עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב ידידותי למשתמש (מאוד ידידותי) וזול, שתפקודו העיקרי הוא מחשב ביתי לעבודות משרדיות: הוא צריך לעמוד סה"כ בתוכנות רגילות (אופיס 2003, מדיה פלייר וכדומה...) ובתוכנות משרדיות (אל תשאלו אותי שמות, פשוט אין לי מושג) והרבה הרבה שירים (ואולי גם סרטים - זו אופציה). אני צריך שמחשב זה יוכל להתחבר למערכת קולנועית כדי לשמוע בה שירים, ואם זה אפשרי גם שיהיה לו צורב DVD (במערכת הקולנועית יש DVD איכותי) או אם למשהו יש תחלופה אחרת, אני אשמח. המחשב שאדם זה חשב עליו נמצא בwww.ivory.co.il בדף הראשי: המחשב השני בשורה השניה. אשמח לחוות דעת על מה שהוא חשב, ואם יש רעיונות אחרים, אני אשמח לקבל מפרט מתאים. נ.ב. האדם הזה חסר סבלנות ומצפה מהמחשב שלו לעבוד מהר מאוד, והוא לא מבין הרבה במחשב…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  2. יש בארץ מחשבים אולטרה-ניידים במחירים שפויים? הכי זול שראיתי זה הeee, ואני לא בטוח שאפשר להשיג אותו בארץ. ועל הumpc ובכלל אין מה לדבר, עולים מעל 4 אלף בקלות. אני מחפש משהו קל, עם wifi, מסך בגודל נורמאלי, כדאי אחד עם מקלדת, אבל לא איזה פוקט-פיסי. יש חיה כזאת? או שצריך לחכות עוד כמה שנים להורדת מחירים?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by Reignman,

שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישב בחדר העבודה שלי, הוא ישמש לצפיה בטלוויזיה, גלישה, עבודה משרדית, ובעיקר צפיה בסרטים (כל הסוגים HD ורגיל) ומוזיקה, המחשב בשום אופן לא ישמש למשחקים כך שביצועי על לא ממש נחוצים. בגלל שרציתי שהמחשב ישמש ליותר מרסיבר רציתי לבנות אחד עם מאפיינים של מחשב ממוצע במקום המארזים הקטנים. עברתי על כמה שרשורים פה ויש בהחלט את מה שאני מחפש, אבל מצאתי בוואלה HTPC מורכב במחיר קרוב לתקציב שלי המפרט הוא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW511899C#more_info המפרט צד את עיני כי המארז יקר ומחברה ידועה ועולה קרוב לאלף, וגם במעבד לא נראה שחסכו. האם המפרט טוב ומשתלם? האם המעבד והיחידה הגרפית המובנית יספיקו לסרטי HD? האם אתם ממליצים להרכיב לבד או שההצעה מ…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by metison,

1. לנצל את התקציב במלואו, חריגה? עד 99 שח 2. עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מחשב קומפלט כולל הכל מלבד מסך. 5. חשיבות השקט - 6-7 6. אין צורך במערכת הפעלה, הרכבת המחשב באה בחשבון (לא נכללת בתקציב). עדיפות לRSM. 7. קירור חביב למעבד, מעבד AMD בלבד ואם אפשר לדחוף 4GB בכל הסיפור אז בכלל מצוין. תודה רבה חברים.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום לכם ותודה שאתם פה בשבילנו. 1.התקציב המקסימלי הוא 2000שח. בבקשה, לנסות לא להרוג מהתקציב. 2.השימושיים הצפויים הם משחקים קלים , אינטרנט, סרטים ותמונות. 3.ללא ציוד הקיפי. 4.מחשב עם כל הרכיבים. 5.מחשב עם כל הרכיבים. 6.אני לא יודע בידיוק כמה אפשר להגיע למחשב שקט עם התקציב הזה, אבל אם אפשר הכי גבוהה 9,10 7.ללא OC 8.בלי מערכת הפעלה. 9.יש לי העדפה מחנות במרכז. 10.אין לי שום בקשה מיוחדת לחיבורים. 11.לא מתכוון לשדרג בעתיד. 12. לא חשוב. בקשה רק שיהיה עם 4GB ראם. תודה רבה וסליחה, אם משהו לא ציינתי.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח, אלפיים שקל עבור חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יצירת סרטי תלת מימד בבלנדר מה שאומר שימוש בCycles GPU Render Engine. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך או שתיים בגודל 27 ברזולוציית 4K IPS, לא חייב להיות כלול במחיר הכולול של המחשב.(עדיף dell אבל אם יש לכם ניסיון טוב עם LG/SAMSUNG או חברה אחרת אז אשמח לשמוע הצעות) זרועות עבור המסכים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  7. שלום, אני מחפש לקנות מחשב למטרות משחקים ושישצש גם למטרות של תכנות. הוא מיועד להריץ שתי מערכות הפעלה XP ו-LINUX כלשהו (כנראה DEBIAN). כמו-כן, בגלל בעיות צפיפות, יש חשיבות לכמות הרעש ולאסטטיות של המארז. אין צורך בהמהרה או בציוד הקפי כלשהו. חשבתי בתור נקודת מוצא על משהו כמו: E6300 של INTEL במהירות 1.8 מגה-הרץ עם לוח אם PSLD2 של ASUS. שני כרטיסי זיכרון של 1 ג'יגה. הרד-דיסק של 250 ג'יגה SATA-II יחד עם צורב DVD. כרטיס מסך GEFORCE 7900GS של EVGA. מארז סונטה 2 עם ספק של 450W. כפי שאפשר להתרשם, מדובר בכיוון כללי בלבד (מה גם שהפרט הזה הוא עדיין זול יותר מהמחיר שאני מוכן להשקיע). כל צעה לשיפור/תוספת תתקבל בברכה. תודה.

