ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני חדש בפורום אבל ניכנס מידי פעם לקרוא חדשות אני כעקרון עובד על מחשב P4 2GHZ CELERON כיום עם 512 מגה זכרון פנימי ויש לאחותי עוד מחשב אחד בחדר שאנחנו עושים תמרונים ביניהם ,החלפנו זכרונות דרך חבר של אבא שעשה לנו מארז חדש עם כמה מאוורים שדרג לנו פה ושם כשהמחשבים התחילו כבר להחלש ולא הספיק להם כוח להחזיק WINDOWS XP אפילו ...וככה החזקנו עוד קצת זמן. עכשיו כשהגעתי למצב שאני מעיף הכל מהחדר ומחדש הכל (רכשתי SAMSUNG LCD 32 ) אז חשבתי על משהו יותר רציני משהו שאולי מצד אחד יחליף את המחשב השולחני ל מחשב נייד חזק שיוכל להתחבר לטלויזיה בחיבורים איכותיים ויתן לי להקרין את ה HD סרטים שאפשר כיום להשיג מהאינטרנט חברות כמו ASUS DELL ו אולי אפילו ACER מביאים אחריות בינלאומית רק הבעיה שזה ל…
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, חזרתי ועכשיו אני רציני. עכשיו שסוף סוף סיימנו עם המעבר דירה אני רוצה להתחדש במשהו טוב ואיכותי. אני רוצה לקנות את המחשב כבר במהלך השבוע הבא. אז כמו שציינתי, מחשב שיהיה קודם כל עבור מדיה סנטר (הצגת סרטים בטלויזיה, צריבה וכדו') אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק גם עבור משחקים (בשאיפה שיהיה לי בכלל זמן לשחק...) וגם אני רוצה להתחיל להתנסות קצת בעריכת סרטים. אני יודע שהתקציב הוא בעייתי ולכן הסדר שרשמתי זהו סדר העדיפויות, אין מה לעשות, זה מה יש בינתיים כרגע אין בכוונתי לקנות מסך (למרות שהייתי שמח לפנות את השולחן למסך דק) וגם אין צורך מיוחד במקלדת/עכבר. אני צריך צורב DVD ודיסק קשיח גדול. וכמובן שאם יש עוד שאלות, או אם שכחתי לכתוב משהו אני אתקן. המון המון תודה …
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצתכם למפרט למחשב למטרת משחקים ב - 5K עבור מתנה לילד בן 14. התקציב צריך לכלול מסך וציוד היקפי. אין צורך בתוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעריך שמשחקים עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - שצריך לרכוש גם. סביב 23'…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הטאיוואנית חושפת את המחשב הנייד האולטרה-זול שלה, שיעלה 170 דולר בלבד בגירסת 11 אינץ ו-200 דולר בגירסת 14 אינץ. מהפכה או סתם חיקוי מיותר לכרומבוקים? כנסו ותשפטו לכתבה: http://hwzone.co.il/היכרות-רשמית-עם-ה-acer-cloudbook-נייד-החלונות-הזול/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נייד חדש, הצרכים שלי הם כאלו: 1- תקציב: עד 5 אלף 2- ניידות: בית-משרד, לא מעבר 3- צרכים: אופיס אנטרנט ומוסיקה. 5- מסך" בסיביבות ה 14-15? (פחות מ 17 אבל גדול מ 13) אין לי אפילו כיוון, אשמח לעזרה וטיפים. תודה רבה! * הסתכלתי על Gigabyte W567M Intel® T5800 והוא נראה עם מפרט מכובד במחיר סביר ואחריות ל שנתיים. חשבתי גם על הט'ינקפאדים של לאוונו אבל בשביל להאריך להם אחריות מ 1 ל 3 צריך לשלם עוד 900 ש"ח ואז כבר המפרט שלהם ירוד ביחס למחיר. נוסף על כך ב Gigabyte W567M Intel® T5800 יש מסך "גלוסי" השאלה עם בעבודה במשרד זה יפריע לי? בקיצור, אני מחפש מחשב בסגנון הזה... שמעתי על כך שלמודלים שונים אמינות שונה מנסיון, מה הייתם אומרים על הנייד הזה? ובכלל אילו מודלים היית…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המחשב להורים - להלן הדגשים : מסך - אין שאלה - זה יהיה ה VIEWSONIC 19" VP930 המעבד צריך להיות של אינטל המארז צריך להיות שקט כמו כן - מאחר והם גרים באזור המרכז- הקנייה באשדוד/חיפה/ירושלים לא רלוונטית (הם לא רוצים קנייה מקוונת וחוץ מזה אם צריך שרות ,הם לא רוצים לרוץ) קראתי קצת הודעות לפני שפתחתי את הנושא - וזהו המפרט שהרכבתי (מאוד דומה למפרטים הממומלצים), (אם מורידים את המסך המחיר הוא 3200 ש"ח) השאלה - מה לשדרג/לשנות? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1798 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7100GS 128MB (UP TO 512MB) DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤225 דיסק קשיח:…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המחשב שלי מת (יום קשה) ואני הולך לקנות חדש ביום ראשון. הצרכים שלי: סרטי HD, הרבה תוכנות במקביל (EMULE, ביטורנט, דפדפן, wmplayer) ושיהיה שקט. אני מעדיף להשקיע ב-QUAD טוב. כרטיס מסך קצת פחות חשוב לי. העיקר שאני אוכל לחבר אותו לטלויזיה. אין צורך בציוד היקפי. תוכלו לסייע לי עם מפרט? אני רוצה לקנות בחנות באזור השרון: רעננה, הרצליה, הוד השרון וכו'. תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי חברים, אני יודע שבכותרת ההודעה צריך להכיל את התקציב, אבל אני כרגע נמצא מול החלטה עם 2 מרפטים בתקציבים די שונים (הבדל של קצת יותר מ1000 ש"ח) כמו כן התייעצתי כאן רבות עם הצוות ועזרתם לי המון. קיבלתי חו"ד ואני ממש לקראת קניה. כרגע הרכבתי 2 מפרטים. אחד מבוסס I7 ואחד I5. המטרות הן עריכה גרפית (תמונות ברזולוציות גבוהות של DSLR מקצועיות), צפיה בתכני FULL HD, ארכיון תמונות גדול ובנוסף משחקים. בגלל אופן השימוש במולטי-טסקינג הגבוהה, העריכה הגרפית על תמונות כבדות ובנוסף שהמערכת לא תחנק, אין מה לעשות אני משתמש מחשב ברמת HIGH-END ומעלה עם הרצות של מספר תוכנות אוכלות זיכרון ברקע, ולכן אני מעוניין ללכת מעל 4GB זיכרון. בI7 אני מקבל את הפריבילגיה ל6GB בטריפל צ'אנל, שמאוד נוצצ…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי.. המפרט הנוכחי: E6300 2GB 800MHZ 8800GTS 512MB HITACHI 750GB ASUS P5VD2 MX כמו שאתם שמים לב הרוב ישן וצורך שדרוג.. מה שחשוב לי בשדרוג זה המעבד הלוח אם הזיכרון הארידסק חדש מארז טוב וספק מעולה.. לא צריך כונן DVD ולא צריך כרטיס מסך.. אני חשבתי יותר בכיוון של זה: מעבד AMD Phenom II X4 920 Box ¤1087 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1281 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי.. המחשב הוא כבר בן 3 נראה לי.. רוצה לראות אם הוא עדיין שווה משו.. intel quad core q6600 2.4ghz gygabite ga ep43 ds3l ati radeon hd4850 gddr3 512mb 4gb ram WD5000AAKS 500GB ספק 400W תודה מראש, עדן
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המפרט מיועד לאוברקלוק, ויכלול: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח פלופי מארז ללא מסך כל אלה ביחד ב4400 ש"ח האוברקלוק יהיה בינוני עד כבד בתודה מראש,manbot.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, תכני HD , קצת גיימניג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק הכי כבד יהיה COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024. אולי 1920X1080 בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך-בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 האם לדעתכם הוא עדיף על מפרט בעלות דומה (1200 ש"ח) מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 יכול להיות שזו שאלה מיותרת, אך האם מפרט זה מתאים לשימושי אינטרנט-אופיס 2007-מוזיקה/סרטים ב-HD? תודה מראש. ליאור.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ובבקשה שיהיה באמת שווה את הכסף. תודה רבה. ;D
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לפטופים קיימים במחירים כמה שיותר נמוכים שאין להם מסך משתקף? רצוי עד 3 אלף
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי. קראתי המאמרים בנושא המעבדים בניידים, עדיין לא הבנתי איך ההבדל בא לידי ביטוי. אשמח אם משהו יסביר במשפט או שניים, ברור לי שמעבד מסדרה גבוהה יותר טוב יותר, השאלה איך זה בא לידי ביטוי. תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כי שלי קצת ישן ואני מעוניין להעביר ממנו שני דברים למחשב החדש: 1) את הכרטיס מסך (GTX 660ti) 2) את הדיסק קשיח SSD 250GB של סמסונג בנוסף המפרט שאותו אני רוצה לקנות הוא עולה 5800 שקל ואני אכתוב אותו למטה: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27802[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Noctua NH-U12S CPU Cool…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסוג יוגה 730 עם כרטיס מסך GEFORCE 1050 NVIDIA, אני צריך את המחשב לשימוש בתוכנות CAD,SOLID WORK וכו'. באתר של SOLID WORK, לא מופיע בדריושת מערכת הכרטיס מסך הנ"ל, מופיע שם רק QUADRO למיניהם, האם אפשר להשתמש בכרטיס הנ"ל או שאני חייב QUADRO ?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
0. גודל מסך 15 1. 2,500₪ 2. עבודה משרדית, אינטרנט, לימודים ומשחקים בסיסיים 3. לא 4. לא 5. חשוב עד כמה שזה רלוונטי 6. - 7. צריך לכלול מערכת הפעלה 8. לא. רצוי באזור ראשל"צ 9. בחודש הקרוב 10. לא. 11. - 12. בעיקר עבור ילדים בגילאי בית ספר יסודי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שיריץ ויסטה (הום פרימיום) וישמש לשימוש ביתי (אופיס,אינטרנט,סרטים...) ללא משחקים וללא OC. האם המפרט הבא יריץ את ויסטה טוב?: מעבד E4400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 1GB 667Mhz Samsung דיסק קשיח WD 250GB 16MB צורב LG H55NK מארז פשוט עם ספק 500W סה"כ 2250 ש"ח. האם המקבילה של AMD למפרט תהיה יותר זולה ותאפשר לי להכניס שיפורים (כרטיס מסך נפרד\זיכרון)? במידה וכן מה כדאי לי להכניס יותר - זיכרון או כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שאפשר וצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים וקלים ואינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 / BFBC2 / GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות / אולטרה (לא חובה אם פילטרים בכל משחק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. בעיקרון די התבייטתי על המחשבים של דל בעיקר בגלל האחריות שהם נותנים בבית הלקוח. לפני שאני באמת בוחר לפי זה, רציתי לשאול האם למישהו יצא להשתמש בכזו אחריות ויכול להעיד על טיבה? האם זה משהו ששווה לשלם עבורו קצת יותר? (במקרה שלי זה באמת קצת יותר ולא הרבה יותר, כי יש לי איזה דיל טוב על כמה דגמי דל). בנוסף, אם יש חברה אחרת בארץ שהיא יותר זולה אך בכל זאת האחריות שלה נחשבת לטובה (וגם המחשבים נחשבים לטובים) אשמח לשמוע. כמובן שאם התשובה היא שדל הכי טוב וזה רק פונקציה של מחיר, אשאר עם דל, כאמור כי יש לי מחיר יחסית טוב. שאלה אחרונה - האם מעבדי אינטל i7 דור 10 עושים את העבודה כמו שצריך? איזה דגם של דור 10 הכי מומלץ? או שאולי בכלל שו…
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט ומאד קשה לי להחליט בין כמה דגמים אפשריים. (וחייב לקבל החלטה עד מחר בצהריים). מדובר על מחשב לעבודה משרדית, סרטים ואינטרנט (ללא משחקים). התקציב נע בין 700 ל-850$ - איאפשר לחרוג. ואגב, הוא נקנה בארה"ב- כלומר זה חייב להיות כולל אחריות ל-3 שנים. בגדול מחפש 14" i3 או i5 מהסידרה החדשה (sandy bridge), עדיף עם משקל כמה שיותר נמוך (סביב ה-2 ק"ג) עדיף בטרייה ארוכת טווח. עדיף עם כרטיס מסך on board (פחות מתחמם וזולל בטריה). כונן 320 או 500, לא מאד משנה- אם אפשר 7200 זה יהיה נמחד מאד. 4GB של זכרון. אני מתבלט בין: lenovo e420s שיעלה באתר שלהם 731$ והוא פחות מ2 ק"ג- כאשר הבעיה איתו היא הבטריה הלא חזקה Lipolymer 48. lenovo t420 שיעלה 850$ יהיה כבד יותר, אבל עם בטרייה…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום ! אני כרגע בבחירה קשה בין שני המחשבים הניידים הנ"ל: הוספתי את המפרטים ואת אתרי הבית. שניהם יעלו לי כ6200 ש"ח זה מחיר טוב? להלן הטענות שלי 1. אני נוטה ללכת עם ה ASUS מכוון שכרטיס מסך יותר חזק, מקבלים גם SPDIF וגם BLUETOOTH שמשום מה בHP החליטו שלא צריך וזה עצבן אותי וב HP נותנים שלט שלא שימושי. 2. ב ASUS גם מקבלים עכבר ותיק שאין לי מושג איך נראים אבל נחמד. 3. אני פוחד ללכת עם ה ASUS כי הדגם עדיין חדש ואין הרבה סקירות באינטרנט מקווה שמישהו פה מכיר אותו אבל הבנתי שהוא דגם טוב 4. לא אכפת לי שאני מפסיד פה חצי אינץ יותר ונראה לי הרזולוציה של ה ASUS מספיקה 5. הכל פה בהנחה ש ASUS מיצרת מחשבים ניידים טובים..זה הנחה נכונה? אז מה אתם אומרים ASUS? נתוני ה HP Detailed Spec: …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-