עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PayneBack3251,

שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים אני כבר נושא מהחיפוש הזה על פעם שאני מוצא מפרט טוב משהו אחר חסר בעקרון אני מחפש מחשב שיבוא עם 3 שנים אחריות (עדיפות לעד בית הלקוח) וכרטיס מסך שיהיה או HD3650 או 9300 ןמעלה לא מעוניין בסדרה החלשה של ATI או הסדרה הבעייתית של NVIDIA כמובן ששאר הרכיבים צריכים להיות חזקים בתהאם לגבי צג אפשר מ 13 עד 15 אינצ' תודה רבה לעוזרים !!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000, מקסימום 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים חדשים, HD והרבה תוכנות בבת אחת ושיפעל חלק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. מחשב חדש....... 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? שיהיה דיי שקט, 5-6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן צ…

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  3. <blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי ספורט כגון פיפא 2012 פרו 2012 ו-NBA 2012 לכשיצאו, תכני HD ועבודה משרדית. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בשאיפה ל-10 4. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אם אפשרי USB 3 וכמו כן HDMI. בגדול ה-HTPC יחובר למע' הקולנוע הביתית ולטלויזיה 50" FHD 3D ז"א שאני צריך שתי חיבורי HDMI? אני שואף גם לנפח פנימי של 2 טרה מינימום. תודה..…

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by gilxd931,

אפשר בבקשה לקבל חוות דעת? האם הייתם עושים משהו אחר בתקציב הזה +- ? מיועד בעיקר לשימוש ביתי ותכנות. וגם רוצה שיריץ משחקי מחשב. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. סופסוף יש עבודה, והגיע הזמן להוציא לפועל את הקניה. אז הנה המפרט שעזרו לי פה להרכיב (אין צורב כי כבר יש לי חדש): מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1053 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤ 316 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 123 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤ 241 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 381 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤ 289 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1514 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 מש…

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. חשוב שתהיה תאורת מקלדת 1. אפשרי לחרוג מהתקציב מעט אבל אפשר גם בפחות כסף אם יש משהו טוב {אשמח להסבר על הבדלים אם תציעו יותר מדגם אחד) 2. בעיקרון מיועד ל"עבודה משרדית" 3. ללא ציוד 4. 5. שיהיה שקט אם זה בכלל רלוונטי כיום 8. איזור המרכז אבל צריך משלוח מהיר 9. מחר 10. עדיף שיהיה חיבור חשמל חדשני אם זה יכול להיכלל בכזה טווח מחיר אפשר גם מסך יותר קטן אם זה לא נפוץ היום 15.6 תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. אני בניתי את המפרט הבא. מה אתם מציעים? וגם רציתי לשאול: 1- אם בעתיד ארצה לעשות CF איזה ספק צריך לזה? 2- אם כדאי לחכות לנובמבר שיצא הCORE I7 ויוריד את המחירים של השבבים ולוחות האם (אם בכלל יוריד משמעותית)?

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by Dersu,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איני מעורה כל-כך במחירי השוק העדכניים. נכון לעכשיו התקציב הוא עד 5,000 ש"ח אבל אהיה מוכן לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לגיימינג. למשל הייתי רוצה מפרט למחשב שיכול להריץ את Cyberpunk 2077 ואת Red Dead Redemption 2. לא בהכרח בהגדרות מקסימליות או 4K אבל לפחות בהגדרות גבוהות ועם FPS 60 יציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני מחפש מפרט מלא, כולל SSD ומרכיבים בסיסיים. …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות... התקציב הוא 4500 ש"ח אפשר חריגה של 200 שקל גג, מטרת המחשב היא בעיקר בשביל משחקים אבל גם בשביל לראות טלוויזיה...יש לי כרטיס טלוויזיה ומסך 24' של סמסונג שאני רואה טלוויזיה דרך המחשב איתו....הרזולוציה של המסך שאני משתמש היא 1080 על 1920.. אין צורך בכלל בציוד היקפי...אין צורך גם בהארד דיסק ובצורב...השקט של המחשב חשוב 7 מתוך 10 אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש לי כבר וינדוס 7 ultimate אני גר בקריות כך שאני מעדיף חנות באזור חיפה והקריות... בנוסף חבר נתן לי מפרט שהוא הכין והייתי רוצה גם חוות דעת על המפרט שלו... מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪704 זיכרון: [.…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Sarai,

שלום, מחפשת לפטופ יחסית דחוף אחרי שהנוכחי קרס סופית. מתכנתת בשפות סי, סי++, קצת פייתון - עוד לא ברור על איזה סוג פרוייקטים אעבוד מיקום: אזור ירושלים-מודיעין-ת"א תקציב: בסביבות 3,000 - אפשר קצת להתגמש השימוש היומיומי הסביר כולל קומפילציה של קוד ב-Ubuntu על VirtualBox, במקביל לשיחת זום מרובת משתתפים עם וידאו ושיתוף מסך יתרונות: - מקלדת כמה שיותר נוחה - אודיו סביר לטובת סטרימינג בשעות הפנאי והבנה צלולה של שיחות זום - יחסית קל משקל ולא מאד גדול (עד היום היה לי הכי נחמד לעבוד על 13 אינץ׳ אבל יכולה להתגמש) מה כדאי לקנות? למה לשים לב וממה להיזהר? תודה לעונות ולעונים!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by אבשה,

אז ככה המחשב ישמש למשחקים יחסית כבדים והורדת סרטים וצפיית סרטים ללא OC על מסך 22' ואם כמה דברים עובדים ביחד הוא לא יתקע והתקציב הוא 4K לא כולל מערכת ההפעלה של Win נו אז מה אתם חושבים??? כמות מחיר יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤886 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤512 1 יצרן Coolermaster Centurion 590 Black ¤365 1 יצרן SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk ¤340 1 יצרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 ¤408 1 יצרן Seagate 500GB Sata II 32MB - 5 Years Warranty ¤340 1 יצרן Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail ¤894 1 יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤130 1 יצרן LOGITECH Media 600 K…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי הלוח-אם והספק. ניסיתי לתקן את המחשב הישן וזה לא הלך. יש לי דיסק קשיח 500G חדש, ספק כח 500 W חדש, כונן DVD ומארז וכרטיס מסך geforce 7600 gs pci . אני צריך: לוח-אם. מעבד. זיכרון. שימושים: גלישה, משחקים לא כבדים מדי, תוכנות מקצועיות (MATLAB), תכנות ב C. חשוב לי שהמחשב יחזיק מעמד 4 שנים (בערך). הכי חשוב: אני מריץ מערכת הפעלה לינוקס - אובונטו לכן כדאי שהרכיבים יהיו ידידותיים אם אפשר. תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by exeaction,

היי אני חושב להתחדש במעבד 10700 כי בתור עובד אינטל אני יכול לקנות בהנחה (160$ לפני מיסים ועמלות fedex) ואין לעובדים כרגע אופציה ל10700k ומעל. המחיר הטוב מפתה אותי אז אני די מתעלם מההשקה של רייזון 3 או רוקט לייק (דור 11) אני תוהה לגבי לוח אם, אני לא אוכל לבצע אוברקלוק (וגם לא מעניין אותי) אז לוחות z490 לא נחוצים וגם h470 יכולים להתאים. הצרכים שלי הם גיימינג על 2K, מתכוון לרכוש בהמשך: כונן m.2 אחד, כרטיס מסך מהחדשים (3080 או 6800XT וכו'). מאמין ש-2 סלוטים לזיכרון יספיקו (לא חושב שאעבור 32GB) אין הגבלת תקציב אבל אין סיבה להוציא כסף על דברים שאני לא אשתמש, תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. כפי שהכותרת אומרת אבל יש מגבלה אחת, המפרט חייב להעשות מהאתר skypc.co.il, אני מתכנן לקנות אותו היום אז זה די דחוף תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by Fortunes,

וקניתי בנפרד 2 סטיקים של זיכרון להרחיב בעצמי..השאלה היא, איך אני עושה את זה? איפו בידיוק המכסה אצלו שתחתיו הזיכרון? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yaronmina,

אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 2900ש"ח לשימוש בעבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות, פוטושופ, ומשחקים קלים המחשב אמור לכלול: מעבד אינטל, מארז, זכרונות, לוח אם (עדיף ASUS?), דיסק קשיח (640GB), כרטיס מסך, ספק, מקלדת ועכבר. תודה.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מאמין שאפשר להשתמש בכולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500, אבל אם ממש לחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה סדרות וסרטי HD 720P/1080P, וכן משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר, לדוגמא modern warfare' bad company' , או משחקים כמו WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell2209wa-1680X1050' טלוויזיה מחוברת בHDMI, 1360…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם הערך המוסף יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה, זקוק להרבה RAM. יודע שבעבור למידת מכונה אזדקק לכרטיס גרפי עם הרבה זיכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חושב על להוסיף מסך 2K עם קצב רענון גבוה, כרגע לא מסתכל על זה, אבל כן חשוב לי שייתמך ע"י המחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…

19. Started by Dvich,

שלום, מבקש עזרה בקניית שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) וספק כוח בסכום של עד 3000 ש"ח, כרגע יש ברשותי HD4870 הארדיסק של 640 ואחד נוסף של 250, כמו כן כרגע יש לי הרבה מאוד ציוד היקפי מחובר ל-USB (כל 8 החיבורים תפוסים תמיד) וצורב. בעקרון השימוש העיקרי יהיה למשחקים, אני מעדיף מפרט עם 8GB RAM למרות שאני חושב שיעבור את מגבלת התקציב, כמו כן אני מתכנן OC בינוני ומעדיף לקנות ספק כוח שיתן לי מרווח בשדירוגים עתידיים (הספק הנוכחי שלי מספיק בקושי לעכשיו ולכן זה בעייתי ב-OC, בשדרוגים עתידיים ואפילו בפוטנציה לעבודה השוטפת). חשבתי על המפרט הבא: Intel Core i5 750 BOX Asus P7P55D LE A-DATA 2X2GB DDR3 1333MHZ וספק כוח של קורסייר של 550W מבדיקה מערכת כזו צריכה לעלות בסביבות ה-2800 ש"ח (אצטרך לה…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by ravnadal,

בעבר הייתי נותן את המחשב לחנות zigzag2000 היה שם טכנאי מאוד מוצלח שפתר לי הרבה בעיות אני לא יודע אם הוא עדיין שם מאוד מרוצה מהשירות והאחריות שניתנה לי מהם. המחשב עבד שנים פיקס אבל הגיל נותן את אותותיו ואין ברירה אלא להחליף. החנות נתנה אחריות על השילוש למרות ששאר המחשב לא נקנה מהם שזה גם פלוס רציני. העניין שמרבית החלקים שאני מעוניין בהם לא כל כך זמינים ואני אוהב לקנות מה שאני רוצה ולא מה שבמלאי כרגע בחנות. אני מעוניין להחליף שילוש ולהישאר עם שאר החומרה. מצד שני המארז והמאווררים עם קילומטרז רציני וכל העסק שם דורש ניקוי יסודי. לי האמת שאין כוחות לעשות את זה. השאלה אם במעבדות גם מוכנים לפרק את הכל לנקות ולהתקין מחדש כולל סידור כבלים וכו' אשמח לשמ…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. Started by jav4Li,

טוב אז ככה אני רוצה רק מארז,עכבר,מקלדת עד 2000 ש"ח המארז שיהיה בשביל משחקים , סרטים ופשוט מחשב מהיר . אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להביא מחשב כ"כ טוב אבל עדיין... את המקסימום שבמחיר , אזור קריות - חיפה .

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 -6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים בלבד), לא אבל שיריצץ האת המשחקים הכי כבדים כמה שנים קדימה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך\ מקדלת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות אם היא חינם 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by wwwqqrr,

היי אני צריך מפרט למשחקים ב 4.5K בשביל חבר, לא כולל מסך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by tood24,

היי, vostro 1015 מגיב בקושי מה הסיבה? כוונתי היא כל אייקון שאני מסמן לפתיחה נפתח אחר 10 דקות מינימום ואו שלא נפתח בכלל מה הסיבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zuma,

שלום לכולם, אודה לעזרה לגבי תאימות רכיבים. הרכיבים שכבר ברשותי: מעבד – AMD 5950X SSD 1 – SAMSUNG 980PRO 500GB NVMe M.2 SSD 2 – SAMSUNG 970PRO 250GB NVMe M.2 מארז Cooler Master H500M ספק כח Corsair RM750x בכוונתי לרכוש: לוח אם – ASUS CROSSHAIR VIII HERO X570 קירור למעבד – Corsair H150i זיכרון – אופציה ראשונה ב-1299 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3800Mhz CL18 אופציה שניה ב- 1384 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3600Mhz CL16 כרטיס מסך – RTX3070 עם העדפה ל- ASUS אודה להתייחסות לארבע נקודות: 1. איזה זיכרון מבין שתי האופציות עדיף (ותואם!) ? 2. האם …

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.