ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
עדיף כזה שסוחב win7 אבל אם זה לא בתקציב, אני יכול להתקין XP. למען הסר ספק, המחיר 1000 ש"ח לא כולל את מחיר מערכת ההפעלה ושום ציוד הקיפי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כמו שצויין בקוטרת המחשכ מיועד לאחותי הקטנה שהיא בת 12 יש צורך במסך מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים. המחשב מיועד בעיקר לivq וכל מיני שטויות כאלה אז בבקשה לא לחרוד מהמחיר תודה
-
- 14 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חבר המליץ לי על האתר שלכם אז החלטתי ששווה לחפש עצה טובה. אני מחפש מחשב טוב ואיכותי כדי שיחזיק מעמד לשנים הקרובות. (<--- אופטימי) כאמור המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. על המחשב להיות מבוסס אינטל, עם 4 ג'יגה זיכרון, מסך 22" איכותי מקלדת ועכבר (רמקולים כבר יש לי). אני גם מעוניין במארז טוב ומעוצב עם ספק כוח איכותי ואיוורור מתאים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . בקרוב קונה מחשב חדש , ורציתי להתייעץ לגבי המפרט הסופי . המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית שוטפת ( אינטרנט , אופיס וכד' ) , אך לעתים ישמש גם למשחקים קלים , כגון : PES . שימוש עיקרי נוסף הוא כל הקשור במדיה , כגון : צפייה בסרטים באיכות FULL HD . * לעתים יחובר המחשב לטלוויזיית 42 אינץ'' . * נוסף קירור צד שלישי למען השקט , שחשוב מאוד ! * תקציב : עד 2300 ש"ח . המפרט : מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX635WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪279 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
נא לא לצרף לינקים של חנויות מכוונות. זה מוסיף לאמינות של ההמלצות. תודה גדעון.
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תקציב 5300 ש"ח }חריגה מקסימלית 100ש"ח ציוד היקפי יש מסך 42 אינץ עכבר מיקלדת יש! רמקולים יש!! חוץ מיזה הכול חדש מטרות גיימגר כבד!!!! חשוב שהכול ירוץ חלק !!! חנות מועדפת ksp ...אבל אם יש המלצע למשהו אחר באזור עפלה אז סבבה אז ככה את המחשב אני רוצה מבוסס AMD כדי שאוכל להשקיע על כרטיס מסך טוב ומישתלם!!! לגבי oc לא בשנתיים הקרובות אני צריך שהיה אפשרות לCF הוא SLI משחקים שאני מתכון לשחק ...CRYSIS ....COD7 ,,,,IV ....METRO2033 תודה רבה רבה !!!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שימושים : קצת משחקים (לא משהו הרבה מעבד ל WC3) , וורד אינטרנט... דרישות : חייב ג'יגה מעבד מעל 3600,ספק כוח נורמלי כנ"ל מארז ולבסוף כדאי שיהיה שקט. אני ניסיתי ליבנות לו (זה לא לי זה לחבר) ולא הצלחתי, אמרתי אולי אתם תצליחו ליבנות שהו נורמלי ואם אי אפשר אז אני אגיד לו. ד"א : IQPC/KSP תודה !
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.צריך רק מעבד לוח אם וכ"מ 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? MD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במע…
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא מחו"ל ואני צריך חוות דעת זריזה ממי שיש לו נסיון איתו. ספציפית : - האם ביצועי המסך מגבלתיים כמו שמתארות הביקורות (קונטרסט נמוך,זויות צפיה) ? - איך המקלדת ? - האם ה- Wifi מתפקד כנדרש ? וכמובן התרשמות כללית. מסובר בדגם של I3-370 עם 4GB ו- Intel HD. השימושים : אינטרנט, מולטימדיה ביתית וקצת סרטים, עבודה ב- Office. לא מתכנן לשחק עליו משחקים תובעניים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מעבד I5 2320לוח אם Msi 7740 Ver 1.28GB ראםספק 400W - לא מותגללא מארז, ללא דיסק, ללא כונן דיסקים וללא אחריות
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש כבר שנתיים ב mackbook pro, והאמת שמיציתי. אין לי שום סיבה לעבוד עם מאק. אז היום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וחזק יותר (ווינדוס כמובן). התקציב שלי הוא בערך 4500 ש״ח, אני רוצה לפחות 8 ג׳יגה ראם ומעבד i7 חזק. אני חייב שהמחשב יטוס, גם בדפדפן וגם בפתיחת תמונות וסרטונים על המחשב. גודל מסך: 15.6, גם 14 זה בסדר. 256 ג׳יגה SSD! בעוד כחודש אני אהיה בברלין, אז אם יש שם חנות שאפשר לקנות בה בזול יותר מבארץ, אשמח לדעת. תודה! עריכה: אמנם חורג מהתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=892628
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD ועבודה שוטפת ורגילה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection, Office, Steam ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד, Portal 2, Borderlands ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא לחסוך להשים את כל מה שהכי שווה בסכום שביקשתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 500 שקל זאת אומרת עד 4000 שקל במידה וה500 שקל האלה ישפרו בצורה משמעותית את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 Far cry 4 COD Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גר…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
למה בדיוק היא משמשת..? כדאי להשתמש בה...? היא במצב לא זמין אצלי ובשביל לעשות אותה זמינה אני צריך להכנס לביוס עכשיו נכנסתי וראיתי שפרמטר אחד שלה זמין והשני לא עשיתי אותו זמין ואז הוא עלה לי שוב ולחצתי לו משהוא באנגלית לא זוכר בדיוק ואז המחשב עלהה רגיל עכשיו אני פחד להפעיל אותה ואז הוא יתחי לדרוש ממני ססמאות וכאלה ולא ייתן לי להעלות את המחשב..!? אז מישהוא מכיר ויכול לתת חוות דעת על התוכנה כי הבנתי שזה ממש צ'יפ שמותקן על המחשב..!? יש לי גיגהביט W566N תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סטודנט ואני מחפש לפטופ שיתאים להרצה של משחקים עכשווים. לא צריך חיית ביצועים אבל גם לא מחשב חנוק. מבחינת הקריטריונים, מסך - אני מתלבט בין 13 ל15. העדיפות היא ל15.6, אבל אם יש מחשב שמצדיק את המחיר עם 13' אז לא תהיה בעיה. משקל - לא קריטי. חיי סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. אבל אני מדבר על מינימום שעתיים של עבודה ללא ספק.. מעבד,כרטיס מסך, זיכרון - בהתאם לדרישות המשחקים העכשווים.. הארדיסק - חצי טרה+ ויש לי שאלה נוספת, אני כרגע על Vaio vgn-nw250f . מתי שאתם מציינים דגם מסוים או לאו דווקא, האם יהיה הבדל משמעותי בין השניים? הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף אותו היא שהוא קצת עייף. לא סוחב כמו פעם ומשחקים כבר חנוקים אצלו ממש.(אני משתמש בו כבר שנתיים). מה שכן אני אוהב בו,…
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
היי, אני דיי חדש בקטע של מחשבים ניידים ועכשיו אני צריך להתחיל להיות נייד (גם מבחינת עבודה, וגם בשביל מה לעשות בנסיעות ) רוב מה שאני אעשה על המחשב זה לראות סדרות\סרטים ולתכנת (ב Visual Studio - קצת כבד) אני מחפש מחשב חדש שיתאים לצרכים הנ"ל אם אפשר כמה שיותר קל ועם סוללה שתחזיק לפחות 3 שעות (כל נסיעה שלי היא 3 שעות הלוך ו 3 שעות חזור) איזה מחשב\ים יתאימו לי? (לא משנה לי אם הוא יהיה תואם לויסטה או ל XP - אפילו עם עדיפות ל XP ) תודה רבה רועי
