עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by talevi83,

היי כמו בכותרת.. מישהו יודע מה ה- FSB של הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3651#sp תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by itay3ez,

זכרון CEON 1GB DDR-2 800MHZ מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D כ.מסך DVI HDMI/HDCP 9500 GT 1G PCIE לוח אם -GF7150 FIREWIRE+HDMI P6NGM FIH 755 MSI לא צריך כונן קשיח מארז ספק יש לי הם מספיקים לתפריט שכתבתי. המפרט מיועד בעיקר למשחקים.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by sgsg,

מה ההבדל בין הדגם E5420 ל- VOSTRO 3450 ? מלבד כרטיס המסך החיצוני דווקא במחשב הזול, אני לא מצליח למצוא את ההבדלים בין המפרטים שלהם...

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  4. NEW CORE-i7 7700 MAX 4.2GHZ 8M BOX LGA1151 GIGABYTE H110M-S2V VGA DVI DDR4 LGA1151 GIGABYTE GFORCE 1060 6GDDR5 GV-N1060WF20C-6GD DDR4-2400 8GB KINGSTON SanDisk SSD 480G Enermax 600W MaxPower ZALMAN CPU FAN 92 ULTRA QUIET ENREMAX THOREX זה מפרט שחבר ואני הכנו אבל אנחנו לא הכי שולטים בחומר ואשמח לחוות דעת, מחשב שעיקרו למשחקים. לא דורש שיעבוד על הגדרות אולטרה חלק לכל משחק בשוק אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים לתקופה של כמה שנים. ואם אפשר הסבר על מה ההבדל בין DDR4-2400 8GB לבין הDDR4-2400 8GB KINGSTON תודה מראש

5. Started by Triple-z,

שלום, יש לי חברים שנמצאים כרגע בארה"ב ורוצים לקנות לפטופ בבסט באי, אחרי בדיקות הגענו ל-2 פיינליסטים שאת ההשוואה אפשר לראות בלינק הזה יתרונות לאסוס: יותר זיכרון, יש צורב, בטריה חזקה יותר, עוד יציאת USB יתרונות לדל: כרטיס מסך (לא ממש רלוונטי לקונים), מהירות זיכרון גבוהה יותר, יציאת FIREWIRE (גם לא ממש רלוונטי) רשום שבדל אין כונן אופטי בכלל, קצת מוזר לא? זה לא נטבוק.. לדעתי עדיף האסוס, אבל הקונים קצת חוששים מה"שם" והאמינות של הלפטופים של אסוס ופחות מכירים אותם, הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מי היבואן הרשמי והאם יש שירות כלשהו למחשבים שנרכשו בארה"ב?? אשמח לדעתכם בנושא מי עדיף ולמה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by asdasd26,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב אבל אם יש אז WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by blue_wolf,

השימוש הוא רק לשירים , אינטרנט , וצריבות אין שום דרישות כגון משחקים או תוכנות מסויימות וגם לא הרעש .... גם ללא ציוד הקפי ,רק מסך ולא משנה ממש הגודל דגם מחשב: i1a מעבדי אינטל: Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11149 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12129 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by clown,

היי, קניתי לפטופ בארה"ב ואני רוצה לצרוב לו אותיות עבריות על המקלדת. מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לשדרג את הסלון במערכת HTPC. ברשותי מערכת קולנוע ביתית 5.1 וטלוויזיית HD. דרוש בנוסף למחשב גם מקלדת ועכבר אלחוטיים לצורך זה. המחשב גם יתחבר לרשת אלחוטית בבית, אז גם כרטיס רשת נחוץ. בתודה מראש,

10. היי, מה העניינים? מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שהמטרה היחידה שלו היא לשחק אוברוואץ. יש לי כרטיס מסך, gtx 1060 6gb. מה התקציב? מינימאלי ביותר, לחסוך כמה שיותר אני ממש קצר. אז אני מניח מקסימום 2000 מה שימוש המחשב? overwatch האם יש צורך בציוד היקפי? הייתי שמח לדעת מה המסך הכי זול היום בקטגוריית ה144, סתם לידע כללי האם יש רכיב בסיסי שלא לכלול במפרט? כרטיס מסך שכבר יש לי, gtx 1060 6gb עד כמה חשוב השקט? 5 האם צריך מערכת הפעלה? אני מניח שחייב לקנות בתקופה הזאת, נכון? אני גר בתל אביב, אין צורך בחיבורים מיוחדים או אופק שדרוג, המחשב בא למלא צורך אחד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב חדש היום/מחר. יש לי כרטיס מסך ASUS 1GB HD5750 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים(דוגמת מנג'ר 2010), אינטרנט ומוזיקה, עבודה עם הרבה תוכנות בו זמנית וכו'... 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כרטיס מסך-יש לי HD5750 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? נגיד 5-6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? אני לא מתמצא אבל אני יכול ללמוד...אפשרי אוברקלוק קטן, לא בהגזמה(כמה שפחות סיכון למחשב) 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבת מחשב…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by adirmor455,

אהלן כולם אני צריך רשימת יבואנים של מחשבים זולים מאוד למטרת "לקנות ולמכור" באיזור : ת"א תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לבאי הפורום, המלצה לשינויים שיפורים למחשב הנ"ל. המטרה היא מחשב משרדי שיהיה אמין בסכום סביב ה 3500 ש"ח ללא שום צורך באובר קלוקינג. העדיפות היא למעבד ולוח אם של INTEL. מעבד: (Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915 אולי להוריד ל 820? לוח אם: ?Intel DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? אולי חברה קצת יותר זולה אבל כמה שיותר אמינה? זכרונות?: DDR II 667 512MB TwinMOS *2 אולי מספיק רק אחד? כרטיס מסך: Point Of View 7100GS 128MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E אולי משהו קצת יותר זול? דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס קול: 7.1 Channel Audio אולי משולב לוח אם? (אין צורך במשהו איכותי) צורב: DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170AB2 x18 Black עדיף LG ? צ…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, אך אני לא יודע אילו נתונים(חומרה) אני צריך כדי לעבוד עם תוכנת AutoCAD 2008/9 או תוכנות גרפיות כמו פוטושופ. אני משאר שחשוב שהכרטיס גרפי יהיה חזק. והבנתי שאם אני רוכש מחשב נייד זה בלאגן להחליף כרטיס גרפי במידה וזה לא עונה לי על הצרכים. אשמח לקבל תשובה בנושא. תודה, שלומי.

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. שאלה הנוגעת להבדל בין מחשב גיימינג למחשב לעריכת וידאו מההיבט של מארז וקירור. ללא ספק שני המחשבים צריכים להיות חזקים ביותר, אבל האם שניהם מתחממים באותה המידה? האם נכון לומר שמחשב המיועד אך ורק לעריכת וידאו לא יתחמם במידה ניכרת בזמן העבודה על הטיימליין (בזמן עריכה) ויתחמם יותר בזמן Export? ואם זה נכון, האם אפשר "להסתפק" בקירור אוויר טוב (Noctua NH-D15) בשילוב עם מארז שקט אך עם פחות Airflow? (עורכי וידאו מעדיפים את השקט). אפילו Puget System המתמחים במחשבי עריכת וידאו וגרפיקה משתמשים בקירור אוויר ובמארז Fractal Design Define 7 הידוע בשקט שלו יותר מאשר בזרימת האוויר שבו, אפילו כשמדובר ב- 13900K או 12900K (מדובר על שני המחשבים החזקים שלהם - מצד ימין). במקרה הפרטי שלי, אני …

16. שלום חברים, יש לי בעיה מעצבנת שמשום מה לא נפתרת לי: יש לי DELL LATITUDE 6400 חדש ואני רוצה לחבר אותו לLCD של LG בקיצור רכשתי קבל מיוחד שמעביר מ DESPLY PORT ל HDMI ואני מצליח לראות את השידור אבל... משום מה הוא לא נותן לי לפרוס את השידור על כל המסך אלה רק על חלק מלבני שלא כולל את כל הגודל של המסך בדקתי בהגדרות השידור והאמת שעם הדריבר הזה אין הרבה מה לשנות הרזולוציה המקמימלית שלו מכוונת על 1280 *800 המוזר פה שבהתחלה כבר כן הצלחתי לשחק עם ההגדרות וזה שידר לי יפה על כל המסך אבל ההגדרות התאפסו איך שהו ומאז אני לא מצליח לשחזר את מה שעשיתי כדי לפתור את הבעיה בפעם הראשונה. בבקשה עם למישהו יש את אותו הדגם מחשב ויודע על מה צריך לכוון את ההגדרות אני ישמח לעזרה.... או מכל אח…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  17. ציוד היקפי, מסך - כבר יש. מחיר: של בין 3.4 ל-4 כאמור. שימושים: משחקים, עריכת אודיו(בחשיבות פחותה), ושימוש יומיומי. המסך שיש לי הוא LED FULL HD שקט חשיבות - 7/10 אוברלקלוקינג לא אין צורך במערכת הפעלה גר באיזור חיפה, לא קריטי לי מאיזה חנות, מניסיוני KSP הם זולים ונותנים שירות טוב. רכיבים: - חובה כרטיס קול שמתאים ל5.1 - רצוי אפשרות ל FIREWIRE אבל לא חובה(למרות שאני חושב שלרוב הלוחות יש את האופציה...) - וגם דרושה כניסת USB3 -וגם - שיהיו שלושה סלוטים לRAM (בד"כ זה המצב, אך לפעמים יש רק שניים - וזה מעצבן לשדרג בצורה כזאת) שדרוג - רצוי שלא. הרעיון לקנות מחשב "שיחזיק להרבה זמן". תודה מראש. ZBBZ.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מחשב טוב ששוה את הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6K טופ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני hd full ומשחקים כבדים מאד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקיסמום ושיתמוך במשחקים עתידיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by Or94,

אוקיי חבר של בן דוד שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים מאוד כגון GTA, Far cry 2 וכל המשחקים החדשים שיצאו או שייצאו בשנים הקרובות. התקציב שלו הוא 5000 ש''ח. הוא לא רוצה לעשות OC ואין לו בקשות מיוחדות. ציוד היקפי יש לו והוא לא צריך שום דבר. הוא מעוניין בהרכבת המחשב על ידי החנות והוא רוצה לקנות את המחשב בPandas.co.il. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. שלום, אני מנסה להרכיב מחשב ביתי לשימוש עיקרי של גלישה, OFFICE עריכת תממונות PHOTOSHOP וסרטים PREMIERE. הרכיבים ירכשו בארה"ב ע"י קרוב מפשחה שמגיע בסוף אפריל (דולר נמוך מאוד עכשיו). לוח: ASUS P5K PREMIUM/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400 - Retail זכרון: OCZ Titanium XTC 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2T800C44GK - Retail (אני אשתמש ב- XP 64bit.) ספק: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad (Black) EPS12V 750W Power Supply - Retail (יש גם אפשרות לספק 610W של אותו סדרה - אבל אני רוצה לשמור אופציה ל…

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by usanet,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי. בעיקר השימוש זה לגלישה באינטרנט, הורדה סרטים לצפיה דרך סטרימר בטלויזיה. בעיקרון רוב הזמן המחשב נמצא במקום קבוע, אז עיניין של משקל לא כזה קריטי אבל עדיין חשוב. התקציב עד 2600 שח. אני מקווה שנתתי מספיק מידע לגבי הצרכים שתוכלו לכוון אותי קצת כי ממש הלכתי לאיבוד אם כל הדגמים. אם לא, אשמח לענות על שאלות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ללא מסך, במחיר של 2500 ש"ח. בעקרון אני יכול להגיע ל3000 ש"ח, אבל מעדיף מאוד להמנע מזה. על מה אתם יכולים להמליץ לי? כמו שאמרתי, לא יהיה אוברקלוקינג, והמחשב עצמו ישמש בעיקר לעבודה משרדית, כלומר יריץ תוכנות כמו Office או גלישה באינטרנט. אני מחפש את התמורה הטובה ביותר לסכום זה. אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל לכתוב לי איזהו מפרט, תוך עדי פירוט כמה עולה כל רכיב ואיפה... תודה מראש, Nitro.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני רוצה נייד לעבודה גרפית ולפעמים להריץ איזה משחק. בהתחלה חשבתי משהו ב 4000 עם CORE I3 ו כרטיס של ATI 5470... ראיתי אבל באתרים שהכרטי 5650 ממש מריץ משחקים טוב לעומת ה 5470 שמריץ אבל על LOW... הקטע שהכי זול שמצאתי שיש בו 5650 עולה 5500 שקל. לדעתכם זה מצדיק את המחיר או שכמו עם מחשבים שולחנים עדיף לקנות משהו ב 4000 ואת הכסף שחוסכים משאירים בצד ומחכים שהמחירים ירדו.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. יש לי עכשיו מעבד AMD2500 לוח אם של ABIT AN7 512 זיכרון של סמסונג ראדיון 9600XT הרדיסק 160 גיגה של סריאל .. רוצה לשדרג למה שאתם ממליצים שיהיה פי 100 יותר מהיחר וחזק ~~

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by dudu26,

** בעיקר תוכנות אדובי וקצת תכנות. רק 2D. ** אני מתכנן לחבר 2 מסכים ב- DVI. ** חשוב שיהיה שקט ומהיר במיוחד. ** להלן התשובות: מה התקציב המקסימאלי? - 5000 בלי מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית עם תוכנות אדובי בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא ממש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.