ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה כמה הצעות למפרט למשחקים משהו באזור ה 3500 ש"ח גמיש +- 200 ש"ח רצוי לא מKSP אבל אם צריך אז צריך וגם רצוי לא sempron או celeron תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
תקציב 5300 ש"ח }חריגה מקסימלית 100ש"ח ציוד היקפי יש מסך 42 אינץ עכבר מיקלדת יש! רמקולים יש!! חוץ מיזה הכול חדש מטרות גיימגר כבד!!!! חשוב שהכול ירוץ חלק !!! חנות מועדפת ksp ...אבל אם יש המלצע למשהו אחר באזור עפלה אז סבבה אז ככה את המחשב אני רוצה מבוסס AMD כדי שאוכל להשקיע על כרטיס מסך טוב ומישתלם!!! לגבי oc לא בשנתיים הקרובות אני צריך שהיה אפשרות לCF הוא SLI משחקים שאני מתכון לשחק ...CRYSIS ....COD7 ,,,,IV ....METRO2033 תודה רבה רבה !!!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, קראתי רבות בפורום ואשמח לקצת הכוונה אני מחפש מחשב נייד בין 3000-4000 שח כאשר השימושים שלו יהיו: גלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים מדי פעם. מבחינת דרישות שלי: *אחריות בינלאומית (אני הולך לשהות בחול בשנה וחצי הקרובות) - שנתיים או יותר - אם אפשר להוסיף אז גם טוב *הרד דיסק 250GB (או יותר) כאשר אם זה עדיין קיים הייתי רוצה יציאת SPDIF כאשר HDMI זה בונוס נחמד :-) גודל מסך הייתי רוצה 14 או 15אינץ. מערכת הפעלהף לא אכפת לי אם יהיה או יהיה, ואם יהיה אם זה יהיה vista או xp. נכון לזמן הקרוב אני לא מתכוון להסתובב איתו יותר מדי, לפחות לא נראה לי, אבל ניידות היא כמובן בונוס נחמד, אבל לא משהו שאני מוכן לשלם עליו מעבר ל4000 שח :-) במחינת חברה, לא משנה לי, רק כמובן שתהיה חברה אמ…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, כבר מספר חודשים אני משתעשע עם הרעיון שברגע שאני אקנה מחשב חדש אני אהפוך את המחשב הנוכחי שלי ל HTPC. אז עד שאני אבצע זאת (צריך קודם לקנות טלויזית LCD ) אשמח אם תעזרו לי להניח את דעתי...... אז ככה המפרט של המחשב הקיים שלי הוא כזה: מעבד: Core 2 6600 לוח אם: Asus P5B זיכרון: 2GB כרטיס מסך:Gigabyte Geforce 7600GT עם קירור פאסיבי כונן קשיח: 320GB ההנחה הבסיסית שלי היא שאכן זה אפשרי לבצע את המשימה השאלה היא האם הכרטיס מסך מתאים למשימה? - יש לו רק יציאת DVI ובמידה ולא איזה כרטיס כן מומלץ? (שכמובן מתאים ללוח אם) ואיזה מארז הייתם ממליצים לקנות ברמת מחיר סבירה שגם יהיה יפה וגם עם איוורור טוב? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כמו שכתבתי בכותרת, חבר שלי התייעץ איתי לקראת הזמנת מפרט. התקציב שלו היה 7000 עם אפשרות חריגה. הוא ביקש מפרט למשחקים, שיהיה מהיר (לדבריו), שיפעיל BF2 כמו שפועל אצל באשרי (לדבריו, באשרי זה חבר תימני שיש לו 6600GT). שיהיה הרבה מקום בכונן הקשיח וכו... בקשר לציוד ההיקפי, אל תציעו רמקולים כמו ATP 3 כי הוא ביקש מבחינת הציוד ההיקפי הכול הכי זול. למרות שהמפרט למשחקים אל תיעו MX510 או עכבר יקר, הוא השתגע מהעובדה שעכבר עולה יותר מ100. בקשר למסך איימתי עליו במכות שחייבים DVI ושסמסונג 710T זה בחירה מצויינת. בקשר לSATA 2 אני יודע שהשיפור בביצועים קטן אבל ההפרש במחיר הוא 30 ש"ח. המארז שחור ובגלל זה השקעתי בכוננים שחורים. אנחנו גרים ליד פנדה בגלל זה קניתי מפנדה, לחסוך את המשל…
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל קצת עזרה עם המלצות למפרט למחשב נייח סביב ה2000 שקלים. השימוש במחשב הוא יומיומי, הורדות, גלישה ברשת וצפייה בסרטים. קיימת אפשרות שיותקנו משחקים על המחשב, אך המחשב לא מיועד לגיימרים! מידע נוסף - חשוב לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם. מעבד - אחד חזק שלא ימות אחרי חמש שנים. RAM - עדיפות לDDR3, ו2 ג'יגה זיכרון מינימום. כונן קשיח - סביב ה300 ג'יגה זה בסדר, אם ההפרש מחירים לא משמעותי אפשר יותר. נדרש מארז, וספק כוח. אם תוכלו לצרף גם בנוסף הצעות מחיר לציוד היקפי - מקלדת, עכבר, מסך, זה יהיה מעולה! מקווה שלא שכחתי כלום, תודה, רון.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
מעבד I5 2320לוח אם Msi 7740 Ver 1.28GB ראםספק 400W - לא מותגללא מארז, ללא דיסק, ללא כונן דיסקים וללא אחריות
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחר ניסיונות להחיות את המחשב הישן שלי, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לקנות חדש מראש אומר, יש צורך במעבד skylake. במידה ואתם אומרים ששווה להמתין כמה שבועות/חודשים בעקבות הגעה של מעבדים/לוחות אם/מארזים חדשים, אחכה קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 ש"ח תלוי בנסיבות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש לתיכנות מקבילי וכן תכנות בטכנולוגיות המתקדמות שיש למעבדי skylake. כמו כן - הרצת vmים (כ-3-4) ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מעבד, לוח, זכרונות, הארד דיסק וכרטיס מסך במחיר של 3000 שקל. הכרטיס מסך לא חשוב לי יותר מידי אבל עדיף שהוא לא יהיה משהו גרוע מידי.. אני לא מבין ולא מעודכן יותר מידי בחלקים ולכן אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, אסף.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חדש. דרישות: גודל המסך 13-14 אינץ. הרבה זיכרון לשימוש במטלב. שימושים: בעיקר אופיס לעבודה ומיילים. שימוש רב במטלב. הרבה מעברים של הלפטופ (בית - משרד וכו'). התקציב הוא עד 10K. (אני יודע שלצרכים האלה אפשר למצוא מחשב ב 3K, אבל אני מעוניין במחשב איכותי) מזמן לא התעדכנתי בחידושים של הלפטופים. אשמח להמלצות
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איזה משחקים לפטופ כזה יכול להריץ?
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני לא צריך לא ציוד הקפי ולא מסך והרד דיסק. הלוח אם אני רוצה רק ג'יגהבייט או אסוס או אביט (זה פשוט ספק מסויים שיש לו רק את הלוחות אם האלה) ג'יגה ומעלה זיכרון... וכו' כלומר העיקר המחשב ירוץ מהר. המחשב הוא בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית... בכללי גם סרטים ומוזיקה אבל זה ברור שכל מחשב בסיסי יכול לעשות. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שהשימושים שלי בו הם סרטים ומשחקים לא כל כך כבדים מעבד אני מעדיף מרובע ליבה התקציב הוא 4000 ש"ח אבל אפשר לחרוג בקצת שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט אם אפשר תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי ד"א המפרט הזה מתאים לי? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤440 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤658 http://skypc.co.il/product…
-
- 13 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קודם כל - כן, אני יודע שהתקציב הוא מאוד דל, ולא ניתן לשחק יותר מדי במפרטים בשביל להכין איזה מחשב מטורף לגיימינג. אבל זה מה יש, בינתיים. אשמח לקבל הצעות למפרטים למחשב שיוכל להריץ משחקים של היום ברמה סבירה (אני לא מצפה ל-300 FPS במשחקים כמו קרייסיס כל שאר המשחקים החדשים, אבל שיוכלם להריץ משחקים כמו GTA IV בלי יותר מדי תקיעות). שיהיה מעבד חזק, זיכרון כמה שיותר (רצוי 4 ג' RAM, כי תכל'ס מה ההבדל מחירים בימינו?). HDD כבר יש לי של 500 ג' ככה שאני לא חייב אחד חדש. גלשתי לי קצת באייבורי במרפטים המוכנים שלהם ותכל'ס ב-1700 ש"ח אני יכול לקנות מחשב מוכן שיעמוד בדרישות שלי. אבל תמיד במפרטים כאלה המשפט "Where is the poop" יושב בול. תודה רבה. עריכה: יש מצב שטעיתי במיקום הפורום. X:
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ערב טוב, זקוק לחוו"ד/ אלטרנטיבה למפרט הבא. יירכש בTMS. מתוכנן להריץ WINDOWS 7 32BIT. האם הוא ירוץ חלק ומהר על המפרט הנ"ל? בעיקרון, התקציב הוא עד 2K ללא מסך, בשאיפה לרדת כמה שיותר נמוך מבלי לפגוע בביצועים. אשמח להארות לגבי דרכים לחסוך... אגב, את ההרכבה אני מבצע לבד. מעבד:? AMD Athlon X3 425 2.7Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪419 לוח אם: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪454 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪174 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB Spin…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב הקריטריונים. מטרות המחשב? לפי סדר העדיפויות הבא: 1. לימודים (סטודנט), שזה אומר אפליקציות אינטרנט פשוטות, אופיס, קריאה באינטרנט וכו'. 2. עריכת תמונות דיגיטליות (לא גרפיקאי. צלם חובב..). סרטים ב-HD (אשמח מעל 720).. * גודל המסך? 13.3 ומעלה. ומסדר העדיפויות ניתן להבין שאיכותו חשובה לי. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח שבלואד מלא יעבוד מעל שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? בהחלט. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי של-Dell יש מוניטין טוב אבל אני פתוח לכולם (רק לא מאקב…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות מחשב, הדרישות הן: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 ש"ח פחות או יותר. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) השימוש משרדי בעיקר ומידי פעם צפייה בסרטים. (ייתכן גם הרצת תוכנות מדעיות כבדות יחסית אבל זה שימוש משני יחסית) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. המפרט כולל מסך בלבד, שאר הציוד ההיקפי קיים (מקלדת, עכבר ורמקולים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המחשב בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עליו אחריות יותר ומכיל תחלקים הבאים: מעבד:Intel 4570 haswell core i5,3.2ghz box לוח אם: Asus h87-pro זכרונות: Corsair xms3 8192 (4096mbX2) cl9 1600 כ.מסך: Gigabyte gtx780 GHZ edition 3GB GDDR5 צורב: Asus dvdrw drw-24b5st sata-X24 מארז: Coolermaster CM690 II advanced usb3 black ספק כח:Seasonic s12ii 620W bronze דיסק קשיח: Seagate 1TB SATA3 מסך: DELL ultrasharp led 24" u2412m ips panel המחשב הוא מחשב גיימינג, שמור מאוד ונקי, נמכר בלי ציוד הקפי.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התקציב:5000 ש"ח ההמפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤580 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39202 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 ht…
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד 15.4 אינץ' (בשאיפה לרזולוציה גבוהה) כתחליף לנייח. המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה כמתכנת- משתמש הרבה eclipse למי שמכיר, מפעיל הרבה תוכנות יחד, עושה build לפרוייקטים (compiling) ותכונות גרפיקה למניהן גם. וגם לצרכי יום יום כגון אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים. בקיצור מחשב חזק. ואגב, למדתי על בשרי שכשבאים לקנות מחשב חדש תמיד כדאי ללכת על הטכנולוגיה החדשה ביותר, גם אם צריך לחרוג מהסכום מעט כי בסוף זה משתלם. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא ב7 אלף...לא מתוכנן אובר קלוק Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 1155 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 1400 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 470 ¤ 1 GAINWARD BLISS 7950GT 512MB Golden Sample PCI-E 1820 ¤ 1 Samsung 18x Dual Layer DVD±RW BLACK 235 ¤ 1 COMPUCASE 6AR6 NPS NO PSU/FIREWIRE 325 ¤ 1 HEC 580W ACE580 495 ¤ 1 Thermaltake TrueLight Memory Heat Spreader 75 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ע אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב). מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'.... יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3.. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא מ TMS ככל הנראה ויש לי כמה שאלות לפני שאני אהיה סגור על הקנייה: המחשב יהיה 32BIT ומיועד בעיקר למשחקים כבדים 1) אני עושה משלוח עד הבית, זה אמין להזמין אצלם? תוך כמה זמן מגיע בערך? (למי שקנה מהם) 2) המפרט הזה טוב? כל החלקים מתאימים והמחשב ירוץ כמו שצריך? תודה מראש, רועי
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה במפרט למחשב שמטרתו ציוד משרדי. התקציב לדעתי בין 6-8 וכולל: מחשב, מסך דק של 15, מדפסת ליזר מה אתם אומרים? תודה! עידו
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-