ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי, זה לא סיפור להחליף עצמאית מדובר במחשב נייד lenovo שנקנה לפני כ5 שנים (את הדגם המלא אשיג בקרוב) איזה הארד דיסק אני צריך? ומה העלות? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל ה-5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש קבוע במשחקים רשת כגון : call of duty: mw2 , assasian creed 2, gta iv, prince of persia , crysis , farcry. כל המשחקים החדשים שלהם ועוד בסגנון. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי של המחשב שלי זה: אני מתלבט אם כדאי לשדרג כרגע בסכום של לא יותר בסכום של לא יותר מ1500 ש''ח (אם אפשר אז לחסוך) או לקנות מחשב חדש בעתיד. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, על הגדרות בינוניות. הרזולוצייה של המסך היא 1600X900. מה דעתכם? מה עדיף לשדרג אם בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אז למי שזוכר רציתי לקנות מחפש לפני מספר שבועות ואז החלטתי לעצור הכל ולחכות לקונרו. לאחר חיפושים לבנ'צמרקים, דעות, reviews ועוד החלטתי לעצור את הקנייה ולחכות לקונורו. לפי מה שהיה כתוב הקונרו אמור לצאת ב23 ליולי, לפי מה שאומרים עכשיו הוא יוצא ב27 ליולי... ולפי מה שאמרו לי היום בחנות אר.סי.סי שבעפולה לאחר שהם היו בישיבה של אינטל שנערכה לא מזמן הם מספרים כי הוא אמור לצאת ב2007 ככה שאין לי מושג :-X :s05: ועשיתי גם חשבון, כמו שLiorP23 אמר כי המחירים של קונרו אמורים להיות מ1100 ש"ח ומעלה, לא כולל לוח אם... אבל האמת אם זה שווה את זה אני יקנה ויוריד במקומות אחרים... גם לאחרונה יצא לי לחקור את הX1900XTX לעומת ה7900GTX לפי הב'נצמרקים הם ממש דומים אולי בהפרשים של 1%-3%, מה גם ש…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כשהמחשב היה חדש, הסוללה החזיקה מעמד יפה מאוד. בערך 4.5 שעות. בדיוק לאחר שנה (כאילו זה מתוכנת כך) הקיבולת שלה ירדה, אבל עדיין הצלחתי להרוויח זמן של כ-3 שעות. בזמן האחרון זה פשוט בלתי נסבל. מצליח להחזיק בערך 50 דקות. תוכנת הבדיקה של HP מראה כי מתוך קיבולת מלאה של 5600 mAh היא עומדת על 1561mAh. ניסיתי את כל סוגי הקליברציה הידועים. אם למישהו יש רעיון נוסף אני אשמח לשמוע. סוללה בארץ (מבדיקה קצרה שעשיתי לסוללות מקוריות) היא כ-500 ש"ח. סוללה בחו"ל (חליפית) בערך כ-200 ש"ח. מה הכי שווה לעשות במקרה כזה, לקנות מקורית או חליפית? להביא מחו"ל או לקנות בארץ? (יש מכס/מע"מ?) אשמח לשמוע כל הצעה שיש לכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל משחקים, אני מוכן להשקיע עד 6 אלף כאשר לא משנה לי גודל המסך\משקל וכדומה העיקר שיהיה חזק ויוכל להריץ משחקים כמה שיותר כבדים כמו כן העדפה שלי לקנות מ KSP
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E. המחשב למטרת עבודה גרפית ולא משחקים, האם יש אפשרות להפוך אותו לקואדרו?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לפני יומיים עדכנו באתר טרקלין חשמל את הצעתם בעבור מחשב נייד FUJITSU AH530-3 (הכולל מערכת הפעלה, אך מעבד חלש יותר מן הדגם המקביל) והוסיפו לו שנה נוספת אחריות - כלומר, שנתיים סה"כ. קישור להצעה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122595 האם בעלות של 2800-2900 שקלים, ההצעה הזו נחשבת כמשתלמת ? בתודה מראש, ובברכת שבוע טוב sp7.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1. אניע רוצה להתשמש בו למשחקים{כבדים} +פיתוח.... אני רוצה שיהיה בו WIFI + BT איזה דגם כדאי לי? 2? אם אני ישים מדבקות כאלה של אותיות יפות אני יוכל להוסיף לו עיברית נכון? 3.משיהו מכיאר אולי חניות באוהיו? תודה רבה מאור זמיר
