ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: שימושים-אופיס, אינטרנט, מוסיקה, סרטים (HD), משחקים קלילים ביותר לא ינוייד יותר מידי כך שהמשקל לא מאוד חשוב מערכת הפעלה-לא חשוב איזו, ועדיף בלי (לחוץ בכסף ) קורא טביעות אצבעות-יתרון יציאת DVI/HDMI-יתרון שמתי עין על ה DELL STUDIO 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3400.htm איך הוא מבחינת עלות תועלת? איכות בניה? גם בארץ יש דגמים עם מקלדת מוארת? אתם יכולים להמליץ על דגמים אחרים (לאו דווקא של DELL, אני פתוח להצעות) תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
וללא ציוד הקפי , כולל מסך 22 אינץ רחב FHD OC בנוני ,אפשר שקט מסוים מעבד INTEL כרטיס מסך ati : משהו כזה HD4870 1GB תמיכה ב DirectX 10.1 ותמיכה מלאה ב CrossFireX .
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
חשבתי על זה, רק שכתי לשים צורב DVD אבל לא משנה עדיף שיהיה מעבד מרובע ליבות , אוברקלוק אפשרי, והמארז מומלץ שיהיה TT SOPRANO עם חלון , כי זה לחבר שלי והוא דלוק על המארז ולא מוכן לרדת ממנו. הייעוד הוא הרצת משחקים כבדים כמה שיותר, אמידות בריבוי משימות (שיהיה מעבד חזק וזכרונות טובים) המחשב יחובר למסך שהרזולוצייה תהיה כנראה 1680X1050 .
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הדגמים הם Latitude D630 Lenovo ThinkPad SL500 השימוש שלי זה מוזיקה אינטרנט סרטים (HD) ותוכנות - ללא משחקים ללא תוכנות כבדות. לפי בדיקה כאן באתר ראיתי המלצה ל2 המחשבים הנל. חשוב איכות מסך עמידות איכות מחשב וזמן בטריה. מה דעתכם ואיזה מהם יותר כדאי? ישנה אפשרות ומבדיקה כאן לעבור לדגמים האלה Dell Latitude E6400 Lenovo ThinkPad T400 לפי הבדיקה נראה שהDELL עדיף יותר וגם על מסך הLED שלו שמבחינתי עדיף יותר. האם שווה לעבור לדגם הDELL E6400 או ללכת על אחד מ-2 הזולים יותר? איך איכות האינטרנט של כל הדגמים?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=382954.msg3293802#msg3293802 לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב אז (צבא), ועכשיו יש לי הזדמנות - ביום חמישי הקרוב. המפרט הוא כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤394 כמות:1 …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד טוב ואמין לצרכים סטודנטיאליים. שמתי עין על המחשב הבא של דל : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. האם המחשב הזה אכן מומלץ (אותי משך המחיר היחסית נמוך לחברה דל שהיא ידועה). 2. אם אני לוקח את המחשב בלי תוספות האם אני יכול להתקין בעצמי חלונונת ואופיס משלי כאילו זה היה מחשב נייח ורגיל (מניח שהתשובה היא כן, פשוט רוצה להיות בטוח)? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחשב של לנובו פירמטי אותו .והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של IBM . כל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול ,או משהו שקשור למערכת השמע של המחשב . הוא רושם לי איזה משהו שצריך לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש , בכל אופן זה לא עובד אם מכבים ומדליקים , אמרו לי שיש איזה באג בניידים שבדרך כלל תופעה כזאת קוראת, האם זה נכון? ואם לא מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הותיק שלי. למזלי הגדול השגתי מספר חלקים במחיר נמוך מאוד ועל כן אני מעונין בעזרתכם על מנת להשלים את הפאזל. החלקים שרכשתי הם: Intel Core i7 965 Extreme 3.2Ghz 8MB Cache BOX בנוסף לשני כונני SSD X-25M שינוחו להם ככל הנראה ב RAID. המחיר היה נמוך משמעותית ממחיר השוק אז אל תדאגו עכשיו למה אני זקוק, אני זקוק לשאר הרכיבים להם אני מעונין להקציב כ 4500 שקלים (כולל 6GB RAM). אני מאוד אוהב את הציוד של DFI ולכן אשמח לראות מפרטים שיכילו לוח שלהם. בנוסף על המחשב להיות שקט דיו (אני לא פנאט אך בכל זאת). כמו כן מקלדת + עכבר + HEADSET, להם אני מקציב כ 1500 שקלים. מידע נוסף: אני אמשיך להשתמש במסך ה 22" שלי ברזולוציה של 1680 על 1050. בנוסף ע…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב קופלט כולל מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים) בין 3000 3500 מחשב שיחזיק לשנתיים שלוש הבאות..... מחשב למפקד שלי..