עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN + SCNJ-1000P - Scythe NINJA PLUS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH זיכרון: ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII צורב דיוידי: LG DVDRW GSA-4167B BLACK וספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm ומארז לא כ"כ משנה לי, בינתיים חשבתי אולי על : COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU לוח אם: DFI \ ASUS Infinity-NF4-Ultra מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לגרפיקה ותלת מימד , כלומר, עבודה על תוכנות כמו 3dsmax maya וכד' , אין לי מושג קלוש אם לקחת amd או intel איזה כרטיס מסך מומלץ אקיצר אין לי שמן של מוסך , אה התקציב עומד עד 6000 ש"ח לא כולל מסך . אשמח מאוד לתגובתכם אוהד.

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by ofir981988,

מעבדי אינטל - Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור - Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים - Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך - ASUS HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול - On Board 5.1 Channel Audio צורבים - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות - Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים - (HJA-241 MIDI Black (No PSU ספקי כוח - (Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מחיר- 3449 ₪

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. שלום לכלום אשמח למפרט באיזור ה 6000-7000 שקל (אפשר לחרוג) השימושים: כמה אקסלים במקביל ומשחקים המסך: 5120 * 1440 לא צריך ציוד הקפי מה חשוב לי: מארז עם איכות בנייה גבוה שנראה טוב ולא מצועצע שקט באופן יחסי מותגים טובים של חומרה (רוצה לשלם פרמייה על שם) אם חסר מידע אני פה תודה רבה לעוזרים

5. אני רוצה מפרט של מחשב חזק במיוחד. אני שחקן פוקר מקצועי ואני צריך מחשב שאוכל לפתוח כ20 חלונות שונים מבלי שהמחשב יאט. אני משחק ב20 שולחנות בו זמנית ואם המחשב נתקע אני מפסיד הרבה כסף אז החלק הזה נורא חשוב לי. אני יודע שאתם חושבים שלפתוח 20 חלונות לא אמור לקחת המון ראם אבל זה כן. אני מחבר שני מסכי LCD של 37 אינץ למחשב אז אני צריך גם כרטים מסך לא רע. כרגע יש לי מחשב עם windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 2.80GHZ 2.98GB RAM וכשאני פותח יותר משישה חלונות מתחיל להיתקע לי המחשב.... נורא חשוב לי שהמחשב יהיה הכי מהיר כשאני משחק. הכרטיס המסך אני לא צריך משהוא יותר מידי טוב. אבל אני לא רוצה שוב לקנות מחשב שייתקע לי כמו האחד שיש לי. גם... אני שם לב שכולכם משתמשים באתר RSM האם זה האתר שאתם …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rotem_l,

שלום לכולם אני מתחילה ללמוד השנה ומחפשת מחשב נייד- מטרות המחשב? לימודים (גם לקחת את המחשב איתי ללימודים וגם לבית), סרטים, קצת משחקים, דברים בסיסיים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'-14' * רזולוציית המסך? אין לי מושג.. * משקל רצוי? לא יותר מ1.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף.. או לפחות לא קצר במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD 256GB * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? האם כדאי? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חושבת.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. לשימושי אופיס וכדומה, אינטרנט, צריבה\צפייה\נגינת סרטים ומוסיקה, משחקים כגון SIMS-2. חייב להיות שקט, ורצוי קטן ככל האפשר. כמו כן, שיהיה ניתן לשידרוג, למשל ע"י הוספת זיכרון שייקנה בחו"ל. האם קיים כזה דבר ב-5000 ש"ח? תודה :

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by devilNes,

אני רוצה להזמין מהאתר של dell את הprecision m3800. מצאתי באינטרנט קוד הנחה ממחיר של 1859$ ל1593$. (קישור ישיר: http://www.dell.com/us/business/p/precision-m3800-workstation/fs) אני מתלבט אם לחכות לקריסמס שלכאורה יהיו יותר מבצעים וגם יצא הדור ה-5 של המעבדים של אינטל מה שאולי גם יוריד את המחיר. כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדצמבר ולקריסמס?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד עבור ילדה שמשחקת בROBLEX ומעונינית להקליט את המשחק ולדבר ולשדר ליוטיוב / טוויצ' תוך כדי, כולל עבודה משרדית. הראש הוא כן להסתכל קדימה על משחקים שיהיו טיפה יותר רציניים מבחינת כוח עיבוד כמו פורטנייט על SETTINGS מרבי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך ב: 1. מקלדת פשוטה 2. עכבר אלחוטי 3. מסך בגודל 24'' (בצבע לבן או ורוד) 4. אוזניות גימינג עם מיקרופון "מדונה". 5. כונן SSD - 512GB - 1TB - עבור מערכת הפעלה 6. כונן מכאני (לפחות 1TB עבור שמירת…

10. עד 1800 בלי מסך בלי ציוד הקפי רק המחשב עצמו מעבדי ‏AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M2N-MX SE Plus AM2+, nForce 6100, DDRII 1066, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר 1675 ¤ אני יודע ש KSP זה חרא אבל אני קונה משם, אתם רואים אולי משהו שאני אוכל לצמצם או לשפר? רצוי לא לנצל את הכל כ…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. אהלן, ושבת שלום. ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי לאינטרנט, שירים, סרטים (לא HD), מסנג'ר וכל הדברים הבסיסים הללו. לא צריך ציוד היקפי, ללא צורך במערכת הפעלה, לא מתוכנן שום שדרוג ולא מתוכנן OC. כמה בקשות: 1. המחשב יקנה בחנות SKYPC, לכן אני אשמח אם תתנו לי מפרטים מהאתר שלהם. 2. שהמחשב לא יהיה טרקטור, סביר... (7 מתוך 10). 3. שהמחשב יהיה מהיר (תיקיות, תמונות וכו'). זהו, בסך הכל מחשב בסיסי למדי, לכן אין פה לאן להשתגע. עוד דבר, יש לי מפרט שבניתי ואשמח שתביאו לי חוות דעת עליו. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950035 כונן קשיח Westren D…

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הי, נכון ב-BIOS יש אפשרות לשנות איך יעלה המחשב ? אז אני לא רואה אופציה להעלות דרך ה-CD, רק HD ו-LAN. איך אפשר לסדר את זה ? תודה !

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום אבקש את עזרתכם בהרכת מפרט לפי הדברים הבאים 1) מחשב לריבוי משימות כמו גלישה באינטרנט, צריבה, לראות סרטים והכל במקביל 2) תומך בסרטי קולנוע מסוג full hd שאפשר בו זמנית גם לראות סרטים, גם לצרוב, גם להוריד באימיול (ריבוי משימות) ולגבי מסך שיתמוך לי לפחות במסך 24 אינץ (כרגע אני לא סגור או 22 או 24 ) ושיחזיק לי כמה שנים טובות אם אתם חושבים שהתקציב לא מספיק אז אפשר לחרוג תודה רבה

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שימושים עיקריים: תכנות (Visual Studio 2010, eclipse), ואופיס. דרישות: 1. קל - עדיף מאוד עד 2 ק"ג. אפשר להתפשר על טיפה יותר. 2. USB 3.0 - לפחות חיבור אחד - זה בסדר גמור עם יתבצע ע"י הרחבה כלשהי. 3. זמן סוללה - לפחות 4 שעות עבודה. רצוי יותר. עד 6,000. רצוי מאוד באזור 3,000-4,000. *עריכה* - פרטים נוספים. גודל מסך - לפחות 12 אינץ'. לא יותר מ-15. בלוטות - לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח - 128GB. לא חובה כונן CD/DVD. אין צורך באחריות בינלאומית. רצוי רישיון למערכת הפעלה. אשמח לשמוע גם על אפשרויות ללא. תודה!!

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by law89,

היי חברים כבר תקופה ארוכה שאני מחכה שמחירי הלנובו ליג'יין פרו ירדו בחזרה אבל לא נראה שזה יקרה ולכן הגיע הזמן להתקדם הלאה ולנסות למצוא נייד שיתאים לי. היתרון הכי גדול של הנייד הזה היה מסך מדהים עם 500 ניטס החיסרונות - בטריה שהחזירה בקושי 3-3.5 שעות בשימוש קל (והיה צריך להטעין משהו כמו 3 שעות) והמשקל שהיה מעט כבד (2.3 קילו) עברתי אתמול על מה שיש ב-ksp ולמעט נייד אחד שהוא עם 400 ניטס ומסך אולד, כל השאר עם 300 ודרומה. מכיוון שהנייד שלפני הליג'יין פרו הגיע עם 300 או 250 ניטס (לא זוכר איזה מהם) והרגיש לי כהה, אני מעדיף משהו עם בהירות גבוהה יותר. לכן הנטייה תהיה כנראה לוותר על כרטיס מסך. אשמח לעזרתכם בכמה שאלות: אני מבין שמשחקים חדשים לא ניתן יהיה לשחק בנייד כזה. האם יהיה נית…

17. Started by Yiii,

היי, אני מחפש מפרט למחשב (בלי מסך) בין 3500-4000 ש"ח. אני מעדיף פנטיום (רק בגלל שאיתו יש לו ניסיון ואני לא מעוניין במחשב שיעשה הרבה רעש). השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ומוזיקה, תוכנה די כבדה ומשחקים מידי פעם. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אנשים טובים! מחפש מחשב נייח למשחקים ועבודה (בסיסית, לא משהו מטורף אבל כן פותח הרבה טאבים וחלונות בו זמנית). תקציב עד 6000 ש"ח, מעדיף יותר באיזור ה5000. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך ומשהו שאפשר לחבר אותו ואת המסך שכבר יש אולי? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש כונן Ssd של לפטופ. חיבור SATA. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - Nice to have. לא יותר. 6. האם ישנה הגבלה א…

19. שלום לכולם, הרבה זמן לא ביקרתי בפורום ועכשיו אני צריך עוד פעם טובה אחי רוצה לקנות מחשב והתקציב שלו 3000 ש"ח אפשר לחרוג ב 100-200 שקלים אם זה כ"כ הכרחי כדי לקבל מפרט חזק יותר. הוא צריך מחשב+מסך, כל שאר הציוד יש לו כבר. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט וסרטים אבל בגלל שיש לו 2 ילדים קטנים, אז צריך שיוכל גם לסחוב משחקים. (לא משחקים כבדים, כי הילדים עדיין קטנים ולא גיימרים כבדים ;D ) בקשה שלו שהמפרט יבנה מהחנות KSP בלבד. תודה רבה לכל מי שיעזור, מעריך אתכם מאוד.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  20. * מטרות המחשב? משחקים לא כבדים, בעיקר תיכנות ב eclipse , אינטרנט סרטים בקטנה וכו'... * גודל המסך? אני מניח 15.6 אבל אם יש משהו יותר טוב עם מסך טיפה יותר קטן אז גם הולך.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 יהיה נחמד אבל לא חובה, VGA (אני מניח שזה סטנדרט בכל אופן) * בלוטות? יתרון נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש HP מפנקים באקססוריז, לא? מה דעתכם על הדגמים הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?P…

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by קובי_חזק,

CPU : AMD DUAL-Core E-450 VGA: AMD Radeon HD6320 Graphics LED Panel : 15.6" HD 1366x768 (Giare Type) RAMK: DDR3 4gb HDD : 320GB RF: 802.11b/g/n יש צורך בלהחליף כונן קשיח ... זה מחשב שאני מעוניין לקנות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 שח עם חריגה עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית של תוכנות אופיס, מיילים, טאבים בכרום. המחשב מיועד למנהל חשבונות העתידי של החברה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אני מטייל כרגע בין לקוחות והמחשב הרגיל שלי שוקל 1.7 קילו – דל INSPIRON מלפני 6 שנים גודל 14 אינצ. רצוי שיהיה ב…

23. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל, אולי לרדת קצת מ2000 יכול להיות נחמד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - וורד, אינטרנט וכו', וצפייה בסרטים, ואולי מעט משחקים אבל לא כבדים בסגנון קאונטר סטרייק, לכן עדיף שיהיה כרטיס מסך בסיסי(שישמש גם בשביל הסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צריך את כל המפרט..(ללא ציוד היקפי כמובן^) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אבל לא מאוד קריטי, סביבות ה6-7 6. האם מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מפרט 1 : E6300 GIGABYTE775 + 945G GMA950 KINGSTON 1024MB 667MHZ SEAGATE 160GB SATA2 LG DVDRW LG CD*52 1.44 מארז + ספק כח 300W HEC או מפרט 2 : AMD 3800*2 GIGABYTE AM2 + AMD 690G X1250 KINGSTON 1024MB 667MHZ SEAGATE 160GB SATA2 LG DVDRW LG CD*52 1.44 מארז + ספק כח 300W HEC אני אוהב משחקים מלחמה ויריות , סימולציה בקטנה ובעיקר אינטרנט ועבודות אימיול , קאזה ..

• 13 תגובות
    • 666 צפיות
  25. שלום אני מחפש מחשב לנייד לגיסי. התקציב 3500-4000 ש"ח. רצוי עם אחריות של היבואן הרשמי בארץ! כולל WINDOWS 7. מחשב לשימוש בייתי (בעיקר יהיה בבית) של אינטרנט אופיס וסרטים (גם HD). רצוי יציאת HDMI. רצוי מהחברות המומלצות שאני מכיר -DELL , TOSHIBA. ואולי גם - MSI, ASUS. אני מבין בתחום אך המגוון מבלבל וכל הזמן יש עידכונים. האם יש לכם מחשב נייד להמליץ? (+לינקים). האם יש בתקציב הנ"ל מחשב עם CORE I3/I5? לדוגמא - שמתי עיני על המחשב הנ"ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm שביחד עם WINDOWS 7 יוצא 3675. או זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-430m.htm

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.