ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battelfiled 3 , far cry 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מחפשת מחשב נייד או נייח שיתאים לתוכנות גרפיות של אדובי: אילוסטרייטור ופוטושופ בעיקר (לא עריכת וידיאו) המחשב אמור לעבוד עם לוח גרפי שרכשתי (זהו בעצם שימושו וגלישה באינטרנט) יש המלצות על מחשבים ניידים או נייחים עד 3k אבל שיחזיק תוכנות כאלה ויריץ אותם חלק תודה נ.ב שאלתי בכמה חנויות שהציעו לי מפרט בסביבות ה 5K מה שהרבה מעל התקציב שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
756 MB DDR Radeon 9800 Pro אבל Celeron 1.7GHZ אתם חושבים שהסלרון יהיה מגבלה רצינית למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברים בחרתי מחשב גמינג מתוך הרשימה המומלצת, וקיבלתי 2 הצעות שאלתי לשם מה צריך 2 דיסקים קשיחים. ואיזה הצעה טובה יותר מהשנים שקבלתי ומצורפים כאן ההצעה שלכם בקטגוריה גיימנג ההצעה 4 מלמעלה תודה הצעת מחיר למחשב.pdf
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסק…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב הם תכני HD ומשחקים ברזולוציה: 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? OC קל\בינוני וכן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש הרבה סיבות ללמה מחשבים נמכרים מתצוגה, חלקן קשורות לשריטות וחלקן לבעיות חומרה. כמובן שאני רוצה לקנות מחשב שהוא מתצוגה מהסיבה הראשונה ולא השניה, השאלה היא איזה דברים אני יכול לבדוק כדי להקטין את הסיכונים?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 אלפים. להשתדל לא לחרוג בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי יומיומי עבודה משרדית, מיילים, סרטים מידי פעם, אינטרנט, מידי פעם ישוחקו משחקים סטייל באטלפילד וכו לא חייב באיכות גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי הארדיסק 2 טרה די חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בסלון אז שיהיה רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי בבית בנוסף למחשב שלי מחשב ישן P3 600Mhz, עכשיו במקום לשדרג אותו כמובן עדיף לקנות חדש עכשיו לפי התקציב יש לי 2000 ש"ח. מצאתי כבר פחות או יותר תחלקים ומחירים שלהם, עכשיו אם תוכלו לעזור לי למצוא רכיבים יותר זולים (כי כבר גם ככה חרגתי מהתקציב) או המלצות לשינוי אני אשמח . *החנויות הן של KSP וגמא מחשבים והמחשב הוא: [table][tr] [td] חלק [/td] [td] שם [/td] [td] מחיר [/td][td] חנות[/td][/tr] [tr][td]לוח אם [/td][td]Asus P5S800-VM[/td] [td] 340[/td][td]גמא[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td] [td]Intel P-4 2.66 Ghz 533 1MB Cache LGA775 64 bit [/td] [td] 670 [/td] [td]גמא[/td][/tr] …
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בלי ציוד היקפי,מסך,מארז צריך:מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח,ספק עד 3 אלף(אפשר לצאת קצת מהתקציב עם זה הכרחי) תודה רבה דרך אגב המחשב מיועד לעבודה כללית(משחקים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים).
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן, חבר ביקש שאעזור לו עם מפרט אבל התקציב שלו לא בשמיים.. מתוכנן גם קצת משחקים חשוב לציין שיש לו מארז,כונן דיסקים וספק ככה שלא צריך להכליל אותם במפרט הצעות?
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לידידה שלי את הנטבוק המדובר ואני לא מכיר את הדגמים שלו... מה הדגמים שיש לו ? מפרטים ? איך אני מזהה את הדגם שיש לה ? מה להגיד לה לבדוק ? CPUZ ?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
סבבה הבנתי שצריך להוסיף תקציב בכותרת. בקיצור את המעבד והזיכרון כבר קניתי. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor זיכרון: (אולי אוסיף לארבע אבל עכשיו זה נראה לי סבבה) OCZ S.O.E 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory לגבי השאר אני עדיין לא כל כך סגור. כונן קשיח: 2X Seagate 320GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II לגבי הדיסק קשיח אני דיי סגור.(שני 15K יותר מידי יקר ולא משתלם). הבעיה היא או: כרטיס מסך: 2X XFX PVT71UZDF9 Geforce 7950GX2 1GB GDDR3 PCI Express x16 Xtreme לוח אם: ASUS P5N32-SLI Premium NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition Quad-SLI Ready w / ASUS WiFi-AP Solo או כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950XTX PCI…
-
- 46 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? האם יש לו wi-fi (שאפשר להתחבר אלחוטי מנקודות חמות?) ואיזה עוד דברים יש לו והאם הוא שווה 3500? מפרט מלא: דגם: AMILO Pro V2020 Edition AMILO Pro V2020 Edition מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional Microsoft Windows XP Professional מעבד: Processor support for enhanced Intel SpeedStepTM technology Intel® Pentium® M 725 Intel® Pentium® M 725 GHz 1.60 1.60 Front Side Bus (MHz) 400 400 Second-level cache integrated (KB) on die 2048 2048 מערכת שבבים: Chipset Northbridge Southbridge Intel 855GME ICH 4-M Intel 855GME ICH 4-M זיכרון: System Memory MB DDR SDRAM PC266 256 2x 256 Max. GB up to 2 GB with future modules up to 2 GB with future modules DIMM slots 2…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
קודם כל, אין לי ממש תקציב! אני מחפש משהו מהיר, נוח, 768DDR, אמממ כרטיס מסך - לא משהו רציני במיוחד, שיהיה כרטיס טוב, יש לי בבית על המחשב הנייח כרטיס מסך ג'פורס 6800, הפעם במחשב הנייד לא הייתי רוצה להשקיע ככהף אבל אני גם לא מבין כל כך בחלקח מחשב במחשבים ניידים, בכל מקרה משהו טוב, שיראו יפה את הצג! זהו בנתיים, כמו שאמרתי אין לי תקציב כי אני לא מבין במחירים כל כך, אבל משהו לא יקר כל כך! אחרי שנראה כמה הצעות אני יוכל ליהיות יותר ממוקד בתקציב (: זהו ותודה! עריכה: סוללה טובה, שתרזיק לטווח זמן ארוך (: עידכון: כרגע מצאתי את המפרט הזה בנכרז ב P1000 המחיר כרגע עומד על 500 ש''ח, המכרז נסגר היום אני יגיש הצעה ברגע האחרון, מקווה שלא ידחו את מועד הסגירה! שווה? מפרט טכני: מע…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב קטן כ 10.5" לשימוש באופיס לסטודנטית להוראה עד 1000 ש"ח. אם יש בתקציב הזה אפשרות להכניס מסך שמתפרק והופך לסוג של טאבלט אז כדאי אבל לא חובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח (עד 1300) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העד…
-
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה עד 3-4K אם אפשר כרטיס רשת אלחוטי מובנה ללימודים ואולי קצת משחקים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
חבר ביקש שאמצא לו מחשב נייד בתקציב של עד 5000 בערך בעיקר למשחקים (משהו כמו ל- CoD ). מסך בערך 13" אבל זה פחות קריטי. אני לא מעודכן במחשבים, אז אשמח לעזרה במציאת מחשב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקה זריזה מחשב שעלותו בארה"ב 500$ יעלה אחרי מיסים ומשלוח 2500 שקל ומטה. כלומר משתלם גם במחיר הזה להביא מחשב. דרישות: אחריות: 3 שנים חובה תקפה בארץ.שימושים: סרטים, אינטרנט, עבודה משרדית(אופיס וכו'). בונוס:אם המחשב יוכל להריץ משחקים על הגדרות נמוכות בצורה טובה(כרטיס מסך לא של אינטל). מסך: 15 עקב התקציב המוגבל אם יכנס מסך קטן יותר בלי לפגוע ברכיבים האחרים מצויין. כונן אופטי: לא חובה. זיכרון:4GB כמה מחשבים מעניינים השאלה אם יש עליהם אחריות? http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i15RM-7412DBK-15-Inch-Laptop/dp/B005KP78B4/ref=sr_1_37?s=pc&ie=UTF8&qid=1325005108&sr=1-37 http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-L655D-S5164-15-6-Inch-Laptop/dp/B004GXAOF8/ref…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
צריך מפרט ב4000 שקל אפשר גם טיפה לחרוג.... המחשב צריך לשמש לאינטרנט סרטים מוזיקה... הורדות... חשבתי על HP פביליון השאלה היא כמה הוא טוב... אבל אשמח אם תציעו הצעות משלכם...
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני צריך המלצה איזה מחשב נייד מבין שני הדגמים לבחור hp ze2070 מעבד: Intel Centrino Mobile Technology Intel Pentium M 735 Enhanced Intel SpeedStep technology 1.7GHz, 400MHz bus speed, Level 2 cache 1Mb מסך: 15" XGA דיסק: 80GB זכרון: 512MB ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: DVD-RW צורב DVD כרטיס גרפי: Intel Extreme Graphics 2 up to 64MB shared memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V. 92 Intel Pro/ Wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN יציאות: VGA, 2 USB 2.0, IEEE1394, S-Video TV out משקל: כ- 2.9 ק"ג או HP zt3447ea מעבד Intel® Centrino Mobile Technology Mobile Intel® Pentium® M Processor 715, 1.6GHz …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטי HD.משחקים כמו call of duty..גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה זה.שיהיה FHD * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רוזולוצייה שיהיה איכותי לHD ויהיה נוח לגלישה באינטרנט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי חברים מחפש המלצה על מחשב נייד לצורך גיימנג לימודים ולעבודה בין זה להריץ סימולוציות וירטאולית פוטושופו בנוסף להוסיף מערכת הפעלה נוספת מתלבט כבר תקופה מחשב שיחזיק לי לאורך זמן תודה לעונים תקציב עד 6000
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם המחשב הנייד הבא יהיה לי טוב למשחקים? ACER FERRARI 4005WLMi TURION 64 Processor AMD Turion 64 Mobile Technology ML-40 (1MB L2 cache, 2.2GHz) or AMD Turion 64 Mobile Technology ML-37 (1MB L2 cache, 2.0GHz) -------------------------------------------------------------------------------- Chipset Radeon® Xpress 200M -------------------------------------------------------------------------------- Memory 1GB (512MB installed in each of two memory slots) or 512MB (256MB installed in each of two memory slots) DDR333 SDRAM User upgradeable up to 1GB (one 512MB memory card in each slot)* or 2GB (one 1GB memory card in each slot)* subject to availabili…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
- 2 followers
-