ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני אמור ביום רביעי הקרוב לרכוש את המחשב הבא: זכרון: 667Mhz DDR2 1024mb Dual-Channel דיסק קשיח: 250GB S-ATA 2 7200Rpm מהירות מעבד: 3.0Ghz כרטיס קול: 7.1CH HD Audio משולב 5.1 כרטיס מסך: ATI 128 onBoard תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול מארז: כולל ספק כוח 400W ATX לוח אם: msi-rc410m2 צורב: DVD±RW X16 כרטיס רשת: משולב 10/100 מעבד: Intel Dual core 925 בתחשב לכרטיס המסך שהוא משולב על גבי הלוח אם, האם משחקים כמו פיפא07, דום, Nfs, Cod ירוצו על המחשב הזה?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
טוב תקשיבו סליחה אל הביטויים מקודם , את המחשב אני רוצה לשימוש אישי באינטרנט למשחקים ושהכרטיס מסך יספיק לי לפחות עד לעוד 3 חודשים של משחקים... לא יותר יקר מ-3000 שקל מומלץ 2600
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתוכנן לשמש כמדיה-סנטר + תחנת עבודה. לא מתכנן להריץ משחקים כבדים. כן מתכנן להתקין מאיץ גרפי בבוא העת, לעת עתה מסתפק בבסיסי המובנה בלוח האם. מסך, סט מקלדת ועכבר - על בסיס הקיים. לגבי ה-OC - לא עקרוני, למיטב הבנתי בתצורה המוצעת בלתי אפשרי, אודה לחוות דעת. אני מודע לכך שהמארז הוא בסיסי, אודה להמלצות במסגרת התקציב (השקעה במארז+ספק - בגבולות 350-400 ש"ח). ההצעה נבנתה ב-iqpc: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב: DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK מארז: COMPUCASE CI-6A19B SUPER M…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור מחשב ביבי או מיני בשביל לקחת לביה"ס (אני בפנימיה) שיהיה זול אבל טוב למשחקים בעיקר. לוח-NFORCE עדיפות ל SS איתו אופטי- CD-RW שיהיה זול קטן ודי טוב (הרי זה לביה"ס, יכולים גם לגנוב לי)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, לא משנה הגרסא. …
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לנצל את הכל בכוח אם באמת לא צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית, תכנות (תוכנות, שירותי WEB, שרתי SQL...) וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום! אני כרגע בארה״ב ואני עומד לקנות מחשב נייד לפני הלימודים באוקטובר. ללנו ו יש כמה מבצעים קצת פסיכיים בשבוע הקרוב ושקלתי לקנות את הZ380(http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=21293HU&category_id=64DEBC61352CBFDB511F907A0F13AD21) עכשיו הסתכלתי באתר שלהם והדגם לא מופיע בתמיכה באחריות בינלאומית אבל על פי המדריך כאן באתר שווה גם לדבר עם IBM ישראל לראות אם האתר אכן מעודכן, וכשניסיתי להתקשר דרך סקייפ הופניתי למעבדת CPM בארץ אבל יש להם מספר 1800 שאי אפשר לחייג אליו מחו״ל וזה דיי קשה לעשות את כל הבירורים האלו מאייפון(כמו שבטח אפשר להבין מאיך שההודעה שלי נראית) בכל מקרה מדובר בדגם חדש לפי מה ש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנייד מיועד לעבודות משרדיות. מצאתי בבאג מחשבים מחשב של HP שיכול להיות טוב ומתאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1249&main=1 מה אתם אומרים על הנייד הזה? אם יש לכם נייד טוב יותר ומתאים יותר במחיר שרשמתי אנא שימו פה לינק לנייד ושיהיה בלי חריגות תודה.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מעבד - INTEL E6300 64 BIT (CORE) לוח ראשי - INTEL 965 SERIES 775 זיכרון - 2X1GB DDRII 667 KNS דיסק קשיח - WD/ SEAGATE 200GB SATAII צורב - DVD RW SONY/ NEC כ. מסך - G-FORCE7300 GT 512MB *קונה בלי מסך* מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים עד 4000 ש"ח. מה שאני צריך זה: מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,זכרון,מארז וספק כוח מה שחייב להיות במפרט זה כרטיס מסך ברמה של ה-8800GTS ו 2GB זכרון. כמו כן זה יקנה כנראה ב-KSP (בעיקר בגלל איזור המגורים שלי) אז אם אפשר להרכיב מפרטים משם תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ההורים שלי יביאו לי בלי להתייעץ איתי מהדיוטי-פרי מסך PROVIEW FV-926W ב - 200$ מה אתם אומרים על המסך הזה? יתרונות ? חסרונות ? עכשיו אני צריך גם מפרט שמתאים למסך שקיבלתי בעיקר כרטיס-מסך שיתאים למסך אני צריך שני מפרטים אחד עם AMD והמפרט השני עם INTEL תודה
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בזמן הקרוב ואני מבקש חוות דעת על המפרט הבא שהרכבתי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ₪890 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1472 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪240 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ₪529 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1388 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ₪390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus, יחידות 1 ₪425 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1867 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ₪3…
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לקחתי את המפרט מהאתר עם טיפה שינויים וזה מה שיצא. שימו לב שאני מתכנן לעשות OC, אז תגידו אם זה קריטי מעבד e4300 או e4400. רוב הזמן המחשב לא צפוי להתמודד עם דברים כבדים, חוץ מעריכות מדי פעם. בנוסף האם המחירים של המעבדים יורדים משמעותית החודש, מתי ובכמה? בקיצור, כדאי לחכות? בבקשה חוו דעתכם: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤703 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 7200GS 256MB DDR2 (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤288 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173S DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH - SATA ¤205 זיכרון: T…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום שוב, אני מעוניין במחשב שישמש גם לאינטרנט/מייל/שימושים ביתיים וגם לכתיבת אפליקציות ג'אוה ו- web כנראה באמצעות Visual Basic\Net beans. זאת בנוסף להפעלת Matlab. ז"א שאני מחפש מחשב מספיק חזק כדי לבצע קומפילציות וחישובים מתמטיים במהירות סבירה. עכשיו, אני תוהה אם לקנות חדש או לשדרג עם האלמנטים הבאים שיש לי: זכרונות (בני 4 שנים בערך), צורב DVD, קשיח SATA של 100GB, כרטיס מסך Gigabyte 7600GS בחיבור AGP, ומן הסתם מסך מקלדת ועכבר. אני יכול גם להשתמש במארז ובספק CWT 300W אני רוצה מעבד חזק שלא אצטרך לשדרג בעתיד הקרוב (בגלל זה ליבה כפולה נשמע לי אחלה יותר מאשר AMD) כרגע יש לי על לוח האם מאוורר שמתלבש על המעבד, ואני תוהה אם כדאי מאוורר נוסף בתוך המארז. אההה... עוד דבר... אני מעוני…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שוב לחבר, תודה. המחשב מיועד למשחקים. לא צריך ציוד הקפי.. רק ערכת שדרוג, כונן קשיח,מעבד,זכרונות, ספק ומארז, כרטיס מסך ולוח כמובן. תודה! דן.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי חברים, אז ככה, מישהו מוכן לקנות ממני את המחשב ב3500 ש"ח. בזמנו קניתי את המחשב לפני כמעט שנתיים ומחיר של כמעט 6 אלף. לפי מה שהבנתי, ההצעה של 3 וחצי אלף זה יחסית מחיר טוב למחשב הזה. בעיקרון אני לא מוכר אותו בגלל שאני לא צריך מחשב למשחקים אלא בגלל שסתם בא לי להשתדרג והמחיר שהוא מוכן לשלם עליו הוא לא רע. מפרט המחשב שלי שהוא רוצה לקנות הוא זה: [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td]…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי במחשב הזה והמפרט נראה לי מעניין מאוד אבל האם הוא מצדיק את המחיר? LENOVO SL500 THINKPAD INTEL C2D T5870 2.0GHZ 3GB RAM MEMORY 250GB HD HDMI CONNECTOR WIDESCREEN 15.4 1680X1050 MATTE WIN VISTA BASIC מצלמת אינטרנט שנה אחריות האם כדאי ב3999? אשמח להמלצות או שעדיף לחכות שהמחיר ירד?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפטופ חדש, Asus N56VB, מעבד I7, http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VB#specifications הבעיה היא שהוא מגיע עם Win8 המקולל, לא תיארתי לעצמי שתהיה בעייה לרדת גרסה עם מחשב שכזה, אבל לא מוצא פתרון באתר של החברה לא מופיעים דרייברים לגרסה 7 ואני מעוניין לדעת האם מישהו כאן התקין win 7 x64 על המחשב הזה ומהיכן הוא השיג דרייברים תקינים..? או אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר שעוזר בזה. המפרט של המחשב מצוין, אבל מערכת ההפעלה המחורבנת הזו הורגת אותי, אנא עיזרו..
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לעבודות משרדיות כמו גלישה, וWORD. אין צורך בציוד היקפי, והוא מיועד רק לעבודות משרדיות. התקציב הוא עד 1500 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. יש צורך שהמפרט יכול בתוכו קורא דיסקטים ומחיר ההרכבה יכלל בתוכו. בינתיים, זה מה שהצלחתי להגיע אליו: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤274 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA CooperBase - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤46 לוח אם: Palit N73PV כמות: 1 - מחיר: ¤276 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤165 ספק כוח: FSP Basic SI 300W ATX300-PNR 120mm + Sata כמות: 1 - מחיר: ¤105 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤180 קשיח…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בחיפוש מחשב נייד בתקציב סביבות ה3000 נועד לסטודנט לעבודות משרד ולימודים ( אופיס וכו ), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים הולך להיות באזורים בלי אפשרות לטעון חשמל, ככה שמבקש שהמחשב יהיה עם סוללה טובה מבקש שהמחשב יהיה קל משקל, כמה שיותר קל ככה יותר טוב - מחשב נייד בתקציב של סביבות ה3000 ש"ח המחשב יקנה בישראל - מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13 אינץ * רזולוציית המסך? כל עוד היא תקינה לעבוד אז זה לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אני מאמין משהו כמו 4 שעות אולי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אי…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בהמשך חיפושי אחרי מחשב נייד לאחותי בת ה13 קיבלתי היום הצעה עבור 2 דגמים של לנובו Lenovo ThinkPad T410 בעלות של 3000 שקל lenovo 960 בעלול של 1800 שקל הייתי מעוניין לשמוע עליהם קצת פרטים וחוות דעת תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מעבד: i5 3470 לוח אם: MSI B75MA-E33 זיכרון: CRUCIAL 8GB בודד CL11 כרטיס מסך: GTX 760 דיסק נוכחי: SSD 480GB + HDD 1TB ספק: לא זוכר בדיוק איזה, אבל באזור ה520W לא מילאתי את הטופס הסטנדרטי כי זו לא בקשה סטנדרטית אבל אציין את כל הפרטים החשובים והרלוונטים. אני מעוניין לרכוש SSD מסוג NVME. לוח האם הנוכחי שלי לא תומך בכרטיסים מסוג זה. הבעיה היא כזו: אני יכול לשדרג רק את הלוח האם ולקנות אחד חדש יותר בארץ באזור נגיד 300 שקל אני משער, אבל הבעיה היא שזה מרגיש לי קצת כמו בזבוז כסף. למה? בגלל שהמעבד גם ככה ישן, ולהישאר עם אותו הSOCKET זה קצת יתקע אותי לשם שדרוגים לעתיד. לכן ההתלבטות שלי היא האם ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר כמקור לניגון מוזיקה (ובעתיד גם סרטים) בסלון. אני לא רוצה HTPC ! דרישות: 1. יציאות: SPDIF, ExpressCard, צורב DVD, (אני לא יודע אם קיימת גם יציאה אופטית בניידים, יהיה נחמד אם יהיה), HDMI 2. wi-fi 802.11 n 3. מסך: מעדיף "13, פלוס מינוס "2 גג. 4. חייב להיות מסוגל להריץ windows media player בקלות (כלומר ויסטה) ולכן רצוי מעבד חזק ו- 4G זיכרון פנימי. 5. רצוי משטח מגע גדול וכך גם דיסק קשיח, מקלדת וזמן סוללה פחות קריטיים. 6. יכולת עיבוד קול אופטימלית (חומרה, דרייברים...) הבהרה: בשלב הראשון המחשב יחובר למערכת סטריאו פשוטה יחסית. בשלב מאוחר יותר יגיעו המגבר (והרמקולים), ה DAC, והטלויזיה. בשום שלב אין דרישה לשמיעת המוזיקה מהרמקולים של המחשב או…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד DV3. ישמש אותי כמחשב ראשי בלימודים, כולל מעט משחקים והורדות... המחשב לא מתחמם מעבר לממוצע, 43-47 מעלות בשימוש קל, סביב 60-65 מעלות במשחק. תהיתי אם יש מה לקנות לוח קירור כאמצעי להארכת חיי המחשב בכל השעות בהן הוא יעבוד נייח בדירה (כתיבת עבודות, הורדות, משחק). הלוחות האלה באמת משפרים משהו? אשמח לדעות לכאן וכאן.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הנוכחי שלי מתחיל לסמן לי על שארית חייו האחרונים, לכן אני כבר חושב קדימה ומתכנן ליקנות מחשב חזק עד 3500 ש"ח.. הצרכים שלי הם בעיקר למשחקים טובים וחזקים עד כמה שאפשר... וכל השאר (סרטים, שירים וכו' זה מן הסתם) חשוב לי: צורב דיוידי 2 גיגה זיכרון מקום 250 הארדיסק כונן דיסקטים חחחח נו טוב זה שטויות אבל זה חייב להיות במחשב.. ואת שאר המפרט אני משאיר למומחים שפה אגב ציוד היקפי לא צריך, לא מסך לא מקלדת, עכבר וכו'.. בינתיים ייסתפק במה שיש. אה ושאלה, המסך שיש לי עכשיו, סאמסונג, לא דק.. הוא יתאים למחשב החדש לא? וגם האם צריך כרטיס רשת או שהלוח אם כבר בא עם כרטיס רשת מובנה? אם לא אז תוסיפו גם אותו. אז התקציב שלי הוא 4 ללא חריגה בשקל! תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-