ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום, חלקכם אולי זוכרים וחלקכם לא, אך לפני מספר שבועות התייעצתי לגבי רכישת מחשב נייד למשחקים ולאחר שהומלץ לי לרדת ממחשב נייד למשחקים ולקנות מחשב נייח, החלטתי ללכת לכיוון אחר ולפצל את התקציב לקניית מחשב נייד ופלייסטיישן 4. בהתאם לזאת ירד התקציב וירדו חלק מהדרישות ולכן אשמח להמלצה למחשב נייד לפי הדרישות הבאות - תשובות באדום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים מאוד, צפיה בסרטים, עריכה גרפית קלה. * גודל המסך? מסך 14" עד 15" עדיפות גבוהה למאט ופאנל IPS אך זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * רזולוציית המסך? Full HD אך גם זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי ? עד 2 קילו, אפשר לחרוג מעט במידה וה…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אבא שלי החליט שעבר זמנו של הנייד הקודם שלו והוא צריך אחד חדש וביקש ממני עזרה בלמצוא לו אחד. הוא פרופסור באוניברסיטא ומשתמש בו בעיקר בתוכנות גרפיקה אבל הוא מעמיס עליו המון וכל הזמן. התקציב בלתי מוגבל( על חשבון האוניברסיטא ורצוי שיהיה כמה שיותר חזק ואמין ההגבלה היחידה היא הדרישה שלו למסך של 14 אינץ או פחות. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב בסביבות 10K, המחשב ישמש לפיתוח תוכנה, גרפיקה ומשחקים קצת. לפי הנתונים הבאים: מסך 17 איכותי. כונן קשיח 200GB במהירות 7200. 4GB זיכרון. core2 במהירות 2.6 לפחות. כרטיס מסך חזק. כולל יציאת DVI. עדיף כמה שיותר יציאות USB 2. המחשב יריץ windows vista ultimate 64 bit
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם. אני מחפש (עבור אבי) מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה כבדה באופיס וגלישה באינטרנט ומדי פעם קצת משחקים(ממש לא משהו רציני,אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם PRINCE OF PERSIA ומשחקים ברמה הזו לא יותר מזה). אני מעוניין במחשב שיכיל 160GB לפחות,מסך בגודל 15.4 וכרטיס מסך לא משולב. תודה רבה לכם על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לשימוש של אינטרנט סרטים מסך של 15.4' רחב אני יודע שהיה מספר לא מבוטל של דיונים בנושא מה כן לא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי כל הזמן אתם נותנים דגמים כללים ויש מספר קונפגרציות לכל מפרט אשמח אם מישהו יוכל ממש לכוון אותי למפרט ומתוך זה אני ימצא את המחשב המתאים אני גם מאוד רוצה אם יש אפשרות לאחריות לשלוש שנים כמו כן שתיהיה איזה שהיא מערכת הפעלה כלולה במחשב אפשר לחרוג מהתקציב כמובן אם זה יהיה שווה את זה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב נייד מהדגמים ASUS, DELL לצרכים הבאים: צפיית סרטים ב- HD תמיכה בפוטושופ עריכת סרטים של GOPRO אופצייה לכרטיס SSD זיכרון פנימי מעל 4GB אשמח לעזרתכם האדיבה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים : * מטרות המחשב? אינטרנט, עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה (שמיעה + עריכה ) * גודל המסך? 12"-14" * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כמות זיכרון פנימי - מינימום 2GB תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מיועד לאינטרנט סרטים ומשחקים תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, סרטים, עריכה בדו מימד. * גודל המסך? 13.3 " * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 7 שעות עבודה בסיסית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell \ asus \ hp \ samsung דברים נוספים חשובים: סוללה נשלפת, קומפקטי. מתלבט כרגע לגבי ה asus ux32vd למרות שרזולוציית המסך נמוכה יחסית לדגמים החדשים בשוק, ואני לא יודע אם יש לו סוללה נשלפת. כמו כן מה לגבי הסמס…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
* המחשב ירכש בישראל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים\עומס בינוני, צפיה בסרטים * היכן אני אשתמש במחשב: בד"כ על שולחן עבודה, לעיתים אני אקח אותו לילומדים ומקומות אחרים * גודל המסך? 14 אינץ' (אני רואה שהרבה אנשים רוכשים 13 אינץ', זה לא קטן מדיי? זה כבר בתחום ה-ultraportable לא?) * משקל רצוי? פחות מ- 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק יותר מ-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) הייתי רוצה יצאת DVI או HDMI כדי לחבר למסכי HD נפרדים. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 160 ג'יגה יספיק. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, dell, Asus…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אהלן וסהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ולעבודה עם תוכנות מתמטיות, הנדסיות, בנוסף גם Photoshop ו-3D MAX ועוד. אני רוצה שכל זה יעבוד לי בלי בעיות ואני לא אצטרך לבהות במסך בתקווה שעוד רגע המשחב יחזור לעצמו. * רזולוציה גבוה וצבעים אמיתיים עד כמה שאפשר * גודל המסך סטנדרטי 15.6 * משקל קטן ככל האפשר בגבולות התקציב. * זמן סוללה גדול ככל אפשר * חובה HDMI וגם VGA האם ממש כדי לחכות למעבדים החדשים או שלא צפוי הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
התכוונתי לרכוש את ה-S1 אך הבנתי שלא מוכרים אותו יותר ולא יגיע S1 עם דואל קור 2 (לאחר שיחות מרובות עם ח.י.). אני מחפש מחשב לגלישה, משחקים(quake, sims 2, fifa 07), תיכנות. ראיתי את המחשב של LG P1 JPROE שהוא לפי דעתי מחשב מעולה ויכול להחליף את ה-S1 חוץ מהכרטיס מסך שלו. מה דעתכם עליו? אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים ניידים של LG ו-HP עם מערכת הפעלה XP PRO. לינק למפרט: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=163&keySearch=
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לצרכים לימודיים+הרצת משחקים בתקציב של 8000-9000 ש"ח הסתכלתי קצת באתרים באינטרנט וראיתי שהמחירים באתר www.ksp.co.il למחשבים ניידים זולים בלפחות 20% משאר האתרים. האם זהו אתר אמין ? והאם החומרה שהם מציעים באיכות פחות טובה ? תודה לכל העונים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לצורכי פיתוח בתלת מימד. אני צריך שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA. חשוב ביצועים גבוהים משקל נמוך ככל האפשר ורזולציה גבוהה של המסך. תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי הייתי כבר סגור על ה-LS3000, אבל עכשיו ביררתי את עניין האחראיות עם לנובו, ועד שהדגם לא יגיע לארץ, לא תהיה אחראיות בארץ, כך שבחרתי לוותר על הדגם הזה, אחראיות זה דבר חשוב בשבילי. אז עכשיו מתחילים הבירורים מחדש - על איזה דגם כדאי ללכת בתקציב של 1000 דולר? אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, קבצי אופיס, וסרטים... לא משחקים כבדים, בעתיד משחקים פשוטים כמו דיאבלו 3 וסטארקראפט2. אשמח לכמה המלצות שיש בהם אחראיות גם בישראל.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצה למחשב בשביל אחותי הקטנה, היא בת 9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- * בלוטות?- * גודל מינימלי של כונן קשיח?- * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן DVD, לא חייב שזה יהיה צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מה דעתכם לגבי האופצייה הזאת? http://www.getit.co.il/Prod/66209/#description תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסך: 12"-15" שימושים: עבודה באופיס גלישה באינטרנט, מיילים תוכנות עיצוב כמו photoshop, flash דיסק קשיח: אין חשיבות יותר מדי, אבל בכל זאת, תמיד טוב שיש.. כונן אופטי: כן יציאות: hdmi usb כמובן - הכי הרבה שאפשר *** יש לי צורך גם למחשב לערכת וידאו לשימוש בתכונות כמו premiere, pinnacle prostudio 9/10. המליצו לי להפריד בין מחשב לעבודה למחשב לעריכת וידאו, למחשב נייד אחד ומחשב נייח אחד. השאלה היא אם כדאי להביא מחשב נייד אחד שיכלול לי את כל השימושים ולא ישקול והגודל שלו לא יהיו יותר מדי. אין לי בעיה להוסיף לתקציב עד 3000 ש"ח אבל העניין הוא שאני לא מעוניין להתסובב עם "מפלצת". אם י משהו כזה אשמח למחשב שיכלול את שני השימושים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד סביב ה 2000-300- שקלים, מה שחשוב לי לפי הסדר: - זיכרון ראם 4 ג'יגה - SSD (אם אפשר הסבר על המשולב עד כמה הוא שווה... כי כולם מוכרים עם 8 גי'גה אבל וינדוס לוקח איזה 20... האם יש הבדל גדול במהירויות בין SSD מלא להיבריד?) שיהיה בין 13.5-15.5 אינ'צ סוללה מעל 3 שעות בעצם המחשב יהיה לשימושים של לימודים בלבד , שום תוכנה כבדה לא תרוץ המקסימום זה סרטי HD 720 רגילים ולא יותר... אשמח לכמה המלצות אם אפשרי. מסינון גס שעשיתי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..213..214..347..441..99..466..2164.&list=1&sort=1&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=3159 אשמח לכול סוג של המלצה, מחשב אחר, או כול דבר מהרשימה למעלה. נמצא באז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצות למחשב נייד, התקציב נע בין 2000 ל 2500 ש"ח, עדיפות מ RSM/YARDEN PC כי אני מרוצה מהמחשב הקודם משם אבל אפשר גם להציע ממקומות אחרים כמובן.. בגדול המחשב נועד לאינטרנט, עבודה ב WORD, תוכנות קלות, סרטים, MSN, שירים, תמונות וכו' אין דרישה מיוחדת כל כך..חוץ ממסך שיהיה יחסית גדול(לא ה10.1 הקטנים האלה) ושיהיה לפחות 250GB אם אפשר יותר ו 2GB זכרון ראם.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, ניתן לרחוג עד 2500 אם יש הצדקה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לטובת לימודים באוניברסיטה - אופיס, אינטרנט, נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל יחסית, בשאיפה 14" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה אני מודע לכך שהתקציב לא גבוה אך בכל זאת יש לכם המלצה למשהו ראוי בתקציב הזה לאינטרנט\אופיס?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו באיזור * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD יספיק (1366/768) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משהו מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרט- מעל שלוש ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט. שיהיה WIFI,BLUETOOTH. גודל מסך סטנדרטי - 15 אינץ משהו כזה. לא חובה מקלדת מלאה ברצוני שהמחשב יחזיק מעמד לאורך זמן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, מחפש נייד עם 3 שנות אחריות(עדיפות לDELL), לא צריך יותר מ8GB זיכרון ו256GB קשיח לצורך שימוש ביתי, בנית אתרים. חשבתי על המחשב הבא - https://ksp.co.il/web/item/184361 האם כדאי ללכת עליו? ואם לא, יש עדיפות למשהו אחר בתקציב של עד 2500 ש"ח כולל וינדוס 11. תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים,משחקים קלים כמו FM במידה וזה יסחוב איך שהוא..,ובעיקר להיות עם הדפדפן. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3-4 שעות עבודה רצופות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי בלי,שככה המחשב יעלה פחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא כרגע שמתי עיין על המחשב הנ'ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYLX297EA נראה לי מצויין,רק שאין לו מצלמה מובנית? זה יוכל לסחוב פוטבול מנג'ר?(גם על הגדרות נמוכות) אשמח לדע…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-