עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dg_142,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת תמונות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אדובי לייטרום, אדובי פוטושופ. עבודה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22", 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות. (אין להתחשב בשימוש הזה באופן שיבוא על…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ido-nava,

אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי במחיר של עד 3000 שקל, * מטרות המחשב: עבודה משרדית בעיקר, השימוש במחשב ייעשה בעיקר להעברת תמונות, שליחת מיילים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך- 15.6 * משקל רצוי- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר ארוך יותר טוב אבל גם ככה המחשב יחובר ב 90 אחוז מהזמן לחשמל אז זה לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- לא כלכך חשוב אך עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא, * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא הייתי רוצה לקבל גם מערכת הפעלהWIN7 מקורית.

3. זהו המפרט שחשבתי עליו: ??? DELL \ IBM ??? up to 3 kg two batteries of at least 4 hourse battery life 15' screen - אולי עדיף קטן יותר ושיהיה מבריק -לא מט dvd - optional 1GB of memory 60 GB Hard Drive 5400RPM Intell processor 128BM - average Graphic card for movies(G-Force FX 5200 OR NVDIA Radaon 9200) pad mouse (not a ball mouse) International 3 years warranty! built-in Wi-Fi, bluetooth infra-red no need for and operating system but if no such option then Windows XP Pro (Professional) כפי שציינתי + תוספות: המחשב ינוייד המון, לצורכי עבודה + צפיה בסרטים. מה אתם חושבים על זה? וגם - על איזה מעבד ועל איזה חברה כדאי לי ללכת? תודה רבה לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  4. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, ללא אוברקיל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MS Office - פרנסה remote desktop - כבד SPSS - מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by yutz123,

בקיץ אני נוסע לארה"ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, כך שהמשקל וההתניידות פחות משנים. גודל מסך נראה לי שעדיף 15 אינץ'. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים(לא הכי חדשים) על LOW. בנתיים מה שחשבתי עליו הוא Acer Aspire AS5735-6694. http://www.bhphotovideo.com/c/product/601062-REG/Acer_LX_AU50X_221_Aspire_AS5735_6694_Notebook_Computer.html האם הוא יוכל לנגן 720P בצורה נורמלית? (במקרה שארצה לחבר אותו לפלזמה בבית) האם הכרטיס מסך הזה של אינטל יוכל להריץ משחקים קלים בהגדרות נמוכות איכשהו? האם יש המלצות אחרות שעדיפות על זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by eranir,

אני נוסע מחר לקנות את המחשב (בסקאי או tms). המפרט שהחלטתי לקחת: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1119 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤744 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1972 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤427 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤218 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 675 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-5400C4 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤480 מ…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by DrLEON,

כמה מחשב כזה שווה http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=FUJICOM&AuctionId=7725161 ? ואיך הוא באופן כללי לשימושים כלליים + פוטושופ מדי פעם? ובכלל אם מישהו נתקל או מכיר את איכות המסך ואיכות הרכבה(שכנראה די נמוכה)? תודה וסוף שובע טוב

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by talhill,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג Nvidia geforce 635m או radeon hd 7670m? לפי מה שהבנתי, ואולי אני טועה ה - Nvidia geforce 635m אמור להיות יותר טוב אבל לפי מה שראיתי ביוטיוב ה radeon hd 7670m הריץ משחקים יותר טוב ממנו כמו למשל battlefield 3 על ultra.תודה לעוזרים </blockquote>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני יודע שאני צריך מחשב רציני שיוכל להחזיק את התוכנות שאני מתכוון לעבוד איתן. אני לא בקיא גדול בתחום החומרה... אשמח לשמוע הצעות

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by iho,

אבקש חוות דעת בענין זה: האם לדעתכם יש עדיפות לדל 6400 עם המפרט המוצג להלן עם 3 שנות אחריות על פני לנובו TY0FGIZ N100 עם שנת אחריות אחת (ומפרט יותר חלש)? האם באמת הלנובו יותר עמידים ויחזיקו מעמד שנים רבות יותר? (המחיר כמעט זהה) המפרט של הלנובו: מעבד סוג: Intel® Core Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2250 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express מסך: VibrantView מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 8…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by tembo,

