ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני לא יודע אם זה המקום לשאול את השאלה (במידה וכן תגידו לי ואני אעביר למקום המתאים). אני מעוניין לקנות מחשב גם למטרות משחקים ב4000 שח. האם במחיר הזה מחשב יכול להריץ משחקים באיכות של PS4 וגם מבחינת מבחן הזמן (בעוד 3 שנים משחקים שיצאו ל PS4 ויעבדו איתו, האם גם יעבדו באותו המחשב המדובר אחרי 3 שנים?) בנוסף האם כל המשחקים שקונים לPS4 משחקים באיכות אולטרא או שהPS4 מתאים את עצמו לכל משחק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד למשחקים כגון COD4 .CRYSIS. ASSASSIN CREED.CSS כמה שיתור טוב למשחקים אני לא מתכוון לעשות OC ולא צריך שום ציוד הקפי גם לא מסך רק מחשב התקציב שלי 5000 ש"ח אפשר לחרוג קצת ב100 200 לא יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב ובהתחשב בזה שאתחיל בקרוב מאוד לעבוד בתחום חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הלפטופ הישן והזקן שלי. אני מחפש לפטופ 13/14/15" (לא החלטתי עדיין כל כך), יחסית חזק, שיריץ כמו שצריך League of Legends וכמובן סרטי HD (גם ב FULLHD לחיבור ל TV כזו או אחרת) עם זאת השימושים העיקריים של המחשב יהיו לפיתוח בסביבת Visual Studio, מדי פעם פוטושופ וכו' לא קריטי יותר מדי משקל המחשב (זה כן חשוב, אבל לא בצורה בצורה מיוחדת)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות את הלפטופ מדגם U46E-BAL7 של אסוס במסגרת המבצע הבא- http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/f9d9ce7b-3339-4d88-a9f3-ef82560039ea מפרט המחשב: http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/350%20Asus%20U46E.pdf איך המחשב הזה? מה אתם חושבים עליו? איך הכרטיס מסך? האם הוא שווה את המחיר שלו באתר או שיש דברים אחרים טובים יותר במחיר הזה? מה דעתכם? המון תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש לו מעבד + זכרון חזק אך גם משקל.... האם מישהו מכיר אותו ???
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המסך המיועד הוא 22 אינץ' או 24 אינץ שאני אקנה בהמשך NSK 4480 Antec 457 מעבד - E5200 375 צורב - LG 22H 115 קשיח - WD 500 16B 280 לוח אם - EG41MF-S2H 440 - 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 320 סה"כ - 1987 ש"ח התלבטתי בין הלוח אם הזה לבין הלוח עם הצ'יפסט 630i גם של גיגבייט בסוף לקחתי את זה בגלל התמיכה שלו עד 8 ג'יגה זיכרון ואופציה הדואל צאנל וכרטיס המסך היותר טוב. למיטב הבנתי אין עוד הבדלים. הערות יתקבלו בברכה....