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  8. איזה דגם עדיף? מה ניתן לעשות בעזרת השלט שמגיע עם ה- HP?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  9. המחשב במחיר של 6000 ולא עובר את המחיר! לא כולל ציוד היקפי ומסך מומלץכרטיס מסך חזק מאוד 7900gt שיותאם למשחקים כבדים בעיקר!

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  10. שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב חדש שימוש עיקרי זה משחקים. אין צורך בחלקים נוספים מאשר מה שרשמתי במפרט יש ברשותי היום מארז Gigabyte 3D Aurora שאיתו אני ממשיך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5002. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 1680X1050 אבל אני מתכנן לקנות מסך HD חדש בקרוב * לאילו הג…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  11. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  12. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - nVIDIA nForce3 250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty 450 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 375 צורב NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk 365 כונן דיסקטים Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 60 כרטיס מסך AGP - Radeon 9250SE (250/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 260 …

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by Bori4ka,

שלום חבר'ה בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש ורציתי להתייאץ איתכם לפני קניה, אז ככה התקציב שלי זה 4500-5000 אבל עדיף פחות עם זה אפשרי המחשב בעיקר למשחקים שיעברו על גרפיקה מקסימלית ועריכת סרטיפ פוטושופ וכאלו... יש לי מסך 23 עם רזולוציה 1920x1080 פיקסלים כמו כן יש לי רמקולים 5.1 (חשוב שיהיה יציאה של 5.1 בלוח) אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: GTX 285 1GB ו HD5850 1GB איזה מהם יותר טוב? הנה המפרט שהרכבתי (לא שמתי ספק ומארז כי אני לא הכי מבין בזה תמליצו לי על מהשהו טוב שיעשה תעבודה) מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪646 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪510…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  14. היי, אני מתלבט איזה מחשב נייד כדאי לי לקנות והייתי שמח לייעוץ התקציב הוא 6000 שח פלוס מינוס, ואני משתמש בעיקר בפוטושופ, אילוס ואינדיזיין. חשוב לי גם שיהיה מסך מגע מתקפל. עדיפות ל14 אינץ' (לא חובה) וכמה שיותר קל כמובן. שמעתי הרבה המלצות על הלנובו יוגה וספציפית על הדגם Lenovo Yoga 730 15 81JS001AIV. המחשב הקודם שלי היה מסדרת thinkpad של לנובו בתקציב דומה והייתי מאוד לא מרוצה (הפך לאיטי במהירות, התקלקל 3 פעמים ב4 שנים). מה אתם חושבים על סדרת יוגה? והאם יש דגמים וחברות אחרות שהייתם ממליצים בתקציב?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  15. אז ככה אני הכנתי מפרט לעצמי אני צריך מחשב טוב למשחקים לא כל-כך כבדים והורדת סרטים וסדרות ולצפיית סרטים וסדרות יש לי כבר מסך של AOC 22' מקווה שתעזרו ותתנו חוות דעת תודה. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤384 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retai…

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by nigger84,

שלום לכולם, יש לי dell n3010 ואני מרוצה ממנו מאוד. בזמן האחרון קצת נמאס לי לסחוב איתי מטען לעבודה וכל יום לחבר אותו ולנתק אותו. רציתי לשאול אם יש מטענים חלופיים (שאפשר לסמוך עליהם) שאפשר לקנות כדי לשים אותו קבוע בעבודה שלא אצטרך לסחוב ולחבר כל יום. ואם לא חלופי, האם אפשר לקנות מטען מקורי, וכמה זה צריך לעלות? תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by oded6188,

האם שווה לרכוש מחשב מסדרת Sony Vaio כשאפשר לקנות מחשב עם מפרט זהה במחצית מהכסף?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  18. היי , רציתי לשמוע חוות דעת לגבי שידרוג מחשב קיים . כרגע בשביל להגיע ל 144 HZ במשחקים אני מוריד הגדרות ל LOW מפרט i5 16Gb זיכרון ( למיטב זכרוני DD3 ) nvidia 970 Thermaltake 750W SSD שימושים : משחקים כבדים ב 144hz מוזיקה )cubase /reason adobe premiere האם זה הזמן לשדרג ?תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. הקרובים לדעתכם ? או לפי מקור מאמן בעיקר בניידים מתחת ל3000 שח בגלל המיתון תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מחשב, ניתן לחרוג בכ-1000 ש"ח מהתקציב. * מטרות המחשב? פיתוח, משחקים(לא קריטי אם לא יהיה כרטיס מסך הכי חדש/טוב) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיפות ל1920/1080 אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כונן קשיח - SSD לפחות 16GB, רגיל לפחות 500TB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בנ"ל, אבל בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :לפחות 8GB RAM עם אפשרות הרחבה ללפחות 12. Intel I7 מרובע ליבות. עדיפות למסך מגע …

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  21. היי .. אני מעוניין לקנות מחשב חדש , שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, פוטושופ ועוד קצת) וקצת למשחקים . התקציב הוא כ 5500 ש"ח , וצריך לכלול מעבד , לוח אם , זכרון (בתקווה לדחוף 2 ג'יגה) , כרטיס מסך , הארד דיסק (200 או 250 ג'יגה) , צורב DVD , מארז וספק . תודה מראש , תום . עריכה : במידת האפשר , המחשב צריך להיות כמה שיותר שקט ...

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  22. [table] [tr] [td] [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]כמות[/t] [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]C2100T[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪493 [/td][/tr] [tr] [td]SCKTN3000I[/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪116 [/td][/tr] [tr] [td]GH61MS2VB3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-S2V-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪316 [/td][/tr] [tr] [td]BUNDEL500W[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪480 [/td][/tr] [tr] [td]C2G1333[/td] [td]Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select[/td] [td] 2 [/td] [td] ₪132 [/t…

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by Simcha Hadad,

אשמח לחוות דעתכם מחשב נייד מסך מגע כן /לא? אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ומתלבטת האם להשקיע אם כבר גם במחשב בעל מסך מגע. מצד שני - אני חוששת מההשתקפות.. כל הערה תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  24. שלום, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד מטעמי חוסר מקום בחדר למחשב שולחני. היא אף פעם לא התקרבה למחשב והשימושים שלהם היא זקוקה הם בסיסיים: גלישה באינטרנט+הורדת סרטים ושירים (לכן חשוב נפח ההארד דיסק), מסנג'ר וכד'. המחשב לא ישמש למשחקים. מאד מאד חשוב עבורה- לצפות בסרטים שהיא מורידה דרך הטלוויזיה. כמו כן חשוב שיהיה צורב DVD. מבחינת ריבוי משימות היא תוריד סרטים/שירים רק כשהמחשב לא בשימוש, אחרת- גלישה, שמיעת שירים ושימוש במסנג'ר בו זמנית. משקל לא עקרוני וכך גם זמן סוללה, מאחר והיא תצפה בסרטים בטלוויזיה גודל המסך צריך להספיק רק לצורכי גלישה. כמו שרשום בכותרת התקציב הוא 4000 ש"ח לכל היותר. תודה (:

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  25. Started by supermario,

אח שלי צריך מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת לילדים שלו למשחקים (ילדים קטנים, הם לא כאלו שמחפשים האף לייף 2 ב200FPS) ב4200 חובה גם שיהיה PCI-EXPRESS זהו..

• 5 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים