עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MEGI,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד בסביבות ה- 2000 - 2500 גג. (מסך לא פחות מ15 אינץ) המחשב נועד לשימוש באופיס בעיקר וגלישה באינטרנט. חשוב שהמסך יתאים לשימוש ממושך בוורד\ scrivener(מסך שלא ידפוק את העיניים) + איכות סאונד טובה לשמיעה דרך רמקולים או אוזניות. (אין צורך בתוכנות עיצוב או משחקים) האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין intel core i5 U ל- D ? ועד כמה קריטי זיכרון 8GB על 4GB עבור השימושים של המחשב? האם יספיק כונן קשיח SSD 128? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by law89,

היי חברים כבר תקופה ארוכה שאני מחכה שמחירי הלנובו ליג'יין פרו ירדו בחזרה אבל לא נראה שזה יקרה ולכן הגיע הזמן להתקדם הלאה ולנסות למצוא נייד שיתאים לי. היתרון הכי גדול של הנייד הזה היה מסך מדהים עם 500 ניטס החיסרונות - בטריה שהחזירה בקושי 3-3.5 שעות בשימוש קל (והיה צריך להטעין משהו כמו 3 שעות) והמשקל שהיה מעט כבד (2.3 קילו) עברתי אתמול על מה שיש ב-ksp ולמעט נייד אחד שהוא עם 400 ניטס ומסך אולד, כל השאר עם 300 ודרומה. מכיוון שהנייד שלפני הליג'יין פרו הגיע עם 300 או 250 ניטס (לא זוכר איזה מהם) והרגיש לי כהה, אני מעדיף משהו עם בהירות גבוהה יותר. לכן הנטייה תהיה כנראה לוותר על כרטיס מסך. אשמח לעזרתכם בכמה שאלות: אני מבין שמשחקים חדשים לא ניתן יהיה לשחק בנייד כזה. האם יהיה נית…

3. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר וצריכה מחשב נייד ללימודים בתור סטודנטית. אוקיי לבקשתה כמובן דברים שהיא מצפה מהמחשב : 1. שיהיה קל, אפילו קל מאוד הממ היא לא תסתדר אם מחשב נייד כבד יחסית. 2. סרטים, מוזיקה, תמונות, שימוש רציף באינטרנט בפייסבוק וכאלה שיעלו ללא איטיות או בעיות. 3. יציאות USB - אם יש אפשרות לכמה שיותר [ מעל 2 לפחות ], ואם אין אשמח לדעת אם יש מפצל או משהו כזה. 4. שהמסך לא יקרע לה את העיניים כי היא תשתמש בו הרבה. תקשיצב מקסימלי - 3000 ש"ח. אשמח מאוד אם תעזרו לי, אין לי שמץ של מושג בלפטופים איכותיים, בלהרכיב לפטופים ובכללי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lirown,

אהלן, קנייתי מחשב חדש של DELL והוא עשה לי הרבה בעיות אז הזדכתי עליו וכרגע אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. אז כמו בכותרת אז אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והם: (הלינק מחברת אייבורי) http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12868,12307,11299 קודם כל רציתי לדעת האם כרטיסי המסך שמצויינים בלינק עובדים על DDR3 או DDR5 ? האם NVIDIA® GeForce® GTX 850M 2GB עדיף על NVIDIA® GeForce® GT 750M 4GB למרות שזאת גרסת ה4G ? במידה והם DDR3, האם כדאי לי לחפש דגם אשר כ. המסך הוא DDR5 ? ועד כמה זה משמעותי ? ושאלה נוספת, האם בטווח המחירים שצויין בלינק יש דגם אחר (מחברה אחרת) אשר הוא עדיף עליהם ? תודה רבה ואשמח לתגובות בהקדם, עניין קצת דחוף משום שהזדכתי על המחשב הקודם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, המחשב הנייד שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. Dell latittude e7450 שירת אותי נאמנה מספר שנים, אך הבטריה הלכה והוא מתחמם, נראה לי פשוט אעביר אותו לאחיין שלי (מישהו מכיר טכנאי ניידים טוב במקרה בירושלים?:) לעניינו, אני מחפש מחשב לעבודה. אני מתכוונן ולומד לקראת פיתוח אתרים והשיווק , HTML, CSS , JS וכל מה שקשור בפיתוח אתרים, פוטושופ קל, עבודה קצת עם שרתים, הרבה עם הדפדפן (כמה דפדפנים פתוחים במקביל) הרבה עבודה מחוץ לבית, מבתי קפה, חללים פתוחים (שבעזרת האל יפתחו כבר !!). 1. המשקל לא מהווה עבורי בעיה. 2. אני מחפש מחשב בגודל בינוני, היינו - לא הכי גדול, אבל לא מהממש קטנים והקומפקטים. אני צריך מחשב שיכול להיות עמדת עבודה לכל דבר ועניין ולא רק ללסגור עב…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by liron_e,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה בסיסי, VGA לפחות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 GB * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (מקסימום אני יכול לקנות בנפרד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הוא בלי מערכת הפעלה ודי זול - מה אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (מיינקראפט), צפיה בסרטים, עריכה גרפית, ממש ממש קצת פוטושופ... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אם מוצאים מאט אז עדיף מאט אבל אפשר גם מבריק וגודל 15.6 * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העיקר שתהיה טובה אני יודעת שזה אולי בלתי אפשרי למצוא…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  8. טוב אז הבחור רוצה מחשב 3000-3500 ש"ח עם הדרישות שציינתי צריבות, מוזיקה, לתקלט במועדונים, איסיקיו, מצלמה מובנת, רמקולים מובנים .