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב המזדקן של החברה. היא בעיקר יוצרת בפריהנד\אילוסטרייטור\פוטושופ על מסך 22". דרישות היסוד: * מבוסס AMD; * ארבע ג'יגה RAM, כמובן * לוח אם שלא יוצר לפני 2007 * כרטיס גרפי סביר, לא שולל גם און-בורד במידה והוא לא חלשלוש. אין צורך בהתקני אחסון או צורבים או כיו"ב; יש לי שלושה-ארבעה ספייר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע הערות על המפרט הבא. המחשב נקנה למטרות פיתוח תוכנה, קצת משחקים, אינטרנט וכו' וכו' הקו המנחה - שיהיה איכותי ויאפשר שידרג קל בעתיד... thnx מראש AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 950 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 690 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 888 ש"ח Albatron GeForce 6600 128MB DDR 807 ש"ח Creative Sound Blaster Audigy 2 Value 395 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 575 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 385 ש"ח Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Silver Screwless W/Lock 500 Watt Gaming Case 366 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב שיש ברשותי ואני מעוניין לבצע שדרוג אבל אני לא יודע במה! אני משתמש במחשב לצורך צפייה בסרטי HD ולפעמים גם בתוכנות גרפיות. מה לדעתכם כדאי והאם ניתן לשפר? אני מוכן לשים 1,000 שקל בשדרוג רכיבים חיוניים. המפרט: ASUS M2N-E AM2 GSKILL 2GB DOR2 800MHZ CL 5-5-5-15 2GBNQ DUAL CHANNEL WD 250GB 7200PM 15MB SATALL Pioneer DVR-212D 18X SATA DUAL Layer BLACK COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W AMD Atholn 64 X2 Dual-Core 65W 4400+ 2.3GHz AM2 BOX LEADTEK 8500GT 512MB PCI-E בבקשה תעזרו לי להבין מה להסיר ומה לשפר. אני פשוט לא מבין בזה. /: תודה רבה לכל מי שמגיב ומסייע.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות מחשב, הדרישות הן: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 ש"ח פחות או יותר. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) השימוש משרדי בעיקר ומידי פעם צפייה בסרטים. (ייתכן גם הרצת תוכנות מדעיות כבדות יחסית אבל זה שימוש משני יחסית) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. המפרט כולל מסך בלבד, שאר הציוד ההיקפי קיים (מקלדת, עכבר ורמקולים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב נייד לשימוש רגיל של אינטרנט, מעבד תמלילים וכו'.. (לא צריך גרפיקה) התקציב אינו מוגבל, חשובה לי הניידות והנוחות, למעשה הגדול שאני מוכן הינו בין 12 ל- 13.3 אינצ'. כרגע המחשב הטוב ביותר שיש לי בבית שעונה לקטגוריה הוא טושיבה R500 ללא כונן אופטי (שוקל 800 גרם לערך). פתוח להצעות, כמו כן מה דעתכם על המקבוק לעניין זה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב! אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבקשה... חבר טוב שלי מבקש מפרט למחשב עד 5000 ש"ח ,ללא רמקולים וללא מסך. מבקש מעבד core 2 duo... 2 ג'יגה DDR-II כרטיס מסך טוב... קירור של ZALMAN... אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט בתקציב...
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זה כעקרון המפרט שאני הולך להזמין בחודש הקרוב, חוץ מהספק אני די סגור על כל החלקים, הבעיה העיקרית שזה יותר יקר ממה שחשבתי להוציא על העניין, אם יש דרך להוזיל את המפרט בלי לפגוע יותר מדי בביצועים אשמח אם תעזרו. המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט, ולחיבור לטלוויזיית LCD לצורך צפייה בסרטי HD. המפרט כולל ציוד היקפי, רצוי מחנות בנשר\קריות. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX IE8400 3 שנים על ידי היבואן 1 860 GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 GA-EP43-DS3L 3 שנים על ידי היבואן 1 490 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 F2-6400CL5D-4GBNT לכל החיים על ידי נעה מחשבים 1 250 WD 500GB 7200RPM 32MB GREEN SATA2 WD5000AADS 3 שנים על י…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
המחשב שלי מורכב מהחלקים הבאים: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 1800 MHz (9 x 200 Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM1: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) Disk Drive ST3500320AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מה אני צריך לשדרג כדי לראות סרטים באיכות fhd ? תודה
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים הסכימו לי לקנות מחשב חדש, שהתקציב שלו יכול להגיע עד ל5.5K במקס'. אני לא גיימר כבד. לא חשוב לי שיהיה 200 פריימים לשניה ברזולוציה הכי גבוהה. אז ככה, אני צריך שתעזרו לי למצוא מפרט טוב למחשב החדש והנה מה שאני צריך שיהיה בו: מעבד: לא קונרו...אני לא רוצה לטחון 30 אחוז מהתקציב רק על מעבד. יספיק לי אפילו AMD 64 3800X2 AM2 לוח אם: שיתאים למעבד שציינתי, שלא יכלול כרטיס מסך מובנה, ושיכלול את כל הדברים הבסיסיים (usb2, sound,pciE,DDR2,SATA2) עדין מחברה מוכרת וטובה. זכרונות: 1G יספיק. חשוב לי שאם אתם מוסיפים זכרון אז שיהיה לו תזמונים טובים, בעל חברה מוכרת, ושיהיו טובים (עדיפות לdual channel) ו-DDR2 כרטיס מסך: כמו שאמרתי, FPS מעל 50-60 ברזולוציה 1024X768 זה המ…
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-