עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא לא בא עם אחריות, אפשר להוסיף למחשב אחריות בינלאומית או ארצית בקניית אחריות????

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. Started by Styx,

שלום חברים אני מחפש מחשב לעבודה מישרדית אינטרנט ואוטלוק עד עד 3K עדיפות ל אז אני מחפש מחשב לאבא שלי סביב 3-3.5K עם התכונות הבאות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, מ * גודל המסך: 15.4/15.6" * משקל רצוי: קל ככל האפשר * זמן סוללה לפחות שעתיים * בלוטות' אפשרי *כונן מעל 100 GB * מקלדת גדולה ככל האפשר ונוחה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by moshikoh,

הזמנתי מבאג את המחשב נ"ל יגיע עוד שבוע, אני רוצה להודות לכולם על התמיכה והעזרה בקנייה. השאלות שאני ואחרים שאלו פה והתשובות שנתנו לי ולאחרים עזרו לי מאוד להגיע להחלטה. תודה :yelclap: :hi: :xyxthumbs: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=549&scat=339&tcat= עם שידרוג ל1 G

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  4. אוקי ... זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster Storm Sniper ספק כח Seasonic SS-650HT 650W קרור למעבד Scythe Mugen 2 המטרה שלי זה שהוא יריץ את כול המשחקים הכבדים על הביצועים הכי גבוהים + תוכנות עריכת תמונות וכו אז חברה ? יש מה להוסיף או לשפר בתקציב של 5600שקל? מערכת הפעלה VISTA 64BIT ULTIMATE מסך 19אינטץ

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by Aviv chen,

האלן אז אני בונה מחשב וכרגע זה המפרט שליRTX 3080=כרטיס מסך i7 12th 12700k=מעבד Water cooling=1000 שקל DDR5 32gb=זיכרון רם SSd nvme 2000gb=אחסון וחסר לי מארז ספק כוח ולוח אם ושיתאים לצרכים שלי גיימינג/עריכה וידאו אשמח להמלצות

6. Started by matanyaniv,

המחשב מיועד למשחקים(גם כבדים) מה שחשבתי עליו: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 577.61 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock IV CPU Cooler for AMD [ ¤ 90 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1097.46 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM T…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  7. אז ככה, ברשותי מחשב בן כ2-3 שנים, נקנה בזמנו בחוסר ידע מוחלט וגם לא בתקציב כזה גבוה. בכל מקרה אני לא אתחיל למלא עכשיו טפסים וכו', אני רק רציתי לדעת אם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את המחשב כך שיתאים קצת לדרישות מערכת מעט יותר עכשוויות, או במילים אחרות, להשתמש לפחות בחלק מהרכיבים שלו בלי לזרוק את כולו לחלוטין ולבנות מפרט חדש מאפס. מטרת המחשב היא גיימינג בעיקר, ואין התייחסות כרגע לתקציב כי אני רק רוצה לדעת אם שדרוג כזה או אחר בכלל אפשרי. המפרט: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 (לא יודע דגם מדוייק, לא חושב שרלוונטי כי ע"פ הידע הדל שלי אצטרך להחליף בכל מקרה) כ. מסך: GT 430 ספק: שוב לא יודע דגם/חברה אך לא חושב שרלוונטי מפני שהוא 450W. מארז: מארז גנ…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by naorai,

שלום כולם! אני מחפש נייד לסרטים, סדרות, מוזיקה ועבודה משרדית. חשוב לי כונן גדול, ומסך 15.4 איכותי... איזור המחיר שלי הוא 5500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל חשוב לי מאוד התועלת\מחיר. ראיתי את המחשב הזה בKSP: ‎ CPU‎‎2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400] ‎ Memory‎‎3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎‎‎15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800)‎ ‎ GPU‎‎NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated)‎ ‎ Optical Device‎‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Sound‎‎Altec Lansing speakers‎ ‎ 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated‎ ‎ Bluetooth‎‎‎…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by orez14,

אני מעוניין במפרט למחשב עד 3500 ש"ח,העיסוק העיקרי הוא גלישה וסרטים ומדי פעם אני משחק ב-2 משחקים לדוגמא פרו 2012,לכן כרטיס משחק מאוד חשוב לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית , תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, 2 משחקים גדולים כדוגמאת PES2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו 2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by ramit02,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב חדש, אני לא צריך את כל החלקים אלא רק : מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק כח ומארז (חשוב שיהיה Tower ולא mini או midi) השימוש של המחשב לא מוגדר (קצת מכל דבר ) אני לא גיימר ולא עורך סרטים. אבל חשוב שתהיה תאימות לשידרוג רכיבים בעתיד, בנוסף חשוב שיהיה לו חיבור IDE אחד לפחות (אם קיימים 2 אז עדיף), יש לי HD של 250G, צורב DVD ו-DVD שחבל לי להחליף אותם וכולם מתחברים בIDE FireWire IEEE1394 וחיבור PCI אחד לפחות. תודה רבה לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by rishon,

אני מעוניין במפרט חזק למשחקים וגם לסרטים. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים.

