עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by flounder,

תקציב מקסימלי 5k כולל 7 windows . משחק במשחקי מחשב כבדים לעיתים די נדירות אך אחת לכמה זמן כן. מטרה עיקרית מחשב שמשחקים יתפקדו עילו לתקופה הארוכה ביותר מבלי צורך בשידרוגים (גם אם זה אומר לא לשחק ברזולציה הגבוהה ביותר בוכו' בהמשך הזמן. ושיתפקד כמה שיותר זמן מבלי צורך בתיקונים והחלפות. מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסימלית: 1920x1080. אין צורך בציוד הקפי. שקט חשוב במידה בינונית עד בינונית נמוכה. לא מתוכן אוברקלוק כרגע אולי בעתיד הרחוק. מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston …

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. אין צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס ומשחקים(משחקים חדשים אבל אני לא משחק בהגדרות הכי גבוהות כך שאין צורך בכרטיס מסך חזק מאוד) זיכרון של ג'יגה,צורב דיוידי,דיסק קשיח של 160GB. יש עדיפות לחנות KSP(גיליתי שהקימו סניף בעיר שלי). לא משנה AMD או INTEL אבל שיהיה אפשרות לשדרוג עתידי.

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב חזק למשחקים ושימושים יומיים שאני אוכל בבוא העת לשדרג למשהו יותר חזק בעוד שנה, שנתיים ע"פ דרישה שלי.. שדרוגים אפשריים - הכנסת מעבד מהיר יותר, כרטיס מסך נוסף, מעבר מDDR2 לDD3 (כשהמחירים יותר שפויים). אבל קודם כל שאלה - האם זה בכלל שווה את זה? אני לא עוקב אחרי הרבה באנצ'מרקים, אז האם יש שיפור כ"כ גדול בין כרטיס מסך בודד לשתים במקביל? והאם DDR3 טוב יותר בDDR2? אני מניח שאבן הפינה למפרט צריך להיות לוח אם בעל כל הפיצ'רים הנ"ל והוא יכול להיות לא זול, אז אני מניח שתקציב התחלתי שלי הוא בין 4 ל5 אלף ש"ח. אודה על תשובות ענייניות .

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by Velo,

שלום, מחפש מחשב חזק לעבודה משרדית, כמה שיותר קל משקל ודק, עם מסך בגודל 15.6, וחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות). לדוגמא, samsung 9 series, http://www.samsung.com/us/news/newsRead.do?news_seq=19774 בסדר הגודל של משקל וכח המחשב, אך במקרה זה הוא מסך קטן מידי, וחיי הסוללה שלו נמוכים מאוד לפי הביקורות. תודה מראש על העזרה.

5. Intel Pentium 2.8Ghz HT Radeon 9600SE 1GB DDR 400 Mhz hardisk 80gb sata ספק 500 וואט מארז גיימינג ( לא יודע איזה סוג ) צורב SONY 52x32x52 DVD LG

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by netanel1234,

שלום, מחשב נייד HP Pavilion dv6-6140ej LX242EA המפרט כתוב בלינק: http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductid=10171 מחיר: 4,118.00 שימושים: משחקים בינוניים כמו סימס 3 וכו ואינטרנט _________________________________________ מחשב שני: מחשב נייד HP Pavilion dv6-3060ej WR752EA 6GB המפרט כתוב בלינק: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3396 מחיר: 3,539.00 שימושים: משחקים בינוניים כמו סימס 3 וכו ואינטרנט אני רוצה לדעת איזה מחשב יותר טוב מבחינת מעבד וכרטיס מסך.. ואיך המחשב מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by shuky123,

אני מתלבט בין 2 הניידים האלה למשרד. HP - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/sm/WF05a/321957-321957-64295-89315-89315-3687778.html Dell - http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-vostro-a860?c=us&l=en&s=bsd&cs=04 ישמשו לרוב כתחנה נייחת לעיתים רחוקות יצאו לפגישות המחיר שלהם עבורי הוא סביב ה-850 דולר. ואני חייב לקחת מ-2 המותגים הללו. יש המלצה או הסתייגות ספציפית מאחד מהם?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by נריה,

יש לי מחשב של סמסונג N150 Plus אני מחפש בשבילו מטען ראיתי כאן ב 180 ש"ח מצאתי כאן http://www.ebay.com/itm/180895568961?_trksid=p5197.c0.m619 האם זה מתאים מבחינת מתח וכו'(יש לי את המתאם לחיבור לשקע של הארץ) תודה אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פוטושופ אילוסטרטור ופרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). P2415Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by skywalker_08,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9054&perur=2&t=1&c=339 מחשב של toshiba

11. Started by anri,

המחשב הוא לחבר, הוא לא ממש משחק משחקים אולי פה ושם... הכי חשוב שיהיה במחשב הכל צורב רמקולים מסך הכלל כל החארטות (מקסימום 8000 ש"ח ) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by שלמה10,

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by Galos,

אני צריך הצעה לגביע מפרט בטווח המחירים של 1500-2000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה משרדית +אינטרנט אך אני מעונין שיהיה אופציה לשדרוג למשחקים ... יש לי כבר מסך דק ומקלדת ועכבר אלחוטים כך שאין בהם צורך... נ.ב למרות שזאת הודעה ראשונה שלי בפורומים אני באתר כבר מעל 3 חודשים... עוקב יום יום... אחלה אתר שבעולם... נ.נ.ב המפרט לא מיועד לי אלא לאחותי ובעלה אני אקנה בעוד מספר שבועות מחשב חדש (אני מקווה) . תודה מראש לכל העוזרים , גל

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by EMYNEM,

הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ההקצבה היא בין 7000-10000 שקל לא כולל מסך אני יודע שזה הרבה כסף אבל אני צריך מחשב מאוד חזק אני מתעסק בעיקר בעריכת תמונות ממצלמה דיגיטלית מקצועית כאשר יש לי הספק די גבוהה של בערך 60 תמונות לשבוע והתמונות הן גדולות מאוד (בין 30 ל50 מגה לתמונה) דבר שמצריך העברה של התמונות והרבה עריכה בפוטושופ ומחשב חזק ומהיר ההתלבטות שלי היא בין מעבד של אינטל לבין מעבד של AMD 64 בנוסף הייתי רוצה לבחור לוח אם טוב וכרטיס מסך חזק בנוסף זכרון של גיגה לפחות אני מעונין שהמחשב יריץ גם משחקים בצורה טובה ואיכותית כלומר משחקים כמו דום 3 שירוצו טוב על איכויות גבוהות אם תוכלו לתת לי מפרט של מחשב שמתאים לכל הדרישות הללו אני ישמח מאוד ואם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD טוב שמתאי…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך עזרה amd athlon64 3500 2.2Ghz 90nm thermaltake xp-90 gigabyte k8ns ulrta 939 ocz el pc3200 ddr400 rev2 512 x2 w.d 74GB 10000RPM antec sonata 380w nec 3520 DVD RW gigabyte 9550 128mb עכשיו אני לא כול כך בטוח בלוח הזה (מחשב למוזיקה) McFLy תתחבר אח לאיי סי קיו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Fenomeno,

E6300 ASUS P5B DELUXE GSKILL 2X1024 DDR2 800 GAINWARD GF7900GS SEAGATE 320GB SATA2 16MB מה דעתכם? בעיקרון הייתה לי התלבטות בין הלוח הזה לבין הג'יגה בייט 865P-DS3, אבל הג'יגה בייט הוא 3 PHASE, לעומצת האסוס שהוא 8 PHASE..אז החלטתי ללכת עליו..מישהו שנוגד אותי? לגבי הזיכרון, איך זה שההבדל בין הדגם הזה 4-4-4- לבין הדגם של ה- 5-5-5- הוא רק 20 שקל? יש איזשהוא קאץ'? לגבי הכרטיס מסך, בחרתי דווקא בדגם הזה של גיינוורד גם כי יש לו אחלה קירור, וגם כי לעומת כרטיסים אחרים שבאים בד"כ עם זכרונות של HYNIX 1.4NS הו מגיע עם זכרונות 1.2NS של סמסונג. לגבי ההארדיסק, לא חושב שיש משהו משתלם יותר..ההבדלים במחיר בין הגדלים קטנים עד לדגם הזה. הבא אחריו (400) כבר ממש יקר. דעות\הצעות?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by benor,

המחשבים בעיקר משמשים לשימוש משרדי. מחשב נייד Samsung NP470R5E-X01IL סמסונג [TABLE=class: standartFont] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right] מעבד:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right] Intel Core i5-3230M 2.6Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right] זיכרון:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right] 8GB DDR3 1600MHZ[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: standartFont] [TR] [TD=bgcol…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. Started by ori_s321,

