ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
ולמה למשך בשום מקום לרושמים איזה ערכת שבבים באה ב PAVILION 6126 .... זה הרי חייבת להיות 945PM או GM ..... מה זה עוד יכול להיות ...!? תודה מראש. לא מבין מה ההבדל בין השניים חוץ מהזכרון http://www.ctm.co.il/product.asp?id=593 http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
השמח לעזרה בבנית מחשב המחשב נועד לבית גלישה סרטים אני צריך חנות בראשון לציון תקציב עד 1700 בניתי ב TMS
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט לעבודה משרדית(אינטרנט תוכנות ומוזיקה) כולל מקלדת+עכבר דרוש שיהיה גיגה זיכרון תודה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי ערן כהן ואני חדש בפורום ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: עד 5000 שקלים (לא משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V תודה רבה רבה לכול העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מישהו יודע האם יש בקרוב הכרזות חדשות של דל ??? למשל מה יהיה ההמשך של E6400 ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לקנות מחשב נייד בארה"ב בתקציב של כ750$. המחשב מיועד לשימוש הבסיסי של אינטרנט וכדומה אך גם שיוכל להפעיל משחקים קלים (מנג'ר וכאלה) ומדי פעם לעריכת גרפיקה פשוטה או סרטים (פוטושופ בסיסי וסרטונים קצרים בMOVIE MAKER וכאלה). אלו שני מפרטים שהרכיבו לי בDELL ובHP אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. הDELL - Processors: Intel® Core 2 Duo T6500 (2.1GHz/800Mhz FSB/2MB cache) STUDIO 14z: Studio 14z Notebook Operating System: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-Bit Hardware Support Services: 1 Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis Memory: 3GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Hard Drive: …
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני צריך סוללב למחשב compaq cq61-280ej. חיפשתי משהו חזק יותר ממה שהיה לי עד עכשיו... קודם כל ניסיתי לחפש כמה cells יש בסוללה אבל לא כתוב בשום מקום. חשבתי לקנות אחת מ9 תאים מנייד נייד. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בגדלים בין הסוללה הסטנדרט לסוללה החזקה יותר שציינתי לעי"ל? 2) האם יש הבדל בין סוללה חלופית לסוללה מקורית? גם מבחינת גודל, משקל וכמובן הספק חשמל. ההבדל הוא 100 שקל והחברה של החלופית היא פנסוניק... הדגמים : מקורי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2915 חלופי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2916
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני נוסע לארה"ב, ואני רוצה לקנות שם נייד. התקציב הוא 1000 דולר (מה שאומר שבארץ המחשב אמור לעלות כמה אלפים טובים יותר) והמטרה היא מחשב כמה שיותר חזק ואיכותי עם אורך חיי סוללה וד. קשיח גדול לשימוש מולטימדיה ומשרדי.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב. הופנתי לכאן במטרה שאוכל לקבל מיכם עזרה בבחירת מחשב, שיותאם לי אישית. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ובין היתר אני בודק מס' מחשבים. אחד מהם, שבדקתי הוא המחשב הבא: מחשב AMD 3000( 64-bit) לוח אם: ABIT KV8 Gigabit lan, Serial-ATA דיסק קשיח: 80GB SATA אם אפשרות לבחור בין: Seagate ל Hitachi. זכרון: 512MB DDR 4-- A-DATA כרטיס מסך: RADEON 9600 256 MB, DVI + TV תוצרת ABIT. מארז: 400W (יוצאות USB מלפנים ומאחור) + מייצב מתח אני מוכן להשקיע במחשב 3500 ומעלה, כך שהסכום ינוע בסביבות ה 4000 - 4500 - 5000 - 5500. המחשב צריך לשמש אותי: למשחקים - החדשים ביותר. אלו שיוצאים ויצאו בקרוב, משחקים בעלי דרישות חומרה גבוהות. אינטרנט - גלישה רגילה, תוכנות (כמו איסיקיו וכד') אינט…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש במנימום כסף אני רוצה את רוב הרכיבים על הלוח האם האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם אחריות לשלוש שנים שיש עליו כבר כרטיס מסך\רשת\קול (על הלוח אם ) ועל כרטיס מסך טוב אבל לא יקר.(לא למשחקים כבדים) כאשר השימוש של המחשב לפעולות פשוטות אינטרנט אופיס מוסיקה (MP3) ווינדוס XP בתודה NAV
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. לפניי מס' ימים העלתי לפורום הודעה על מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות. היום קיבלתי מפרט למחשב אחר, ואשמח לקבל דעתכם עליו: בסיס ל - HT 2004 INTEL BAYFIELD D865 GBF כרטיס מסך - ARI RADEON 9200 128 DDR DDRAM 512 800 מעבד - P4 800 3.0GHZ כונן 1.44 SATA 120 GB 7200 דיסק מה דעתכם על מחשב זה? אני צריך אותו כאמור למשחק, בין החדשים שייצאו, בעל דרישות חומרה גבוהות (ובכלל, למשחקים חדשים בעלי חומרה גבוהה). אינטרנט + שרת אישי IIS. עבודה כללית על המחשב. מה אתם גם אומרים על כרטיס המסך ? האם הוא מיושן מדיי ? פחות טוב ? כדאי לי כבר להוסיך כמה מאות שקלים, הרבה, ולקנות את ה 9800 + ? או 9600 (זה מחנות אחרת, כי בחנות של המחשב הזה אין מעל ל 9200) נ.ב. במפרט המחשב הקודם, הצגתי מחשב AMD 300…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק מאז הלפטופ האחרון הישן שלי, אז אני רוצה לשאול לגבי השוק בישראל היום בנוגע למחשבי משחק ניידים. האם יש משהו שהוא גם טוב וגם Value For Money כרגע? שלא יהיה יותר מדי Bulky אבל שעדיין יהיה חזק ויחסית זול (לא צריך מסך מגע או תוספים שהם אקסטרא מדי).
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז ככה: מעבד אינטל D.C 1.8GHZ E2160 775 800 NHZ מאוורר למעבד אינטל 775 לוח אם ASUS 775 P5B-V-VGA-L-S זיכרון פנימי איכותי MEMORY 1GB DDR2 667 דיסק קשיח מהיר 250GB SATA WD 16MB 7200 כונן צורב די וי די DVDRW X52 X32 X16 X48 כרטיס מסך VGA ATI X1550 SUPER 512MB מסך דק שטוח דגם SCREEN L.G. 17TFT 1719 סכ"ה כולל מע"מ : 4500 ש"ח העתקתי את זה בדיוק כמו שזה מופיע חוץ מהמארז מחשב אז האם זה שווה? מה שאני בעצם מחפש זה מחשב למשחקים די כבדים בזמן שאני מדבר בסקייפ או משתמש בעוד תוכנות ברקע ואני רוצה מעבר בין התוכנות לדוגמא בין האינטרנט למשחק כבד בצורה מהירה וגם עריכת וידאו בתוכנות הכבדות כלומר שיעבדו בצורה חלקה אבל זה רק פלוס לא צריך איזה פריט מיוחד בשביל זה . התקציב הוא בערך 4500 לא מעבר…
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הי, יש לי כמה הצעות למפרט מחשב ורציתי את חוות דעתכם - איזו מהן כדאי לקחת. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, פוטושופ (לא שימוש כבד),נפח זיכרון גדול. שיעבוד מהר ולא יחנק... אין צורך בציוד היקפי נלווה. מפרט 1: מפרט 2: מפרט 3: לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2L מעבד Intel CORE 2 DUO E8200 2.66GHz 1333 MHz 6MB זיכרון 2048GB DDR2 800 MHz כונן קשיח WD 320GB 16MB 7200 SATA-2 מארז HEC 6A19 + ספק 300W FSP מפרט 4: Intel CORE DUO II E8400 GIGABYTE GA-G33M-S2L KINGSTONE 2GB DDR2 800MHz WD 320GB SATA2 16MB FOXCONN TLA436 CPU 2 VENT + FSP 300W תודה רבה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למטרות קלות כמו אינטרנט, סרטי HD ותכנות. בנוסף משחקים חלשים כמו פרו אבולושן. חשוב שהוא יהיה קטן פיזית. מהירות וזמן תגובה חשובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד מיושן. Pentium 4 LGA775 3.0Ghz MSI Neo-2 512 DDR חשבתי על משהו כזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 Box לוח אם ASUS M2N-E זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ספק כח FSP BlueStorm II 400W 1,738 ¤ בעיקרון אין לי מה לעשות עם מחשב יותר חזק ממה שרשום למעלה,אני צריך שימוש שותף במחשב בלי שהמחשב יתקע או שאני אכנס לווינאמפ ואז למסן והכל יכנס לslow motion,ובהחלט יהיה נעים מדי פעם לשחק cod 2 בלי איטיות... כמובן שאם הייתי בטוח בעצמי לא הייתי שואל פה את דעתכם,אז אם זה לא נראה טוב אני אשמח לעצות או מפרטים אחרים..
