ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
למי שלא יודע ה Acer 11.6 יצא רשמית ברשת באג ומאוד התעכזבתי לגלות שאכן המעבד הוא Z520 1.33Mhz למרות שידעתי זה היה בכל זאת מעכזב אז הוא יצא המחיר 2496ש"ח בבאג מרשים אבל חלש מאוד
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה באפטר אפקטס, פוטושופ , פלאש, עריכה בפרימייר, אילוסטרטור, קצת מידול תלת, וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה שתהיה לי האפשרות להריץ את המשחקים החדשים (battlefield 1 וכו') אבל עדיפות לעיבוד גרפיקה במיוחד לאפטר אפקטס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 (אשדרג…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Operating System: Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit) Processor: Intel® Core 2 Duo processor T7300 (2.00 GHz, 4 MB L2 Cache, 800MHz FSB) Display: 15.4" WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Memory: 2GB DDR2 (2 Dimm) Graphics Card: 383MB NVIDIA GeForce 8400M GS Personalization: HP Imprint (Influx) + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone Networking: Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection and Bluetooth Hard Drive: 160GB 5400RPM SATA Hard Drive Primary CD/DVD Drive: LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support Primary Battery: 12 Cell Lithium Ion Battery OS and Recovery Media: System Recovery DVD with Genuine Win…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בס"ד שלום האם יש הבדל בן 9600M GT לגירסה של המחשב (יש הבדל של 128 BIT זה משנה בביצועים) ואם אפשר אתר טוב למבחיני ביצועים והשווה בין כרטיסי מסך ומעבדים ? תודה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לדודה שלי מחשב נייד של פוג'צו נהרס לה המטען והיא קנתה מטען אוניברסלי וההספק של המחשב זה 10.8 וולט והיא נתנה לו 24 ונשרף הספק הפנימי ואני רוצה לדעת כמה בערך עולה לתקן את זה..
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VISUAL STUDIO תדירות גבוהה, פוטושופ מזדמן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברים (אני לא חדש בפורום פשוט הייתה לי בעיה עם המשתמש הקודם...) ברשותי מחשב מסוג asus 1215n לצערי הסוללה הלכה לעולמה. בנסיוני למצוא סוללה חדשה (מקורית, לא חלופית), מצאתי התאמה בכל הפרמטרים, למעט הוולט. אלו נתוני הסוללה שלי: Model: A32-1015. Rating: +10.95v. mAh: 5200. 56wh. הסוללה היא 6 תאים כאשר חיפשתי סוללה (בחו"ל ובארץ), מצאתי סוללות (לרבות מקוריות) עם אותם נתונים (הסוללה אגב 6 תאים), רק שהוולט היה שונה בכל מקום משום מה. מצאתי סוללות עם 11v וגם סוללות עם 10.8v. ברחבי האינטרנט כשחיפשתי תשובה אמרו לרוב שזה לא הבדל קריטי ושזה אפשרי, אך מצד שני לעתים אמרו שיש סיכוי אם זה הבדל גדול (ולא ברור לי מה זה גדול כי אני לא מבין בתחום הזה) זה שורף את המחשב. כאמור לא מצאתי סוללה…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני אצל אבא שלי והמחשב שלו עושה אותי עצוב אז שכנעתי אותו לקנות מחשב חדש הוא הסכים. אז התקציב עד 2500 המחשב הוא למשחקים וסרטים . העדפה לאינטל. בלי דיסק קשיח הוא רוצה את הישן תודה רבה מסטלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Computer Details ----------------- * This computer is used for gaming, and I want it to last as long as possible, Also allowing me to upgrade if necessary in the future. CPU: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3973 - 1620NIS Mother Board: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4006 - 1115NIS Memory: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4626 - 695NIS HD: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4210 - 390NIS GFX Card: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4142 - 1710NIS Case: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4203 - 280NIS Mouse: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2933 - 225NIS Power Supply: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4616 - 435NIS - Total Cost: 6,470 NIS * My budget is 6,…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת מחשב המיועדת ל-OC ועבודות חישוביות (לא למשחקים), במחיר סביב 3500 ש"ח, חשוב שתהיה שקטה. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1136 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤467 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤463 צורב: SONY NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤129 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤359 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU …
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, היי, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (מדעי המחשב) ואני צריכה מחשב חזק. יש לי את שני הניידים הבאים, מה דעתכם על כל אחד מהם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823087 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=834744 מה ייתן לי מחשב עם רזולוציה יותר גבוהה או סוג מסך יותר טוב? האם אתם ממליצים לי על מחשבים ניידים אחרים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי חברים, אשתי התחילה לאחרונה קורס עיצוב גרפי ואני מעוניין לשדרג לה את סביבת העבודה ממחשב הישן והחלש שלה למחשב עבודה מכובד. עיקר העבודה שלה היא ב-Adobe Suite שכוללת תוכנות לגרפיקה דו-ממדית וקטורית וסיביות. אני מעוניין להרכיב לה מחשב שיפעל במהירות, ויתמודד בקלות עם טעינת טקסטורות ורינדור תמונה ווידיאו. הסתכלתי על המפרט המומלץ פה באתר ושלחתי בקשה להצעות מחיר לשלושת החנויות שהופיעו במדור "מפרטים מומלצים" תחת המפרט למחשב גרפיקה עד 5K. בנוסף הרכבתי מפרט דומה מחנות קרובה בנתניה שרכשתי בה בעבר ציוד. צרפתי את המפרטים בקובץ מצורף בתחתית ההודעה ובגוף ההודעה. תודה מראש לכל העונים והעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא יכול להחליט איזה מהן יותר עדיפה במסך 14.1. אני מעדיף כמה שיותר שטח שטח עבודה כמובן אבל חושש שהכתב יהיה קטן מדי לקריאה נוחה. אם למישהו יש נייד 14.1 עם רזולוציית 1440X900 (WXGA+) ויכול להעלות תמונה של הדסקטופ אני מאוד אעריך זאת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקציב בערך 6000 , מזומן בגדול המחשב ישמש אותי כמחשב אישי, אני מתעסק בצילום וזה יהיה המחשב שצמוד למצלמה כל הזמן, מה שאומר כל העריכות, פוטושופ, וידאו ומה שצריך, אבל גם אולי יבוא לי לשחק באיזה משחק מתישהו, אז יהיה נחמד אם יסחוב לא רע לגבי ציוד הקפי, אני שוקל לקחת איזה עכבר BT ולהשאיר ת'יציאות USB פנויות, חשבתי גם איזה booster לאנטנת WIFI או לעשות או אם יש משהו מומלץ לקנות אז גם טוב האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני חייב שהמסך לא יהיה גדול מ15 כי זה מה שנכנס לי בתיק של המצלמה, גם חשוב לי מקלדת מלאה + יש לי בעיר KSP וIVORY, אז מעדיף לקנות באחת מהן והמליצו לי בכלל על MSI GX620 בטענה שהוא הכי משתלם במחיר שלו ודברים דומים מחברות יותר מוכרות (כמו HP או DELL) יעלו לפ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה(די הרבה למען האמת) ביקשתי עזרה במציאת מפרט מתאים, בסוף מרוב בילבול וחוסר זמן לא קניתי את המחשב, אבל עכשיו אני כבר חייבת לקנות, לא יכולה לדחות יותר, אז אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד. אני צריכה מחשב לאינטרנט, משחקים בינוניים(כמו סימס 3 וFALLOU3) ואולי קצת גרפיקה חובבנית(לא 3D). לא מעוניינת בOC(לא רוצה להסתבך עם זה). בחדר שלי די חם בקיץ כך שהקירור צריך ליהיות מספיק טוב, וכמובן רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, אבל זה לא הכי חשוב. אני צריכה שהצורב DVD יוכל לצרוב גם על CD 900MB(כלומר צריבת יתר). התקציב הוא בסביבות 3.5K למחשב(אם אפשרות לחריגה אם זה באמת יהיה שווה את זה) + עד 1K למסך. ראיתי מחשב אחד באייבורי(לא ממש בטוחה אם בכלל כדאי לקנות אצלהם): http://www.…
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם תוכניות הנדסיות (קבצי PDF בדרך כלל), תכנות קל ב Matlab, לעיתים נדירות תוכנות שרטוט הנדסיות (Autocad), אקסל, עבודה במס' תוכנות במקביל באופן יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קבצי PDF גדולים באופן כבד, קבצי אקסל לא כבדים באופן תדיר, תוכנות שרטוט ו Matlab באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג. -אילו משחקים…
-
אני מחפש מחשב לא כולל מסך עכבר ומקלדת (יש לי כבר) שיהיה אך ורק לצורכי גיימינג אני מעדיף מעבד אינטל מאשר amd שיהיה כרטיס מסך חזק וזכרון טוב תודה לעוזרים. מארז "מפואר" לא כל כך חשוב לי. בנוסף אני גם מבקש שמי שנותן לי מפרט יפרט לי קצת על כל רכיב מכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום המפרטים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. מתישהו בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך שיישמש בעיקר לגיימינג, לא מתכוון לדברים הכי כבדים בעולם עכשיו אבל פשוט רוצה שייריץ כל מה שיצא עכשיו חלק ויחזיק לפחות עוד כמה שנים כמחשב שנחשב טוב. אני יודע שדברים יכולים להשתנות בחודש, ולכן זה לא מפרט סופי אלא רק הערכה. בכל אופן, הרכבתי לעצמי כאן את המפרט הזה: אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי: *האם הספק יחזיק את כל המערכת הזאת, או שמומלץ לשדרג ? (ואם כן לאיזה) *עד כמה המחשב יהיה שקט מ-1 עד-10 (יותר גבוהה=יותר שקט) ומה יש לשנות על מנת שיהיה שקט יותר במידה והוא רועש. *חוות דעת כללית על המפרט, ואיכות הרכיבית ובמיוחד המסך. תודה מראש, וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תבנו לי מפרט שיהיה בערך 6 אלף.. מחשב ששיהיה אפשר להריץ עליו OC מטורף שיחזיק מעמד.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות עבודה שאני הולך איתו הרבה, ויש שתי מפרטים שאני מתלבט בינהם הראשון מחשב של dell מעבד Intel Core i3 M350 2.26Ghz מערכת הפעלה Win 7 Heb זיכרון DDR3 1333 MHz 3GB כרטיס מסך Intel HD מסך 13.3" דיסק קשיח 2.5” HDD 500GB 7200RPM נדיר ביותר צורב ללא צורב אך ניתן להוסיף צורב חיצוני יציאות וכניסות USB(v2.0)*2, 1 e-STAT/USB combo port, HDMI, Mic-in, Headphone-out, RJ45, port replicator port, 5-in-1 card reader(MS/MS Pro/Ms Duo/MMC/SD), Express card Bluetooth יש מצלמת רשת Build in 0.3MP Web Camera כרטיס רשת Ethernet 10/100/1000 Base T on Board רשת אלחוטית Pro/Wireless 54Mbps קול HD Audio, Speaker 1.5Wx2 סוללה 6…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב DESKTOP חזק, שצריך CPU חזק וגישה מהירה לדיסקים (גדולים). המחשב ישמש את החברה שלי בשלב הראשון של הקמתה, במקום שרת חזק (שכרגע איננו יכולים לקנות). התוכנה שלנו מבוססת על הרבה מידע (בין 300 ל-500 GB), ואלגוריתמים כבדים. הרכבתי את המפרט הבא: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD?: ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות: 1024Mb 400MHz Samsung X 2 כרטיסי מסך? RADEON X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV דיסקים קשיחים: Western Digiatal 250GB SATA II 7200RPM 16MB X 2 צורבים: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים: HEC Compucase CI-6919 400W Total price 6167 ¤ 1. מה ההבדל בין AMD64 ל-VENICE CORE? 2. האם המפרט הזה מוצלח? …
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מסך 15.4 לא מבריק שישקול לא מעל 2.5 קילו (אם יש דבר כזה בתנאים שלי) מעבד טוב-לא מבינה בזה זיכרון- לפחות 3 ג'יגה יציאות: לעכבר, מקלדת,רמקולים, 4 USB. 320 ג'יגה דיסק קשיח. זמן סוללה טוב. רמקולים טובים. אם צריך להוסיף תקציב תגידו עד כמה. הגבול העליו במידת הצורךן הוא 4,500. איך הנייד הבא של טושיבה? Toshiba Satellite A300-243 מישהו יודע להגיד לי איך הרמקולים שלו?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, ראשית אני אציין שאין לי שום ידע בנושא של מחשבים ניידים. המחשב מיועד לסטודנט, השימושים הם שימושים בסיסיים של אינטרנט, מוסיקה, סרטים (באיכות גבוהה), הורדות, תוכנות בסיסיות של microsoft אני מניח וכדומה. הדרישות הן: מסך מינימום 15inch, מעבד כמה שיותר חזק, 4GB, סוללה כמה שיותר חזקה, שלא יתחמם יותר מדי וכמובן שיהיה אמין. אני מקווה שהדרישות הגיוניות. כמו שכתוב בכותרת התקציה הוא בין 500 ל-700$ וכמובן שעדיף כמה שפחות, המחשב יקנה בארה"ב, כנראה באינטרנט לכתובת בארה"ב. תודה מראש, יובל
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300]3000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?[glow=red,2,300]תכני HD[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.[glow=red,2,300]אולי FIFA 14שיצא[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[glow=red,2,300]1080P[/glow] -לאילו הגד…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-