ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&cc=gr&lc=en&dlc=en&product=3308872&dlc=en〈=en איך המחשב הזה במחיר : 5,400 ש"ח? בעיקרון אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי, לרוב אינטרנט , סרטים ואולי משחקים ממש קלים. אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יעבוד מהר ללא תקיעות , מחשב אמין וכו' , התקציב הוא עד 5,500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ואני רוצה להיפטר ממנו לקנות לעצמי מחשב נייד אני לא מחפש מחשב למשחקים מחשב רגיל למוזיקה סרטים שיתן ביצועים טובים שלא יתקע יותר מידי אפ יש המלצות אשמח לקבל מוכן לחרוג טיפה מהתקציב..
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על זה: intel pentium 4 3.0 ghz lga775 -630 asus p5ld2 945p chipset lga775 kingston ddrII 533 256 mb gigabyte nvidia pci-E geforce 6600 128MB gvnx128d Hd - WD 80 GB sata 8mb 7200 rpm אהה אני צריך גם דעות על חנויות מחשבים טובות וזולות? המליצו לי על פנדה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשב למשחקים....בלי ציוד הקפי (בלי מסך) ובלי הרד דיסק..!! עד 7 אלף....עדיף מבוסס AMD 64 BIT וכרטיס מסך 6800GT...החברה לא משנה... בתודה ירון..!!
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב, ואני כבר לא הכי מעודכן בשוק. לכן, אני אשמח לקבל הצעות להרכבת מחשב חדש. ניסיתי להרכיב מחשב כך שכל רכיבי החומרה יתאימו זה לזה באופן אופטימלי, אבל אני לא ממש בקיא (האמת שזה בעיקר שלא קראתי מספיק את המפרט של כל רכיב ורכיב). תקציב: 1500-2500 (ואם אני ממש לא ריאלי, אשמח לדעת כמה עליי לחרוג) יישומים עיקריים: בעיקר עבודה בC וMATLAB , אבל גם למשחקים (משחקי גוף ראשון / אסטרטגיה) מסך: קיים כבר מסך 23 אינץ של LG אין צורך בציוד היקפי (לא צריך כוננים ,צורבים, מקלדת, רמקולים) צריך: מעבד, לוח, זכרונות, כרטיס מסך, מארז גדול, ספק, ומאווררים שקט: השקט של המארז לא ממש קריטי לא מתוכנן אובקלוק – (בעיקר כי אני לא יודע איך לעשות, והאם כדאי, ומה ההשלכות ) מערכות ה…
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, עיסוקי בעיקר בעריכת וידאו ותמונות (Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Sony Vegas וכד') , גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. מעוניין להתחדש במחשב שקט במיוחד לצורך עיסוקי. דגשים: קיים צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים. קיים צורך במסך LCD איכותי, אפילו אם דורש תוספת למחיר, חשוב שיהיה פאנל איכותי שיציג צבעים אחידים (ולא כמו הנפוץ שנמכר). אין צורך במארז מהודר בעל חלונות, ממילא המארז מוצנע אצלי. דגש מיוחד על שקט, איני סובל רעש שבוקע ממארז בעל מאווררים רועשים. תודה רבה לכם, אורן.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התחלתי להרכיב מפרט למחשב אבל אני צריך את עזרתכם המומחים מחשב שיוכל לעבוד גם עם גיימינג וגם גרפיקה בסגנון MAYA + SKETCH UP ופוטושופ ושישתדל לא לעבור את ה- 6000 ש"ח מעבד - I7-870 לוח אם - GIGABYTE GA-H57M-USB3 כרטיס מסך - RADEON HD-5870 זיכרון DDR3 צריך המלצה ל- 4GB או ל- 2 של 2GB - מה שיותר מומלץ ספק 750W - צריך המלצה שיהיה גם שקט עד כמה שאפשר מארז - מה דעתכם על: XCLIO A380PLUS FULLTOWER דיסקים קשיחים - 2 שיעבדו על RAID 1 לפי מה שהבנתי עדיף כך אם טעיתי תקנו אותי כונן אופטי וצורב - צריך המלצה ומה שעוד חסר לי ושכחתי לציין כאן תודה חברה וזה קצת דחוף כי אני שבוע הקרוב עולה למרכז בכדי לקנות.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני צריך את עזרתכם... ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש ויש לי כמה שאלות: 1: מה ההבדל בין סדרת המעבדים של Intel Dou 2 core Pxxxx לבין Intel Dou 2 core Txxxx ? ומבחינת עלות תועלת האם ההבדל במחיר כדאי? 2: לאלו חברות יש אחריות בין לאומית ? כשאני קונה בחול ויכול לקבל שרות בארץ? 3: איך אני יכול להשוות בין כרטיסי מסך של ATI ן- nVida ? למחשבים ניידים כמובן? 4: כאשר אני קונה מחשב בחול מה עליי לעשות עם נושא החיבור למערכת החשמל? שנאי ? ברצוני לקנות מחשב נייד בארה"ב או בקנדה אני מעוניין במחשב עם מסך קטן וקל לצורכי עבודה (אופיס מייל אינטרנט ) וגם לצורכי גרפיקה אך לא זה העיקר. אני מתלבט בין דל וסוני ... הייתי שמח לשמוע לעצתכם התקציב שלי הוא בערך 1000- 1200 דולר. תודה רבה למגיבים…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מחשב לקרובת משפחה, דרושים מסך, מקלדת, עכבר, מארז השימושים יהיו בעיקר גלישה באינרנט, תוכנות אופיס ותוכנות שונות אחרות שמורות משתמשות בהן, אם אפשר להכניס בפנים כרטיס מסך שמריץ League of Legends זה יהיה מעולה. המחשב יהיה בסלון - לכן רצוי מארז שקט. עברו הימים שהייתי מעודכן בכל רכיב חומרה שיוצא ולכן אשמח להיעזר במומחים המעודכנים מסך לא פחות מ 22", מקלדת ועכבר חוטיים. כמו כן אשמח אם תמליצו על חנות מומלצת בקירבת רחובות לקניית המחשב. רצוי לא לעבור את ה 4K
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
היי, הוצאתי את מפרט המחשב הזה מאתר BIT TECH. האם המפרט הזה הוא סביר למחשב בייתי שעושה אינטרנט, קצת משחקים חדשים,התחברות לעבודה ב-RDP ו-OFFICE. איך לוח האם הזה?האם הוא מתאים לזיכרונות שבחרתי למעבד ולכרטיס המסך. איך החברה הזאת BIT TECH? האם הם אמינים? האם הם נותנים שירות טוב? האם המוצרים שלהם לא refurbish? תודה. INTEL QUAD Q9300 2.5GHZ 1333MHZ 6MB BOX ¤1199 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=6 ASUS P5E ¤1125 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=35 Kingston 2GB HYPER-X DDR2 PC2-9200 1150MHz CL5 ¤529 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=611 Western Digital WD3200AAKS S-ATA II - 320GB 16MB 7200RPM SATA POWER ONLY ¤285 http://www.bit-tech…
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
סטודנט להנדסת תוכנה ישמש בעיקר לשימושי לימודים קצת משחקים סרטים וכאלה.. אני כמעט נעול על הThinkpad W520 אבל רציתי לדעת אם יש דעות אחרות בגדול אני מחפש את המחשב החזק ביותר לתקציב הזה תודה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ניגש יישר לעניין... המחשב עולה 4190 ש"ח... מפרט: 2542 Model Name IN-RD09-2542 CPU Intel® Intel Core 2 Duo T8100, 2.1GHz, 3MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 250GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device 8xDVD+/-RW Drive - N-Series Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Sound High Definition Audio 2.0 Wireless Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless Bluetooth Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module Extern…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לצורכי לימודים ( קריאה, גלישה ועל הדרך צפיה בסרטים ) לכן מצד אחד חשוב לי שיהיה מסך גדול ואיכותי שקל לקרוא ממנו מאמרים וצצד שני לא גדול מדי שיהיה מסורבל לסחיבה. חשבתי אולי על 14". הבעיה שכל המסכים שבדקתי היו מסכי לד מבריקים שלדעתי קצת פחות טובים ממסכי המט, זוית הצפיה בהם ממש אפסית ואם מזיזים את הראש כמה מעלות הצידה כל הצבעים משתנים והחדר משתקף. האם יש עדיין ניידים עם מסכים לא מבריקים?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
כאשר המחשב מחובר לחשמל (עם המטען המקורי) לפעמים המנורה של הסוללה דולקת ונכבית לאחר כמה שניות, האם הבעיה היא בסוללה או במטען? המחשב נדלק לשניה ונכבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי וללא מסך. לא מתוכנן OC לעבודה עם AUTOCAD ותוכנות שרטוט שונות. אין צורך בהארדיסק. אני מתלבט בין AMD לאינטל 6550. כמה תהיה ההשפעה ביניהם בעבודה עם AUTOCAD? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים (מה שהיה לי עד עכשיו זה XPS M1710 של Dell) ואני מחפש משהו בסגנון כשכרגע המחיר הוא לא כל כך בעייתי. מבחינת מפרט כולל חשבתי על משהו דומה ל-Alienwear M17x אבל טיפה פחות מסיבי.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המחשבים האלו : http://ksp.co.il/?uin=15931 http://ksp.co.il/?uin=21557 אני רואה שיש הבדל בלוח ובמעבד אבל מה ההבדל בפועל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
לא מצאתי את הדגם הנ"ל באתר הרשמי של טושיבה, אבל יש אותו בהרבה חנויות מקוונות בארץ (סביבות 4500 ש"ח). אם אני מחפש A300 בלי 20F אני מוצא דגמים זולים בהרבה (סביבות 3500-4000). מישהו יודע אם יש בכלל דגם כזה, ואם כן מה היתרון שלו על האחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
קודם כל - כן, אני יודע שהתקציב הוא מאוד דל, ולא ניתן לשחק יותר מדי במפרטים בשביל להכין איזה מחשב מטורף לגיימינג. אבל זה מה יש, בינתיים. אשמח לקבל הצעות למפרטים למחשב שיוכל להריץ משחקים של היום ברמה סבירה (אני לא מצפה ל-300 FPS במשחקים כמו קרייסיס כל שאר המשחקים החדשים, אבל שיוכלם להריץ משחקים כמו GTA IV בלי יותר מדי תקיעות). שיהיה מעבד חזק, זיכרון כמה שיותר (רצוי 4 ג' RAM, כי תכל'ס מה ההבדל מחירים בימינו?). HDD כבר יש לי של 500 ג' ככה שאני לא חייב אחד חדש. גלשתי לי קצת באייבורי במרפטים המוכנים שלהם ותכל'ס ב-1700 ש"ח אני יכול לקנות מחשב מוכן שיעמוד בדרישות שלי. אבל תמיד במפרטים כאלה המשפט "Where is the poop" יושב בול. תודה רבה. עריכה: יש מצב שטעיתי במיקום הפורום. X:
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית - גלישה, מעבד תמלילים וקצת צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני עובד עם לינוקס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * עדיף אחריות לשלוש שנים. אני צריך מחשב טוב ובסיסי שלא יעשה בעיות. - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה. שכחתי לכתוב - עדיף לא כבד.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטונדנטית שנעה הרבה לכן דרוש מחשב: קל בעל סוללה חזקה שימושים: תוכנות אופיס אינטרנט סרטים והורדת סרטים מידי פעם נ.ב עדיף שיהיה עם משטח מגע ולא נקודה אדומה בתור עכבר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי p4 2000 לוח אם של intel זיכרון 256 sdram כרטיס מסך gforce 4 mx420 ואני רוצה לשדרג אותו שיעבדו לי המשחקים חלק כמו ב halflife2 cs:source כול מני משחק חדשים תקציב עד 4000. תודה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לוח אם כולל USB3 (משום מה), מעבד ולוח אם, לשימוש משרדי (אבל כבד) וקצת משחקים, תקציב בין 1000 ל1500 ש"ח, ועוד אופציה לכרטיס מסך בתקציב נוסף של 500 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן חברים, מתחיל השנה ללמוד, זקוק למחשב נייד. ישמש כמחשב שני, בנוסף לנייח שקיים בבית. אולי בעתיד יהיה מחשב עיקרי (כל עוד אני גר בבית אז הוא מחשב שני) אז אולי יש לקחת את הפרט הזה בחשבון. אם זה משנה במשהו, מתחיל לימודי קולנוע-תקשורת (אם ידוע לכם על תוכנות מיוחדות למינהן שידרשו מפרט מיוחד). להלן הדרישות מן המחשב. * מטרות המחשב? בראש ובראשונה, ישומי אופיס למינהם, אינטרנט שירוץ מהר, שימוש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות לעריכת ווידאו כגון פרימיר. מעבר לזה סרטים, מוזיקה. הרצון שלי שבאם יהיה הצורך בעתיד להשתמש בתוכנות "כבדות" יחסית שתהיה לו האפשרות הזאת. * גודל המסך? מעדיף 13.3 מוכן להגיע עד למסכי ה14.1 למרות שאני יודע שהם פחות נפוצים. לא משנה לי מט/מבריק. * משקל רצוי? כמה …
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-