ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
היי, אני חדש בפורום, חיפשתי לקנות מחשב והגעתי לכאן. נראה שיש פה אנשים מבינים עיניין. בכל מקרה, אני צריך מחשב למשחקים וסרטים בעיקר. אפשר לחרוג ב100-200 ש"ח מהתקציב, זה לא נורא. חשוב לי שיהיה שקט יחסית ושאוכל לעשות לו OC רציני... לא צריך שום ציוד היקפי, ללא מסך אה, ועוד משהו, אני מתכנן לקנות 500GB, אז מה עדיף, raid או היברידי או שזה בכלל לא שווה את הכסף? בכל מקרה, תודה רבה לעוזרים! אהה, אם אפשר אז או בksp או בzigzag
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ששימושו הוא בעיקר לסטרימים ומשחקים כבדים.. מעבד i7 6700 וכרטיס מסך gtx980 ti, הלוח אם msi b150m bazooka יהיה בסדר עבור המערכת הזאת או שהוא יהיה קטן מידי/מגביל?תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר וזה יותר זול ומשתלם אז גם המלצה על חנויות טובות בחו"ל בעיקר הונג קונג וצרפת. תודה, האם ניתן להשכיר מחשבים כאלה והאם זה משתלם?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים + תכנות * גודל המסך?14-15.6 רצוי מט * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אם אפשר 3 שנים בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מHP תקציב עד 3000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שרוב ההמלצות בתקציב הזה הן על לנובו E330/E320 אבל נראה לי קטן מדי מסך 13.3. לאחרונה ראיתי כמה קופונים למחשבים מוחדשים עם מפרטי…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי דרוש מפרט למשחקים וC@ בסכום כולל של 3000ש"ח אם אפשר לרדת במחיר ולקבל רמת ביצועים דומה אשמח דרישות החלקים : מעבד - E7x00 \E5x00 קירור מעבד צורב DVD מבית LG זכרונות - 2GB DDR III HD - של 500GB כרטיס מסך - אני בונה על HD4770\260GTX 192\HD4870 מארז - שיהיה קריר ככול האפשר וכמובן שקט (מספיק MID TOWER) דעתכם על הGUARDIAN\TEMPEST של NZXT? מעדיף שהמארז יהיה בנוי מחומר כמה שיותר עבה... ספק כוח - 400W מספיק ללא מסך או ציוד היקיפי כולשהו. אפשר לעשות מפרט מסודר תחת אותה חנות אך למען האמת לא תהיה בעיה גם לרכוש חלקים בנפרד. כי אני מתכנן לרכוש את הP35 עם הקירור המצוין והתמיכה בDDR III. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6743&CatCode=232
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למחשב לשימושים בסיסיים של גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. יהיה נחמד אם אפשר לראות בו סרטים אבל לא חובה. מה שכן חשוב לי זה שהוא לא ייתקע כל פעם שאני עובד על כמה דברים במקביל או שייקח לו שעות להוריד איזה קובץ מהרשת. ועוד דבר חשוב מאד - שיהיה אמין, ז"א אומרת מינימום התעסקויות בתקלות וכו'. במגבלות התקציב שלי נראה לי שיש לי 5 אפשרויות: 1. לקנות נייד מהקצה התחתון של הסקאלה - ראיתי כאלו כבר בסביבות ה-2500 כמו פוג'יצו סימנס (לא זוכר את הדגם אבל זה דואל-קור ו2 מג"ב ראם) ברשת אייבורי או במודעות שונות ברשת. כאן השאלה היא האם הזול לא ייצא בסוף יקר? שמעתי כבר על הפוג'יצו הזה שהוא מתחמם מאד - כמה זה קריטי אם אני שם אותו בעיקר על שולחן? האם כדאי בכלל לקנות באינטרנט? 2…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק fifa 2010 ומשחקים דומים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא 8. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. …
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התחלתי להוריד ונלנגן סרטים ב 720P, בעקבות קניית מסך LCD חדש. אך המחשב שלי די מתקשה לנגן HD, מכיוון שהוא ממש לא חדש. עם הקודקים הנכונים הוא מצליח (אפילו 1080P), אבל אני לא יכול להריץ אפילו newzbin(תוכנת הורדה) באותו זמן של ניגון 720P, מכיוון שבטח אין למחשב מספיק זיכרון. אני מחפש שדרוג למפרט הבא: Pentium 4 3.19 Ghz 1GB DDR RAM GeForce 6600 כרטיס קול מובנה 2x40GB Hardisk Windows Vista Ultimate אני רוצה שהמחשב יעבוד יותר מהר באופן כללי, כלמור יריץ את הויסטה יותר מהר, וגם שיהיה לו יותר קל לנגן סרטי HD. אני לא גיימר, אז אני לא צריך GeForce 8800 או משהו כזה. בכל מקרה, כמו שכתבתי בכותרת אני מוכן להוציא 1500 ש"ח גג (עדיף פחות). לפי דעתי יהיה כדאי לי לקנות עוד 1GB של …
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט לחבר עד 3500 שח כולל מסך (ללא ציוד הקיפי נוסף). המחשב לצרכי עבודה עם תוכנות כבדות (כמו CUBASE והרצת סימולציות מורכבות במטלב ופיספייס). דרוש מעבד חזק, 4 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח לפחות 500 ג'יגה. כרטיס מסך סביר בלבד למשחקים מזדמנים אך לא מטרה עיקרית. המסך - רצוי 22" של סמסונג או LG. תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחשב טוב ומהיר במידת הצורך לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 2. מה שימושי המחשב ? סרטים , אינטרנט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP - אשקלון או כל …
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים כבדים מה דעתכם עליו? הספק מספיק טוב ומחזיק את הכרטיס מסך? http://img231.imageshack.us/my.php?image=sdfsdec1.jpg
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. הפרטים של המפרט הם כאלה: תקציב: 4000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 350 שקל אם זה מוביל לשיפור משמעותי. רצוי לנצל הכל, אלא אם אפשר להשיג חיסכון משמעותי ללא פגיעה גבוהה בביצועים. מטרה: המחשב מיועד בעיקר למשחקים בגרפיקה גבוהה ולסרטי HD. כרגע אני משתמש במסך 17'' 1280X1024, אבל בעתיד אני ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה 32'' fullHD (רזולוציה: 1920X1080) ואולי גם למסך נוסף של 17'' זהה לראשון. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, ולא חשוב לי עד כמה המחשב מרעיש. בעיקרון אני מעדיף לקנות את המחשב מSkyPC, אלא אם תיהיה חלופה זולה בהרבה. אז זה המפרט שבנו עבורי, והוא נראה סבבה אבל יש לי כמה התלבטויות. מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות עכשו מחשב בלי מערכת הפעלה, ולקנות את הווינדוס בנפרד. (כן, אני יודע, עדיף לינוקס. הלוואי שהייתי יכול לשים שם CentOS - המערכת הפעלה שהכי נוח לי איתה. אבל לא באמת לכל תוכנה יש תחליף הולם. טוב, זה דיון אחר ...) ראיתי את ה 10 Home ב 469 ש"ח, ואת ה Pro ב 699 ש"ח. מישהו יודע האם ה 230 ש"ח הנוספים האלה נותנים משהו ששווה את זה? או טיפה לפרט, איזה הבדלים יש ביניהם, למשתמש פרטי שהוא לא חלק מאיזה ארגון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. זקוק לעזרתכם בבחירת 2 מפרטים בתקציב 3.5K-4K כל אחד מפרט 1- למשחקים כבדים וסרטי HD מפרט 2- משחקים כבדים,סרטיHD,קידוד וידאו ובמסגרת עיסוקי, עבודה במקביל עם כמה תוכנות, מספר שעות נכבד ביום הייתי גם רוצה להבין מדוע כולם פה ממליצים על מעבדי amd כי כשהשוותי באתר בנצ'מרקים לא ראיתי יתרון לAMD גם לא במחיר. לדוגמא: AMD 720-8200Q 745AMD-9450Q המחירים דומים פחות או יותר ואין לAMD עליונות ואולי להיפך... האם כדאי לחכות למעבדי I15?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש ואני קצת בדילמה לגבי הרכיבים שלו התקציב שלי הוא כ3000 שקל (אפשר לחרוג אני משער אם זה שווה את זה) והמפרט הוא ביחס למחיר (עם עוד כל מיני תוספים קטנים כמו ספק, מארז, כונן קשיח זה אמור להסתכם ב3000 בערך). רציתי לבקש את עצתכם ודעותיכם לגבי המפרט שבחרתי - האם הוא טוב ביחס למחיר וכו'. כל עצה\דעה תתקבל בברכה. המפרט (החלקים העיקריים): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3L זיכרון: Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value כרטיס מסך: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCle (אני חושב שאחליף את הכרטיס מסך ב9800GTX+) אז מה דעתכם בכלליות על המחשב? מטרתו היא בעיקר למשחקים ושיהיה טוב ויעיל לטווח ארוך (…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח שתומך ב PCI-E והכרטיסים החדישים יותר הם נמכרים כPCI-E2 האם זה פועל? האם זה אותו חיבור פיזי? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שבוע טוב, רכשתי מחשב נייד חדש לפני מספר ימים http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1507&CategoryID=15 וברשותי שני שלטי משחק של PS3 אשר ניתן לחבר אותם למחשב ולשחק. לפי מהפרט אין שום סיבה שהמחשב לא יריץ משחקים בסדר גודל של FIFA 2014 PRO וכו' השאלה מה בנוגע לכרטיס המסך המובנה? האם הוא יעשה את העבודה? האם הוא לא יריץ אותם בכלל? או שיגרם למחשב נזק כלשהו? אשמח לדעת לפני שאני אתחיל להתעסק בהסבת המחשב לקולנסולה משחקים בזמני הפנוי? צ אם לא כמה יעלה לי בערך לשרדג לכרטיס מסך אשר יעשה את העבודה נאמנה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארזים Thermaltake Thermaltake M9 VI1000BWS ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY - 1 Year Warranty none מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer חסר משהו? אפשר לשדרג דברים אחרים שלא יחרגו מהתקציב? אני צריך מחשב משחקים עד 3500 ש"ח, חזק ואמין. …
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אנשיםםם ניתימחשב ואני מרוצה עד הגג.... הנה המפרט: מעבד: AMD Athlon 64Bit 3000 לוח אם:Epox 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN זכרון: KINGSTON DDR 512Mb 400MHz CL2 כרטיס מסך:ATI RADEON 9600XT 128Mb TV +DVI דיסק קשיח: WD 120Gb 7200rpm 8Mb S-ATA מארז: קומפיוטרקייס שחור עם ספק 400W כוננים: LG CD x52, ALPS 1.44 כל המפרט ב 3950 ש"ח ב5 תשלומים במרדנית... מה דעתכם על המחשב... (אני הכי מרצה בעולם ולא משנה מה גידו אני יהיה מרוצה ;D ) נ.ב תודה לכול משתתפי הפורום שעזרו לי להגיע למפרט הרצוי ושליוו אותי עד הקניה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את החלקים שציינתי (את יתר החלקים, כולל ספק , יש לי מהמחשב הישן). אני מעדיף לקנות במקום שמאפשר תשלומים (ולא לוקח 10% תוספות לתשלומים). השימושים העיקרים במחשב הם: סרטים , תוכנות בסיסיות , אינטרנט (הורדות 24X7) , ומעט תוכנות גרפיות (לתיקונים בסיסים של תמונות) חשבתי על השילוב הבא: מעבד: 7200 - 550 ש"ח (מה הייתרון של 7300)? (המעבד מגיע עם מאורר??) לוח אם - asus p5kpl-cm - 245 ש"ח זיכרון - 2 סלוטים של 2 גיגה של קינגסטון סה"כ מהירות 800- כ 300 ש"ח מארז מחשבוSoprano (VG7000BWS)וThermaltake - כ 295 ש"ח.. מה היתם מוסיפים/גורעים?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
- המפרט הוא לחלקים הבאים בלבד: מעבד i5, קירור מעבד, לוח אם, זיכרון 2X4GB, דיסק קשיח, מארז, ספק. - שימושים: גלישה (עם ריבוי חלוניות), אופיס, סרטים HD, קצת פוטושופ. ההעדפה שלי היא להחליף מחשב כל 5 שנים או יותר, כך שאני מראש מעדיף מחשב חזק יותר ממה שלכאורה צריך. - ללא אוברקלוקינג, ללא גיימינג - תקציב 3K אפשר לנצל הכל; חיסכון אם אפשר להשיג את אותה איכות/ביצועים בפחות. חריגה מהתקציב 50-100 ש"ח אם הצורך ממש משמעותי. - שקט: מקסימלי (8) - הרכישה ביומיים-שלושה הקרובים. הרכישה תתבצע בעיקרה מKSP. אני מרכיב את המחשב לבד כך שאוכל לרכוש חלק מהפריטים מפלונטר, TMS או חנות אחרת באזור המרכז. - לא צפוי שידרוג משמעותי בעתיד. אבל כן הייתי רוצה שספק הכוח יוכל להתמודד עם הוספה עתידית (בסבירות …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש עזרה בבחירת מחשב נייד חזק (לפחות 4GB ומעבד i5), לתכנות והרצה של אלגוריתמים כבדים, בעיקר בסביבת ווינדוז. החלק הטריקי הוא שאני צריך את היכולת להריץ גם ווינדוז וגם-mac OS כרגע עומדות בפני שלוש אפשרויות: * מאקבוק עם בוטקאמפ ווינדוז * PC נייד עם VM של מאק * PC נייד ומאק מיני נייח זול יחסית כרגע אני מנסה להבין איך לקבל את כל היכולות בתקציב המינימלי, ולכן אין עדיין הגבלה על התקציב. אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה * מטרות המחשב? תכנות * גודל המסך? 13\14 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחר…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
דרוש מפרט [לא בשבילי] למחשב כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) בתקציב 3000 לעבודה משרדית. המפרט צריך להיות מTMS או פנדה, עם עדיפות לפנדה כי יש צורך מובהק שהחנות תיהיה מב"ש. יש כבר מפרט מאייבורי עם אחלה הצעת מחיר שאני בטוח שיהיה קשה מאוד אם כי בלתי אפשרי לתת הצעה כזו בתקציב הזה, אבל בכל זאת אני צריך לבנות מפרט אחר מחנות אחרת כמובן. זה המפרט בכל אופן: מארז לבן + ספק 500MAX. כ.רשת 1G LAN OB לוח אם MSI V2 945GCM5-F 1333 מאוורר למעבד פנטיםו 4 AR D.C 775 צורב SATA LG DVDX18 DL כ.מסך INTEL GMA950 OB דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2 WD מעבד אינטל PD925 3G 4M DUAL CORE זכרון SAMSUNG 1GB DDR2 667MHZ - שתי יחידות כ.קול 7.1 OB (שמונה ערוצים) מסך L222WT LG עכבר אופטי 5 לחצנים לבן מקל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין ראם מפנדה ואני מאלה שנורא לחוצים בקשר להזמנות באינטרנט איזה ערביות יש לי וביטוח?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים בסביבות 6K ללא מסך. השאלה שאתם בטח תדעו לענות לי היא האם לחכות קצת או שהמחירים של האינטל והכרטיסי מסך ירדו כבר ואין למה לחכות עוד. ( אני יודע שתמיד אפשר לחכות עוד....ואין לזה סוף ) תודה מראש מנו
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-