עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית ושימוש בסיסי; גלישה, עבודה משרדית, ואולי קצת משחקים אבל בהחלט לא קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כל כך משנה, אבל רצוי מסך יחסית גדול. יותר חשוב לי שיהיה…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד בסכום של כ5000 ש"ח, אני מעוניין שיהיו גם למחשב יכולות גרפיות סבירות (יענו כרטיס מסך טוב) ואם אפשר, (לא יודע כמה זה נכנס בתקציב מסך ברזולוצית 1440*900 ושיהיה 15" אז עדיף ואם לא נכנס אז כל מסך שהוא 15 ומטה) גם המשקל חשוב פחות מ3 ק"ג אפשר טיפה יותר אם זה ממש שווה את זה. זהו לבנתיים, תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין בדגמים ומפרטים של המחשבים הניידים הטובים ביותר שאפשר להשיג במחיר של עד כ-5000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית אינטנסיבית עם תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  4. תקציב- 5K+-, מדינה - ישראל * מטרות המחשב? עריכת אודיו (אולפן נייד), עריכת וידאו בעתיד * רזולוציית המסך? FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיפות לביצועים אם יש צורך להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?שיהיה USB3 *כונן קשיח - שיהיה SSD+HDD * כונן אופטי?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שיבוא כלול עם המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA תומך CUDA, מדגם 650M ומעלה.. כדי לאפשר האצת GPU בadobe premiere ותוכנות אדובה שונות. *אשמח גם לשמו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה אתם אומרים על המחשב הבא..(המעבד והכרטיס מסך....) http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8661771&productCategoryId=pcmcat106500050009&type=product&tab=2&id=1196470439442#productdetail ואולי כדאי להוסיף עוד 100$ ולקבל את המעבד הבא אבל במסך קטן יותר... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8654048&productCategoryId=pcmcat106500050009&type=product&tab=2&id=1195600207185#productdetail אשמח מאוד לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. Started by fx-57,

טוב,אז..... אני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד ב5500 ש"ח בערך. חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 או על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EZPSM70E01500QG3 או http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC076849N-

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by henz12345,

שלום לכם , אני רוצה לקבל את המחשב הנייד הכי משתלם במחיר של 5700ש"ח , המחשב יותר ל : מוזיקה , סרטים , משחקים (לא ממש כבדים , אבל נתקלתי כבר במחשב של hp שהריץ assassin creed והריץ need for speed carbon והריץ far cry 2 ) ולכן הם גם צריכים להכלל המחשב שהריץ תמשחקים הללו הוא hp pavilon לא זוכר תדגם , אבל זה המחשב שמקבלים במבצע של 012 אם אני לא טועה (שהיה בזמנו) ... בקיצור : מחשב שיתאים לכל הצרכים. תודה רבה ויום טוב ,חן . (אגב , המשקל לא חשוב כל כך ... אבל אתם יודעים ^^ שיהיה נייד... ושיהיה בו גם מסך איכותי )

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by I_Dont_Know,

מעבד סוג: Intel® centrino Pentium M מהירות המעבד: 1.7GHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel Extreme Graphics 2 זכרון :DDR 512MB כונן: צורב DVD ד.קשיח נפח איחסון: 60GB ד.קשיח מהירות: 5400RPM שמע כרטיס קול: מובנה רמקולים כניסת מיקרופון יציאת אוזניות תקשורת כרטיס רשת 10/100 מודם תקשרות מהירה V. 92 כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g מודם 56K פנימי מידות משקל כולל סוללה: 2.8 ק"ג נתוני סוללה זמן עבודה: עד 3.5 שעות מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME בעברית כאילו.. שווה את בכסף ? איך הכרטיס מסך בהשוואה לATI Readon 9200 ? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by t d,

שלום! בבעלותי מחשב שולחני רגיל שמשמש אותי לצורכי משחקים ואינטרנט, ההורים שלי רוצים לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותם לצורכי אינטרנט וOFFICE אשר יתחבר לאינטרנט אלחוטית דרך ראוטר על המחשב השולחני שלי. התקציב למחשב הנייד הוא: 6000 ש"ח מקסימום (מעוניין ב17 אינצ') מה כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by overload,

זה לא ממש מפרטים כי זה מוצר שלם אבל בכל מקרה- אני מחפש מחשב נייד ב6000 שקל בערך לעבודה משרדית. אבל כדאי שיהיה לו יותר מGF 2 MX כדי שיהיה אפשר להעביר איתו את הזמן על איזה אתם ממליצים? ומה בקשר למעבדים? איזה מעבד הכי טוב יש לאינטל היום לניידים? עברתי על כמה מחשבים שהצלחתי למצא וזה הכי טוב שראיתי. HP Pavilion zv5120us חוץ מזה שהוא נראה מדהים, יש לו 2.8GH וכרטיס מסך R9000 אם אני לא טועה, (ורמקולים של הרמן\קרדון שזה מגניב ) חסרון יחיד הוא לא ממש נייד 3.5 ק"ג בבקשה תעזרו לי למצא משהו יותר טוב, אני ישמח לכל הצעה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zvikamn,

* מטרות המחשב? אופיס מסד נתונים די כבד, וידאו קבצים כבדים לעתים קרובות * גודל המסך? 14-15 (14 הכי טוב) * משקל רצוי? עד 2 ק''ג אולי 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 MB מעדיף מהיר ככל הניתן * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? windows 7 ultimate העדפה לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ניתן לחרוג עד 6.5K עדיפות לצבע לבן ממה שהתעניינתי עד עכש/יו זה המחשב שנראה לי הכי טוב במחירים שלי הבעייה שהכרטיס מסך נראה לי חלש (לא ממש מומחה) אשמח …

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  12. שלום רב, הידע שלי במחשבים ניידים ממש מועטה ולכן אני פונה אליכם לעזרה. אני צריך מחשב נייד לשימושים של אינטרנט, תמונות דיגיטליות, שמיעת מוזיקה ושימושי אופיס. התקציב שלי הוא 700$-800$. אני קונה בארה"ב והבנתי שיש שני חברות ששולטות בתחום (לפחות בתחום הביניים), HP ו Dell התסכלתי קצת באתרים שלהם.. ודי הסתבכתי, אם תוכלו לכוון אותי לדגם ספיצפי אודה לכם. (לא חייב דווקא מ-HP או דל) לא אכפת לי אם זה AMD או Intel. או כל חברה אחרת, העיקר שתהיה אמינה ושאקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. יש לי רק בקשה אחת וזה שהמסך יהיה לפחות 15". זהו נראה לי.. תודה לכולכם !

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  13. אורח מחשב
    Started by אורח מחשב,

אלהן, מחפש מחשב נייד בתקציב ה7000 שח (אפשר גם מאילת) , שיתאים לגיימינג ותיכנות , גודל חובה 17.3 , לא משנה המשקל . בעיקרון משחק ומתכנת במחשב נייד , ומחבר מדיי פעם למסך 55' fhd , חשבתי ללכת על asus rog שמעתי דברים טובים , האם כדדאי? האם כדאי ללכת על כרטיס 1070 או שמיותר ו 1060 יעשה את אותה עבודה והבדל הביצועים זניח? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by tomerw,

שלום מהי המלצתכם למחשב נייד עד 8,000 ש"ח מטרת המחשב היא בעיקר למשחקי הרפתקאות ישנים וחדשים וגלישה באינטרנט. שאלה נוספת היא כיצד אפשר להתחבר לאינטרנט בעזרת מחשב נייד כשאני נמצא בבסיס צבאי תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by Tomahawk,

אהלן. אני מעוניין במחשב נייד ב8000שח. היעוד: משחקים בעיקר בנוסף לעבודה משרדית וכדומה... לא ממש יודע איפה לקנות או מה... אשמח לתגובות במהרה... בתודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. עבודה אם תמונות ועבודה מישרדית יעשו על המחשב הזה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

אהלן, אמי זקוקה למחשב נייד ובמקרה נתקלתי בפרסומת של אופיס דיפו למחשב TOSHIBA L455-S5009 ב2,000 ש"ח. זה המחשב: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/L450/L455-S5009 הדבר היחיד ש"מדאיג" אותי פה זו ההודעה הזו באתר של טושיבה: המפרט נראה לי לא רע בכלל והמחיר גם נראה מצויין. יש קאץ'? השימושים של אמא שלי אגב, הם שימושים משרדיים מאוד פשוטים. אינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים/סרטונים אבל לא יותר. בעיקר גלישה וWORD או EXCEL.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by vld69,

האם אפשר למצוא מחשב במחיר 5K פחות או יותר למטרות משחקים כגון GTA החדש שיעבוד טוב סרטים אינטרנט ואופיס. התלבטתי בין נייח באזור ה-4-3 K והחלטתי להשקיע עוד על נייד שיהיה שווה פחות או יותר. איפה אפשר לקנות הכי זול בארץ ואם כדאי לקנות בחו"ל תאילנד או ארה"ב. תשמעו אני לא מבין בניידים אז אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב טוב ואם הכסף מספיק או לא. גודל מסך זה חשוב למשחקים סרטים. רעש אם הוא לא מוגזם מידי אז לא חשוב כובד ממש לא חשוב. עיצוב אם זה חוסך הרבה אז לא חשוב. תעזרו לי בבקשה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by GrendelsLair,

שלום לכולם, התוכלו לייעץ לי על מחשב נייד באיזור מחיר זה? השימוש הוא בעיקר ללימודים וקצת תוכנות גרפיות (photoshop). האם יש חברה מסויימת שעדיף לקנות? בעקרון חשבתי ללכת על מעבד דותן עם 1GB זכרון כרטיס מסך רגיל, מה דעתכם? זמן בטריה שיהיה כ-3 שעות אחרי חודשיים ולא לפי הגדרות יצרן. בתודה מראש

20. Started by JohnnyBGood,

שלום לכולם. 8) צריך מחשב נייד לעבודות אודיו. באיזור הארבע וחצי, חמש אלף (חמש וחצי אם יש סיבה טובה), שקט, 2 ג'יגה זיכרון, הארדיסק במהירות 7200 (5400 איטי מדי להקלטה, לא?), ומסך 15 אינץ'. שאר הרכיבים חשובים לי פחות, אני צריך כמובן מחשב חזק אבל הוא לא הולך לשמש למשחקים. מה שכן, קראתי שכרטיס מסך לא און-בורד יפנה לי משאבי מעבד לדברים אחרים, השאלה אם זה שווה את הכסף (בעיקר מאחר ואני לא צריך יכולות תלת מימד)? אה, ואני צריך PC ולא מק (אני עובד המון עם פרוטילופס) הסתכלתי על ע ש ר ו ת דגמים, נתונים טכניים וחוות דעת של רוכשים/גולשים/אנשים-מחברה-מתחרה-שסתם-מלכלכים-על-המוצר והגעתי למסקנה ש-msi די מוצאים חן בעיניי. חשבתי על M-Audio Ozone בתור מקלדת שליטה/אודיו אינטרפייס (כמובן לא נכלל …

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. גודל מסך: 13-15 יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה LCD גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB (יש לי כונן חיצוני של טרה, אז אין צורך להתפרע בזה). צורב DVD מה המחשב הכי חזק שניתן להשיג במחיר כזה היום? (ומה הסיכוי שהוא יוכל להריץ משחקים קלים - GTA:SA כאלה?) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by Shimshon21,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה2,500, אולי אחרוג טיפה אם מאוד משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות וכנראה משחקים מאוד קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כרגע, רק שלא יהיה פצפון 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

23. Started by Shumy2,

אהלן, אני חושב לרכוש מחשב נייד באיזור ה700 דולר בארה'ב. דרישות חשובות- 16GB ראם ושיהיה קל ועמיד למכות קלות. חשבתי בעבר לקנות את ESPIRE E5 אך כרגע חושב על E590.. מה דעתכם?

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. היי, וואו איזה שינוי עבר על הפורום.. לחשוב שפעם ניהלתי אותו ועכשיו אני לא מוצא את עצמי אני מניח שזה המקום לשאול על ניידים אבל לא מוצא את השאלון שהיה פעם. אנחנו מתכוונים לקנות מחר מחשב נייד באילת לאישתי. דרישות: עבודה באינטרנט באופיס בעיקר. לא צריך נפח אחסון מרובה לכן קורץ לי אולי ללכת על דגם עם כונן SSD של 128GB בלבד. האם מחשבים ניידים עם SSD נחשבים יותר עמידים כי המדיה המכנית לא בסכנת כישלון? אין שימוש כבד. גודל מסך 15.6 או אולי 14". תקציב 1500-2000 שח. תנאי בסיס: מעבד Core i3 כולל DVD, יציאת HDMI ורצוי גם VGA, כולל ווינדוס, רצוי 3 שנים אחריות או אופציית שדרוג. זיכרון אני בסדר עם 4 ג"ב ולשדרג עצמאית ל-8 ג"ב בעו…

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by figamaster,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באילת - 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, משרדי, לא משחקים, קצת עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.