ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, ואפשר גם לנסות לחסוך... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, אבל גם מידי פעם משחקים מתקדמים שדורשים כרטיס גרפי טוב, ועריכת תמונות/וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). (photoshop, sony vegas pro - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - elite dangerous, fallout 4, gta -מהי הרזולוציה…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המפרט הבא: מעבד: Athlon XP (Palomino) 1700+ זיכרון: Genereic 256Mb 266Mhz DDR-SDRam לוח אם: Gigabyte Ga-7vtx (מבוסס על via kt266a) כרטיס מסך: Geforce 256 with 32Mb Sdram (כן כן תצחקו ;D ) הארד דיסק: Seagate Barracuda IV 40Gb אלה הפרטים הרלוונטיים (יש עוד התקנים אבל הם לא ישודרגו). התקציב הוא בין 500 ל750 דולר, כאשר העדיפות הראשונה היא כמובן כרטיס מסך, אחריה זיכרון, אחריה הארד דיסק טאז השאר... עכשיו, לגבי הכרטיס מסך, אני מתלבט פשוט בין Radeom 9600PRO לXT, אבל המלצות, הערות והארות יתקבלו בברכה. הבעייתיות שלי לגבי הזיכרון היא שאם אני ארכוש זיכרון מהיר (333/400) הוא לא ינוצל (אני רוצה לרכוש לפחות 512Mb) עקב הסטיק האיטי/הלוח אם (את הסטיק האיטי אני אוכ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נייד "15.6 HP Pavilion dv6-1020ej NG736EA 2.0GHz מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T4200 2.0GHz מסך "15.6 1366X768 מאיץ גרפי - VIDEO nVIDIA GeForce 9200M GS זכרון 3072MB DDRII ניתן להרחבה עד 8GB דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Lightscribe DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם 56K יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,eSATA FireWire ,Audio ,HDMI, עכבר Touch מיקרופון מובנה ,יציאת רשת וקורא כרטיסים. משקל כ-3.14Kg האם המפרט מתאים למחיר 3950 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המעבד AMD athlon 2 x4 640 + כרטיס המסך ATI Radeon hd 5400 series יכולים להריץ משחק כמו battlefield 3? ואם לא כל כך על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים עד 500 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר (פחות משעה) בגלל שעד היום היה לי רק לפטופ ולא היתה לי שום סיבה לעיין במפרטים של שולחניים. אבל... נראה שהחמוד שלי כבר לא מספק את הדרישות ואין ברירה אלא לצאת ולרעות בשדות זרים... והייתי מאד מעוניין לשמוע הערות לגבי המפרט שבניתי (ועל מה שהנחה אותי. אני מעוניין לקנות מחשב שיענה לי על מספר צרכים: 1. גיבוי מסיבי ואמין ביותר של הרבה מאד קצבים (מסמכים ותמונות) שיחליף לי את הצורך לצרוב אותם על DVD (הקבצים האלו מאד חשובים, ובנוסף מגובים על כונן חיצוני). 2. אופיס ואינטרנט, ומעט תוכנות הנדסיות או עיבוד תמונה פשוט, פה ושם. 3. הקלטת תכנים מ YES. 4. שמיעת מוזיקה דרך יציאה למגבר שלי. 5. צפיה בסרטים (יש לי טלויזיה מחורבנת...). 6. שיהיה שקט כמה שאפשר. אז…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט למחשב גיימינג עם תקציב(גמיש), של עד 6000 ש"ח. אבקש כי בשונה מהמפרטים המוצעים המפרט יהיה מבוסס על מעבד I7. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 עד 7000 ש"ח, אפשר לחסוך, אפשר לחרוג עד 7500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? - גיימינג, גיימינג וגיימינג של RPG/FPS עם הגדרות בינוניות כשגודל המסך הוא מקסימום "24 עם רזולוציה של 1920*1080 3. לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - למעט ציוד היקפי ומסך נדרש מפרט מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - עדיף מחשב שקט, לא קריטי נניח ציון 3/4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מצטערת שלא רשמתי קודם. הייתי בטוחה שזה מובן לאור המפרט שצרפתי. האם תוכלו בכל זאת להתייחס? אני יודעת ששאלתי כבר לא מעט וזה המפרט שגיבשתי בינתיים. אשמח לתגובתכם. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. המחשב נועד לאופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים רגילים עד בינוניים מינוס. הדגש החשוב הוא על אמינות ועמידות לאורך זמן וזה אומר גם שחשוב לי שיתאים לויסטה בעתיד. חשוב לשאול האם צריך להוסיף מאווררים או קירור? האם המארז מתאים? האם הזכרונות בסדר? (בדקתי באתר של corsair ולמיטב הבנתי יש תאימות ללוח אם). איך המסך? להלן המפרט: L1770HQ מסך דק LG L1770HQ 17 LCD מחיר לפריט - 1,385.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,130.00 ¤ לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 מחיר לפריט - 984.00 …
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
דרישות הסף שלי הם: 80GB SSD למערכת ההפעלה 4TB מידע (2X2TB?) 8GB DDR3 לפחות וכרטיס טלוויזיה בשאר הדברים אתם מוזמנים להיתפרע.. זה מחשב כללי, אני עושה איתו "בגדול" הכל, ממשחקים עד גרפיקה וגלישה באינטרנט.. מוירטואליזציה וסימולטורים לתוכנות וציוד כבד עד עריכת וידאו, עריכת סאונד, תיכנות, ובניית אתרים. * אין צורך לכלול.. ספק כח, מקלדת, עכבר, מסך, ורמקולים. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מבקש את דעתכם - אני רוכש מחשב גימיינג חדש ולאחר שדי נסגרתי על רוב המפרט אני מתבלט בין שתי אפשרויות: 1. קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 וכרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1579 2. לוותר על ה-SSD ולקנות כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪2243 אנא עזרתכם...
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי בניתי מפרט למשחקים ואם אפשר לקבל חוות דעת עליו אשמח מאוד (אני קונה את המחשב בעוד כחודש או פחות (מה לעשות משכורת של חייל ) Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB GIGABYTE GA-8I945PLGE-RH XpertVison Geforce 7600GS Extreme 256MB* TWINMOS 1024MB DDR2 533MHz 4 PC4300 Westren Digital WD1600JS SONY Floppy 1.44MB SONY DVD-ROM DDU161510 (למחשב הישן שיעבור לסלון בתור מחשב לקולנוע ביתי) SunBeam Samurai Black case + HEC 350AR-TF 20/24PIN* סה"כ 3156ש"ח מsktpc.co.il *כרטיס מסך,מארז וספק אני קונה מפנדה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך תקציב גבוה לצרכים שלי, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מהתציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם שרתי ענן, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ידוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לדעתי אין צורך בכונן / צורב וכדומה לא חייב כ.מסך איכותי - אלא אם כן יש מחשב שעומד בתקציב ובפרמטרים ובכל זאת מגיע עם כרטיס טוב 5. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ב4500 שקל ( אולי עם חריגה קטנה) לא כולל ציוד הקפי שישרת אותי לגיימינג (יריץ את כל המשחקים הכבדים בתקופה הקרובה) ושימוש משרדי ממושך (הוא פתוח 24/7 ). אני יודע שהE8400 עדיף במשחקים מהQUAD אבל בגלל שאני לא מתכוון לקנות מחשב ב3-4 שנים הקרובות אני מחפש משהו שישרת אותי כשמשחקים ישתמשו ב4 ליבות. אני גם רוצה לעשות OC כך שכל מעבד שאני יקח יהיה לפחות 3ghz. זה הרכיבים שחשבתי בינתיים: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 SEAGATE ST3320613AS 320GB SATA2 7200RPM 16MB Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu OCZ 500W Ste…
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום מחשב נייד בסביבות מחירים של 5000 ש"ח עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 650והתפשרתי על NVIDIA GeForce GT 635M, יכול מאוד להיות שזה טעות טיפשית כיוון שהכרטיס מהר מאוד יהיה לא רלוונטי לשוק, ואז יכלתי פשוט לקנות מחשב פשוט ב 3000 ש"ח ולוותר על חווית המשחק הקצרה שהוא יפיק.בכל אופן, זה רק אני או ש KSP ושניידר מחשבים מוכרים את אותו המחשב בכמעט אותו מחיר, רק שבשניידר אתה מקבל נפח זיכרון של 8G (!) בעוד ב KSP זה עומד על נפח של 4G , אם ישנו נתון נוסף ששונה ולא ראיתי אשמח לדעת!אם זה אכן ככה, אקנה כמובן משניידר המחשב באתר שניידר מחשביםhttp://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21285 המחשב באתר KSP http://ksp.co.il/?uin=17341
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=895&CategoryID=343&Page=1 מציעים לי את המחשב הזה ב 3300 שקל חדש באריזה עם אחריות ל 3 שנים אני קונה את זה ישירות בהנחה לא משנה איך ומה האם העיסקה כדאית?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אנשים אחי מחפש מחשב אשר לא כולל מסך לשימושי אינטרנט ואופיס בלבד. כרטיס המסך לא חשוב, כל עוד עומד ביכולות הנדרשות. כמו כן דרוש זכרון 512M ו HD של 80G כמובן שהכל כולל הרכבה צריך להתכנס לסכום של 1700 ש"ח תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני נמצא בטיוואן עכשיו (עבודה) וקורץ לי מאוד לקנות מחשב נייד...החברה השולטת כאן בשוק היא ASUS כמובן..יש להם ניידים לא רעים בכלל...למשל: Intel Core Duo Processor T2400 1.83GHz, 2MB L2 Cache, 667MHz Mobile Intel 945PM Express Chipset GB DDR2 667MHz Ram 1GB) 15.4" WXGA ATI Mobility Radeon X1600 External 256MB VRAM /with 512MB Hypermemory SATA 100 GB 5400rpm 8X DVD Super Multi Burner 7 in 1 MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo Card Reader 6 Cells 4800mAH Battery 802.11a/b/g Bluetooth V2.0+EDR 1.3M Megabyte Pixels Built in Webcam Ports: 1 x Headphone-out jack, 1 x Microphone-in jack, 1 x Line-in Jack, 1 x RJ11 Modem jack for phone …
