג את המחשב. כרגע יש לי: מארז CoolerMaster -CM690 כרטיס מסך- ATI 4850 אני צריך מעבד + לוח אם + זכרון +ספק+דיסק קשיח. המחשב נועד למשחקים (Call Of Duty,Fallout3, Crysis, World in Conflict, וכד') וסרטים בעיקר. כמו כן, הייתי רוצה חלקים שקטים יחסית (בעיקר ספק). אני לא מתכנן לעשות OC. העדפה לדיסק קשיח- 500-640GB, זכרון 4GB. לגבי המעבד, מה עדיף, 2 ליבות (כגון 8400) או 4 (כגון 9400)? תודה רבה ;D

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  24. מארז EZCOOL LED + 25 M FAN ספק EZCOOL 500 לוח אם אסוס P5QL PRO P43 מעבד אינטל E8400 3.0 6MG מאוורר למארז 8 מ"מ כרטיס מסך GF 9800GT 512 O.C MSI דיסק קשיח 320 WD GB SATA2 צורב LG זכרון 2GB GEIL 800 צלעות קירור מסך SMASUNG 2MS 2053BW רמקולים USB פשוט הכל 3800 שקל. הציעו לי את זה באייבורי.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  25. שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (2.5 ג'יגה זיכרון פנימי, AMD 3000, כרטיס מסך 8600 ודיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה). לצערי ובאופן די צפוי המשחקים שיוצאים היום כבר רצים בקושי על המחשב אם רצים בכלל (את GTA החדש אפילו לא ניסיתי) ואכזבה גדולה הייתה לי כש-Godfather 2 קירטע. בקיצור, אני שוקל לקנות מחשב חדש ולא ממש יודע מה טווח המחירים שאני נדרש להשקיע כיום. בגדול כשאני קונה מחשב אני כבר מעדיף להשקיע במשהו שיחזיק מעמד כמה שנים אבל מצד שני בלי להקצין, אני לא מוציא 10,000 ש"ח על מחשב. לכן אני מעוניין לדעת מה הרכיבים העיקריים המומלצים היום (כרטיס מסך, מסך, מעבד, זיכרון, ספק כוח) ומה תהיה העלות המשוערת של סך כל העניין. לצורך הדיון בוא נניח שטווח המחירים העליון הוא באזור ה-8000 ש"ח ואשמח לד…

• 12 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים