עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gildmor,

שלום, 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (כולל המסך ושאר הציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שיתוף קבצים לרשת הביתית (NFS/UPNP...) (קבוע), עריכת תמונות (תדיר), קידוד וידאו ל-HD (מזדמן) (H.264), משחקים (כל הסוגים) גם אם לא ברזולוציה מקסימלית. (מזדמן), הורדת קבצים (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [גבוה לשימוש כללי (HD), בינוי למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מסך (20-22"), רמקולים סבירים, מקלדת, עכבר, צורב קורא בלוריי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנ…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. מחשב בעיקר לאופיס, אינטרנט ומשחקי מנג'ר (כדורגל) ללא כרטיס מסך. מחפש קירור וספק איכותיים, מעבד AMD הכי טוב שאפשר לדחוף. 1.. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט ומשחקים פשוטים (לא תלת מיימד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש הכל. מחשב קומפלט. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינו…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לפרנסה , בעיקר מייל ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במעבד גרפי …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ninfo,

שלום! אני מעוניין לרכוש מערכת מחשב לגיימינג איכותי כולל מסך. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 9,000 ש"ח סה"כ. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, אינטרנט, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אני צריך מסך 24"~, מקלדת+עכבר אלחוטיים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין. 6. …

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  5. די... 3700+ שלי עשה כבר את שלו, אני רוצה להחליפו.. אני מכוון למסך T220P של סמסונג, כלומר אני רוצה להריץ ברזולוציה של 1920X1220. חשבתי על GTX 260 עכשיו אני צריך מעטפת שתתמוך בכרטיס המסך הזה. ולא אכפת לי שתמליצו על מעבד זול יותר שאוכל לקרוע לו את הנשמה בOC, אבל אוויר בלבד. אני מתלבט אם להשאיר את המארז המצ'וקמק שלי, או להחליפו. בכל אופן יש לי ההארד דיסק חדש 500GB, כך שאני לא צריך עוד אחד כרגע. יש לי צורב ויש לי ספק כוח חדש של Chieftech 550W, כך שאני גם לא צריך ספק.. האם מומלץ מסך אחר, או שזה יספיק?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. שלום , למעשה זה המשך של הפוסט הקודם שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553444.msg4719424 (בקצרה: צריך מחשב לעבודות רגילות , כאשר Vmware וסביבות פיתוח שונות יהיו הדברים הכי "כבדים" וסביר להניח שגם קצת משחקים) קיבלתי הצעה בסכום של 5405 ש"ח מאייבורי (אל תדאגו , זה לא אומר שאני קונה את זה - אבל עליו אני רוצה להתבסס) אני מאזור הקריות ומעדיף לקנות מחנות קרובה אליי (בעיקר בגלל הנוחות לנסוע למעבדה במקרה של תקלות), אם אתם מפרסמים הצעה מחנויות רחוקות אז אין לי הרבה מה לעשות עם זה. המפרט: i5 3570 1090 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9273 מאוורר Ninja 3 RevB 195 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8274 GA-H77-D3H 525 http://www.ivory.co.il/c…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להיות בטווח 3-3.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ותוכנת LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LIGHTROOM פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתכנן לקנות מחשב בעוד כשבועיים ככה ואני צריך המלצה כי בניידים אני לא מבין כלום * גודל המסך: 15.4 אפשר קצת יותר קטן אבל לא יותר מדי * משקל רצוי: לא רלוונטי בשבילי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: גם לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) : לא * בלוטות : לא חשוב לי אבל אם אפשר למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 160 GB * צורב DVD : כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא לגבי משחקים לא משהו רציני כי אני יודע שבשיל נייד גיימינג צריך למשכן את הבית אני צריך משהו שיריץ לי סבבה CS 1.6 ומשחקים לפני שנתיים שלוש. המחשב נקנה בארץ ולא בחו''ל. .

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by Dor Michels,

אחרי שהסתכלתי הרבה בפורום ראיתי שבאמת מומלץ לקנות את הE480 עבור מחשב לימודים ונתקלתי ב3 דגמים ורציתי לדעת שאני לא מפספס הבדלים בינהם מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN0061IV הוא הכי בסיסי ב2600 שקל ללא מערכת הפעלה ללא כלום Lenovo ThinkPad E480 20KN001QIV לנובו שעולה 3160 שנראה לי ההבדל היחידי שהוא בא עם מערכת הפעלה של וינדוס ואחרון מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN004VIV לנובו שעולה 3800 שמגיע עם מעבד I7 במקום I5 אני כרגע מתכנן לקנות את ההכי זול רציתי לדעת אם אני מפספס עוד הבדלים בין הגרסאות ועד כמה קריטי זה עבור המחשב הזה מעבד I7 במקום I5 אני רק מציין המחשב מיועד ללימודים ולצפיה בסדרות וסרטים תודה רבה

10. Started by obysw,

היי, אודה להמלצותיכם. מטרות המחשב? פיתוח תוכנה - לשרתים ולסמארטפונים (אמולטור) על המחשב תרוץ מכונה וירטואלית אחת לפחות (WIN) כל הזמן (בנוסף לHOST-centOS). מולטימדיה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה - רצוי 13"+ * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא - רצוי מקלדת נוחה לכתיבה רבה של קוד * משקל רצוי? נמוך ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי שתהיה התממשקות לHDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מעניין. …

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית - גלישה באינטרנט, אופיס ומעט משחקים קלים (שחמט), התקציב הוא באזור ה-2,000 ש"ח אבל לא חובה לנצל את כולו. בניתי את המפרט הבא, איך הוא יהיה מבחינת שקט? יש משהו שכדאי להחליף? יש שילוב עדיף של ספק/מארז? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪500 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Intel DH61WW Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2554 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/pro…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by nati_t,

מה קדאי לי מחשב עם מעבדamd 9393700 או לחקות שיצאו מעבדי הamd 1027

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by pperoxide,

אני צריך עוד מפרט.. הפעם בין 1500 ל 2000 שקל שיהיה רק הכונן בלי שום ציוד הקפי המפרט בכללי יהיה טיפה למשחקים לא כבדים ממש ועבודה משרדית.. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אם זה משנה סמסונג 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא כלום 4. האם יש רכיב שאותו …

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by ziv277,

שלום רב מכיוון שאני לא מבינה כלום במחשבים אני פונה אליכם לסיוע אני מעוניינת לקנות לבת שלי (בת 12) מחשב נייד הצרכים שלה בו הם: לימודים (כל תוכנות האופיס), מצגות, תצפה בו בטח בסרטונים ותוכניות טלויזיה ותגלוש באינטרנט. חשוב לי שהתמונה תהיה חדה והמסך לא קטן מדי שיהיה לה נוח והקאץ' שהמחיר לא יהיה גבוה אודה מאוד מאוד לעזרתכם זיו

15. Started by polegs,

מעבד: intel core 2 quad q6600 8mb לוח אם: EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E זיכרון: OCZ 2G(2x1024)1066Mhz דיסק קשיח: seagate 500G 32Mb sata2 כרטיס מסך: GIGABYTE-9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורב: LG-DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארז: אני לא סגור על עצמי-תוכלו לעזור לי??? אני רוצה מארז עם 3 מאוררים שלפחות אחד מהם גדול(23 ס"מ) ספק כוח PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan המחשב mריך לספק אותי למשחקים כבדים מאוד ועל הגדרות של high!!! כמו crysis,generals וכו'... המחשב צריך לשרת אותי לתקופה ארוכה מאוד של 5-7 שנים ללא oc אין לי מחיר פשוט אני מתלבט אם להביא את המפרט הזה לחנות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. אהלן, אני עומד לרכוש dell vostro 3450 לקראת תחילת לימודים אוניברסיטאים. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה במעט סרטים ואופיס. הלבט היחיד שעומד מולי הוא בדבר המעבד. אני אשמח מאוד 'למשוך' עם המחשב תקופה של כארבע שנים. בהתחשב בצרכיי, האם יש צורך ברכישת מעבד i5 או שיספיק לי ה i3? תודה רבה, ערן.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by User_Name,

ערב מצויין לכולם! אני מחפש מחשב נייד עבור סטודנטית. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ברשת האוניברסיטה וכמובן אופיס ואולי פה ושם תוכנות פשוטות לסטטיסטיקה. הדרישות מהמחשב: - מסך 13.3, כדי שהמחשב יהיה באזור ה2 קילו. - זמן סוללה ארוך ככל הניתן, עדיפות לסוללת 6 תאים. - אין צורך בכרטיס מסך יעודי, סתם זולל חשמל ואין בזה שימוש. טווח המחירים הוא בין 3500 ל4000 שקל. עדיפות עצומה לחנויות באזור חיפה. כמו כן ברשותי מערכת הפעלה מקורית שאני מעדיף להתקין, לכן אם אפשר לרכוש ללא מערכת הפעלה - מה טוב. שני מועדמים אפשריים שמצאתי של LG: לשניהם כרטיס יעודי של NVIDIA אבל סוללת 6 תאים. ‎E310-M.CP8BE ‎R380-A.APB1E T4200 2.0GHz מועמד אפשרי של HP: HP ProBook 4310S VQ482EA יש לו כרטיס…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MaorSwan,

לאחר המלצתו של Chevy, רכשתי את המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24390&cf=zap ומהרגע שפתחתי אותו - הוא לא הפסיק לעשות בעיות. נמנה אותן: 1. בראש ובראשונה - הוא איטי להחריד. להתקין כרום לדוגמא לקח לי 5 דקות. להיכנס לתיקיות, לאינטרנט וכו', לוקח זמן, לפעמים הוא מגיע למצב שהוא בכלל לא פותח. 2. האינטרנט איטי. אני באותו מקום, מתחבר לאותו חיבור WIFI שעם הלפטופ הישן שלי התחברתי אליו, אבל במקום 2 מגה לשנייה הוא בקושי מגרד את ה-10 קילו בייט. 3. הוא לא מריץ סרטונים ביוטיוב. אפילו סרטונים באיכות 360p נעים בקרטוע מחריד ומשהו קורה לפיקסלים, הם כאילו באיכות ממש ממש ירודה והכל נתקע. 4. המסך - אוי המסך! הכל פיקסלים! אני אשכרה יכול לראות את הפיקסלים ושום תמונה לא חלקה,…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by wizi,

2 מעבדים של AMD OPTERON BARCELONA (כל מעבד הוא 4 ליבות פיזיות וביחד הם 8 ליבת ) זכרונות :8GB RAM DDR2 מסך: 22 אינץ Samsung T220 ספק כוח מודולרי 650 וואט של thermaltake כרטיס מסך ATI AMD SAPPHIRE HD 3870 512MB מארז cooler master haf 932 לוח אם tyan s2915 דיסק קשיח 500GB western digital כונן אופטי של LG עם צורב מקלדת ועכבר אל חוטיים של מייקרוסופט

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המשחקים החדשים aaa -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. סליחה על הספאם אבל אני חייב מפרט דחוף אני רוצה כרטיס מסך טוב שיעבוד במשחקים הרבה מקום במחשב כשאני אומר הרבה אני צריך ממש הרבה שיהיה בקיצר מחשב טוב

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  22. הנה טבלה שפחות או יותר מסכמת את הנתונים: https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsIAesl5qmADdHEzQVhsZzhnRWNpVEcyTFdpMFNvVFE&hl=en&authkey=COX4vJ4B הדגמים שהושוו: HP Pavilion 800$ SONY VAIO 800$ TOSHIBA SATELLITE 720$ DELL INSPIRON 750$ הדגמים פחות או יותר דומים, באופן כללי: מעבד I5 מסוג 430 או 450 זיכרון ראשי 4GB DD3 הארדיסק 500GB, מהירות 5400 או 7200 צורב DVD מסך רחב 14 או 15.5 אינצ' שנה אחריות על רכיבים ושירות (בארץ?) בטבלה יש גם קישורים לאיפה שקראתי את הפרטים במחירים הנ"ל באתר BESTBUY. אורך החיים של הסוללה הוא ע"פ מה שהיה רשום למרות שלדעתי זה חרטה. באופן כללי השאלה היא על איזה מחשב הייתם הולכים ולמה? ויותר ספציפי: עד כמה משנה הסוג של המעבד? המהירות של הה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המלצות והצעות לקניית מחשב חדש-HTPC בתקציב 2.5K, ללא OC או ציוד היקפי « בתאריך: אתמול בשעה 11:23:16 » -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם. יש לי מחשב ישן בן יותר מ - 3 ( מעבד 2.8 פרסקוט , 2 גיגה DDR1 זיכרון , HD SATA1 - 320 ) , ואני רוצה להחליף אותו. תחום העיסוק שלי במחשב הוא כלהלן: קצת גרפיקה (פוטושופ) ועריכת ויצאו (צילומים ביתיים) , מעט משחקים , גלישה באינטרנט , מעט סרטים (חלקם ב HD) שירים ומסמכי אופיס. אשמח להמלצות על מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד שנתיים ללא החלפת לוח אם ו הרבה פריטים . שמעתי ש AMD הוציאו משהו חדש עם כ. מסך שתומך ב HD. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by shido,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 , Darksiders 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מק…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by omri123,

ברצוני להפוך את הפקודות של המקש, במצב סטנדרטי הפונקציות של המחשב פועלות, ווליום, תאורה וכו וכאשר לוחצים על FN מופעלים ה F1-F12 אני רוצה שה Fים יהיו במצב סטנדרטי והפונקציות של המחשב יהיו תחת FN. האם דבר כזה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים