עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דודיפלצת,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. לא שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים. למשל דיאבלו 3 כשיצא, אם כי אינני יודע כמה הוא נחשב קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? האמת שממה שאני קורא על המעבדים של AMD אני די מתאכזב אז אני חושב שאני מעדיף אינטל 6. האם נושא ה…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by יהודי,

בס"ד שבוע טוב אני מחפש לחבר מפרט של מחשב במחיר הנמוך ביותר במזומן גם במחיר של אחריות קצרה יותר המפרט כולל מחשב עם צורב dvd, הרדיסק הכי קטן שיש מספיק, 20 ג'יגה אם היה קיים היה רלוונטי, זיכרון 512, מקלדת, עכבר, מסך אפילו 15 יהיה טוב, כאשר כרטיס קול כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנים בלבד, נושא הקירור לא משנה כלל סטנדרטי מספיק, הוא מעוניין לקבל את המחשב ללא שום מערכת הפעלה גם לא חינמית ולא חופשית אין העדפה אישית לחברה כזו או אחרת כל עוד מדובר בחברה שהמוצרים שלה אמינים בדרך כלל השימוש הוא גילישה באתרים, תוכנת מסרים מידיים, אנטי וירוס, שמיעת קיצבי קול תודה רבה, תזכו למצוות

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. יש לי תקציב של 1500 שקל (יש אפשרות לחרוג טיפה), יש לי מארז כמו שיש לבחור פה במחשב הימיני(הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg חשבתי לקחת את המארז רק עם הצורב, הכרטיס מסך וההארד דיסק ולהחליף את רוב המחשב מבפנים... המחשב ישמש לעריכת סאונד עם התוכנה קיובייס... אין צורך בציוד היקפי, כרטיס קול כבר יש לי... עכשיו אני מתלבט, כל המאווררים שיש במחשב מלאים אבק וניסיתי כבר כמעט הכל כדי לנקות וזה לא עוזר ממש, פן שואב ומקלות אוזניים אפילו... יש לכם המלצה איך לנקות אותם? או שאני יקנה חדשים? המעבד הכי נמוך שהייתי רוצה זה E7400, מעדיף לנסות למשוך לQ8200... לוח אם שיתאים להם... זכרונות של 2 ג'יגה לפחות להוסיף הארד דיסק של 250 ג'יגה ומעלה... ספק כוח חדש.…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by AMIT_MEG,

מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - 6000 אפשר לחרוג ב 100 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - הורדות,משחקים כבדים וקידוד סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא אני לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני לא צריך לא ארד-דיסק ולא צורב/dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן ל לוח אם של asus והמשך למטה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צר…

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by nucleo,

שלום רב, חבר שלי מעוניין בהצעה לפרט עבור מחשב שישמש לעריכת סאונד. שימושיו יהיו בעיקר קיובייס אם כי לא רק תהיה המון עבודה עם מידי והעמסת ערוצים. אין לי ממש מושג מה זה אומר (: כרטיס קול כבר יש לו (motu) ולכן לא צריך. גם מסך לא צריך. עוד הוא רוצה לדעת אם מישהו פה ממליץ לו ללכת על מחשב מקינטוש במקום כמו שהרבה המליצו לו במקום אחר. הוא אומר שאם מק אכן עדיף, לא תהיה לו בעיה להעלות את התקציב בכמה אלפי, לסביבות ה12,000. אישית אמרתי לו שאני חושב שזה בזבוז של כסף אבל שאשאל פה למקרה שאני טועה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by Kfir2,

אני צריך מפרט לשרת חזק, עד 6000 ש"ח. ציוד היקפי: אל פסק (ללא ציוד היקפי אחר). דברים חשובים: הרבה מקום בדיסק הקשיח. הנה מפרט שאני הכנתי תגידו מה אפשר לשפר:

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  7. דבר ראשון זה אתר מס' 1. רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים שיעבוד במקסימום של כל משחק. ללא מסך בשלב זה. ללא ציוד הקפי. וללא דיסק קשיח. אני לא עושה oc. התקציב כאמור עד 4 אלף. (כנראה שאשתמש במחשב גם לעריכות וידאו.) תודה מראש לצוות האתר ולחבריו.

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by moshe_ben_kipod,

האם המחשב זה מספיק טוב לעבודה עם קבצי PDF, אופיס ודומיהם, כשירוצו במקביל כמה תוכנות כאלו ביחד עם הדפדפן? ה2 ג'יגה יספיקו או שכדאי להרחיב ל4?כי קראתי באתר של היצרן שאפשרי, אך לא הבנתי בדיוק איך עושים זאת: "DDR2 memory, upgradeable to 4 GB using dual soDIMM modules "

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  9. זה הלינק למפרט http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 המחיר הוא 3,300 הוא מגיע עם שנה אחת של אחריות,וזיכרון רק 1GB,יהיה לי אפשרות לקנות זיכרון ולהרחיב?ולגבי האחריות להרחיב באופן עצמאי מול דל? ובכלל,האם המחשב הזה מומלץ?ומה זה אומר עודפים? בעיקרון תכננתי לקנות את הווסטרו 1310 T8100 (רציתי את הxps אבל ויתרתי משיקולי תקציב)כעת כשאני רואה את האפשרות הזו אני די מתלבט.יש לי על מה להתלבט? הצרכים הם סטודנטיאליים,אבל זה יהיה המחשב האישי שלי גם למטרות פנאי,וארצה לראות בו גם סרטים,לגלוש הרבה וכו' תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. 1. מה התקציב? עד 3000 ש"ח עדיף ללא חריגות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, ומן הסתם לשימוש באינטרנט וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך?יש לי מסך 21 אינצ', משחקים חדשים שירוצו טוב באיכות הכי גבוהה שהתקציב מאפשר ותוד…

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  11. שלום, הסתכלתי במפרטים באתר ובכל זאת החלטתי לפתוח נושא חדש, וזאת בגלל הצריכה המיוחדת במחשב. הצרכים המיוחדים הם כאלה, כרגע אני מגיע פעם בשבוע הבייתה וכשאני מגיע אני מעמיס על המחשב, על המחשב החדש אני רוצה שתהיה מערכת הפעלה של ויסטה ואם אפשר שתהיה כלולה במחיר. המחשב צריך להריץ את הויסטה חלק ובנוסף יחד עם פוטושופ, אינטרנט ומסנג'ר שכיום במחשב שלי היום לא מסוגלים לתפקד יחד, אלא אחד אחד בנפרד. תודה רבה, אופיר כספי

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  12. יש לי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3067&CatCode=315 השאלה היא האם כדאי לי להוסיף כ400 ש"ח בשביל זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3245&CatCode=315 ה400 האלו דיי קריטיים בשבילי. מדובר במחשב לשימושים פשוטים, אופיס, מידע VS וכד'. (אין לי שום בעיה לקנות מאייבורי או חנויות שיצא להן שם בעייתי כמוה)

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  13. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן. 2. מטרות המחשב? עבודה עם סאונד. בעיקר cubase (לא משהו מטורף) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול - יש כבר ESI-Juli@ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה לintel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא. שלא יעשה רעשי גריסה אבל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? נאדה. שיעבוד אבל עם xp 64bit 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינ…

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by jingi01,

זה הלוח שלי האם אני יכול להתקין עליו מעבד מסדרת Q ? מהו המעבד המועדף לשדרג אליו ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. שלום אני מעביר את הלוח המעבד והזיכרונות לאחי. נשאר עם הכרטיס מסך והדברים הנלווים (מפרט בצד) דרישות : המחשב מיועד למשחקים הולך לעבור OVERCLOCK צריך לפחות 8 USB בלוח אם יש צורך בFIREWIRE על הלוח לא צריך CROSFIRE או SLI לוחות רק של אסוס או גי'גה בייט (אני פשוט יכול להשיג אותם יותר זול) אודה להמלצות מצידכם.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  16. היי אני זקוק להרכבת מפרט טכני למחשב שיהיה חזק במיוחד ששימושיו העיקריים יהיו תוכנות גרפיות (בעיקר פוטושופ 4 בשימוש עם קבצים כבדים במיוחד). התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח, אין צורך במסך ובציוד היקפי פרט לרמקולים (עדיף שיהיו טובים ולא פשוטים). אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית. אין צורך במערכת הפעלה חוקית יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ללא OC. אשמח מאוד לקבל תשובה תודה!

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  17. שלום כמו שרשום למעלה הזמנתי HTPC מKSP ורציתי לדעת אם שווה או האם כדי לשנות כמה דברים אני רוצה שהוא ישמש טוב לסרטי FULL HD 1080P ולהקלטת תוכניות טלוויזה רגילים וגם בHD שיוכל להקליט. שהממיר של יס יעבוד טוב איתו שהוא יהיה שקט וקריר רצוי כמובן כרטיס לא מובנה. וגם שיעבוד טוב עם מערכת רמקולים. Q6700 2.6 gigabyte GA P31 ES3G kingston valueram 2GB X2 seagate 1TB 7200 LG GH22NS DVD Thermaltake TR2 430W Themaltake bach home theater chassis series black arctic cooling alpine 7 pro cpu asus ati radeon EAH 4350 SILENT 512MB GDDR2 avermedia a verTV speedt fm tv tuner edimax wireless G מה דעתכם ? ואיך הכרטיס טלוויזיה ? יש לי מעט זמן לשנות את דעתי על המפרט. המפרט עולה בערך 4000 שקל

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by FFistuk,

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=F6VEB1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=HE · Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Processor · 6 MB L2 Cache, 1066 MHz Bus speed · 4096 MB DDR2 (PC2-6400) RAM Max: 4GB · 320 GB (5400RPM) SATA Hard Drive · 13.3" diagonal WXGA (1280 x 800) Display · ATI Mobility Radeon HD 4570 with 512MB Dedicated Graphics Memory המחשב מיועד גם למשחקים (חשוב לי שתהיה לי את האפשרות למיקרה שאני ארצה..) חייב להיות 13.3 אינץ' ! מה דעתכם ? החלטתי שאני מוכן להוציא עד 7500 וזה נראה לי הכי טוב במחיר הזה...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by ac1240,

אני רוצה שהיה לו כרטיס מסך טוב זה הדבר העיקרי שאני מחפש בו תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by snad,

ראיתי שבחו"ל כבר מוכרים את ה 2140 HP Mini עם רזולוצייה 768*1366, מישהו יודע איפה אפשר לראות או לקנות אותו בארץ? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3841267-306995-3872994-3872996-3950521.html לא ראיתי בזאפ ולא באתר של HP ישראל...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, אז ככה איך המפרט הבא: מ KSP אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 440 1 440 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition 320 1 320 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 870 1 870 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 370 1 370 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Price Units Total Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler 195 1 195 מארזים‏ …

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  22. Started by The-Magician,

זה מה שאני בחרתי מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1598 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤39 לוח אם: Asus P5QL PRO כמות: 1 - מחיר: ¤627 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤163 קירור למארז: Raidmax 80mm Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤23 ספק כוח: FSP 550W 80GHN 120mm Satax3 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤406 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤264 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1089 קירור לכ.מסך: Arctic Cooling Accelero Twin Tu…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. שלום המחשב הנייד שלי נתקע כאילו מחובר אליו צג נוסף ואיני יוכל לחבר אליו צג נוסף איך אני מצליח לשחרר את זה ולחבר צג נוסף

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by pelor,

היי אני מתלבט אם לקנות נייד בדיוטי פרי של באג, הנה הפירוט שלו: מחשב מחברת acer דגם TM5730G מעבד intel core 2 duo T6570 (2.1 GHz front side bus 800 MHz 2MB cache מערכת הפעלה Vista home premium זכרון 2GB (667MHz) דיסק קשיח 250 GB כ. מסך ATI HD 3470 256MB מסך TFT 15.4" LCD, יציאת HDMI תקשורת Lan + Wireless, Bluetooth אחריות שנה מחיר: 949$ מה דעתכם? שווה את המחיר? אני יודע שהמחשב לא רע בכלל, הכרטיס מסך קצת חלש אבל אני לא אשחק בו ממש במשחקים. בקשר לחברה, acer, שמעתי עליה כל מני דברים, מה אתם חושבים? חברה אמינה וטובה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  25. 1. מה התקציב? 3000 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב בינוני, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מחשב שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כדי שלא אצטרך לקנות מחשב חדש כל פעם 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משח…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.