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים, צהריים טובים, קיבלתי מאיש מחשבים את ההצעה האה למחשב לצורכי עבודה על פוטושופ: פירוט בקישור: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/12454-12454-64287-3328896-3328896-4191693-5046059.html [table] [tr] [td]סוג מעבד [/td] [td]מעבד Intel® Core™ i3-550 (3.20 GHz, מטמון כולל של 4 MB) [/td][/tr] [tr] [td]מערכת הפעלה מותקנת [/td] [td]FreeDOS [/td][/tr] [tr] [td]ערכת שבבים [/td] [td]Intel® H57 Express [/td][/tr] [tr] [td]גורם צורה [/td] [td]מחשב Minitower [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td][/td][td]זיכרון[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון סטנדרטי [/td] [td]DDR3 SDRAM של 2 GB [/td][/tr] [tr] [td]חריצי זיכרון [/td] [td]4 רכיבי DIMM [/td][/tr][/tab…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש מחשב חזק ושקט העונה על הדרישות הבאות:. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,500 ש"ח, במידת הצורך חריגה עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בתוכנות כבדות העושות מחקרים על חברות ציבוריות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. נדרש מחשב חדש עם מעבד i7 (דגם 8700 או 8700k) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב מאוד, המחשב נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא יודע מה ז…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד לצורכי אינטרנט,סרטים מוזיקה (סרטי HD) , ומשחקים ברמה נורמלית +- עד 5000 ש"ח. עדיפות למעבד של אינטל, ו 2-4GB RAM במהירות טובה. 250-320 GB הארד דיסק אשמח אם תוכלו לייעץ או לספר על דגמים שאתם מכירים + מקום טוב לרכוש! עדיפות למסך כמה שיותר קטן. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני שוקל להפוך ל-NAS. המפרט הקיים הוא: 1. לוח אינטל 8I945GMF 2. 2 גיגה זכרון. 3. מעבד חד ליבה של אינטל 3GHZ. 4. דיסק 2 טרה של WD מהסדרה האדומה ושני דיסקים של 1 טרה מהסדרה הירוקה. המחשב יחובר לרשת הביתית בלבד וישמש להזרמת תכני HD במקביל ל-2 מקורות (כל אחד עם תוכן אחר). יותקן עליו Win8, uTorrent, Yes Streamer, Plex. אחת מהמטרות היא לחסוך עד כמה שניתן בחשמל. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לא מצאתי את התת-פורום הנכון לפרסם את זה - וזה נראה לי המקום הכי נכון מצטער אם זה לא הכי קשור לפורום. הזמנתי לחברה שלי את המחשב הזה, קיבלנו אותו אותו לפני כמה ימים החלפנו את המערכת הפעלה לאקס פי הכול עובד מצוין - בסך הכול היא מאוד מרוצה עכשיו יש לי שאלה קטנה : אין לי שמץ של מושג לגבי הכרטיס מסך \ מעבד אני לא מבין במחשבים ניידים - זה בדיוק המחשב שלה : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=1696 ורציתי לדעת אם הוא מסוגל להעלות לה את הסימס 3, ואם לא אז אולי לפחות את הסימס 2 ? אשמח לשמוע תשובה, אין לי איך לבדוק את זה מאחר וגם חברים שלי לא מבינים במחשבים ניידים, זה המשחק היחיד שהיא מוכנה לשחק בשביל להעביר את הזמן הפנוי שיש לה באוניברסיטה שהיא תתחיל באוקטובר.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חבר שלי בניו יורק חוזר עוד שבוע. אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד - אני יודע שההבדלים במחיר גדולים ולכן אני יכול לקחת משהו טוב. תקציב כ-2400 עם אפשרות לחריגה של 200 - 300 ש"ח חברות: לנובו / דל / HP גודל: 13.3 - 15.6 מעבד: i3 / i5 זיכרון: לפחות 3GB דיסק קשיח: לפחות 320GB חשוב: חיבור HDMI, תקן N בכרטיס רשת אלחוטי, מצלמה+מיקרופון מובנה השימושים שלי הם בעיקר, גלישה, חיבור ל TV לצפיה בסרטים. אני יודע שמחשב שתמליצו יהיה חזק בשביל זה אבל אני כנראה אלמד קצת תכנות C# ויהיה צורך בתוכנה יעודית לזה. תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-