ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, שוב התבקשתי לעזור לחברה לקנות מחשב (מתי כבר אקנה לעצמי?) מדובר במחשב חזק לעריכת וידיאו - כרטיס מסך עם כניסה למסך נוסף ומוניטור הארד דיסק גדול, הרבה ראם. רמקולים איכותיים. כמובן שצורב דיוידי, ועוד דברים שיעלו על דעתכם. התקציב הוא מקסימום 10000 שח. נדרש גם מסך איכותי. תודה טליה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שיהיה קל, סוללה חזקה מהיר לא חייב להריץ קרייסיס על 60FPS אבל יהיה טוב אם הוא יריץ אותו על רזולוציה נמוכה וכמובן אחריות
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד כלשהו ששמש אותי ללימודים בשנה הבאה ובין היתר לשימוש שותף בבית בין היתר אני רוצה למחשב תיהיה אפשרות להעלות משחקים בכל אופן, מצאתי את המחשב הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו Lenovo G550 92G המחיר שלו הוא 3850 הנה קישור למפרט שלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4560&... רציתי לדעת גם איך הכרטיס מסך שלו אם הוא נחשב טוב ויכול להחזיק משחקים שיש היום בשוק... ואם לא איזה סגנון של משחקים הוא יחזיק?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך הצעה למפרט למחשב סלוני (יש לי דירה קטנה ואין לי הרבה מקום למחשב יותר גדול). המחשב מיועד לעריכה של סרטי וידאו, צריך להריץ תוכנות של adobe כמו After Effects CC התקציב הוא עד 5K. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, מעוניין למכור מחשב גיימינג. הפסקתי לשחק ואני מסתדר מעולה עם לפטופ. מפרט: מעבד: Intel i7 4770K לוח אם: Asrock Z87 בגודל mITX זיכרון: 8GB DDR3 Dual Channel כרטיס מסך: GeForce 1070 Mini ITX כונן קשיח: 256GB SSD + 1TB HDD ספק:Corsair 450W 80+ Gold SF450 SFX (מגיע עם מתאם למארז ATX) מארז: מארז Fracial Design בגודל ITX כמה המחשב שווה? כמה שווה בערך כל חלק?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחשב שלם (ללא מסך) למשחקים עבודה וOC בינוני מעבד A64 939 לוח אם תומך PCX כלומר נפורס4 או KT890 זכרון 512 כ.מסך 6600GT צורבDVD NEC 3520 מקלדת ועכבד טובים (אבל לא יקרים יותר מידי) ורמקולים ******** עידכון: התשלום במזומן ואין צורך בהרכבה
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם : גלישה , משחקים (בקטנה) ואולי וירטואליזציה ותכנון בויזואל סטודיו. אני מתלבט בין המחשבים הבאים : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2859&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2727&catId=3 האם שווה לשלם 370 ש"ח יותר על המעבד של הסנדי ברידג? הוא בכלל יותר חזק? אני שם לב שהמהירות של הזיכרון בו תהיה מהירה יותר (1333 לעומת 1000 ) והוא תומך ב USB3 (כרגע לא רלוונטי לי) אך הכרטיס מסך חלש יותר והמחיר גבוה לא במעט. האם המעבד סנדי ברידג ייתן לי יתרון משמעותי בשימושים שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני מתחילה באוקטובר ללמוד אדריכלות ורוצה לקנות מחשב, בגדול אני הולכת להשתמש בתוכנת Revit ו Autocad, התקציב שלי באזור 6-7 אלף ש"ח בכל זאת סטודנטית. איזה מחשב אוכל לקנות שישמש אותי לצרכים הללו?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד פשוט לצורך משרדי - ז"א שאפשר להציג בו מצגות ולא צריך יותר מזה מי שיכול להביא המלצה אז עדיף שיהיה גם המלצה לקטן וגם לרגיל (15.6) בתודה מראש נ.ב. שבוע שעבר ביקשתי המלצה לנייד קטן ורציני (לגרפיקה) אבל כנראה שאני אלך על נייח
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב "רב תכליתי": - תקציב מקסימלי של 4000 ש"ח, חריגה של עד 500 ש"ח. כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אך תלוי על חשבון מה, ואם החסכון באמת משתלם. - השימושיים העיקריים הם תכני HD, תוכנות הנדסיות (לדוג' MATLAB, ProE), תוכנות גרפיות (לדוג' Photoshop, InDesign), ומשחקים. אמנם המחשב אינו מיועד בעיקר למשחקים, אבל הייתי מאוד רוצה שהמחשב יצליח להסתדר עם משחקים כבדים יחסית, בהגדרות בינוניות ורזולוציית מסך 1920x1080. - אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). - אין צורך בכונן דיסקטים. יש צורך רק בצורב DVD. - בסולם של 1-10, רמת השקט 9 או 8. - אולי מתוכנן אוברקלוק קל בעתיד. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות תישקל לפי מחיר ההרכבה (המחיר המקסימלי הנקוב מתייחס רק לח…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים בסיסים כמו אינטרנט, סרטים באיכות HD ומוזיקה (עם אוזניות). אין צורך בציוד הקפי. אשמח לקבל שינוים שיוזילו את המפרט מבלי להתפשר על האיכות. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪336 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪285 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪230 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 342 ₪157 ספק כח Seasonic S12II 430W ₪295 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1618 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש מחשב נייד של IBM, הדגם T43, ולאחר זמן ממושך של עבודה (גם אם הפשוטות שביותר, כגון גלישה ואימיילים) הוא נכבה. אני משער שזה נובע מהתחממות, בגלל שאחרי שהוא עושה מסך כחול (ונכבה ישר), צריך לחכות כ-15 דקות (ככל הנראה הזמן שלוקח למחשב להתקרר) בכדי שיהיה אפשר להדליק אותו שוב. אני לא יודע איזה רכיב בעייתי, בקיצור אני זקוק לעזרה.. יש למישהו רעיונות? (אל תגידו לי משהו כמו "שים מאוורר".. אני צריך פתרון, ולא עקיפת הבעיה).
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב גיימינג בתקציב של 7000 שח וחריגה מקסימלית של עד 7200 שח,אני חדש בנושא וזה המפרט הטכני שהרכבתי,אשמח לעצות על שינויים או הערות CPU:intel core i7-10700K Comet Lake CPU Cooling:cooler master hyper 212 spectrum GPU:GeForce RTX 2060 Mother board:Asus tuf gaming H470 pro ATZ RAM:hyperX Fury DR4 3200MHZ 8GB X2 SSD: Samsung series 830 512GB Hard drive:western digital purple 2TB Power supply:cooler master MWE 750W Case:NZXT H510 Elite
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הזמנתי היום מחשב באחד מאתרי הקניות באינטרנט מחשב hp דגם:hp pavilion dv6-2130ej http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 מחיר:5045 ש"ח ובסוף השבוע אני באילת וראיתי שם חנות בשם שופ אילת בחנות הזאת מוכרים dell studio 1557 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2794 ב-5500 ש"ח האם כדאי לי לבטל את העסקה על hp ולקנות את הדל באילת או להישאר עם ה-hp בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה רבה בנימין
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי עמית, מעוניין לרכוש מחשב נייח + מסך עבור משחקים. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיהיה מקורר ומאורר היטב, כרטיס מסך חזק, בעל לוח אמ איכותי ללא עובר אוברקלוק. בקיצור סומך עליכם המלצות מחברת: TMS בלבד. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אחרי ארבע שנים של סבל עם פנטיום 3 ודיורון ,אני גאה לבשר שאני הבעלים השמח של amd athlon 64! קניתי ככה: מעבד 64 3000 לוח גיגהבייט k8ns יש לי חצי גיגה זכרון כרטיס מסך קניתי בלוגיק את ה9550 128 ביט ,כי בקייאספי זה באמת 64 ביט כפי שטענו פה כבר. לזה מוסיף הארד דיסק 120 ,וכל שאר הירקות הטריים שיש לי אהה ומארז compucase 6a19 ,איזה מאווררים מפלצות יש בפנים!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד ASUS N75S לאחרונה נדפק לי הזיכרון קצת וכרגע במקום 8GB אני רק על 4GB. עכשיו רציתי לדעת האם יש אפשרות קצת לשדרג את המחשב מבחינת כרטיס מסך ומעבד וזיכרון SSDשיהיה יותר עדכני למשחקים של היום? והאם המחיר יהיה יותר גבוה מאשר לקנות מחשב נייח חדש לגיימרים?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
מארז p4 כולל 2 יצאות USB קדמיות לוח GIGABYTE GA-965P-S3 מעבד QUAD CORE EQ6600 2.4GH 8MB 1066MH כרטיס מסך GIGABYTE GV-R2900XT זיכרון קינגסטון DDR 667MHZ 1GB(הזיכרון פעמיים) דיסק WD\SAMSUNG S-ATA 250GB 16M צורב DVD NEC/LG RW-R+X18 ספק כח שקט EZCOOL 450W כולל מאוורר 12 ס"מ שנה אחריות למחשב במעבדת החברה. כולל התכנת תוכנה windos xp והרכבת המחשב ובדיקה. 6,546.00
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי במחשב זה קריאה ומולטיטסקינג רציני . אני מפעיל 60 חלונות של אינטרנט בו זמנית ולפעמים עובר גם את זה... אינטנט משחקים (אני משחק אבל באופן לא תדיר ומידי פעם.. אבל אני רוצה שהמערכת תוכל לתת ביצועים טובים שאני משחק) אני יקנה אולי כרטיס מסך אחר בהמשך (כיום נוידייה 9300GT) מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3 1209 ש"ח http://tms.co.il/product/10030 1. איזה קירור לקחת עם המעבד ? מה לגבי המוגן 2, והקולר מסטר V8? 2. חוץ מהמוגן 2 והמוגן 3 והV8 שאני מכיר איזה עוד קירורים איכותיים יש במחיר של 200 שקל שיותר טובים ? לוח אם: Z68 Pro3-M 645 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8420&Ca…
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1908&scat=313&tcat= עדיף עם 3 שנות אחריות
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: MSI PR601 מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM ב3000 ש"ח... ללא מערכת הפעלה. האם משתלם? האם אפשר לסמוך על המחשב הזה? לבין: מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4200 2.0GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כולל מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium כולל יציאת HDMI ב200 שקל יותר מהמחשב הראשון.. השימוש הוא לתכנות בשפת C#... כלומר, VISUAL BASIC ואני רוצה שהמחשב יהיה אמין ויסחוב טוב... אני לא רוצה שעוד חצי שנה - שנה הוא ייחש…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש לבית שיהיה בשבילי ובשביל אחי. הקטע הוא שאח שלי יותר בקטע של משחקים ואני בקטע של עריכת סרטים, הורדת סרטים ותוכנות וכיוצא באלה. על המחשב יהיה שימוש של מה שאמרתי למעלה + עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הורדות וכו'. אני צריך ציוד הקפי מלא למחשב (עכבר ומקלדת חוטיים- באיכות שניתנת לעבודה בלי מלחמות עם העכבר), מסך LCD 19+ כרטיס טלוויזיה לא צריך. דבר ספציפי שאני לא צריך במחשב: כרטיס קול איכותי(צריך סביר+, אבל לא מהייקרים), לא צריך מארז מפואר, או רמקולים יותר מידי טובים( כאלה שאפשר לשמוע בהם סרטים ושירים בכיף). העדפה לחברה: עדיף חברות מוכרות. בקשר לנושא הקירור: חשוב לי שמחשב יעבוד לאורך זמן, אז אני צריך מערכת קירור עמידה, לא יקרה, שתעשה את העבודה. אני…
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מבקש המלצה למפרט שיריץ לי משחקים כבדים על האפשרויות הכי גבוהות חלק.אני לא מבין גדול בחומרה אבל הדברים שחשובים לי הם מסך גדול,22 אינץ' זה מספיק או שאפשר יותר גדול? כונן פנימי לפחות 1T,עכבר ומקלדת גם צריך. מאיפה כדאי לקנות? ד.א התקציב שלי הוא 6-7 אלף יכול לחרוג טיפה. אשמח לתגובות,תודה מראש.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/tabl…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-