ואולי גם לילדים הקטנים שלו.....גילאים 10.. עבודה בסיסית תוכנות וכרגיל לא משו מיוחד.... אני לא מעודכן בחומרה בנוגע ללוחות כ.מסך ומעבדים.......מה כרגע עדיף ומשתלם אני גר באיזור הצפון ואני יכול להגיע לחנויות OMC\KSP\FOXPC
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, רציתי לקבל דעתכם על המפרט הבא: יש לי מסך Samsung T220P (יציאת RGB ו-DVI). שימושים: משפחתי - סרטים, איחסון מידע, משחקים מדי פעם (FIFA, GTA), תיכנות לפעמים, גלישה והורדה באינרנט, וכו' מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤648 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43C-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤584 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB GDDR3 : GV-R467D3-512I - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤483 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤236 צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤131 זיכרון: OCZ 4096MB (204…
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין לרכוש נייד מחו"ל בסביבות ה500$ , מארצות הברית או דרום אמריקה. לאינטרנט, עבודה, סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית . גודל מסך לא חשוב כל כך , רק שלא קטן מדי (16 ומעלה ?!) תודה .
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לפני רכישת של מחשב נייד, ומעוניין להשקיע לשם כך עד 3,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש אותי לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית (= "מחשב סטודנטים"). ראיתי פוסטים קודמים כאן בפורום באותו עניין, ולכן לא אחזור על אותו נושא שנית, אבל בחיפושיי נתקלתי בדגמים הבאים: Dell Vostro A860 וגם Dell Vostro A840. איך זה יכול להיות שדגם 840 יקר יותר, אם המסך שלו קטן יותר?? כמו כן רציתי לשאול מה ההבדל בין לנובו לבין דל, ולמה דל הוזכר כעדיף מביניהם? האם ההבדל הוא קריטי? (בהתחשב בצרכיי...) תודה רבה רבה לכל מי שיסייע!!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבבנית מפרט לצרכים הבאים: - צפייה בסרטים (גם HD) - משחקים קלים כמו PES/Fifa/NFS, אין דרישה לשחק ברזולוציות מטורפות וכו' (היום אני משחק על לפטופ בן 4 וזה בהחלט מספיק לי). - אינטרנט, הורדות ועבודה משרדית - מכיון שהמחשב יישב בסלון, יש צורך במארז HTPC (אהבתי מאוד את העיצוב של המוצארט). - המפרט ישמש להקלטת סרטים וסדרות מהTV כך שיש צורך בכרטיס TV. - אם זאת אין צורך בHD מפלצתי מכיון שיש לי HD חיצוני של 1TB, כך שבהחלט ניתן להסתפק ב250GB (לא נראה לי שמוכרים פחות היום). חשבתי על 4G זיכרון, לוח עם יציאת HDMI ומעבד C2D, אך אני NOOB לגמרי בכל מה שקשור לחומרה ולכן צריך את עזרתכם. תקציב: סביב ה3000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי. * אם בתוספת של ~500-700 ש"ח ניתן להו…
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל במחיר של 1000$ +/- מטרות המחשב הוא לעבודה ביתית, אינטרנט, תוכנות למיניהן (לא כבדות) ואולי גם סרטים (לכן לא רוצה מסך מבריק) לא למשחקים. כמובן שארצה אחריות בארץ לא MSI ולא LG תודה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי Dell Inspiron 1545 חדש. שניסיתי להפעיל אותו VISTA התחיל לעלות ואז פשוט נתקע.. החלטתי לחסוך טרחה.. לפרמט את הHD ולהתקין את VISTA מאפס. הבעיה.. לא לקחתי בחשבון שהתקנת הדרייברים אחר כך תהיה כל כך בעייתית.. קיבלתי עם המחשב דיסק של DELL שנקרא resource CD שאמור להכיל את כל הדרייברים. יש לי שתי בעיות עם הדיסק: 1) לא כל כך הבנתי איך משתמשים בו (כי הוא מתקין כל מיני דרייברים שאני לא בטוח שהם נכונים) 2) אני לא מצליח לתקן את הדרייברים של הWIFI ובכלל של הכרטיס רשת וגם של המסך. אשמח לכל עזרה עם מישהו מכיר את העניין. תודה מראש, ניר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לרכוש לפטופ של apple אבל אין לי מושג בזה, אשמח אם תוכלו לתת המלצות לדגמים (עלות מול תועלת). המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות, תקציב באיזור 8-9K. תודה.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לפי האינפורציה שבהמשך, ווינדוז 7 ישתמש במעבדים התומכים בוירטואליזציה כדי להריץ רכיב חדש שנקרא xpm התומך בווינדוז xp. אם כך עדיף כבר עכשיו לבחור ניידים הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה. האם מוכרים לכם מחשבים ניידים הנמכרים בארץ הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה ? האם הידיעה אמינה. המידע לקוח מהלינק הזה: http://www.vgchartz.com/forum/thread.php?id=70135 This information is really going to speed up the shift from XP to 7 for those who skipped Vista. The US Federal Govt for one, didn't shift to Vista, but with news like this, the shift to 7 will probably happen this year, if not early next year, and this is going to rreally boost the sales figures for 7. Now, if they can make …
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לוח אם שבו 1 חריץ הרחבה PCI Express ולפחות 2 חריצי הרחבה PCI רגילים הלוח צריך לתמוך גם ב -DDR2 רגיל וגם DDR3 עבור שדרוג עתידי. במחשב יותקן 2GB של זיכרון RAM מסוג DDR2 בתדר 1066MHZ חובה שהיה RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות. כרטיס מסך עםעם 2 יציאות DVI. (יכול להיות מובנה בלוח או חיצוני ). כ. רשת 1000 MB למחשב מחובר מסך 19 אינטש בחיבור DVI ---(מה בא טוב כאן ) אין מגבלות תקציב,אבל צריך להיות ריאלי
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ההצעה צריכה להכיל מערכת הפעלה VISTA BUSINESS LGA775 CORE 2 DUO לוח אם עם חריץ הרחבה PCI EXPRESS 16 ועוד לפחות 2 חריצי הרחבה רגילים תמיכת לוח בDDR2 ועתידי DDR3 2 גיגה זכרון DDR בתדר 1066 RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות כ. מסך 2 יציאות DVI כ. רשת 1000 מסך 19 רחב בחיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
-
אודה על המלצות לנייד מסך 16-17 אינטש לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וסרטים לפי סדר החשיבות. חשבתי על מחשבים של msi אבל אני מעוניין בהמלצות אחרות (נושא השירות מדאיג אותי)
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים. אני מחפש מפרט העונה לדרישות הנ"ל, בבעלותי מסך 24 וטלויזיה אשר בה חיבור HDMI כך שאני רוצה כרטיס מסך בעל שתי יציאות HDMI לפחות. כמו כן אני הולך להריץ עליו כמה מכונות וירטואליות כך שלפי הבנתי אצטרך כמות גדולה יחסית של RAM (תקנו אותי אם אני טועה) בבקשה. אני לא מעונין ב OC. שוב תודה. עריכה - תיקון טעות, אני צריך שתי יציאות DVI על הכרטיס מסך ולא HDMI כמו שציינתי למעלה.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בו ואני קולט שאם אני רושם יותר מדי מהר אז הוא עושה קפיצות כאלה ויורד שורות לבד או שהוא קופץ לאיזה מיקוום מסוים בטקסט לבד וזה קורה רק אם אני מקליד מהר מדי אז אני שואל אם יש לחרא הזה איזה פיתרון או שזה דפק שצריך לחיות איתו ולהאיט את ההקלדה?
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
במחשב LG X110 יש XP שהוא התחיל בזה שהוא פתאום מבקש סיסמה בפתיחה (למרות שהיא ריקה) אחר כך הוא המשיך בזה שהוא לא מעלה את "שולחן העבודה" ז"א אני רואה רק את הרקע בלי שום אייקון... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-