שלום, באתר BUY4LESS ישנם מחשבים מחודשים שמקבלים עליהם אחריות לשנה מהאתר BUY4LESS ולא מדובר במחשבים ישנים שחודשו אלא במחשבים חדשים למעשה מבחינת הטכנולוגיה אך שעברו חידוש. מנסיוני אני יודע שלא רק מחשבים שמתו לגמרי נקראים מחודשים אלא כל פגש שגרם להחזרתם למפעל. האם שווה לשקול קניה של מחשב כזה שבדרכ זול 20-30 אחוזים ממחירו המלא?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לו מחשב DELL inspiron 1545 המחשב קיבל מכה והמסך נשבר (עדיין רואים אבל יש את השבר באמצע, וזה נראה כאילו יורד לו דם) מה יהיה לו הכי זול להביא את המסך מ ebay ? http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=dell+inspiron+1545+screen אשמח לדעת אם מישהו קנה ממקום מסויים או יכול להמליץ לי על אחד מהסוחרים ב EBEY והאם יש בעיה עם מכס או דברים אחרים שכדאי לדעת לפני? אשמח גם לאיזה שהיא המלצה על מעבדה באיזור רמת גן ת"א שיוכלו להתקין את המסך. במידה ויש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע. תודה מראש וערב טוב

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  13. מפרסמים בעיתון את המבצע הבא: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616 מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G31/1333MHZ-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-INTEL CORE 2 E7200/2.53/3M-X2/1066MHZ/45NM זיכרון-DDR II 1024MB 800MHZ PC6400 -ליציבות מקסימלית כ.מסך-Intel® Graphics Media Accelerator 3100/358MB כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח-320GB SATA2-7200RPM-W.D/MAXTOR כונן- S.ATA-DVDRW X22 כולל תוכנת צריבה NERO מסך-SAMSUNG LCD 22 2253LW 1:8000/2MS/DVI מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי ארגונומי במתנה-מצלמת אינטרנט+מיקרופון+תאורה 1.3MP(לשיחות וידאו) במתנה-…

14. Started by integral,

יש למישהו המלצה? תקציב של כ 6000-7000 ש"ח. שני דיסקים של 500 לפחות ברייד 1 עם ערוצים נוספים על הבקר להוספת דיסקים בעתיד (עוד 2 לכל היותר). 2 גיגה זכרון לפחות, מינימום DC אבל רצוי QC. כמובן, שרות 3 שנים באתר הלקוח. מישהו התנסה באיכות השרות של DELL על השרתים שלה בארץ? איפה אתם ממליצים לקנות בצפון (אם זה משנה בכלל)?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by oshersz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft, league of legends ,saints row iv, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1EK698720

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. יש לי לפטופ שהארדיסק בו היה תקול. החלפתי ארדיסק אבל אני לא מצליח להתקין על המחשב מערכת הפעלה. אין לו בו כונן CD ואין כונן FLOPPY. יש לי מתאם IDE ל USB אז חיברתי כונן CD בעזרת המתאם לאחת מכניסות הUSB של המחשב נייד וניסיתי לבצע BOOT דרך כונן הCD (שמחובר לאחת מכניסות הUSB) אבל המחשב לא מזהה את הכונן (למרות שהגדרתי את סדר הBOOT בביוס). איך אני יכול לבצע את התקנת מערכת ההפעלה? האם ישנה דרך שבה אני יכול להפוך את המחשב השולחני שלי ל"שרת" ואז לחבר את המחשב הנייד למחשב השולחני ובכך לבצע את ההתקנה (כמו שמבצעים התקנה משרת RIS)? תודה רבה חברים וחג שמח!!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני צריך המלצה למחשב נייד 3000 עד 3500 ש"ח , השימושים במחשב יהיו שימושיים משרדיים , אופיס , אינטרנט , מצגות ודברים כאלה ... עדיף עם מסך כמה שיותר גדול ( רחב ) תודה לכם

19. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200 (האמת שלא הקצבתי סכום, פשוט ניסיתי לבחור משהו שטוב לי מספיק לטווח לא קצר) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כרגע רק Apex legends), גלישה עם עשרות טאבים פתוחים במקביל (לא אוהב לסגור =) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, 2 SSD-ים ויש גם כרטיס מסך R9 270X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח אם מתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז מרווח יחסית, כדי שלא אצטרך להשתגע כשמנסה לפתור בעיות חליל…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by tom19190,

שלום לכולם, אני סטודנטית ואני מעוניינת לרכוש מחשב נייד אשר יוכל לעמוד בתוכנות עיצוב אוטוקאד וסקצ'אפ (תוכנות לעיצוב) אשר הינן תוכנות כבדות. המרצה שלי המליץ על קניית מחשב בעל מעבד intel core i7, זיכרון RAM של 8GB, והמליץ על חברת dell. אשמח אם תתנו לי המלצות נוספות על מחשב שיתאים לצרכים שלי או על מפרט אחר שיותר מתאים (ולהתחשב בעובדה שאני סטודנטית). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by EvilForce,

שלום, אח שלי מחפש מחשב שיעלה על הקריטריונים הבאים: -שיהיה מהיר באינטרנט וורד ותוכנות, שיהיה לו זיכרון גבוה ובכלל שיהיה מהיר, אבל אין צורך מיוחד במשחקים . התקציב הוא עד 2000 שקל, לא סלארון!....הוא רוצה p4. תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by roiy,

המחשב מיועד לניגון סרטי FHD בלבד בלי הקלטות ובלי משחקים בנוסף אני צריך כרטיס רשת (USB?) מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪273 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪288 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Antec NSK 2480 Silver 380W ₪521 כמות:1 http://www.skypc.…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by dmtpll,

שלום אני בחודש הקרוב הולך לקנות מחשב ואני צריך עזרה עם המפרט. המחיר בסביבות 3500 כולל הרכבה. הדברים שחשובים לי הם הארדיסק 500 גיגה זיכרון 2 גיגה בעיניין החברות אני לא מבין וכאן אני צריך עזרה. מעבד, לוח אם נורמלים+ וגם דגש על כרטיס קול טוב. כרטיס מסך אני יסתפק ב 8400. אם אתם יכולים אז הרכבה מpandas כי זו החנות שאני הולך לקנות בה. תחזירו תשובה בבקשה, תודה. יוסי

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  24. Started by mambo,

שלום לכולם (בכל זאת הודעה ראשונה שלי כאן). אני סטודנט שמחפש מחשב יד שניה. צרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס, שמיעת דיסקים, הדפסה וכו'. יש לי את ההצעה הזו: סלרון 2GHz כרטיס מסך Radeon 7000 זיכרון 786MB DDR (הזיכרון היחסית גדול הזה, השאר מציעים 256 מגה בלבד, מוצא חן בעיני במיוחד). כונן סי.די LG X52 מארז עם שתי יציאות USB מאחורה ושתיים מקדימה (ארבע בסה"כ). הארד דיסק של WD בנפח 40 ג'יגה. על כל זה רוצים 750 ש"ח - מה אתם אומרים, איך המחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל לשימוש עיקרי בתיכנות ושימוש משני במשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. מעדיף שלא יהיו חריגות אלא כם כן זה יהיה ממש משתלם. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי מבחינתי הוא תיכנות. שימוש בתוכנות: visual studio, eclipse, experssion studio, ופוטושופ לעיצוב האתרים שאני בונה. כמו כן, אני מאוד מעוניין גם שאני אוכל לשחק במשחקים החדשים, בהגדרות גבוהות, שיוצאים ויצאו בעתיד הקרוב (כמו diablo 3, crysis 2, modern warfare 2). אני משתמש במסך 20 אינץ של dell ברזולוציה הטבעית של המסך: 1280x960 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.