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כולל מסך. מעבד כבר רכשתי I5 750 - מחיר 560 ש"ח 1. תקציב מקסימלי: 3500 שיכילו בתוכם את המעבד שכבר נרכש 2. שימוש - HD, וידאו, קצת פיתוח בצורה מזדמנת אבל לרוב ישומי אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. : מעבד intel I5 750 נרכש כבר 6. שקט ? שקט חשוב 7. OC ? לא 8. OS ? לא צריך 9. איזור החנות: שרון ומרכז 10,11,12 דרישות מיוחדות, אופק שידרוג עתידי : שום דבר מיוחד, רוצה מערכת שתשרת אותי ב-5 שנים הקרובות תודה מראש על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני עומד לבצע את ההזמנה למערכת מחשב המורכבת מהרכיבים אלה לוח ASUS M2N-E מעבד AMD 4200 DUAL HD WD 250GB KS LEADTEK 7600GS PQI DDR2 800MHZ CL4 512*2 TERMALTKER SWING 430W מה דעתכם ? המארז יחזיק את המערכת? והאם מומלץ לקחת מארז SOPRANO עם 3 מאווררים במקום זה? את המערכת הזו אני רוכש ב4000 שח במזומן ,משתלם מבחינת המחיר?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים כדוגמת סימס 3, פיפ"א. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אינני יודעת, כיצד ניתן לבדוק? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3, פיפ"א. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3000 שקל לא כולל מסך. הוא עורך בפוטושופ + GIS (שכבות של קרקע . . .). בקיצור השאלות שלי הם: 1. לעריכת תמונות מה יותר חשוב מעבד חזק מאוד ו/או זכרון גדול ? 2. האם לבחור במעבד AMD או INTEL , מי מציג ביצועים טובים יותר בעריכת תמונות ? 3. האם ניתן להרכיב מפרט כזה ב 3000 שקל ? אם כן אז איזה ? והכי חשוב למה ? תודה. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ובמפרטים המומלצים ולא ראיתי משהו שמתאים למה שאני זקוק .
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה, במחשב נייד, שמדליקים אותו, ולא רואים כמעט כלום. רואים את הביוס, ואת מערכת ההפעלה עולה, אבל הכל חשוך מאוד מאוד מאוד. בקושי אפשר לראות משהו. זה יכול להיות בעיה של מגעים? אם לא - של מה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב חזק למשחקים בסביבות 4500 ש"ח שיכלול את i5 760 וHD 6870 אני מתכוון לשחק ב bf bc2, cod black ops, nfs ועוד משחקים בסגנון.. וכמובן שהם יעבדו חלק על hige וברוולוציה גבוהה תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1-מעבד Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz 2-לוח אם Gigabyte GA-945GCM-S2C 3-כרטיס מסך Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 silent pipe II DX10 2xDVI PCI-E 4-זיכרון KINGSTON 1GB 667 DDR II מה אתם חושבים על המפרט?למה הוא מתאים ולמה לא? תביאו הצעות לשדרוג בתקציב של עד 2500 ש"ח @יעוד המחשב הוא למשחקים@
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחשב ראשון HP Model G62-450SJ Color G62-450SJ - שחור עם דפוס פריזמה CPU Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB HD 320 GB (5400Rpm) Display 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) GPU Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory Optical Device SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support Sound Altec Lansing speakers Wireless 802.11 b/g/n Bluetooth Yes Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN Card…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוד שלי יש את ה S7010 והוא נתן לי לבדוק לו אותו והארדיסק שלו דפוק .. משהו יודע איפה אני יכול להשיג הארדיסק חדש ? ואיזה כבל זה?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב סלוני למטרת צפייה בסרטי HDושאר סרטים באיכות דומה יחובר לפלאזמה 42 אינץ כמו כן אני מעוניין להקליט גם תוכניות מהכבלים , כך שבעצם צריך גם כרטיס טלויזיה עם כניסות שונות. (בעצם היעד הוא מחשב במקום סטרימר) עקב האפשרויות הרבות יותר במחשב כמובן עדיף מארז טוב וקומפקטי ככל שניתן. האם בטווח מחיר זה הדבר אפשרי בכלל למחשב ברמה מתאימה? אם כן מה כדי? תודה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברה המון זמן שלא ביקרתי בפורום ועכשיו אני זקוק לעזרתכם אז כך אני צריך מחשב שיהיה: 1) מחשב מישרדי לאינטרנט אופיס ומישחקים קטנים (לאחי בן ה7) 2) מחשב לצפיה איכותית בסדרות (אני פריק ANIME) כלומר מערכת רמקולים 5.1 איכותית וטלויזיה 3) אני מעוניין מאוד לחבר את הטלויזיה לממיר של YES לא למטרות הקלטה אלה לצפיה בטלויזה בילבד! 4)לגבי המחשב רצוי לא לחרוג מ3K זה יוצא לי מהכיס ולגבי הטלויזיה אני לא מבין בזה בשיט אז אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הסטנדרטים איזה דברים לחפש ומה איכותי...27 או 32 יהיה גודל סביר וסבבה. כמובן שהמחשב הזה יתחבר לרשת אלחותית אצלי וזהו בעיקרון המחשב יהיה מיועד לצפיה בשידורי YES של אחי וחברים קטנים שלו, שימוש של אימא לאינטרנט וניהול העסק שלה(מיסמכי…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוקיי מה אתם אומרים ? אני מתעקש על הלוח והכרטיס מסך ד"א. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ¤1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Asus P7P55D I5 Intel P55 CHIPSET, יחידות 1 ¤942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1189 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 v1.5, יחידות 1 ¤490 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=488 GigaByte GeForce GTX260 896MB GDDR3 PCIe2 HB 216 Stream Processors, יחידות 1 ¤1064 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=234 WD 1TB 32MB Sata2 Black WD1001FALS, יחידות 1 ¤524 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=783 ANTEC NSK4480 Black , יחידות 1 ¤476 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) - 1066MHz/FSB 2MB - BOX - 1010 GIGABYTE GA-945G-S3 - 636 SUPER TALENT 512MB 667MHZ- 330X2=660 SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL - 1190 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 - 420 ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT - 425 RAIDMAX SAGITA w/o PSU - 350 ADVICE COMFORT CF-625 - 450 איך המפרט ? משהו לשפר ?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אחותי מבלה הרבה מזמנה בדרכים וכעת מעוניינת לקנות נייד - נטבוק או אולטראבוק בעיקר להעברת זמן. היא בעיקרון מתכנתת, אבל היא לא מתכוונת לעסוק בזה בנסיעות בדרך כלל. גם אם כן, התוכנות קלות מאוד. זה בעיקר מחשב שמיועד להעברת והשמעת מוזיקה, עריכות גרפיות קלות של תמונות, כתיבה, שיטוט באינטרנט וכו'. חשוב מאוד שהוא יהיה קל - עד 1.3 ק"ג בערך ולא יותר מסך 10 בערך יתאים תקציב 2300 - 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה בשביל משהו טוב עדיף עם מסך מגע אבל לא חובה לעומת זאת חובה מקלדת פיזית, וכן חובה מערכת הפעלה של windows ולא אנדרואיד. אם למישהו יש רעיון למשהו יעיל ואולי לאיזה מבצע לקראת סוף שנה ו\או בלאק פריידי אשמח לקבל ייעוץ תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,זקוק למחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים\עבודה,קיבלתי המלצה ללפחות 8GB ראם,מעבד I5,וSSD של לפחות 512,עכשיו על הדרך אני מאמין שישמש אותי גם לגיימינג אבל אני לא מחפש מחשבי קצה והגדרות מקס אבל כן שיריץ משחקים באיכות בינונית+. בגדול התקציב באזור ה5K ובKSP יש דיל חמוד של מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 1TB, מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1660Ti 6GB וללא מערכת הפעלה ב5 וחצי אלף בערך. ניסיתי לחפש באמזון דילים מעניינים אבל לא ראיתי הפרש מחירים משמעותי. ובנוסף אם יש המלצה למחשב נייד שישמש רק לצורך לימודים עבודה,(אם הפרשי המחיר…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לפי המפרט שיש לי (הסתכלו בצד ימין) מה אתה ממליצים לשדרג + מעוניין באוברקלוק
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-