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by robben,

ניסיתי להרכיב כמה מפרטים אבל לא הלך לי אשמח לקבל פה הצעות -ללא הארד דיסק -ללא כוננים -ללא ציוד היקפי -כרטיס מסך בינוני+חובה (7600GT לפחות) -מעבדי intel dual core E4300 ומעלה

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום לכולם, מצ"ב פחות או יותר הדרישות שלי מהמחשב ,לא משנה לי Amd או Intel .בנוסף אני לו משחק משחקים בכלל אז כרטיס מסך אינו חשוב לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD ,גלישה באינטרנט,Office. 3. האם יש צורך בציוד היקפי- מסך 22"-24" 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט – לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. – חשוב לי מאוד שיהיה כונן קשיח של 1TB 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי ,המחשב יושב בחדר עבודה מבודד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by Life.exe,

INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 TRAY ¤1499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1238 Gigabyte GA-X38-DS4 ¤928 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1103 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe X 2 CrossFire ¤2600 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1243 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 NZXT Tempest + NZXT PP600W PSU ¤799 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1169 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?pr…

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  15. היי חברים, אני מחפשת מחשב חדש. נמאס לי לסחוב על הגב משקולת שמשמשת כמחברת אלקטרונית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיפה בסביבות ה2000-2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תוכנות אופיס. אני מניחה שהוא בעיקר ישמש ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חושבת? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, חשוב. אני לא רוצה להיות זו שהמחשב שלה נוהם. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

16. Started by zz66,

שלום,הנני סטודנט שנה שנייה לאווירונאוטיקה בטכניון. מחפש לפטופ בתקציב של עד 3500 שקל... השימושים הם:MATHLAB-לא יודע כמה זה רלוונטי אבל לכל מקרה,אולי SOLIDWORKS במידה ואצטרך להשתמש בתוכנה בהמשך התואר,וכמובן שימושים סטודנטיאליים אחרים שאולי אני לא מדוע אליהם אבל אתם כן כעקרון שמעתי ש DELL הם מעולים,וגם יש לאחי DELL והוא מרוצה. לכן מצאתי את המחשב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=123707 אשמח אם תביעו את דעתכם/תציעו אלטרנטיבות תודה רבה נ.ב מטרות המחשב? כמו שאמרתי למעלה+אשמח להריץ משחקים לא כבדים מדי פעם+צפייה בסרטים והרצאות מוקלטות * גודל המסך? בסביבות ה13 אינץ' * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל,מבדיקה שערכתי זה יוצא בסביבות ה2 קילו * האם נדרש …

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by mostwanted,

שלום אני צריך מפרט למחשב עד 4K המחשב ישמש בעיקר לשימושים משרדיים יש כמה רכיבים שאני צריך: מעבד Intel core 2 duo E6600 דיסק קשיח Western Digital WD5000KS זיכרון Kingston DDR 2 1024MB 667MHZ CL5 צורב DVD Asus DRW1814BLT X18

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  18. מחשב מבוסס Intel ייעוד המחשב: גרפיקה כגון: Photoshop, Illustrator, Indesign. עדיפות ל-4GB זכרון ומעלה. מסך LCD 19' או 22' (אם יכנס בתקציב). מקלדת ועכבר - סט פשוט והרגיל של מיקרוסופט. צורב DVD. רמקולים ממוצעים בסיסיים. התקציב הוא עד 3.5K עם חריגה קטנה גג 4K, עדיף לא להגיע לזה. מקווה שתצילחו לבנות מפרט איכותי. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by TemaniH,

שלום, כרגע יש לי מחשב נייד - Lenovo G550 (2958A4U מפרט : מעבד - Intel pentium dual-core T6600 2.2GHz זכרון פנימי - 3GB-DDR3 מסך ''LED 15.6 לא יודע מה זה: CPU FSB - 800MHz CPU L2 Cache - 1 MB והבעיה שלי היא: GPU/VPU - Integrated Graphics Video Memory - Shared system memory Graphic Type - Integrated כלומר כרטיס מסך מובנה. עכשיו אני שחקן WoW ואני לא מחפש משהו אדיר , אבל כן מחפש משהו יותר מבסיסי כי כרגע עובד לי סביר על ההגדרות הכי נמוכות כשאני לבד וברגע שאני ארצה לשחק עם 5 אנשים או 10 הוא כבר יקרוס והFPS שלי יורד ל3-5 שזה כבר לא אפשרי. אשמח לשמוע אם יש כרטיס מסך שאני אוכל לקנות? או לחילופין לשמוע שאין אפשרות שדרוג ואני צריך ללכת על נייח?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by Zeev86,

היי. החלטתי להרים קצת את התקציב שלי (מקודם חיפשתי נייד זול יותר). אני מחפש מחשב נייד חזק ל4-5 שנים הקרובות, עדיפות למעבד חזק ואם אפשרי גם כרטיס מסך טוב. אין לי הרבה חשיבות לזמן סוללה כי יש לי איפה לחבר את הנייד לחשמל בעבודה לימודים וכמובן בבית. חשוב לי שתהיה אחריות ומספר גדול לתשלומים. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by ytoledano,

רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לתכנות וקצת משחקים. * גודל המסך? 14/15 * משקל רצוי? קל יחסית - באזור ה2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL מכיוון שאני רוצה לשמור על האופצייה להפעיל משחקים על המחשב בצורה סבירה חשבתי ללכת על מחשב עם כרטיס RADEON HD 4570 או אחרים ברמה בינונית+. המחשב שחשבתי עליו הוא DELL 1555 ST-RD33-3147 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=25631 אשמח לשמוע על מחשבים נוספים בטווח המחירים 4000-5000 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by nirzx,

מחשב לצרכי משחקים בעיקר, אך גם לצרכי סרטים http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=L505141&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=570&aff=Zap〈=he :המחשב עולה 5,700 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8612&perur= : המחשב עולה 7,300 מה אתם,,,,,,, הייתם עושים? תאחלס כרטסי המסך דיי דומים בחוזקם. בכלל הייתם קונים מחשב נייד מחברה שבמקור מתעסקת עם מסכי טלווזיות?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by BloodFist,

א. המפרטים חייבים להיות מפנדה. במפרט הראשון התקציב הוא 3000 ש"ח בערך ללא מסך. צריך שיהיה בוא עכבר מקלדת ורמקולים פשוטים ביותר וצורב DVD של NEC וגם כונן דיסקטים. שיהיה 80GB לא צריך יותר. ואם אפשר שתהיה אופציה לשידרוג עתידי של המחשב. (אפשר להגיע לסכום של עד 3300 ש"ח בערך) והמחשב הזה ישמש בעיקר למשחקים קלים עד בינוניים וגם אינטרנט עבודות בוורוד ודברים כאלה. במפרט השני התקציב הוא 4000 (אפשר להגיע עד 4300 בערך) במפרט הזה צריך מסך CTR עכבר מקלדת ורצוי צורב DVD וגם כונן דיסקטים (גם צורב של NEC) גם רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג עתידי, לא צריך יותר מ80GB. והמחשב הזה ישמש בעיקר למשחקים בינוניים אולי כבדים אבל סביר להניח שלא ממש וגם לאינטרנט וורד ICQ כל מיני דברים כאלה תודה מראש. אם אתם …

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  25. אני צריך מחשב בשביל אחיינית שלי בת 7, לשימוש משחקי דפדפן של ילדים (אייסי טאוור ושטויות כאלה), גלישה נורמלית באינטרנט ועבודה חלקה בתוכנות האופיס למיניהן. אני לא מבקש לעמוד בתקציב, אני מבין עד כמה הוא נמוך, אם יש לכם הצעה למפרט טוב בשביל הצרכים האלה, גם אם הוא עולה יותר, בבקשה תציעו (אבל בכל זאת תנסו לחסוך כמה שיותר). בקשר לציוד היקפי, יש הכל הכל, אני רק אציין שהמסך הוא 24 אינץ'. אין צורך במערכת הפעלה, והחנות בכלל לא משנה לי. יש לי רק עוד בקשה אחת, המארז צריך להיות כמה שיותר קומפקטי, ושהמחשב ישרוד לטווח ארוך, שלא יתקלקלו לי חלקים תוך שנה. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים