עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore - 490 ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E -470 DDR II 667Mhz 1GB TwinMOSX2-360 Hitachi DeskStar 320GB SATA II -425 eVGA 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E -1690 אין מארז ואין ספק. (צורב כבר יש) אם יש איזה משהו שכדאי לשנות אז תגידו לי חופשי כי אני לא בטוח בקשר למפרט הזה (מן הסתם בגלל זה אני מפרסם אותו פה). אני לא בטוח במיוחד בקשר ללוח אם ולזכרונות, אולי בכלל כדאי לקחת זכרונות 800 Mhz? (לא יודע עד כמה זה משמעותי) אנחנו כנראה נקנה מKSP כי אין חנויות אחרות נורמליות בירושלים. (אלא אם אתם מחשיבים את Ivory כאחת)

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  2. שבת שלום לכל אנשי הפורום, היום אמא של חבר שלי התקשרה אלי ובקשה ממני עזרה לבנות לה מחשב שישמש אותה לאינטרנט אופיס והורדות. כמובן שאין צורך לתמיכה במשחקים וכו'. היא רוצה גם את כל הציוד ההיקפי. צידו היקפי: מסך 22 רמקולים עכבר ומקלדת. אני חשבתי ללכת על פלטפורמה של core i3. לפי מה שראיתי מחשב המבוסס על המעבדים החדשים לאומת הישנים בתקציב הזה ההפרש הוא לכל היותר 400 ש"ח. אשמח לקבל הצעות למפרטים תודה.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by benr,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב של ידידה שלי (DELL LATITUDE110L). כרגע יש לה 256MB במהירות 333HZ. קראתי פעם שעדיף שהכפולות של הזיכרון יהיו: 256, 512, 1024 וכו'... או שאולי עדיף לי להוסיף עוד 512 ולהגיע ל 768MB? אני זוכר גם שאולי זה קשור לדואל צ'אנל (אולי התמונה שצירפתי תעזור) בקיצור מה לעשות, להוסיף עוד 256 או 512? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by Windows איכסה,

היי, נוסע בקרוב לארה"ב וחשבתי להביא משם מחשב חדש. הדרישות שלי: - מסך 12.1 אינץ' - Windows 7 - סוללה 7 שעות ומעלה - יכולת ניגון סרטי FHD - עד 800 דולר אופציה: -תאורת מקשים מעדיף את אסוס, אבל אם קיימים דגמים טובים יותר - בכיף קיים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  5. אהלן חבר'ה, אני די חדש בעסק של ניידים מאוד אשמח אם תעזרו לי לבחור בין שני מחשבים מה אתם אומרים בקשר לחברות, מי יותר אמינה? ומה בקשר לכרטיס מסך HP Pavilion dv6-2120ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV62120ej TOSHIBA Satellite Pro L500-1T8 http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22953222 תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  6. מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ₪578 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ₪468 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2327 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1226 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪380 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪574 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪403 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪5806 (שווי ההנחה: ₪150) היום ביררתי ומסתבר שאני לא יכול להשקיע 5.8K ואני חייב להוריד את המח…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ ואני מתלבט בין ה- toshiba satellite l500-13t לבין hp pavillion dv6-1230. המפרט של הtoshiba: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7743&perur=2&t=1&c=339 המפרט של ה-hp: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 ניתן לראות שלטושיבה יש 4gb ram ו320gb בדיסק הקשיח לעומת 2gb ו-250gb של ה-hp. אבל הבטריה של הטושיבה מחזיקה רק שעתיים ו20 דקות (לפי האתר הרשמי של טושיבה) אני לא יודע כמה זמן הבטריה של ה-hp יכולה להחזיק, אבל נראה לי שיותר.. יש לציין שאני צריך את המחשב לצורכי לימודים, סרטים, ומשחקים "רגילים" (לא כבדים). איזה מחשב לדעתכם עדיף? האם זמן סוללה של שעתיים ו-20 דקות הינה חיסרון משמעותי? (אני לא הולך להסתובב …

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by papiron,

אהלן, אשמח לעזרה בנושא - ראשית - נעמוד בחוקים: * מטרות המחשב? מתכנת בבית... כלומר - יכולת להריץ 3 חלונות של Visual Studio ועוד כמה של Eclipse + הרבה (20+) טאבים של דפדפן, כמה מצגות כמה מסמכים - ורצוי בקלות... * גודל המסך? - גדול. זה מחשב עיקרי, שמתנייד בעיקר בין הסלון לחדר. הכיוון הוא 17 עם מקלדת מלאה. * משקל רצוי? - ר' סעיף קודם. אין אילוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - כמה שיותר יותר טוב. בהגדרה מסך 17 כנראה לא יחזיק ימים... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - חיבור לטלויזיה, אז או DVI וחיבור סאונד טוב (אופטי) או HDMI. כנראה ש HDMI... * בלוטות? - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 זה מינימלי. 640 זה הציפיה. 75…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות מחשב ב3500 ש"ח בלי מסך, ללא חריגה, ללא OC בכלל ולמשחקים. לא אכפת לי שיהיה קצת רועש העיקר שיהיה קר. ואני קונה מהחנות IQPC . סתם בניתי משהו עכשיו זה נראה לכם טוב? מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 720 (2.8GHz) BLACK EDITION - BOX ₪783 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ₪432 כרטיס מסך: [..] INNO3D GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 - N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ₪790 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ₪275 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ₪127 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G800…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש מחשב עם עדיפות למחשב היברידי(תתאפשר חריגה בתקציב) לצורכי לימודים. הדרישות: 1.מהיר. שיוכל לטפל בהרבה חלונות בו זמנית ולא יתקע. 2.משקל קליל. 3.מקלדת נוחה. 4. מסך 13". אפשר להתפשר על פחות. 5. סוללה 4-5 שעות. 6.יציאת HDMI. 7.SSD אם נכנס בתקציב. שימושים: 1. קריאת וכתיבת מסמכים. 2. אינטרנט. 3. סרטים, לפעמים על מסך גדול יותר. זהו.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  11. שלום . קניתי היום את המחשב הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania השימושים במחשב בסיסיים . שירים ,סרטים, אינטרנט . עכשיו יש לי כמה שאלות . 1.אני יוכל להשתמש בו כמו מחשב רגיל ? זאת אומרת אפשר להשתמש בו הרבה זמן (כמה שעות רצוף) כשהוא מחובר לחשמל ? 2.תמיד לחבר אותו לחשמל ? הוא רק כשמשתמשים בו? 3. ניסיתי לחבר אותו לLCD של הייסנס 26 דרך כבל HDMI והתמונה ההיתה קטנה ולא איכותית , אפשר להגדיל את התמונה ולשפר את האיכות בשביל לצפות בסרטים דרך הLCD ? 4. אני מתכוון לקנות ראוטר , איך תיהיה המהירות של הגלישה דרך ראוטר שמחובר למודם שלי ? (יש לי 12 מגה) כי התחברתי לכול מיני אנשים והמהירות הייתה איטית . 5.המחשב ממש מתחמם אם אני שם יד מתחת למחשב הוא ממש חם , זה צריך להיות…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב נייד אני כבר יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות המפרט הוא HP Pavilion DM3-1040US 13.3-Inch 1.3GHz Intel Pentium SU4100 Processor (2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB) 4 GB DDR3 RAM (2 Dimm), Max supported 8 GB 320GB (7200RPM) SATA Hard Drive 13.3¿ Diagonal High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1366 x 768); Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD (shared) with up to 1.6 GB total available graphics memory Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit, *Up to 10 Hours of Battery Llfe השאלה שלי היא בעיקר לגבי המעבד שנראה חלש אני צריך אותו בעיקר ללימודים אינטרנט משחקים מישהו יכול להמליץ אל המעבד הזה? או המחשב עצמו?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  13. Started by rata,

יש לי מחשב ibm thinkpad r61i. מזה שנתיים השתמשתי בסוללה 4 תאים לא מקורית. בשימוש היא היתה מחזיקה כ שעה וחצי. לאחרונה כשהקיבולת שלה מגיע ה ל 50% המחשב נכבה באופן מיידי. קניתי סוללה חדשה אבל הפעם 6 תאים (לא מקורית). הטענתי אותה כמו שאמרו לי, ועכשיו היא מחזיקה פחות זמן (כשעה). גם כאן כשמגיע ל 50% המחשב נכבה. החזרתי אותה לחנות כי חשבתי שהיא לא תקינה וזה קרה גם עם הסוללה הבאה שהחלפתי). האם צריך לבצע הגדרות מיוחדות במחשב? מישהו נתקל פעם בבעיה כזו ? אני מצרף את המידע של 2 הסוללות כפי מאובחן בתוכנה של לנובו: סוללה 4 תאים: סוללה 6 תאים: תודה!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by lexsus,

שלום! אני מעונין לרכוש מחשב חדש בשל רצון להתקדמות אז ככה התקציב שבו אני עומד הוא 6000 ש"ח עכשיו רציתי להתעיץ עם אנשים לגבי המעבד שאני ילך לרכוש אז ככה אני רוצה ללכת על מחשב סופר גימר שיריץ לי משחקים ממש כבדים על הגדרות גבוהות במיוחד ללא רצון לעשות לו oc אני יודע שבשביל משחקים ה2 ליבות כמו ה-e8400 או e8600 מעולה למשחקים אבל חשבתי ללכת על ה4 ליבות בשביל שישמש אותי לדברים נוספים אז ההתלבטות שלי זנ בינו לבין ה i7 החדשים ולכן רציתי לדעת האם המעבד של נדמה לי 920 משהו כזה הביצועים שלו טובים יותר ועם הוא ישמש אותי למספר שנים,

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by אלבר,

לעבודה משרדית, הרצת מכונות וירטואליות. לא צריך כרטיס מסך או דיסקים קשיחים או SSD. לא משחק משחקים. אולי בעתיד אערוך וידאו (כרגע פוטושופ מסתדר לי גם עם כרטיס גרפי בן 10). צריך שיהיו לפחות 5 כניסות SATA, 2 מהם SATA6 לפחות 32 גיגה זכרון לפחות 2 כניסות USB3 מעבד לא צריך הכי חזק בשוק גם ככה אני לא מנצל את כולו, בינוני. מתסדר כיום יופי עם i5 3570K. בתקציב 2000+ אפשר להשיג משהו?

16. Started by -Tal-,

היי, קניתי מחשב נייד סמסונג NP370R5E והוא הגיע עם ווינדוס 8 עם כונן C אחד. נכנסתי לתוכנה של ווינדוס לניהול מחיצות והמצב הוא די מוזר, צירפתי תמונה. מדוע יש לי הרבה כונני ריקברי? אני רוצה להקטין את C ולהוסיף כונן נוסף. ד"א- בתמונה רואים כונן D, מדובר ב DOK מן הסתם. אשמח לקבל עזרה! תודה, טל

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by tamir_ye,

כמה אמור לעלות מחשב נייד לגרפיקאים (הכוונה שלי פוטושופ ופלאש בעיקר)? יש איזשהם מחשבים מומלצים/דגמים?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  18. מחפש מחשב כולל כל הציוד ההקפי הסטנדרטי כולל מסך. כמה שיהיה אפשר לסחוט ממנו שאני אהנה ממנו במשחקים ובסרטים. תקציב בין 5.5-6K תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by tal.ha,

שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים דלי תקציב, עד 2000 ש"ח, לפי הדרישות\רצונות הבאים: 1. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, צורב\cd-rom. 2. מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, משחקי פלאש וכדומה. 3. המחשב יהיה במקום לא מאוורר, בלשון המעטה, אז כדאי שיהיה מארז שיתן מענה מיטבי לבעיה כזאת. 4. AMD תתקבל בברכה. 5. שלוח האם יאפשר שידרוג עתידי של כרטיס המסך. שתהיה תמיכה ב-sata, ddr2, מעבדי core duo. 6. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7909. תודה רבה טל

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by yanivz,

בקשה למפרט של מחשב תקציב מקסימאלי : 5,000-5,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט : רמקולים, מסך ( כבר יש כמו שציינתי) עד כמה חשוב השקט בסולם 1-10: חשוב מאוד 8-9 האם יש צורך בתוכנה נוספת או הרכבה: הרכבה האם ישנה העדפה לקנות את המחשב בחנות ספציפית או אזור: KSP אזור המרכז האם ישנן בקשות מיוחדות כלשהן : כרטיס קול טוב המארז צריך להיות בשכיבה …

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  21. תקציב - עד 5400 ש"ח מזומן - במימון העבודה אז אפשר לנצל את כולו. מטרה - שימוש כללי, אופיס, גלישה וכו'. לשימוש ההורים בלבד ולכן מותאם לאנשים מבוגרים (מעל גיל 50) המחשב לא ישודרג בעתיד וצריך להחזיק כמו שהוא למספר שנים טובות. המחשב צריך להיות שקט , אמין לאורך זמן עיצוב חיצוני סביר לא משהו מיוחד. המפרט צריך לכלול גם מערכת הפעלה win7 המפרט צריך לכלול גם מסך ,ציוד היקפי והרכבה no OC איזור מגורים - מרכז בתודה מראש.

22. Started by levihaim,

מפרט מבוסס AMD בלי מסך בערך 3000-3500 ש"ח מה האבדל בין הסדרות FX, TI, ורדאון של כרטיסי המסך ? כמה הגיוני להוציא על כרטיס מסך כאשר אני לא גיימר מטורף. מה לחפש בלוח האם ? (חברה מסויימת, chipset מסויים ) אני מחפש יציבות ואריכות ימים יותר מהטכנולוגיה הכי חדשה בעיר או שמות מפורסמים. תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by vladk,

אני מתלבט בין שלושת הלפטופים שבכותרת. שלושתם נראים מעולים, בטווח מחירים של 640-800$ (קונה בארה"ב) ולכל אחד יתרונות קטנים פה ושם. הצורך - סטודנט, שימוש יומיומי בבית ובלימודים. דברים חשובים - משקל באזור של 2 ק"ג, איכות בניה, מקלדת נוחה, מחיר עד 800$, סוללה שתחזיק 4-5 שעות (גלישה, אופיס). קונפיגורציה מבוקשת - i5/i3, 4gb ram, esata, hdmi, עדיף גם usb3. מסך - 13.3'' או 14'', מט. לא חשוב כרטיס גרפי נפרד. דעתכם? תודה מראש http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqct4s2&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&model_id=vostro-3450 http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=blct541&m_2=I52410M&m_3=4G2D3&m_8=250G54&m_10=HD&m_11=7HPN61E…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by morpheus1234,

המטרה: אוטוקד, תוכנות הנדסיות אחרות, אופיס, אינטרנט המפרט: AMD athlon 64 3000+VENICE BOX GIGABYTE GA-K8NF-9 NForce 4 GEFORCE PCX 6200 128 BULK עםיציאת DVI twinMOS\geIL\SAMSUNG 512*2(מה עדיף) בקשר למארז אני ממש מתלבט: אני צריך מארז עם קירור איכותי ז"א לפחות 2 מאווררים של 120מ"מ(אחד בכל צד לפחות)... רצוי ללא ברגים בPCI SLOTS ובכוננים(אלא מסילות) ושיהיה מחיר סביר מה דעתכם על FOXCONN TLA436? (כל שאר הרכיבים יש לי) המון תודה!!!

• 10 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.