עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dadzik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא כבדים), תכנות ועריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse - כבד, Adobe Suite - כבד ועוד תוכנות כגון unity3d ו-blender (כבד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 24". -לאילו הגדרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי אשמח לעצתם, 1. מה התקציב? 3500 - יכול לחרוג במידת הצורך 2. מטרות המחשב? משחקים ( fallout 3לדוגמא), ובמיוחד לסרטי HD,יחובר לטלויזה 32'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב-לא חשוב , קירור - מוכן לשלם ע"מ לקבל קירור טוב מסטנדרטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? HD בגודל מינימלי של 500GB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מחשב שקט חשוב אך לא במחירים קיצונייים, יחס עלות-שקט הטוב שניתן למצוא (במסגרת התקציב) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  3. מחשב פשוט להורים ושיחזיק להרבה מאוד שנים. אשמח לחוות דעת. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪973 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪119 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪395 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 סה"כ: ₪2686 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום וברכה מחפש לקנות לילד מחשב נייח כולל מסך טוב לעיניים. בעיקר לצורך משחקים. שיהיה מחשב חזק עם הרבה מקום. כמה שנהוג היום... תקציב למחשב בערך 3000 שח זה בסדר? או שנחוץ להשקיע יותר? תודה מראש

5. מספר התלבטויות, 1. לגבי הצורב, אני לא יודע איזה SATA לקחת 2. לגבי המארז / ספק, קראתי קצת באינטרנט שהמארז/ספק לא שקטים מספיק... המחשב בחדר השינה שלי, האם הדבר מפריע ממש? 3. לגבי ירידת מחירים צפוייה של E6600, האם מישהו יודע בכמה אחוז הוא אמור לרדת ומתי? האם יש סיבה לדחות קניית מחשב בשביל "ההנחה" הזאת? 4. בלוח האם, קניית DS3 או S3... האם יש טעם להוסיף 120 שקל? 5. קראתי באתר שיש מדי פעם בעיה עם זכרונות ה TWINMOS, האם יכול להיות שהם לא יתאימו ללוח אם? [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום חברה אני מחפש מחשב נייד סביר למטרת משחקים ועבודה עם אינטרנט FACEBOOK ICQ ומשחקים כמו PES2010 FIFA ועוד.... התקציב שלי הוא 2500-3000 תודה מראש רועיי..

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  7. אם אפשר שהמפרט יהיה מחנות בחיפה. אני צריך שמחשב יהיה עם צורב די.וי.די ומסך 17 שטוח. כל השאר די סטנדרטי. תמליצו לי אתם אם לקחת AMD או אינטל

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by aviv32121,

אני צריך לדעת כמה שווה מחשב בעל המפרט הבא : מעבד : intel core 2 duo e7400 כרטיס מסך : nvidia geforce 9500 gt לוח אם :gigabyte g31m-s2c ספק כוח : mustiff 550w דיסק קשיח : 320 gb

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק (לא למשחקים), השימוש העיקרי הוא לתכנות שזה כולל הרצה של תוכנות כבדות במקביל ואמולטורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (עדיף עד 4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual sudio, eclipse. שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת פשוטה ונוחה להקלדה מרובה (אם זולה עדיף אלחוטי). לא חובה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  10. היי אז קודם כל כמה דברים לפני: השקט בסה"כ די חשוב אבל אחרי הטרקטור שאני ישן איתו כבר כמה חודשים זה לא הכי קריטי OC אני לא יודע לעשות, אבל אני בהחלט מתכנן ללמוד ולעשות וגם החברה שממנה אני קונה "אמורים" לעשות. הגדרות מקסימליות אני מתאר לעצמי, האמת שבגלל המחשב שיש לי אף פעם לא שיחקתי במשחק רציני ואני לא בדיוק מבין בהגדרות כי אפילו V.LOW המחשב שלי לא הריץ. יש עדיפות למחשב יחסית קר והעיצוב די חשוב אבל במסגרת המחיר והדרישות אני לא בטוח כמה אפשר להכניס מארז מעוצב. והכי חשוב אני הולך על QUAD אני מכיר את כל הטיעונים בעד ונגד זה מה שהחלטתי ואני סגור על זה. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1649 כמות:1 [url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550[/url] לוח אם ASUS …

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 2500 שקל עם חריגה של 100 - 120 שקל מקסימום. בעיקרון אין לי יותר מידי דרישות חוץ מזה שיהיה לו: יצאה למסך חיצוני - לא מחייב כונן דיסקים. שיהיה מספיק זיכרון לסרטים לילדים. רוב הזמן הוא יהיה מחובר קבוע לחשמל. האם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי, בשדרוג אני רוצה לשפר את המעבד,כרטיס מסך, ולום אם. כל מה שמסיס כבר יש, ונראהלי שזה מספיק לי בנתיים [לשיקולכם]. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, ומשחקים קלים. [הכי כבד פיפא 2012] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעיקר משתמש בBS PLAYER לסרטים, קצת אינטרנט ומשחקים קלים מאוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 במק…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by adiomri,

זקוק למחשב למטרות משרדיות ואינטרנט. האם המחשב הנ"ל שווה את הכסף שדורשים עליו? אני כמובן אוסיף לו צורב. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEZED1999 האם בכסף הזה יש משהו שווה יותר? תודה

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by Fank-Zr,

. מה התקציב המקסימאלי : 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : כמובן שלחסוך ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 600 ש"ח . מה שימושי המחשב: משחקים כבדים, עריכה גרפית מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות כמעט כל תוכנות adobe & max. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין משחקים: Battlefield 3 \ assassin's creed revelations שיפעל על ULTRA הכל לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי: לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: אין עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: שקט עד כמה שאפשר בערך : 8 האם מתוכנן OC: לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: רק מ- KSP האם יש בק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bd,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ 1 5161 LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4160B 16x8x24x16x32 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 4885 Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1099.00 ¤ 1 1099 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Mitsumi Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 579.00 ¤ 2 1158 ¤ 5 5599 ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P DDR1 + DDR2 + LAN Motherboard 889.00 ¤ 1 889 ¤ 6 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 489.00 ¤ 2 978 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 5656 Albatron GeForce 6600 128 MB 128 Bit PCI-E DVI TV OUT Video Card 846.59 ¤ 1 …

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by oranet,

התחלתי לבנות מפרט באחת מחניות האינטרנט והחלטתי על מעבד I7 3960X לוח אם של אסוס Rampage IV Extreme s2011 ו4X8 זכרונות של Corsair Vengeance Quad Channel וכרטיס GTX580 של אסוס יש לי כבר את הדיסקים הקשיחים רציתי לדעת איזה מארז וספק כדאי לי לקחת אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק חזק מדי תודה רבה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Make_Party,

אני מחפש מחשב נייד חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1661 מה אתם אומרים?? שווה את הכסף?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  18. שלום. לפני שנתיים בדיוק קניתי לאחי הקטן (11 דאז 13 כיום) מחשב. המחשב משמש משתמשים מרובים (גם אמא ואבא) ולכל אחד מהם משתמש נפרד. זהו המפרט: מעבד: Intel core i3 3220 3.3Ghz 3mb L3 cache s1155 לוח אם: Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, intel H61, DDR3 1600, PCI-E VGA זכרון ראם: G.Skill 4GB DDR3 1333 Mhz PC3-10666 F3-10600CL9S-4GBNT כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E (לעצמי במקביל קניתי את הi5 הכי חזק והמחשב שלי סוס ) אבל אז הוא רק שיחק באינטרנט ועכשיו הוא כבר משחק NFS וGTA ואם זה היה תלוי בו היה כל היום משחק... הבעיה: המחשב עולה המון זמן והחלפת יוזרים לוקחת לפעמים עד דקה. הפתרון: SSD . הבעיה האמיתית: המחשב לא זז. המשחקים לא סוחבים, וכל …

19. Started by wizz95,

שלום לכולם ולצוות. קיבלתי ייעוץ כבר וכשבניתי את המערכת ב KSP היו חלקים שונים או חסרים, זו הרשימה האחרונה שהומלצה: מעבד 3960x לוח dx79si אינטל לוח ומעבד קניתי כבר בעבר אז זה נתון קשיח. ‎4x4GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 ‎ F3-12800CL9Q-16GBZL‎ כונני SSD ‏Corsair‎ - ‏Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail‎ ספקי כוח ‏Corsair‎ - ‏TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan‎ מארז ‎Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case (No PSU) לגבי מאוורר בתחילה אמרו פשוט : ‎Scythe Mugen 3 CPU Cooler אח"כ אמרו ‎Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler והוא קפיצה משמעותית במחיר ואני חשבתי מחנות אחרת לקחת מקורי של אינטל:Intel - - BXRTS2011LC htt…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. תקציב 2000 ש"ח, עדיף לנסות לחסוך, לא ניתן לחרוג מהתקציב, עבודה משרדית וסרטים HD, בלי ציוד הקפי, יש לנסות להקפיד על שקט, לא מתוכנן אוברקלוק, אני גר בקרית ביאליק ורוצה חנות קרובה באיזור חיפה וקריות - חשבתי על KSP, אקנה את המחשב בקרוב, לא מתוכנן שידרוג עתידי. הרכבתי מפרט לפי מדור "מפרטים מומלצים" פה באתר ומפרט מומלץ של מחשב ב KSP. זקוק לחוות דעתכם המלומדת, בבקשה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: ce…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by nikon,

שלום חברים ! רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שעובד עם ה MAC BOOK ומשתמש בווינדוס כמערכת ההפעלה? מה שאני רוצה לדעת זה, האם המחשב יעבוד כמו שצריך כשמותקן במחשב וינדוס? וגם אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי מה יותר טוב בשביל צלם שעובד הרבה עם פוטושופ ה MAC BOOK עם מעבד של 2 GHZ ו 1 RAM שמערכת ההפעלה היא וינדוס, הוא LENOVO IBM עם מעבד 2 GHZ ו RAM2 תודה על העזרה ויום טוב לכם

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nikosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר ( Photoshop, Lightroom ..) לעיתים רחוקות עריכת וידאו. שימושים כלליים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  23. אני צריך מחשב נייד עם הארד דיסק שישלף בקלות כלומר שאני יוכל להוציא ולהרכיב אותו בקלות חיפשתי הרבה זמן דגם של מחשב כזה ולא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מחפש מחשב חזק למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח כולל הכל למשחקים לא מתוכנן OC

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש בנתונים, הרבה קבצי pdf, עבודה רבה בתוכנות בענן דרך הדפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפן עם הרבה כרטיסיות פתוחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21-22 אינץ'. יתכן שישתמשו ברזולוציה נמוכה, עקב תוכנות ישנות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.