עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ב אוטוקאד בתלת מימד איך המפרט מומלץ? לוח-GIGABYTE GA-Z270P-D3 MB BOX מעבד- -I5-7600K CPU TRAY כרטיס מסך- GIGABYTE GV-N105TD5- 4GD VGA דיסק קשיח- 240GB SATA ssd זכרון ראם- 2133 DDR4 8GB 1.2v ספק כח- HUNTKEY APFC 600W PSU מארז- COOLERMASTER K280 USB3 BLACK קירור למעבד- DEEPCOOL GAMMA ARCHER CPU FAN כונן צורב- LG DVD-RW H24NSD1 SATA BK מערכת הפעלה-10 WIN PRO

2. Started by MODY69,

שלום רב, אני קונה לאמא מחשב נייד במתנה. המחשב מיועד למטרות משרדיות, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. כאמור, עד 5000. כמובן שעדיף שהוא יעלה משחקים (בטיולים עם המשפחה אחי ירצה לשחק), אבל אם זה בא יותר מדי על חשבון דברים אחרים- אז אפשר להתפשר. כמו כן, יש חשיבות למחשב עמיד ולא אחד שחצי מהמקשים שלו יפלו אחרי חודש או שישרט בקלות. בנוסף, חשוב שיתמוך ב- WIFI (יש בימינו כאלה שלא תומכים?) ו- Bluetooth. גודל המסך הדרוש: 15.4 או 14 אינץ', אבל לא יותר קטן מזה. עוד משהו, המחשב צריך להיות מ KSP כי אבא שלי מכיר שם מישהו. אשמח גם אם תתנו עדיפות ראשונה ושניה, כי אבא שלי קונה את המחשב (והוא לא מבין יותר מדי). במקרה והמחשב הראשון לא יהיה בחנות, אז שיקנה את השני. תודה מראש, MODY69.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by דוד מנגד,

מחפש מפרט לבניית מחשב עם ssd וטרה של אחסון עם i5 לפחות ו1060 6gb של אסוס לפחות 4000 שקל

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  4. מעוניין במפרט מחשב "רב תכליתי": - תקציב מקסימלי של 4000 ש"ח, חריגה של עד 500 ש"ח. כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אך תלוי על חשבון מה, ואם החסכון באמת משתלם. - השימושיים העיקריים הם תכני HD, תוכנות הנדסיות (לדוג' MATLAB, ProE), תוכנות גרפיות (לדוג' Photoshop, InDesign), ומשחקים. אמנם המחשב אינו מיועד בעיקר למשחקים, אבל הייתי מאוד רוצה שהמחשב יצליח להסתדר עם משחקים כבדים יחסית, בהגדרות בינוניות ורזולוציית מסך 1920x1080. - אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). - אין צורך בכונן דיסקטים. יש צורך רק בצורב DVD. - בסולם של 1-10, רמת השקט 9 או 8. - אולי מתוכנן אוברקלוק קל בעתיד. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות תישקל לפי מחיר ההרכבה (המחיר המקסימלי הנקוב מתייחס רק לח…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב ללימודים, צפיה בסרטים עם חיבור לטלוויזיה/רסיבר ק"ב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מאט או מבריק? 15.6". מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. אני אחבר עכבר חיצוני. * משקל רצוי? שיהיה במשקל הממוצע או פחות בקטגוריה של גודל המסך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדי…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד פשוט עד 3000 ש"ח שיוכל לנגן סרטים + גלישה באינטרנט. אם אפשר שהמסך יהיה בגודל 15 אינץ' והמחשב יהיה אמין ולא יתקלקל במהירות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by okarmi,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג קצת את המחשב של החברה שיוכל להתאים לתוכנות עריכת סרטים בסיסיות. התקציב הוא של כ500 שקל אבל אשמח לשמוע גם אם זה חורג קצת מעל. שלב ראשון הוא להתאים לעבודה עם הפרמייר פרו. דרישות מערכת: http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs.html במידה ואפשר, לשמור על אפשרות לשדרוג לעתיד לעבודה עם avid (תקציב נוסף לשנה הבאה) דרישות מערכת: http://www.avid.com/freedv/sysRequire.asp השדרוג הבסיסי שאני יכול לראות שצריך הוא: 1. שדרוג זיכרון ל512 , (יש לה כרגע 192 ) 2. כרטיס FireWire. אשמח לקבל המלצות ותיקונים אם פיספסתי משהו. מפרט המחשב כרגע (נלקח בעזרת תוכנת Everest של Lavalys): CPU Type Intel Pentium 4E, 2400 MHz (…

• 13 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by bluemail,

המפרט שבניתי מעבד CI7 920 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4333 1600 לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD5 INTEL X58 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4328 1600 זיכרונות OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL8 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4341 745 ספק OCZ ModXStream Pro EZ Mod Cable Management Active PFC 700W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4237 680 כרטיס מסך PowerColor AX4850 512MB (OC) GDDR3 PCS+ - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732&products_id=7989 903 סה"כ 5528 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  9. צריך מפרט למחשב למשחקים ב6000 שקל

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אני צריך מחשב ללימודים ואני לא מבין במחשבים ניידים לכן מה שתמילצו לי זה כנראה מה שאני יקנה... * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל עד כמה שאפשר בתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) usb * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 GB * צורב DVD? רצוי גם אם ניכנס בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חנות באזור מרכז חולון - מטרות אופיס אינטרנט ומוסיקה שיריץ xp הערות: שיהיה מחשב מהיר ואמין לאורך שנים עם אחריות. תודה רבה רבה לכל עוזר !!

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by Cucilida123,

אהלן. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד, אך לא מבין דבר בעניין. התקציב הינו 3000-4000 ש"ח. השימושים הם בעיקר משחקים(לא נורא כבדים- מנוע סורס בעיקר), אינטרנט ומעט סרטים. המחשב יהיה גם בבית וגם בעבודה- לא חייב להיות קל. סוללה- לא קריטי שתהיה חזקה, מכיוון שיהיו שקעים איפה שיהיה הנייד. HD- לפחות 320. מסך- יהיה נחמד אם יהיה גדול.

12. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT מסך: 22 אינצ' של LG w2284 כעיקרון הסיבה שאני רוצה לשפר זה בגלל שיוצא המשחק Battlefield Bad Company 2 בעוד חודש. והתחלתי לשחק היום בבטא, והמשחק עובד סבבה לגמרי בהגדרות Medium +. אבל ברגע שאני מעלה להגדרות HIGH ואז משפר את הAA לX8 הוא מתחיל לקרטע קצת. איפה אני יכול לשפר כדי שמשחקים יעבדו טוב יותר? אגב על המעבד עשיתי OC ועכשיו הוא 3.0 התקציב הוא 1500 ש"ח מקסימום…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  13. היי, אני חייב להחליט סופית.. בפני עומדות 2 אופציות ואני חייב לשמוע את דעתכם האחד: Lenovo ThinkPad T420 4178-6VU - http://www.qsys.co.il/pl_product~41786VU~23~0.htm השני: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e6420-n2540m.htm - dell latitude e6420 האם ה Lenevo שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם לבחור כבר מחשב תודה רבה, משה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by erap129,

אני חשבתי לקנות כרטיס מסך בהתחלה לAGP וזהו, אבל הסתבכתי כבר פעמיים עם קניות והחזרות אז החלטתי לעזוב את המחשב שלי ולקנות חדש. עכשיו יש לי 2500 שקל וזה המחשב שלי עכשיו: prescott 2.8ghz MSI 865P neo-2 512 DDR400 מארז ג'נרי עם ספק 350W של everpower MSI geforce fx5200 צורב CD ועוד כונן CD ועוד כל הדברים הבסיסיים. עכשיו השאלה היא בכמה כסף אני אוכל למכור את המחשב ולפי זה אני רוצה לבנות מפרט (ז"א 2500 שקל+מה שאני מקבל מהמחשב הישן) גם אני רוצה שהמחשב יהיה מוכן לWINDOWS VISTA ואני לא צריך מסך

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by koko0,

כרגע המחשב לא ממש אצלי...אבל התקלה הייתה מסך כחול עם הסטופ קוד של 7F שמציג בעיה בזכרון. [מספר פעמים] אני מתכוון לבדוק זכרון בעזרת Memtest 86 ואני מדבר על המקרה הכי גרוע שהזכרון לא יעבור בהצלחה :'( לפי מה שהבנתי בדגם הזה זה מסובך ממש להחליף זכרון ראם [הכל בהנחה כמובן שהמחשב לא באחריות]. חנויות רגילות יסכימו לעשות את זה בתשלום? כדי להיות בטוח כל זכרון sodim 1 Gb ddr2 יתאים? ראיתי שהחברה Hynix יותר זולה בקיאספי היא נחשבת גרועה יחסית לקינגסטון או סמסונג?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  16. Started by MujinTengu,

1. התקציב המקסימאלי הינו 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : סקייפ, יוטיוב, קריאת מסמכים, זיכרון אחסון גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: סקייפ, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מקלדת עכבר ומסך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הרכבת מחשב בחנות? כן, לכלול ווינדוס 10 ושירכיבו את המחשב בחנות 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? השנה ביוני 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/ח…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by Ashand,

מי שלא יודע זה כרטיסי מסך לניידים שאפשר להחליף כמו כרטיס DESKTOP , איפה אני מוצא חנות לכרטיסים כאלו?? יש בארץ? לגבי מערך SLI לDESKTOP מהו המערך המשתלם ביותר גם מבחינת ביצועים וגם מחיר?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by Bee2BeeFree,

היי חברה אז אני רוצה לשפץ קצת את המחשב שלי עכשיו התחלתי בלוח אם ומעבד, אם מישהו יוכל לתת לי עצה במה להמשיך לשפר? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים assassin's creed, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית BenQ 16:9 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  19. זקוק לחוות דעת על המפרט. הורכב בKSP. לוח אם נבחר בגלל RAID. שימושים עיקריים - אינטרנט, לימודים ומשחקים CS, COD, NHL מה אתם חושבים? שיפורים? בעיות?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  20. האם יש כלשהי להוסיף BT פנימי? אם אין אז מתאם BT זה בסדר אני מאמין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333902.0

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by Booobb,

שלום לכולם, אחרי שיטוט פה בפורום ובאתרים אחרים החלטתי ללכת על ה1525 inspiron של דל ואני כנראה קונה אותו בארה"ב. כאשר "הרכבתי" את המחשב באתר של דל לא הייתי בטוח לגבי כמה חלקים ורציתי להתייעץ איתכם לגביהם. (המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים ושמיעת מוזיקה בלבד) * בבחירת המסך יש לי 2 אופציות: Anti-glare או Glossy שניהם 15.4", מי לדעתכם עדיף ? ובמה הם שונים אחד מהשני ? * באשר להארדיסק, האם יש הבדל משמעותי בין 5400 סל"ד ל 7200 סל"ד ? שמתי לב שהרוב המוחץ של הניידים באים עם 5400, האם זה בגלל שה7200 מפיץ חום רב ומומלץ שלא לקחת אותו ? (בנוסף ב7200 מצוין ליד Free Fall Sensor, שלא כמו ב5400, מה זה בדיוק ?) * בכרטיס הרשת האלחוטית יש את ה Dell 1395 802.11g ואת ה Intel 3945 802.…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  22. טוב יש לי כמה שאלות. 1. קודם כל, הייתי רוצה לדעת קצת על החומרה האחרונה במחשבים ניידים (כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בזה). מעבדים\צ'יפסטים וכד' . 2. איזה מחשבים טובים אפשר למצוא עד 4000 ש"ח? (לתיכנות, אינטרנט, תמונות וקצת משחקים לא כבדים.) 3. אני טס עוד כחודש וחצי לסין, כדאי לקנות שם ולהביא לארץ? צריך לשלם\להצהיר במכס? ומבחינת אחריות? מה אני עושה אם אני צריך לתקן בארץ בעיות במחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by MeniAdam,

היי כולם יש לי נייד DELL LATITUDE E5420 . בנוסף יש לי LCD 42" של פנסוניק. ואני לא מצליח לחבר את המחשב למסך הזה בעזרת כבל VGA. עשיתי עדכון BIOS , ואת כל הדרייברים הכי עדכניים. שינתי רזולוציות וrefresh rate.ושום דבר לא עוזר. עם אותו כבל ומסך חיברתי ניידים מכל הדגמים של LATITUDE החל מE6400 E6410 E6220 E6230 ואפילו את E5430 וכולם עובדים ללא בעיה. רק ספציפי עם E5420 יש לי את הבעיה. שיחות עם DELL ויעל פתרונות לא עזרו . אשמח לשמוע אם יש לכם נסיון או כעוון איך אפשר להתקדם לכיוון הפתרון. בתודה מני

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית 24/7 מיועד להיות פעיל בבית דפוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים