ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב חדש וחשוב לי הדברים הבאים: 1) שיהיה שקט/יפה 2) שיהיה AMD 3) שיהיה מהיר 4) שתהיה תאימות מלאה ללינוקס אני משתמש סטנדרטי, זאת אומרת: אינטרנט, אי-מייל 98% מהזמן. לא משחק ולא משלה את עצמי שאני עושה דברים "כבדים" על המחשב. משתמש בלינוקס כבר שנה על הנייד שלי ואין שום סיבה לחזור לחלונות. הבנתי שיש חומרות שאין להם תמיכה מלאה בלינוקס לכן אני רוצה לעשות קנייה מושכלת. אני רוצה גם להתקין את המחשב בעצמי (ממש לחבר לבד) אבל עם עזרה של מישהו מומחה (אפילו בתשלום), מכירים חנות/אדם כזה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב, ואני צריך: 1. כרטיס טלוויזיה (כמה שיותר פשוט, רק להקליט דרכו,) 2. מארז כמה שיותר קטן 3. הארד דיסק כמה שיותר גדול (הכי חשוב.. אם יש התלבטויות במה להשקיע יותר) 4. חיבור SVIDEO (לחבר למסך קטן) תודה עריכה, אני חושב שזה יכול לעזור לי לא? http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ אם אני אוסיף נגיד את http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3684
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
256 מגה 133 מגהרץ מה טווח המחיר של זה??
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם אתם חושבים שאני צריך לשנות משהו או לשפר? חוות דעת ועצות יתקבלו בברכה מארז - ENERMAX Uber Chakra ECA5001B Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case - Retail מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - זכרון - -GeIL Esoteria 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model הרדיסק - Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB 10,000 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM כרטיס מסך - GIGABYTE GV-NX85T256H GeForce 8500GT 256MB GDDR2 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail ספק כוח - OENERMAX Liberty ELT500AWT ATX12V 500W Power Supply - Retail לוח אם - ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 In…
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי אני מתחילה ללמוד עוד כמה שבועות ואני רוצה לרכוש לי מחשב נייד חדש *אני מתכננת לקנות את המחשב פה בארץ * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הכי כבד זה סימס 2לא יודעת אם הוא נחשב כבד או לא ), צפיה בסרטים ושימוש בפוטושופ * גודל המסך- 14 -15.6 יותר חשוב לי המשקל מאשר גודל המסך * משקל רצוי - כ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש לזמן סוללה ממוצע של 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - נדרש ליציאת HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא ממש מבינה בזה * צורב DVD?- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא עדיפות לאחריות של שלוש שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שמעתי שDELL מומלצים אבל אני לא נעולה על…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית - לימודים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4.5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקטובר נכנס ואיתו הלימודים... הגעתי לשני המחשבים האלה ואחרי דילמות רבות עדיין אין לי מושג מה עדיף. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-350m.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היתרון של ה DELL זה שיש לו 3 שנים אחריות והוא יותר קל. היתרון של HP זה כרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=case-ezcoo
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת כמה לדעתכם כדאי לי להוציא על מחשב ... אני לא משחק הרבה אבל פה ושם אני משחק משחקי און ליין וגם הייתי רוצה לשחק COD2 ו - F.E.A.R וכל הדברים בסגנון על הגדרות נחמדות... אבל הרוב אני באינטרנט, איי סי קיו, מסינג'ר וכל הדברים האלה. תודה מראש, אלי.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני זקוק לעצה בבניית מפרט למחשב בשימוש ביתי (בעיקר גיימינג) בתקציב של 5000-6000 שח'. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום אני מעביר את הלוח המעבד והזיכרונות לאחי. נשאר עם הכרטיס מסך והדברים הנלווים (מפרט בצד) דרישות : המחשב מיועד למשחקים הולך לעבור OVERCLOCK צריך לפחות 8 USB בלוח אם יש צורך בFIREWIRE על הלוח לא צריך CROSFIRE או SLI לוחות רק של אסוס או גי'גה בייט (אני פשוט יכול להשיג אותם יותר זול) אודה להמלצות מצידכם.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קיבלתי יד שנייה מחשב נייד hp elitebook 8460p. לא יודע מה היה הקטע שלו אבל הייתי חייב לפרמט אותו, מפה לשם התקנתי ווינדוס 7 אולטמייט 32 ביט (מקורי!) ועד פה הכל טוב ויפה.. עכשיו רציתי להתחיל להתקין את הדרייברים ומה שצריך והגעתי לכאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=il&prodNameId=5056945&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5056942&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4055 יש פה רשימה של 81 (!!!) תוכנות ודרייברים למחשב.. עכשיו ברור שאני לא מתכוון להתקין את כולם! אבל מה כן להתקין?! חיפשתי באינטרנט הרבה ובאמת לא מצאתי אפילו הסבר מה זה כל דבר/למה זה טוב... באמת שאני לא מבין מה הם חשבו לעצמם שהם ככה פשוט נותנים רשימה אי…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, עריכת תמונות, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. פוטושופ ואופיס. תדיר. לא פרנסה... משהו מזדמן כזה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודעת מה זה? מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב. בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב ללא כל ציוד הקפי ובלי מסך. השימושים העיקריים הם: הרצה של תוכנות גראפיקה כבדות כמו: סטודיו מקס, אילוסטריטור פלאש ופוטושופ בו זמנית. התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח גג. אני צריך להשיג עם זה את הכי טוב שניתן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורכת וידאו כמקצוע וצריכה לשדרג את המחשב הישן שלי תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 עדיף שלא אלא אם זה שובר שיוויון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידאו ארוכים וכבדים 200g לקובץ (חתונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמיר, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה עד 3-4K אם אפשר כרטיס רשת אלחוטי מובנה ללימודים ואולי קצת משחקים
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
צריך מפרט ב 3K לא יותר על בסיס AMD בשביל גלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים(לא הכי רמיניים שיש) צריך: שילוש HDD CD (אולי CDRW) מארז (כולל ספק HEC) כ. מסך ------- אני חושב אולי: AMD 2500 לוח KT (או אולי NF לא יקר) 40~ גיגה 256 RAM ואיזה ראדון חלש
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הסתכלתי כבר כמה שבועות פה בפורום ואני מבין שהSETUP המומלץ למשחקים כיום הוא: AMD 64 3000+ venice GIGABYTE K8NF-9 וכ. מסך את ה- 6600GT כל השאר סטנדרטי השאלות שלי הן כדלקמן ???: 1. דבר ראשון, האם יש המלצות לרכיבים אחרים? 2. כמה זמן תחזיק המערכת הזו? המערכת שיש לי כרגע (בחתימה) מחזיקה יפה מאוד כבר למעלה משנתיים וחצי, ואני מאוד מרוצה ממנה, אבל במשחקים כבדים היא מקרטעת חבל"ז. אני מחפש מערכת שתחזיק מעמד הרבה זמן, ולא "תתלונן" אפילו בעוד שנה מהיום. 3. אם אני חושב על העתיד וארצה לעשות בשלב מסויים OC למעבד ולכ.מסך (לימים שבהם הם כבר לא יהיו שיא הטכנולוגיה...), האם כדאי אולי להשקיע בלוח של DFI שטוב לOC למעבד? והאם בכלל אפשר לעשות OC לכ. מסך הזה? 4. היות ולא מדובר במחשב שיהי…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 1,267 1,267 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מעבדים IE6600 645 645 1 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 לוחות אם 39200 358 358 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 לייף 2500AAKS 436 436 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-5400PHU2-2GBNT 1,996 1,996 1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E כרטיסי מסך LV381 31 31 1 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB כוננים אופטים S144S 378 378 1 מארז ללא ספק NZXT Apollo מארזים NZApolloB 415 415 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ספקי כח ELT400AWT 60 60 1 משלוח מערכת מחשב עד הבית רק אחרי שהמחשב מוכן 114 מחיר סופי: 5586 המטרה היא משחקים כבדים לא צרי…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מישהו יודע איך המעבד intel core i7-u הוא חזק \ טוב \ אפשר להריץ עליו תוכנות חזקות? ואיך המעבד intel core m3?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במהלך נסיעותי לחו"ל נתקלתי ב laptop הנ"ל של חברת Acer אך הופתעתי ממחירו הזול (לדעתי) ואבקש התייחסותכם: המודל הוא Acer 5044 ספציפיקציות: AMD Turion 64 ML-34(1.8GHz, 1 MBL2 cacche 512MB DDR 120GB HDD [ DVD-SuperMulti Double Layer Acer CrystalBright TFT WXGA 15.4 IEEE 802.11b/g ] ATI Radeon Express 200 M chipset DDR333 RAM upgradable to 2048 on dual soDIMM socket S-Video TV out port, 4 USB 2.0 ports Acer SignalUp wirelss technology support One year international guarranty עלות הדגם הזה של Acer הוא כ 2700 ש"ח (בנוסף הם נותנים Acer stylish bag ו Acer wireless optical mouse למי שמשלם מזומן) האם הספציפיקציות בסדר? האם שווה את המחיר? תודה ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , * מטרות המחשב? אופיס , סרטים, גלישה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? המחשב הולך להיות בדירה אבל שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה , אבל יציאת HDMI-DVI יוכלו להוסיף * בלוטות? אין חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אבל אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני עומד לרכוש מחשב נייד עם מסך 11.6 - השאלה שלי היא האם מחשב עם מעבד פנטיום N ולא M יכול להריץ סרטי FULL HD 1080P כמו שצריך ? אם לא , האם מעבד PENTIUM M יעשה את העבודה ? (מדובר במחשבים שיש להם 4 GB זכרון ...) תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בן דוד, לא גיימר כבד אבל אני מאמין שהוא ירצה כמה משחקים. אני מנסה למצוא לו מפרט ב- 3500 שקל לא כולל מסך. חשוב רק שיהיה לו צורב דיוידי, וכרטיס מסך כלשהו (אין לי מושג מה לשים לו כי קשה לי לחשוב על כרטיב טוב בסכומים נמוכים...) עדיף שיהיה של AMD אני חושב.... תודה ( פעם שעברה עזרו לי פה למצוא מפרט למחשב שלי שעלה 7500 ויצא משהו בן ז....)
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מעבד: AthlonXP 1800 לוח: 7VRXP זכרון: 256mb כרטיס מסך: GeForce 3 TI200 אני מעוניין לשדרג את המחשב, רציתי לדעת אם זה כדאי\משתלם המחשב מספיק לצרכים (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) אבל הוא איטי ואני רוצה לשפר אותו קצת. מבחינת כסף אני מוכן להשקיע אם זה יתן תמורה בביצועים מה דעתכם ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיס מסך לבן דוד שלי, אז קיוותי שתוכלו לעזור לי הוא אמר לי שהתקציב שלו זה 2000 עד 4000 שקל הוא רוצה מחשב למטרת משחקים וגלישה באינטרנט כולל מסך 17", כולל צורב. לא צריך מקלדת, עכבר או רמקולים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-