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שעיקרו הרצת pro evolution soccer ומשחקים דומים, אינטרנט ואופיס. אין לי צורך ברכיבים פריפריאלים, למרות שאם יסתדר בתקציב אשדרג גם את המסך. אני סגור על זה שיהיה למחשב 4GB זכרון, כרטיס מסך גם לא ממש בעיה לבחור, דיסק יהיה כנראה 500GB. עיקר ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד - Core 2 duo או i3 או אולי בכלל i5? תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מעבד-אינטל 1.7 וילמאט לוח-אוקטק רינו P4X266 זיכרון- 1024 (512 קינגסטון, 3 סטיקים) כ.מסך 9550 חדש שעוד לא פתחתי אותו כרטיס רשת ספק גנרי 300 ואט 80 גיגה IDE של היטיצי אני חושב צורב של LG מארז עם חלון ו6 מאוררים אחד ציפסט, אחד נוסף לכרטיס מסך, 2 בגג, אחד מקדימה, אחד מאחורה כמה הכל שווה?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הייעוד הוא בעיקר למשחקים בנוסף אני לא אעשה אוברקלוק. מפרט 1 - יד שניה ללא אחריות החלקים פחות משנה בשימוש כל רכיב מגיע עם הקופסא שלו ב1900 ש"ח. מעבד i7 4790 box: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13123 לוח אם ASUS H97-PRO: https://www.asus.com/Motherboards/H97PRO/overview/ זכרונות 4X2 סה"כ 8 גיגה 1600MHZ: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12898 מפרט 2 - חלקים חדשים (יש אחריות) סה"כ 2555 ש"ח. מעבד Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 =1190: http://ksp.co.il/?uin=27936 לוח אם אני מתלבט בין שלושה: 724 = Asus H170 PRO GAMING LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP: http://ksp.co.…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ניתן גם בחול כאשר המחיר כולל את מיסי היבוא והמעמ.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך מפרט מחשב +מסך ב4500 - 4700 אני חשבתי על זה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Spire SuperRock CPU Cooler for AMD Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case CD-ROM Epo x 52 Black ! Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Genius KB-10X PS2 Eng/Heb Keyboard + Pad Computer Assembly Microsoft Optical Trekker Mouse OEM PS2 | USB Genius SP-G06S Speakers 17" LG T710BH EZ Fla…
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
תכנסו לאתר של פנדה מחשבים - pandas.co.il ותבחרו שמה מחשב טוב שכל המשחקים יעבדו עליו והמשחקים שיצאו ב-4 שנים הבאות. תוכנות כמו פוטושום סקייפ מסנג'ר ו- FlashFxP. שטח 500GB + שטח דיסק 4GB לפחות. מארז עם 2 מאווררים חובה. בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני הולך לקנות בשעה 4 בצהריים. נ.ב שלא יעבור את ה-5 אלף שקל, תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה עבודה משרדית + עריכה חובבנית ב QBASE דרך כרטיס קול חיצוני שמתחבר באפיק FIREWIRE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). QBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ב-4000 שקל, מתוכנן למשחקים. אני מצפה ממנו להחזיק לפחות 3 שנים על הגדרות בינוניות-גבוהות חשבתי על Core i7 בתור מעבד... יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי נייד DELL וואוסטרו 1400 מאוד מרוצה ממנו שום מה הוא מתחמם מהר מאוד ->המאוורר שלו עובד ומרגיש את פליטת האוויר שיוצא ממנו (למרות שיש לו גם משטח מאווררים) הוא נכבה ->וכשמדליקים אותו ישנו מסך שחור עם כיתוב שיש שהמחשב נכבה עקב התחממות שאלתי חבר אמר לי יכול להיות שהמאוורר של הנייד עובד לאט מדי או שיש ליכלוך (נבדק אך אין חיצונית אולי צריך לפתוח אותו ללבדוק???? מה דעתכם תודה אמיר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה לקניית נייד לעריכה גרפית (photoshop , illustrator) ולעבודת תלת מימד (solidworks, rhino) , כולל רינדורים. המחשב ישמש גם לעבודה בבית במקום המחשב הנוכחי שכבר עשה את שלו. (ז"א שצריכים להתחבר אליו מסך ומקלדת) גודל 15.4", אחריות ושירות חשובים מאוד, ביצועים חשובים מאוד, רצוי זמן סוללה ארוך. גודל דיסק קשיח לא קריטי, יש זכרון חיצוני. חיפוש אחרי המלצות קודמות כאן בפורום השאיר אותי די מבולבל , מקווה שתוכלו לעזור תודה יובל
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X3 710 2.6GHZ לוח אם AMD 780G Chipset with HDMI זיכרון DDR II 800MHZ 2GB דיסק קשיח 320GB SATA2 16MB כרטיס מסך ATI HD4830 512MB Native HDMI כונן אופטי צורב DVD מארז Backdraft ATX האם המפרט הנ"ל טוב למשחקים וסרטים ובכלל האם שווה להשקיע במחשב מותג
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, חיפשתי המון ולצערי לא הצלחתי למצוא לכן אני שואל כאן, מישהו ראה/מכיר מחשב נייד דק (ברמה של XPS13/ZENBOOK וכו') גודל מסך 13-14' שיש בו כונן אופטי, ואפילו יותר חשוב חיבור לרשת קווית? אם אין חיה כזו, יש אולי איזו המלצה על מחבר טוב ואמין לרשת קווית (אני עובד רק עם חיבור לרשת קווית בגלל בעיות קליטה). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אם יש מישהו שיכול להמליץ לי על נייד למטרות הבאות ( ע"פ סדר העדיפויות ): 1. עבודה בתלת מימד MAYA 2. Afterefect 3. משחקים כבדים. התקציב שלי הוא 7000 - 8500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע על המחשב LG E500 סטיק של A-DATE 1GB DDR2 667MHZ. אני רוצה להוסיף למחשב עוד סטיק. מערכת ההפעלה שלי היא XP , והמחשב משמש אותי בעיקר ללימודים (סטודנט). שתי שאלות: 1) עדיף להוסיף עוד 1GB או עוד 2GB- האם יהיה הבדל משמעותי? 2) במידה ואני והולך על 1GB - מה עדיף KINGSTONE או G SKILL (שניהם עולים 110 ש"ח) או שאולי חברה אחרת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב לצורך גיימינג כאשר יש לי כבר כרטיס מסך מסוג shappire R9 280x Dual-x בנוסף, יש לי גם SSD Samsung EVO 120GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? GTA V, Co…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! לפני כמס' חודשים הייתי חייב לפרמט את המחשב הנייד שלי(לנובו N100). פירמטתי אותו והתקנתי windows professional שלא הגיע עם המחשב.(לא פירמטתי לגמריי כיוון שלא היו ברשותי הדרייברים) לאחר פנייתי שלי לIBM הם שלחו לי 6 דיסקים מקוריים(שבינהם אני מאמין הדרייברים ותוכנת הRESCUE AND RECOVERY). כיום אני רוצה להחזיר את המחשב למצב שקיבלתי אותו ושאלתי היא: איך אני מפרמט את המחשב ומתקין את כל הדרייברים + XP HOME EDITTION(שאני מאמין נמצאת בדיסק שהם שלחו לי) ? יש לציין שכפתור הלנובו CARE אינו עובד. בנוסף אין לי ניסיון בפירמוטים והתקנות אז הפניה למדריך מאוד תועיל לי. המון תודות!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת ! דברים שחשובים לי.. לפחות טרה של זיכרון (שני כוננים קשיחים לגיבוי תמידי).. מעבד אינטל.. ושיתאים לעבודה בתלת מימד רינדור טוב והכל תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב,לא חייב מחשב חזק כזה,אולי כן חשוב כרטיס מסך נורמלי להריץ משחקים ישנים,המחשב רוב הזמן היה בבית, אני סטודנט למנהל עסקים אז רוב השימוש הלימודי היה אופייס. יש כמה שאני חושב אחד זה זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZTY2BNIN1sekel נראה לי מחשב חדש,אבל אולי אני לא מבין.. יש את זה שראיתי לסטודנטים בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578 עכשיו אם אתה סטודנט אתה מקבל עוד שנה אחריות,עוד 1G זיכרון,פחות 200 שקל ותיק. ויש גם את זה של דל: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=1525BLK&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE שצריך להוסיף לו מערכת הפעלה כולם באזור ה4000 שזה התקציב שלי, מה הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בייעוץ לרכישת מחשב נייד עד 2000 ש"ח בלבד. השימוש בו ביתי, לסרטים. חשוב: 1. מסך בינוני (לא קטן שיהיה נוח לראות ולא גדול מדי). 2. מחשב לא כבד מדי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-