שלום לכולם לאחרונה אני מחפש נייד שיכול להריץ משחקים ישנים (2004) כמו Halo וכו' וגם לאינטרנט.(אני עובד באבטחה..) אני ממש לא מבין בניידים וחיפשתי משהו ביד שניייה במחיר של כ2000 שח מצאתי שתי אופצויות האחד :: Based on 2373-78M: P M 1.3GHz, 512MB RAM, 40GB 5400rpm HDD, 14.1 XGA(1024x768) TFT LCD, 32MB ATI Radeon 7500, 8x-3.3x DVD(slim), Modem(CDC), Ethernet(LOM), Cisco 802.11b Wireless(MPCI), Secure Chip(TCPA), UltraNav, 6 cell battery, WinXP Pro האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים ברמה שביקשתי? הוא הוצע לי במחיר של 2800 והשני כמעט אותו הדבר רק פנטיום 4 2.4 ghz שהוצע במחיר של 2200 אין לי מושג איזה מביניהם טוב יותר PM או P4. אני די נואש מניסיונות לברר בעצמי ומפחד שיעבדו …

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by xtract1,

אהלן ובכן, מאחר ואני לא הכי מעודכן בדברים - אני פונה לעזרת המומחים המעודכנים... לסבא יש היום מחשב ענתיקה ובו P4 ואיזה ג'יגה זיכרון DDR1 שהצלחתי לגרד מכמה מחשבים ישנים. המחשב מדי פעם עושה בעיות וכל מיני שטיקלעך שגורמות לנו לרצות להחליף אותו במשהו חדש, עם אחריות כדי שיהיה קצת יותר שקט נפשי וכדי שלא אבלה שם שעות על גבי שעות כל חודש (או לפחות מהסיבה הטובה ולא בתיקון המחשב). מאחר ומדובר בסבא שלי, שעם כל הכבוד לו - ויש כבוד, הוא בסה"כ גולש באינטרנט (אתרי חדשות וכו', אפילו לא משהו "קשה") ומשחק סוליטר ולכן חשבנו ללכת על משהו פשוט שבפשוטים. אי לכך ובתהאם לזהו ראיתי באייבורי את המחשב הבא שכולל דברים נחמדים בסה"כ : 2GB זיכרון ספק מחברה מוכרת -FSP 500GB (אבוד אם אפשר להוריד ל…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  20. היי, דרישות: *קל לנשיאה *זמן סוללה ארוך (עדיפות) *מסך איכותי LED כמה שיותר חד לעין (HD) *נוח להקלדה שימושים: גלישה באינטרנט ואופיס בגדול.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  21. מתחיל לימודים בעוד חודש מחפש מחשב נייד התוכנות/אתרים בהן יהיה שימוש: Wordpress Css,. Html, Seo Adworks יהיו גם עריכות לא כבדות במיוחד תקציב כ 3500 שח. בארץ או בחו"ל עדיף שיהיה קל ככל שאפשר מסך כ 14 אינץ. אם בחו"ל ויש אחריות בינלאומית עדיף תודה

22. שלום, הרכבתי מחשב לילדה שצריכה אותו ללימודים, זה המחשב הראשון שלה גם (כיתה ד' אני חושב). אני צריך את דעתכם עליו:

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  23. היי אני מתכנן ליקנות מחשב שייועד בעיקר לסרטים וגלישה, בנוסף הייתי רוצה להריץ משחקים קלים! וספציפית את LINEAGE 2:FINAL GRACIA. המחשבים שחשבתי עלייהם: MSI BRAVO EX623- נחמד מאוד אבל הבנתי שהוא לא יריץ XP ורצוי לעבוד על VISTA איתו לא רוצה אלה אם כן לא יהיו אפשרויות אחרות MSI PR601- בערך באותו מחיר ומיפרט די דומה יחסית חוץ מהכרטיס מסך שלא נותן לי מנוחה אין לי שום דרך להעמיד את טיבו במבחן... אולי עוד משו שתציעו... הדרישות מערכץ של המשחק הן Lineage II: Gracia Final Minimum System Rrequirements Microsoft Windows XP/Vista 2.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor 512MB of RAM or more NVIDIA GeForceFX 5700 series or equivalent ATI brand 3D graphics card 10GB of hard…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  24. pentuim 4 2.6 800 ht msi 865pe neo2 s 512 dual ddr msi geforce fx 5200 128ddr seagate 80 gb 8mb sata aoc 17 flat מקלדת עכבר כרטיס רשת כרטיס קול מארז והכל ב 3780

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by shimon0238,

איזו רכישה מוצלחת יותר לדעתכם לנובו t400s או מחשב עם מעבד חדש יותר של דל e6410 עם מעבד 7i? הרזולוצייה דומה 1440/900 היתרונות ללנובו משקל נמוך היתרונות לדל מעבד חזק המעבד של הדל sp9400 מה שחשוב שהם ניתנים לחיבור לתחנת עגינה, בשניהם המקלדת מעולה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.