ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום, לעזרה מילאתי את השאלון של האתר * מטרות המחשב? משחקים כבדים וסרטי HD * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, ארבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל אני לא אתנגד * בלוטות? לא הבנתי את השאלה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 720 * צורב DVD? כן וכמה שיותר מהיר * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב בינלאומית רק שתהיה 2 או 3 שנים לרכיבים + עבודה של יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב חברה שמקבלת צ'קים ויכולה לעשות תשלומים בצ'קים. לא חובה להשתמש בכל התקציב, יהיה נחמד אם יהיה אפשר למצוא מחשב בפחות (6500~). בתודה, יגאל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כעקרון אני ממש לא יכול לעבור את ה 5אלף אוקיי הקווים הכללים הם כאלה כעקרון זה מחשב לסרטים ומשחקים (אני לא צריך דום 3 באיכות הכי גבוהה ככה שהוא לא צריך להיות מכונת רצח) הקווים הכללים בנתיים שאני רואה (אלה אם כן תחשבו שהם מוטעים ): מעבד E6300 זכרון 1 גיגה (אין לי מושג של איזה חברה) צורב דיוידי הארדיסק של 160 גיגה SATA II (אפשר פחות קיבולת כי כבר יש צורב דיוידי) כרטיס מסך ולוח אם אני ממש לא יודע... + ציוד היקפי... רמקולים פשוטים/עכבר/מקלדת וכל שאר הדברים אוקיי הבעיה העיקרית בכל העיניין הוא שאני פחות או יותר סגור על המסך..... ושהוא לוקח הרבה מהתקציב אנחנו סגורים על מסך של 19" LCD וחשוב שהוא יהייה באיכות טובה יחסית.. בגלל שאני לא מבין כל כך במסכי LCD התייעצתי עם חבר…
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, אודה לעזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד. אלו הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי ביתי בעיקר, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, אופיס, מדי פעם שימוש ב Lightroom ולעיתים רחוקות ב Adobe Premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני צריך מידע על מפרט מסוים: 1) מארז מהודר עם USB 2) לוח אם לפנטיום 4 אינטל 915P או 915G של ASUS 3) מעבד 3.0 אינטל פנטיום 4 64BIT 4) זיכרון DDR2 עם 512MB מהירות 513MHz 5) כרטיס מסך 6600LE עם 256MB 6) דיסק קשיח SATA 160G 7) צורב DVD X16 כרטיס קול 8 ערוצים 9) מסך LG 1750HQ בגודל 17 אינטש 10) WINDOWS HOME + רישיון + התקנה 11) מקלדת 125 רגילה 12) עכבר רגיל 13) רמקולים 30 WATT עם מגבר מובנה כל זה במחיר של 5750ש"ח המחשב מיועד למשחקים לא הכי "כבדים" תבדוקו את זה ותנו לי תשובה לגבי שיפורים שאפשר לעשות ועוד מידע שאני צריך לקבל מהם? אם יש דברים שצריך להחליף אז תנו לי את שמו, ומחירו? אם מישהו יכול לתת לי מפרט שלם באותו מחיר שיתן לי אותו והיכן ניתן להשיגו?
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
למישהו יש פתרון? אני בעיקר עובד ב אופיס כך שההשתקפויות הן בעיה. F1-227DE Intel Core Duo 2 T5500 1.66GHz 512Mb DDR2 667MHz 80GB SATA 15.4 "WXGA Glare (1280x800) Intel GMA 950 (Up to 256 MB) DVD- R/RW Super Multi Dual Layer 10/100/1000+802.11bg שלוש שנים (שנה אחריות בינלאומית) משקל 2.6 Win XP Home 5500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה המקום עם האנשים שמבינים הכי הרבה במחשבים אני באתי לבקש טובה להגיד לי מה חסר לי במארז והאים הוא בסדר.. -------אני רוצה להרקיב QUWAD זה בסדר? מה חסר========= הוצאה כספית לא עיניינית בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים וכונן CD יש והשימוש במחשב הוא למשחקי רשת ואינטרנט ודברי פנאי כאלה כרטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH HDMI לוח אמ שתומך בQWAD מבית היוצר של INTAL Intel BLKDP965LTCK Intel® Desktop Board D975XBX2 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS דגם Soprano VB1000BNS צבע שחור ללא ספק כוח 2 מאווררים 12 סנטימטר חיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימה TOPOWER 450W Low Noise True-Power PSU כרטיס זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair יקר אבל אדיר 2 כאלה צר…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אזמין נייד מארה"ב באינטרנט. המפרט שאני רוצה זהה אצל DELL studio 15 וHP DV6T (שניהם מסך 15.6" עם core 7 לניידים). "הבעיה" היא, שHP מציע לי בדיוק את אותו מפרט, ב400 דולר פחות.. הכצעקתה? אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של HP, כי זה מפתה אך איני רוצה לעשות טעות אם הם בעייתיים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי אלו החלקים החדשים שאקנה: Core I5 3570K GA-Z77-D3H Fractal Design Define XL R2 Black Pearl SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU אלו החלקים שעוברים מהמחשב הקודם: ATI 6770HD Sapphire 1GB Samsung SSD 840 256GB WDC WD16 SAMSUNG HD103SJ Kingston 8GB (4X2GB) 1333 DDR3 DVDRW LG מספר עצות ושאלות טכניות: 1- ספק הכח יהיה אובר קיל? 2- מה עלול להיות צוואר בקבוק במחשב המוכן עם כל החלקים הנל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי הרבה על השירות הטוב של Dell. אם זה מעניין מישהו, תקראו לתגובות של אנשים שנתקלו בשירות זה . אני בהלם! https://amp.spot.im/production.html?spot_im_highlight_immediate=true&spotId=sp_bCM1sWqH&postId=Dell#amp=1
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 5000, לא חובה להשתמש בכולו, והתשלום בויזה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר למשחקים אך גם לשימוש בסיסי בתוכנות סגנון CAD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, יש לי כל מה שאני צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאני צריך צורב DVD, ואם הלוח אם יהיה בעל כרטיס קול טוב, זה יהיה מעולה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, העיקר שתהיה …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7 וקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישמש אותי גם למשחקים ( לא בטירוף אבל אשחק) גם לעריכת תמונות, ו... עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע ללא מסך אבל אשדרג כנראה ל 2k 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט (יהיה בחדר שינה) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחייב RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקרון חיכיתי לרייזן 3 החדשים אבל לא יצא לי לקנות כל כך מחשב... הבנתי שעוד כמה חודשים יוצא כבר הדור הבא ומדברים על פלטפורמה חדשה לגמרי... גם ברייזן 3 הבנתי יש הרבה פעמים שהמעבד סתם מתחמם ולא בטוח שעדכון הביוס פתר את זה.. אני גם חושב על הדור הבא של כרטיסי המסך וגם DDR5.. ידוע מתי יהיה את אלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכולל מעבד,לוח אם,כ.מסך geforce,מקלדת רגילה,עכבר אופטי רגיל,מארז 500 וואט,צורב דיוידי,120g,1g-ram מעבד של אמד ,לוח אם של אסוס,וזהו אני חושב אם תצטרכו עוד דברים כדי לעזור לכם לבנות את המארז תכתבו. נב,מאזור המרכז שיהיה,תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לשדרג את המערכת שלי ואשמח אם תעזרו לי בנושא לוח האם. בעקרון רציתי רק לשדרג כרטיס מסך וזכרונות, אבל אחרי שהבנתי שAGP הולך לעולמו, חשבתי שאולי כדי כבר לשדרג את הלוח אם לחדש... כרגע יש לי פנטיום 4 2.8, 512 מ"ב DDR, וכרטיס fx5200. האם כדאי לי לשדרג את הלוח אם על חשבון תוספת של 512 מ"ב לזכרון? או שעדיף להשאר עם אותו הלוח, להגדיל זכרון לג'יגה ולקנות כרטיס מסך 7600GT אבל בחיבור AGP? או לוותר כרגע על זכרונות ולשדרג את הכרטיס יחד עם לוח אם? איזה לוח אם מומלץ עבורי? שיתאים למעבדים וזכרונות החדשים שייצאו בעתיד? אני לא צריך שום אוברקלוקינג, ולא כרטיס קול - יש לי משלי furtissimo 3... תודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לפטופ טוב שאני אוכל לערוך בו סירטים קצרים. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח ואני מעונין שהמסך לא יהיה מסך מבריק. טל
