עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by brighi,

המחשב ישמש בעיקר לגלישה וקריאה יומיומיים וכתיבת מסמכים. הדרישות לפי סדר חשיבות: מקסימום 1.5 קילו מסך 13.3 שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ מסמכי אופיס וסרטים. סוללה חזקה מקלדת נוחה, עדיף עם תאורת רקע אחריות תקציב עד 3.5k תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. שלום חבר'ה, דוד שלי ביקש ממני לעזור לו לקנות לו מחשב שישמש אותו ואת משפחתו בעיקר בפעולות בסיסיות, אינטרנט, אופיס וכד', אולי פה ושם כמה משחקים לא רציניים... התקציב הוא 1800 ש"ח, והוצאתי מפרט באתר של KSP ב1530 ש"ח: תודה רבה, אלון!

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  3. שלום לכולם שלום אני מעוניין לקנות מחשב בסכום של 3500 ש"ח בערך,זה מפרט משחשבתי עליו, תגידו איך ואם הוא חזק בשביל העברת קלטות וידאו ישנות למחשב והרצת משחקים חדשים ברמה בינונית מעבד אינטל CORE 2 DUO E7400 ¤550 מאוורר למעבד - לא מכיר אז צריך עצה פה ¤?? לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L או Gigabyte GA-EP43-ES3G או אפשר ללכת על G31 שהוא יותר זול? ¤400-470 כונן קשיח Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS ¤360 או כונן Western Digital Caviar Black 640GB WD6401AALS ¤390 זיכרון Kingston DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz ¤280 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD4770 512MB DDR5 GV-R477D5-512H-B ¤600 או כרטיס מסך Gigabyte GeForce 9800GT 512MB DDR3 GV-N98TOC-512H ¤600 כרטיס טלוויזיה ועריכ…

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by yaronlevi02,

שלום לכולם. בשנה הקרובה אני מתחיל את השנה האחרונה בתואר ( מדעי המחשב , מן הסתם ), והחלטתי לקנות נייד חדש. אחרי מחקר די מקיף בנושא , הגעתי למסקנה שהזן היחסית חדש של ניידים עם מעבדי CULV מתאימים לי - הפרמטר הכי חשוב לי הוא זמן סוללה. ה 3810T נראה מושלם מהבחינה הזאת : משתמשים מדווחים על זמן סוללה של 8 שעות , וזה בדיוק הזמן שמספיק להעביר יום לימודים שלם בלי להסחב עם מטען. משחקים וסרטי HD אני לא מתכוון להריץ על המחשב ככה שזאת לא הבעיה. מה שכן , אני לא בטוח איך המחשב יסתדר עם הרצת סביבות תכנות שונות , ובעיקר Visual studio 2008 . למחשב יש מעבד Core 2 Duo SU9400 1.4GHz עם 4GB זכרון פנימי . אז למעשה השאלות שלי הם : 1. איך לדעתכם ( או מנסיון אישי) המחשב הנ"ל יתמודד עם הרצה…

5. Started by Forza Milan,

שלום, אני צריך ב-2500 ש"ח , כולל מסך 17 אינץ' CRT וכולל מדפסת נורמלית במחיר סביר, לעבודה משרדית, (אינטרנט + עבודות).

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  6. אני עדיין מחפש מחליף ל-R2H שלי - טאבלט שמריץ WINDOWS, פחות מ-1KG עם מסך מגע טוב וחיבור VGA חובה. יש לי גם את ה-GIGABYTE M912X המצויין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אני מחפש משהו קטן, קל וחזק משמעותית ממנו, בלי חשבון (כמעט) למחיר כרגע. עד כה ראיתי את ה-ICONIA TAB של ACER אבל המעבד שלו חלש בהרבה ואין לו יציאת VGA כלל: פתחתי עליו דיון - בלי הרבה תגובות (כצפוי): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500348.0 חשבתי אולי ה-Asus Eee Slate EP121 האימתני יעשה את העבודה, אבל 1.6 ק"ג ללא VGA לא ממש עוזרים לי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=499266 (גם - ללא תגובות). ב-Computex 2011 שמתנהלת ברגע זה, הושק ס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ערב טוב, מחר אני הולך לקנות מחשב חדש (הגיע הזמן אני חושש ) בניתי איזה מפרט אני חושב שעונה על הצרכים שלי... מבקש חוות דעת בנושא. תודה מראש CASE THERMALTAKE ARMOR + MX 23CM FAN BLACK POWER SUPPLY THERMALTAKE 650Watt 14CM C.Management INTEL EVA COVE DG35EC VGA+L1G+FW 1333Mhz INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON ATI SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 D.DVI 256BIT 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK WINDOWS VISTA PREMIUM English

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by CHINA AIRLINES,

מעבדE5300 TRAY DUAL CORE מאורר AC ALPINE 7 PRO לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון SAMSUNG DDR2 2GB 800 צורב LG DVDRW שחור X 22 SATA כונן קשיח 160GB SATA2 HITACHI ספק כח TT 400W RSI W0165 קיבל ציונים גבוהים באתר PC OC . - הומלץ לי בחום בזיג זג מארז WING MA TT TT-VI5000BNS מחיר 1510 ש"ח . חוות דעת , תודה !

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימדי? ישמש אותי כסטודנט + לצורך עיבוד תמונות/ * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ'. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת מוארת. * משקל רצוי? בשאיפה עד 2 ק"ג - אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 5 שע…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קניתי לפני כמה שבועות FLEX 14, יש כל הזמן בעיות התחברות ל-WIFI לפי התמיכה של לנובו יש בעיה בחומרה. - לא עניין של חסכון בסוללה. אז אני מחזיר את המחשב לאמזון. עלה לי 2400 שקל, בגדול הייתי מאוד מרוצה,מלבד התקלה, ואיכות בנייה שהיא בסדר אבל לא מעבר. https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8DS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 מחפש המלצה למחשב עם איכות בנייה טובה יותר. התחברתי לטצ' מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, 500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט-הרבה טאבים, יוטיוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב חדש, התקציב הוא 3500 שקל פלוס מינוס. ביום יום אני משתמש במחשב בעיקר כדי לגלוש באינטרנט ולבצע עבודות תכנות ב,visual studio, matlab ומחבר את המחשב לטלויזיה לצפייה בסרטי HD. אני עובד עם שני מסכים ובנוסף חשוב לי להשאיר את הכבל של הטלויזיה מחובר למחשב בכל עת (לא רוצה לנתק את הכבלים כל פעם - לכן בחרתי כרטיס עם שתי יציאות DVI ויציאת HDMI בפרט שהצאתי למטה) לא קריטי אם יהיה צריך לכבות את אחד המסכים בעת צפייה בטלויזיה (הבנתי שזה בעיה בחלק מהכרטיסים). לעיתים אני משחק במשחקים, לא משהו שדורש את קדמת הטכנולוגיה. duke nukem 4 ever, starcraft 2 זה הכיוון. אני לא מתכנן OC. אני מתכנן שהמחשב לא יעבור עדכונים בעתיד אך יחזיק 4-5 שנים (אופטימי ) השקט ח…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by XTZiv,

שלום לכולם! אני מחפש מפרט לחבר ב 20K שיהיה להכל אבל בעיקר למשחקים, סרטים כבדים ומוזיקה (לא כולל מסך). ואני מדגיש אל תגידו לי שזה לא שווה את המחיר כי זה לא איכפת לו, אין לו בעיה של כסף. תודה לעוזרים.

• 132 תגובות
    • 7.7k צפיות
  13. המחשב מיועד לפרנסה. 1. חריגה = לחסוך אם אפשרי חריגה רק אם חייב ובמעט. 2.עיקר העבודה איור, ציור, עיצוב גרפי, דפוס,קבצים כבדים. משני עריכת סרטונים ומידול ורנדור ב 3D = מדיי פעם. חשובה האפשרות אבל זה לא מפרט לתלת. תוכנות עיקריות : אילוסטייטור, פוטושופ, אידזיין משניות: 3Dmax, vray 3. מסך איכותי וחזק מאד חשוב, עבדתי יותר מעשור עם 19 אינץ' של EIZO שרק לאחרונה החל להתפרק. אז כזה או דומה 19-24 אינץ' 4.חשוב מחשב שקט 5.לא מתוכנן אובר לוק 6. יש לכלולו מע' הפעלה + אופיס +הרכבה בחנות 7. יש צורך ברמקולים 8. קנייה במרכז, תלאביב 9. שני USB3ת כונני SSD\NVME או כמותם 10.אמור לשמש אותי לכמה שנים טובות, אז מניחה שכן אופק שידרו…

14. קניתי את המפרט הבא: מעבד- AMD XP 2600+ /300 זכרון- SAMSUNG DDR 256Mb 400Mhz PC3200 *2 כ. מסך- ABIT GEFORCE FX -5200 X8 128Mb + TV +DVI ד. קשיח- WD 80Gb 7200 8Mb Buffer צורב וסידירום של LITEON מקלדת ועכבר אל חוטיים של MICROSOFT רמקולים- CREATIVE SBS370 SUB + 2 מדפסת משולבת- OFFICEJET HP 1110 מצלמת אינטרנט של CREATIVE WEBCAM VISTA כונן דיסקטים ומארז SP MIDI ATX 400W- USB MS כל זה ב3900. עכשיו על איזה לוח אם אתם ממליצים עם המפרט הנ"ל? GIGABYTE 7N400L (Nforce2) + SB +LAN או ABIT NF7 (Nforce2) + SB(6 ch) +LAN תודה מראש, שגיא.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by אייזיק גולד,

שלום למשתמשי הפורום היקרים! אעריך מאוד את זמנכם והתייחסותכם האדיבה! אני משתמש בו זמנית: בכארבעים / חמישים קבצי אופיס פתוחים (וורד ואקסל), המון כרטיסיות אינטרנט פתוחות מהם כמה כרטיסיות של חשבונות גימייל, לפחות שני תוכנות גרפיות; אינדיזיין / פוטושופ, אמולטור (בלוסטאקס) שפתוח שוטף. כיום יש לי נייד של DELL, עם 8 גיגה רם, מעבד i5 ו 2.50 2.70 GHZ והוא בהחלט לא עומד בזה אני מעוניין לקנות נייח שיכיל את כל זה בקלות. אשמח לעזרתכם!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by ori-silver,

אני צריך מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה,להורדת שירים ושיהיה נוח ולא כבד מידי בכלליות,אלו מחשבים טובים יש עד 4.5 K עם אפשרות לעוד 500 ש"ח כלפי מעלה במידת הצורך?

17. Started by roeesnir,

מישהו נתן לי presario 700. אני חושב שצריך PC133. אבל אני לא יודע אם זה sdram או ddr1. הסלוט מתאים לכרטיס עם שקע אחד. לSDRAM אמורים להיות שני שקעים לא? או שזה רק בSDRAM לנייחים? והאם יש הגבלת זיכרון?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  18. הי חברים, אני בחיפוש אחרי מחשב נטבוק/נייד לעבודה ולבית, עם כמה דרישות : - חשוב שיהיה קל, עד 2 ק"ג, לא מעבר. - מסך 12 אינץ', אין לי צורך ביותר. - סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות - ניידות באור יום (חיבור לGPS, הרבה תקשורת ו-WiFi) וטיסה. - מקלדת נוחה (מספרים בעיקר, מדובר בהרבה שעות). - שימוש ביתי לגלישה ואופיס, אחרי שעות העבודה. מחיפוש ראשוני בפורום מצאתי בעיקר המלצות על ה-ASUS 1215N, שנראה (בחנות) חביב אבל האחריות שלו בעייתית (בעדינות), וביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מסך וציינו בעיות פליטת חום, מישהו יכול לאמת ממקור ראשון ? זהו, אם יש המלצות נוספות/עדיפות/זולות יותר, אשמח לשמוע ... תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. מחשב לעבודה משרדית שוטפת כולל מסך -אינטרנט -אולי מעט מאוד סרטים -מסך -מדפסת משולבת פקס ומכונת צילום יש אפשרות לחריגה בתקציב תודה....

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  20. ובנוסף גם לימודים (תכנות בjava,c sharp וכו') וגלישה באינטרנט תקציב:עד 4000 ש"ח ~ תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yarinyc,

http://www.tms.co.il/product/12842 אני רוצה שתתנו לי חוות דעת למחשב גיימינג הזה, הרף שלי ב-4000 שקל בערך אני רוצה שזה יריץ משחקים כמו cod:ghosts ו- battlefield 4 על הגדרות גבוהות חוץ ממה שיש פה אני רוצה נראה לי להוסיף רק SSD של 120gb ומה זה משנה אם זה 8gb ולא 4X2GB RAM

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה לפני רכישת מחשב נייד ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים אנחנו עובדים עם תוכנות כמו סקצ'אפ ואוטוקד וכו' אם תוכלו לעזור לגבי רכישה ואומדן מחיר של מחשב נייד מתאים ואלו רכיבים חשוב שיהיו חזקים... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by bd,

INTEL CERNTO 1.5GHZ מחשב נייד עם מסך 15 סימנס CDRW\DVD כרטיס מסך נראה לי גיפאה MX400 4USB סוללה ומטען ו40 גיגה כל זה ב 4000K

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  24. 1. תקציב: 3000 ש"ח (רצוי יותר קרוב ל 2500) 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , גרפיקה קלה ומשחקים חדשים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 19-22" 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 (מוגזם לבקש?) 7. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 8. אין צורך במ"ה 9. אזור בקעת אונו / פתח תקווה / רמת גן / תל אביב (שמעתי שזיגזג יקרים ?) 10. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל AMD אבל העלות (או יותר נכון יחס עלות / תועלת) היא הפרמטר החשוב ביותר

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by idDFdd,

אז ככה, אני מתכנן לקנות ציוד מאוד מאוד חזק שיסחוב לי בעיקר סימולטורי טיסה כמו FSX עם הרבה תוספים שלוקחים הרבה מאוד משאבים.... שיסחוב את הסימולטור בלי למצמץ בכלל, והסימולטור הזה דורש מערכת מאוד מאוד חזקה שהכל ירוץ חלק. חשבתי על מפרט בסגנון כזה, לשים לב שאני קונה בנוסף שלושה מסכים והסימולטור יעבוד על רזולוציה מאוד גבוהה.... - מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Biostar TP67XE P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪616 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62R1 Drag…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.