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית מחשב חדש ורציתי את עזרכתם. המחשב כמו שאמרתי בעיקר לגלישה וסרטים וטיפה למשחקים כמו פיפא NBA וכו'.. (לא גיימר כבד). חשוב לי מאוד שיהיה 2GB זכרון, והארדיסק גדול (לא מוכן להתפשר מתחת ל 320GB). לא צריך מסך רמקולים וכו', רק מקלדת ועכבר. אוקיי אחרי שהסתכלתי פה בהודעות של כמה מפרטים אחרים חשבתי על המפרט הזה, דעתכם: מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box ¤867 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6320 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 שתי סלוטים שתי הסלוטים יחד - ¤576 http://skypc.co.il…
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, בטעות ביקשתי המלצה המקום הלא מתאים אז אני מתקן לכאן. - . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, צפייה במשחקי כדורגל בעיקר דרך סופקאסט או אתרים יעודיים, הורדת סרטים וסדרות, הצפיה היא לאחר צריבה בדי.וי. די אין צורך בHD , שימוש לעיתים באופיס אין תוכנות רציניות, ומשחקים פשוטים לילדים. כרגע למעשה אני לא משחק בשום משחק (אלא אם באבלס נחשב ). חשבתי גם על האופציה של משחק בשר הטבעות ( The Battle for Middle-Earth) או דברים בסגנון, אבל זה דבר לא מהותי, הייתי רוצה לשמוע הצעה שכוללת מחשב שמתאים גם למשחק כזה ולמשחקים לא חדשים כמו Virtua Tennis ישנים יותר מ 2009. . האם יש צו…
-
- 34 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי עד כמה משמעותי ההבדל.אם עוד 200 ש"ח משנים הרבה, מעדיפה להשקיע. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, עבודה על אופיס ואקסל. תוכנות גרפיות כמו Photoshop CS5 ואנימציה. לא בצורה מקצועית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך קיים DEL…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש לקנות מחשב ליצירה ועריכה מקצועית של מוזיקה. על מה כדאי לשים את הדגש מבחינת החומרה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה קורה חברה?, אני צריך את עזרתכם בבניה של המחשב הבא: מחשב חזק בעיקר עבור פיתוח והרצת ישומים כבדים - אחד המעבדים החדשים של אינטל E6600/E6700 לא מיועד להיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך עד 400 ש"ח יספיק.... 1GB RAM, עדיף זכרונות מהירים כמובן. מערך RAID 0, שני HD של 120 גיגה, אני לא צריך יותר מזה. חשוב לי שבגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי שיהיה שקט, זה באמת חשוב לי, אבל לא צריך להתפרע עם קירור מים.... מארז, משהו בגוון שחור, לא צריך חלונות במארז, שיהיה פשוט אבל יפה - חשוב שלא יהיה מחומר שמתחמם יותר מידי, כי גם ככה הוא נמצא במקום די סגור... צורב DVD לא צריך מסך, מקלדת,רמקולים וכרגע לא נראה שאעשה OC זהו נראה לי...תודה רבה לעוזרים! עריכה: תודה רבה על התגובות!! ואפשר לחרוג…
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, אלא אם כן יהיה קיים שיפור ביצועים משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכל מהכל - החל מLeague Of Legends וOverwatch ועד משחקי triple A -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P …
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה אני זקוק למפרט ב 5500-6000 ש"ח שיכלול את הדברים הבאים: צורב (חשוב) רמקולים כמה שיותר קטנים (ואיכותיים) הארד דיסק בסביבות ה....מינימום 40 ודי חשוב מסך LCD מה אתם אומרים יש חיה כזאת במחיר הזה? אהה ושאלה קטנה...האם יש ירידת מחירים בשוק שלנו? אני לא ממש מבין את זה.. כלומר כל מה שביבי קבע עם הירידה של המע"מ והמכס לדברי חשמל זה משפיע גם על מוצרי המחשב? והאם זה ייכלל בתפריט שתרכיבו לי.. תודה בכל מקרה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע ב3.5K לוח אם - gigabyte ga-945p-a3 מעבד - intel Pentium D 820 dual core 2.8 2X1024KB כ.מסך - ATI Radeon X1600PRO 256MB Gigabyte דיסק קשיח - Samsung 160Gb 8MB 7200rpm זיכרונות - NCP DUAL 1024 DDR2 633MHZ DVD צורב - SAMSUNG מארז+ספק+כרטיס קול רגילים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-