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב השבוע (עד יום חמישי - מאתגר, אני יודע חח), כרגע אני עובד על מחשב נייד ואני רוצה לעבור למחשב נייח עם ביצועים טובים יותר כדי להתחיל לשחק קצת במחשב ושיהיה טוב לצרכי תכנות (VM וכו'). העניין הוא שאין לי מקלדת ועכבר ולא מסך, ואני לא רוצה לשלם יותר מדי. מצד שני אני רוצה מחשב טוב שישאיר אותי לשקט לכמה שנים הקרובות. התחבטתי בין מחשבים שהרכבתי, תחילה הרכבתי מחשב עם i5 4670 ולאחר מכן מחשב עם AMD FX-8350 אבל קצת הפחידו אותי מהאמינות של AMD. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי, תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל, רצוי מן הסתם לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 במידת הצורך ניתן לחרוג כי הכוונה היא גם ככה לקנות בחו"ל או באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, Photoshop, vegas, premiere, צפייה בנטפליקס, תוכנות עריכה שונות ותוכנות לסטודנט (MS) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב (למידה בכיתה ועבודה במשרד) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב, כמו שציינתי בכותרת וגם אולי כדי לחבר אותו לטלויזיה לפעמים ולראות סרטים. לאחר בדיקה מעמיקה הגעתי לארבעת המחשבים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~NZ327EA~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26469 איזה מחשב הייתם ממליצים? כמו כן, כמו המחשב השני יש את המחשב הבא, אשר ההבדל ביניהם הוא רק בתוספת 2GB RAM. האם שווה להוסיף את הכסף? http://www.skypc.co.il/pl_product~71535~14~0.htm אם יש לכם הצעות נוספות במחירים האלה, אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מפרט בעיקר למשחקים ולעריכת ווידאו! לא צריך יותר מ160 GB, שיהיה שקט חשוב מאוד!! לא צריך צורב או כל ציוד היקפי! לא משנה מאיזו חנות העיקר שיהיה אפשר ללכת לאסוף משם. משלם במזומן. אני סומך עליכם חבר'ה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ומולטי טאסקינג בתקציב של 2K , חשבתי ללכת על AMD מבחינת עלות תועלת : מעבד AMD RYZEN R5 3600 עולה 820 שקל לוח אם B450M-S2H עולה 290 שקל זיכרון קיט G.SKILL DDR4_8GBX2_2666 סה"כ 16GB עולה 325 שקל כונן קשיח SSD SAMSUNG 250GB EVO860 עולה 245 שקל כונן קשיח מכני WD 2TB 5400RPM 256MB עולה 270 שקל אני נמצא ב 1950 שקל ועדיין לא הגעתי למארז + כרטיס מסך ועוד .... המחירים מטורפים *אני יכול לקחת מעבד R5 RYZEN 1600 ולחסוך 400 שקלים ועדיין ישארו לי 450 שקל שזה רע
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח, חשוב שהמסך יהיה בין 12-13.3 אינץ'. זיכרון - 2GB הארד דיסק - לפחות 120GB וכמובן כונן DVD. בנוסף אם יש דבר כזה אעדיף שיהיה חיבור למודם פקס. בגדול יש שני דברים שממש חשובים, המחיר - 3K, והגודל של המסך. שמעתי על hp tx1000, איך הוא? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התחלתי להתעניין ב HTPC (כי זה נראה כמו הפתרון הטוב ביותר לניגון סרטים בטלוויזיה גם ברזולוציות גבוהות שמשלב רשת וכל העניין דיי גמיש). כעיקרון מושך אותי מאוד לבנות אחד כזה, ממש מאפס מארז, ספק כח, מאווררים, כפתורים, צג וכד'. זה נשמע הרבה יותר מעניין ומאתגר וגם יותר זול (אם מזניחים את שעות העבודה). מה אתם אומרים? כדאי? בסטיקי מצאתי מפרט מומלץ: מעבד AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz גרסת BOX לוח-אם Gigabyte GA-880GM-D2H זכרונות 1x2GB DDR3 1066Mhz/1333Mh כונן קשיח SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ מארז Enermax Laguna 300w האם המפרט הזה באמת נחוץ? לא מספיקה ליבה אחת ו 1GB RAM? ואולי לשים את אחת מגרסאות ה HOME של Win 7? ומה כ"כ מיוחד ב Windows Media Center הזה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! קראתי את מדריך הניידים מחו"ל בנעוץ. שאלתי היא האם באמת משלמים רק את המע"מ?!?!? אין מכס כלל!?! האם המע"מ הוא מהעלות הרכישה בחו"ל או מהמחיר שתמחירו בארץ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד עם כרטיס מסך סביר למשחקים, הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים עם דרישה גבוהה יותר ממה שיש לי. השאלה היא, האם יש כרטיס מסך חיצוני (אם בכלל) שיכול להתאים למפרט? המפרט של הנייד: DELL Inspiron N3010 Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHz ATI Mobility Radeon HD 5470 RAM 4GB אין לי שום מושג על לוח האם סלחו לי על הבורות ואם חסר משהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך 19INCH אבל אני מתכנן לקנות חדש בקרוב מאוד ,אם תוכלו לתת לי המלצה אני אשמח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 44 תגובות
- 8.2k צפיות
-