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Bh,

שלום. מחפש מחשב נייד למטרה עיקרית של תכנות (בניית אתרי אינטרנט בעיקר), והרצת תוכנות כגון Visual Studio, Sql Server. התקציב כאמור עד 4,000 ש"ח. הדרישות העיקריות שלי מן המחשב, חוץ מאשר היותו חזק ככל האפשר במסגרת התקציב, הן בעיקר מסך טוב(רצוי גם 15"), דיסק קשיח 7200, משקל נמוך, בטריה שתחזיק לאורך זמן ואחריות לטווח ארוך כמובן שלא תזיק. נראה לי שמיותר לציין שיכלול כרטיס רשת אלחוטי. אין צורך במצלמה או מיקרופון מובנה. נחמד שיהיה ערך מוסף אך לא חובה. רצוי גם ללא מערכת הפעלה בכלל. ראיתי כמה דגמים ברחבי הרשת, אך מעולם לא קניתי נייד ואינני בקיא במחירים ובחומרה. אשמח לעזרה .. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by Classic notion,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, זרקו הצעות שמתי עין על המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=15811 מה אתם אומרים? תודה!

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by zuzu89,

שלום אני מחפש מחשב נידי בשביל אחותי הגדולה . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מחיר במזומן , 4500 שח . 2. מטרות המחשב? עבודה משרדית , סטודנטית - עובדה עם OFFICE . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? תיק למחשב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברה מוכרת כלומר , ibm,hp,dell וכו . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיף שיהיה קר ... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כונן dvd עם צורב (COMBO) ,כרטיס רשת אלחוטי ,מסך 15", 512 זיכרון .

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  12. אני צריך מחשב נייד לעבודה משרדית.. גלישה של אינטרנט וכו וכו איך המחשב הזה? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2854377 אם אפשר לקבל הצעות למחשבים נוספים יהיה טוב שיהיו טובים לעבודה משרדית עד המחיר הנל במחשבים ניידים מה יותר טוב amd המעבדים החדישים שלהם או של אינטל? ומה ההבדל בין המחשב למעלה למחשב הזה: http://www.cnab.co.il/productslist.aspx?CategoryID=101&DefaultProduct=1380 למה הוא כולכך זול??? תגובות בבקשה..

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by unbreakeable,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד לפני מספר שבועות GIGABYTE W566U, כל כמה זמן (בארך 15-20 דקות) המחשב קופא ולא מגיב לשום כפתור ושום פעולה, רק כיבוי והדלקה מחדש. עדכנתי WINDOWS מקורי, כל התוכנות נראות לי בסדר. האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה, האם זו תוכנה או חומרה, או אולי אפילו הגדרות שלא מעודכנות אצלי? אשמח לקבל מידע או ייעוץ מה לעשות, בתודה לנה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד, בגדלים הסטנדרטים (סביב 15.7'' פחות או יותר), שישמש אותי לתוכנות גרפיקה כבדות (כמו פוטושופ - האחרון שיצא) ועריכת סרטונים. תקציב- עד 4000 תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. השימושים העיקריים: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש. פרמייר, או קיובייס.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by malikl,

שלום לכולם! אתמול יצאתי לטיול ונפל לי המחשב הנייד שלי (hp mini 210-1010), המסך קיבל מכה דיי רצינית. הוא קיבל מכה נקודתית בערך במרכז המסך בחלק העליון. לא רואים חצי מהמסך. כמו כן המחשב חדש (בן 3 חודשים), מה ניתן לעשות, אם בכלל?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. * מטרות המחשב: לימודים-אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה. * גודל המסך-16 אינץ * זמן סוללה ארוך-לפחות 3 שעות * גודל מינימלי של כונן קשיח-300 * צורב DVD אין תקציב ספציפי,המטרה היא שהמחשב יסחב הרבה זמן ולא נצטרך להחליפו

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by imac,

מסך - XGA TFT 14.1 - אפילו 12 אינץ יספיקו לי זכרון - 256 DDR - לא צריך יותר מעבד - AMD AXP 1500+ - אני יודע שהוא זולל חשמל אבל אני מעדיף amd כרטיס רשת - Intel 10/100 - מתאים ל-ADSL שאני הולך לחבר מודם פקס - 56K דיסק קשיח - 20GB כרטיס מסך - ATi Radeon Mobilty 64 mb כונן - DVDx8 מערכת הפעלה - WinXP Home + Office 2000 מתנה עכשיו לשאלות: 1 - אני רוצה לחבר ADSL אז USB נכון? 2 - מחיר הוא 6299 ש"ח, טוב? המחשב הוא של Compaq דגם: Presario 907EA תודה מראש imac!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום חברים, דוד שלי ביקש ממני לעזור לו במציאת מחשב נייד, איכותי, אמין ומבית טוב לעבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE ושות') בתקציב של איזור ה4 אלף ש"ח. ממה שאני זוכר, המובילים בשוק הם LG, דל, LENOVO (שזה בעצם IBM) וASUS (איך HP?). אשמח לקבל הצעות ממכם על דגמים ספציפיים של אחת מהחברות הללו, או של חברה אחרת שתעמוד בדרישות שהצבתי למעלה. במידה ויש דגם אכותי של DELL, במחיר קצת יותר גבוה מ4K (נגיד באיזור ה5-5.5 אלף) גם אפשרי. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by nitsanraviv,

קודם כל שלום לכולם! אני כבר מודה לכם על העזרה מראש. אז ככה אני ממש לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מבקש את עזרתכם ברכישת אחד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להי…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by naory159,

אני רוצה לקנות מחשב נייד עם תקציב של 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? הצרכים שאני צריך זה, מחשב מהיר, אינטרנט, אופיס, תכנות, צפיה בסרטים - ממיוחד HD (חובה שיהיה חיבור HDMI לחיבור לפלאזמה), ושמיעת מוזיקה. מעבד: i3 או i5. * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא כ"כ משנה לי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתהיה סוללה 6 תאים. לא משנה מה המפרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI!! * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חייב שיהיה. * כונן Bluray? לא חייב! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לח…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. שלום לכולם! אבא שלי צריך מחשב נייד, עובד בעיקר עם אופיס ואינטרנט.. רוצה כמובן שיעבוד חלק ונחמד (בניגוד למחשב הנוכחי שלו שנתקע כל שנייה). מומלץ שיבוא גם עם מערכת הפעלה.. חוץ מזה, לא נראה לי שיש משהו מיוחד.. אשמח לקבל המלצה למחשב הכי טוב למטרות אלה באזור המחיר הזה.. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה דעתכם על המחשב ‎Gigabyte W576V-84R2‎ ? חשוב שיוכל להריץ משחקים קלים ותהיה אפשרות לחבר אותו לT.V . המלצות ואפשרויות אחרות יתקבלו בשמחה .

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19244 מה אתם אומרים על המחשב הזה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  25. * מטרות המחשב? שימוש עיקרי פיתוח, וירטואליציה ( vagrant ו Docker) , ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים . אולי גם לסרטים (אבל בשביל זה יש raspberry pi). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? איזור 15" זה סבבה, מעדיף מאט על מבריק אבל על זה לא יפול דבר. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד (שיהיה נוח כאשר לא עובד עם עכבר). * משקל רצוי? כמובן שעדיף כמה שיותר קל, אם זה יהיה באיזור 2-2.5 קילו אני אתמודד עם זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב אעבוד איתו מחובר לחשמל, אבל אשמח שיוכל להחזיק כ6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן …

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.