עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ababc9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,GTA IV,Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך לקנות מסך עם המחשב עד 5k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by aviram20,

היי יש לי פוילון DV9000 עם 6150 של נבדיה וAMD טוריון על המחשב הייה מותקן וינדוס ויסטה הום הייה לי גם קויקפליי ואת כל זה... בקיצר פירמטתי את המחשב ומאז השלט לא רוצה לעבוד (כל הדרייברים מותקנים) לא משנה מה אני נעושה הוא לא עובד אני מאתמול רק מתקין דרייברים של בערך כל נגד במחשב הזה והשלט לא עובד. והוא לא תקול השלט תקין אחרי שהורדתי את הקויקפליי המצלמה עבדה והכל כי את הדרייבר שלה גם לא מצאתי בהתחלה . מה אני עושה ? מה עושים עם זה איך אני מתקם את השלט הזה שהוא יעבוד ? אני רוצה שאני ישלוט בקויקפליי ממנו .. אים יש איזה תוכנה שמפעילה את השלט או איזה סדר של דברים או דרייברים שצריך להתקין ?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  3. היי אני רוצה לקנות מחשב נייד מחול אני כנראה אקנה יד שנייה מאי ביי אבל זה לא משנה אני צריך עזרה במפרט תודה * מטרות המחשב-קצת מהכל אני משחק בעיקר משחקי רשת לא משהו כבד אשוב שיהיה יצאה של HD * גודל המסך?אני מעדיף חסית גדול * משקל רצוי?לא כזה משנה נדי עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני צריך סוללה יחסית חזקה כי יש לי יום למודים ארוך אז לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן חשוב HD כי אני רואה סרטים דרך ה LCD * בלוטות?אין לי מושג מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB+ * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  4. מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) סה"כ 4365 חסר לי רק ספק, ואני עדיין מתלבט לגבי הכרטיס מסך, הוא נראה לי יקר מידי, אני מחפש משהו יותר זול שיספיק לביצועים בינוניים...ואז אולי לעלות ל2GB זיכרון תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by orel176,

שלום לכולם, אני צריך הצעה למפרט למחשב סלוני (יש לי דירה קטנה ואין לי הרבה מקום למחשב יותר גדול). המחשב מיועד לעריכה של סרטי וידאו, צריך להריץ תוכנות של adobe כמו After Effects CC התקציב הוא עד 5K. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by ליאור גולן,

אני מתחילה באוקטובר ללמוד אדריכלות ורוצה לקנות מחשב, בגדול אני הולכת להשתמש בתוכנת Revit ו Autocad, התקציב שלי באזור 6-7 אלף ש"ח בכל זאת סטודנטית. איזה מחשב אוכל לקנות שישמש אותי לצרכים הללו?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  7. אהלן, אני גר בכרמיאל והחנות שהכי נוח לי לקנות בה היא KSP ולכן אשמח אם תוכלי להציע לי מפרט טוב למשחקים דרך אתר החברה, שם יש מחירים וכו'... בעיקרון יעוד המחשב הוא למשחקים, בעיקר חדשים ואני הייתי רוצה להשקיע בו בין 2200 ל2500 ש"ח... אין צורך בציוד הקפי בכלל... עריכה: לפי מה שהספקתי לראות באתר ישנם שאלות שעדיף שאענה לפני שתשאלו אותי... מיועד למשחקים כגון CRYSIS, ASSASSIN CREED 2. מסך יש, SAMSUNG 20'' Syncmaster, רזולוציה של 1600x900 אם אני לא טועה... ארצה כ.מסך טוב כדי שאוכל לשחק במשחקים על איכות סבבה ולא מינימלית... בתודה מראש לכל העוזרים, שיהיה שבת שלום ומבורך

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  8. אני מתלבט בין המיני נייד compaq 311c לבין הנייד asus a8sc מחודש (עולה 2000 ש"ח) השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, קצת מדיה ולשחק WOW כדי להעביר את השעמום בבסיס. הדרישות העיקריות שלי הם שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ WOW בצורה בינונית עד טובה (וזה השימוש הכי מאסיבי שהולך להיות על המחשב), שיהיה כמה שיותר קטן וסוללה כמה שיותר חזקה. אז בגודל ברור מי מנצח, גם בסוללה אבל כמה זמן הסוללה של ה-a8sc מחזיקה בהתחשב בכך שמדובר במחודש? ועד כמה נייד 14" גדול? יהיה לי נוח להשים אותו על הברכיים ולעבוד איתו? ומבחינת ביצועים, מי לוקח? (בעיקר מבחינה גרפית). תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by jambo222,

שלום מחשב נייח מעבד אינטל i7 לוח אם - שכולל יציאות ל 2 מסכים זיכרון 16 gb דיסק ssd 1t ספק כח - אני לא יודע כמה וואט צריך ? המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות לעריכת מוסיקה

10. שלום, ברשותי מחשב נייד מסוג HP G7070EJ. שהדיסק הקשיח שלו שבק חיים. השאלה היא, האם ניתן לקנות דיסק קשיח 2.5 פשוט ולעשות את ההחלפה לבד. או שזה יותר מסובך ממחשב נייח ורק טכנאי יהיה מסוגל לעשות זאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 479.00 ¤ 1 479 ¤ LG 52/32/52 Black Bulk CD-RW 136.00 ¤ 1 136 ¤ Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 949.00 ¤ 1 949 ¤ Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard 799.00 ¤ 1 799 ¤ DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 290.00 ¤ 2 580 ¤ EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1349.00 ¤ 1 1349 ¤ סה"כ 4292 ¤ רציתי לדעת אם המחירים פה מצדיקים את עצמם, אם על הלוח אם הזה יש כרטיס קול טוב, ואם יש לכם הצעות יותר טובות לגבי אחד מהרכיבים אני אשמח לשמוע... (טווח המחירים שאני משקיע הוא 4000-4500 שקל, מחשב למשחקים בעיקר)

• 14 תגובות
    • 815 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, המרת קבצי RAW ל-JPEG ב-Batch, ווירטואליזציה, גלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש חובבני - כנראה בתוכנות עריכה Nikon Capture NX2, DXO OPtics ואולי גם Photoshop Elements (לא CS) ווירטואליזציה על תשתית חינמית של Microsoft או Vmware. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא מיועד לגיימינג. …

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by yonatan1681,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב לקנייה השבוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, האזנה למוסיקה, צפיה ישירה בסרטים וסדרות, משחקים מסוימים (GTA, פיפ"א 15 פרו אבולושן 15) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פרו אבולושן 15, פיפא 15, GTA 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. Started by רוני15,

אני צריך שתביאו לי מפרט עם לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרון שיהיו טובים ויתנו ביצועים טובים בעיקר למשחקים כי אח שלי משחק.. ואני עוד מעט מתגייס אז אין לי הרבה כסף לבזבז אז מי שיכול לתת לי רכיבים טובים שיחזיקו מעמד ככה לאיזה שנה שנה וחצי סבבה תקציב בסביבות ה- 2500 שקל

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  15. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 329.00 ¤ 1 329 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ 2 5229 AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 949.00 ¤ 1 949 ¤ 3 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 379.00 ¤ 1 379 ¤ 5 4950 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Socket 754 Motherboard 499.00 ¤ 1 499 ¤ 6 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 479.00 ¤ 1 479 ¤ 7 5338 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 849.00 ¤ 1 849 ¤ 8 640 Computer Assembly 16…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by almog4615,

שלום רב, יש לי מחשב חדש יחסית וינדוס 10 i7 3632QM 2,20 GHZ 4GB ram של LENVO E531 ומאתמול שום קובץ וידאו לא עובד לי, לא על המחשב לא משנה איזה player ניסיתי להשתמש בו, winodws media player, bs player, VLC player. גם קבצי וידאו או אדיו רגילים בפייסבוק או ביוטיוב לא עובדים לי. עשיתי כבר פעמיים system restore פעם ראשונה הבעיה נפתרה, אבל אחרי יום הבעיה חזרה על עצמה. אני לא רוצה לפרמט את המחשב אבל אם לא תהייה ברירה אני יעשה את זה. אשמח לעזרה תודה רבה לכם מקווה שזה הפורום שאני הייתי צריך לגשת אליו שסיפקתי מספיק מידע על הבעיה שלי

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792490 אני לא משתמשת במשחקים כבדים אבל רואה סרטים שומעת מוזיקה אופיס וחשוב זמן סוללה. חשוב לא כבד מדי. עד שתי קג. שיהיה גישה קלה ומהירה לאינטרנט. כונן אופטי לא יודעת אם צריך תאכלס או לא. מחפשת אסוס עד גג גג 4000 ש"ח. אשמח לעוד הצעות שנראות לכן מתאימות! תודה רבה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by tamos,

הי, אני קונה סוף סוף מחשב חדש, המפרט כבר יושב בבסיס אבל יש קצת כיוונים פה ולשם ואשמח לשמוע ייעול והצעות. כעיקרון זה המפרט: מעבד: intel core i5 750 tray לוח אם: gigabyte ga-p55a ud3r זכרונות: Ocz Gold 2GBX2 PC3-10666 1333Mhz 9-9-9-20 כרטיס מסך: sapphire HD5850 1G DDR5 מארז: כנראה Thermaletake V9 ספק: OCZ Z-series 650W עכשיו, לגבי הזכרונות, שמעתי שיש בעיות עם סדרת GOLD של OCZ זה נכון? כרטיס מסך, אולי כדי להוריד 300 שקל ולקחת את הHD5830? מארז, האם כדי להחליף אותו בCM690? אהבתי בV9 את החלון ואת החלק העליון שיש בו USB ואפשר להניח את הIPOD בצורה נוחה. עולה אותו דבר. מה לגבי ספק?הייתי לוקח CORSAIR או משהו אבל אין בחנות אז הלכתי על הדגם הטוב ביותר של OCZ.אם זה ממש לא טוב אני יכול…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by MacGyver,

בתור התחלה לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פשוט ראתי שפה מבינים בניידים...(קיצר תעשו מה שאתם רוצים....) ככה: 1)שאני מחבר את הנייד לחשמל הוא פשוט פועל על חשמל או שהוא מטעין וגם פועל באותו זמן??? 2)הבטריות של הניידים גם מתחילות ל"הוריד זמן פעולה" אחרי מספר טעינות מסויים??? 3)האם זה אפשרי לשדרג נייד?? 4)אם אני קונה נייד בחו"ל יש אפשרות להרכיב לו מקלדת עברית או משהוא בסיגנון??(מדבקות מאוד חזקו או משהו??) שוב! מצטער אם פירסמתי לא במקום הנכון..... איתן

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by tahco,

שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? צפיית סרטים ושימוש בתוכנות מוסיקה (כמו Cuebase). * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? מעדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף בינלאומי אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה מהח…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  21. טוב אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש.. רק מחשב לא כולל מסך וציוד היקפי השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים, עבודה משרדית דברים כאלה.. לא OC וכל הקקה הזה, אבל מה שכן חשוב שיהיה 2GB זיכרון ומעלה התקציב הוא כ-3.5-4K יכול להתגמש קצת, אבל לא נראה לי שיש תצורך. בסופו של דבר סביר להניח שאני יקנה אותו אצל אייבורי אז אין מה לתת חנויות אחרות.. תודה מראש לכל העוזרים :]

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by j,

שלום לכולם, זהו פוסט חדש כי זה בנוסף להמלצה עבור מחשב בעל צרכים דומים רק בגודל קטן יותר.. זהו מחשב עבור ידידה שלי שביקשה ממני למצוא לה מחשב, לצרכים דומים לשלי (כלומר אוטוקד, סקצ'אפ, פוטושופ) וכמובן סרטים וכו.. תכונות חשובות: מקלדת מלאה - לצערי זה פסל את מחשבי הדל שהמלצתי עבורה... זיכרון 3 או 4 GB... שאלה כללית: האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 64 ביט על כל מחשב או שזה דורש מאפיין חומרתי ספציפי? אם אני מבין נכון אחרת אין משמעות ל4GB זיכרון... נכון???? ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 ולעומתו את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=2&t=1&c=339 יש הפרש של 900ש"ח בערך על רק מעבד אחר?!?!? האם אני צריך בכל…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by eranir,

יצא שמאז ירידת המחירים הקודמת באפריל אני מתעכב ברכישת המחשב, וכעת אני עדיין מתלבט בנוגע למספר דברים. המפרט (החלקי) שנראה לי כרגע: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 מחיר: ¤797 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤394 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK מחיר: ¤524 מארז: NZXT HUSH w/o PSU מחיר: ¤494 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤421 המחשב מיועד לעבודה יומיומית + עבודה ביישומים כבדים (MATLAB וסימולציות אחרות) + סרטים (כנראה לא HD בזמן הקרוב) ומעט משחקים (בכל מקרה אין לי דרישה להגדרות מקסימליות). חשוב לי מ…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  24. אהלן חברים, מחפש מחשב נייח לגיימנג בתקציב של 2500ש"ח עם אופצית חריגה קטנה של עוד 500ש"ח במידה וזה יהיה משמעותי. התקציב כולו רק למחשב, ציוד הקפי כבר יש. מתכנן לקנות את המחשב השבוע. תודה רבה לעוזרים, שיהיה אחלה יום 😊

25. מה המצב אנשים אני חדש בפורום ושמעתי שזה הפורום הכי הכי טוב בארץ למחשבים אז ככה יש לי תקציב של 10000 ש"ח בערך פלוס מינוס ואני רוצה לבנות מחשב חזק למשחקים עכשיו אני מעדיף שהמעבד יהיה AMD ולא חייב להיות במהירות מטורפת של 4000 מספיק לי גם 3200 אני לא צריך רמקולים למחשב ואני רוצה מסך שטוח אבל לא דק של 19 אינץ' וממש חשוב לי שיהיה לי כרטיס מסך טוב אם מישהוא יכול לעזור לי לבנות מפרט טוב וגם אולי להגיד לי בערך כמה הוא עולה ומאיפה לקנות אז סבבה ביי אנשים

דיונים חדשים בפורומים