עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by com,

במזל טוב החלטתי על רכישת V131

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  2. חשבתי לרכוש מחשב נייד. עכשו השאלה שלי איך הניידים החדשים סוחבים תוכנות כמו פוטושופ? איך המסכים שלהם מבחינת הצבעים ,האם הצבעים יראו טוב כמו במסך LCD רגיל ? חשוב לי שאני עורך תמונה, אז שהגוונים יהיו אמיתיים. העבודה היא עם פוטושופ ומידי פעם פריימיר לוידאו.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by Thadar,

שלום לכולם, אני צריך 2 מפרטים (אחד ב7.5K ועוד אחד ב6.5K) כולל מסך אשר מיועדים למשחקים + OC קל. בנוסף הייתי רוצה לקבל המלצה על מקלדת ועכבר (לא משהו ג'נרי, אבל שיהיה זול), רמקולים (2.1 או 5.1, גם פה, לא צריך משהו יקר) ואל פסק כלשהו. תודה!

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Cyron,

שלום למישהו יש נסיון עם המחשב HP Pavilion dm3-1010ej ויכול לתת עליו חו"ד ? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4011360-4055072.html בנוסף איך השירות של HP בארץ ? תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  5. Started by mosheva,

שלום!!! אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל לצערי אני לא מבין בהם כלום... מחיר לא חשוב... צריך מחשב חזק ואמין לא אמור להריץ משחקים אבל עדיף שיוכל למקרי שעמום... אשמח אם תעזרו לי כי זה ממש ממש דחוף (מעוניין לקנות מארה"ב כי הורי שם...) תודה ענקית!!!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  6. כמו בכותרת - ממש מפגר הוא רק חופר - המאוורר בלפטופ הממהר אותי הוא מערער כשמרעיש ומטרטר - אני חושב שזה המאוורר באיזשהו שלב המאוורר של הלפטופ שלי מתחיל לעבוד - אבל במקום רעש נשיפה רגיל הוא משמיע צרצורים שמטריפים לי את השכל. מה עושים??? תודה מראש רון.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  7. מעבד: intel pentium3 EB 667Mhz לוח אם: ASUS P3V133 זיכרון: SDRAM 256mb (נדמה לי ש 133Mhz) כרטיס מסך: Geforce4 MX440 128Mb דיסק קשיח: 30GB מסך: 17" SAMPO לא שטוח לא יודע איזה מארז אבל משהו פשוט ככל הנראה אני קונה מחשב חדש וחסר לי קצת כסף אז אני רוצה למכור את זה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בתוכנות photoshop , lighetroom , corel draw 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצה על מסך מחוץ לתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול מידי , לא צריך אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  9. טוב אז החלטתי פחות או יותר על מערכת מסוימת והייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם.. אם אפשר כמה שיותר תגובות ואנשים כדי שאני אהיה סגור על עצמי. תודה. אז המפרט הוא: מארז: HEC 425VDT אחריות שנה. מעבד: SOCKET 939 ATHLON 64BIT 3000+ אחריות 3 שנים לוח אם GA- K8NS ULTRA ג'יגבייט. 3 שנים אחריות. זכרון 512 MB DDR סמסונג אחריות ללא הגבלת זמן. כ מסך SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB DDR 256BIT אחריות שנתיים. זהו המפרט למה שהזמנתי..כל שאר החלקים אני מוסיף מאצלי. אנא תנו את דעתכם המקצועית ואם אתם חושבים שאפשר לשנות משהו תגידו לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by GuyG,

שימושים: אינטרנט (הרבה טאסים וכאלה..), אופיס, הורדות, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. תקציב: 1500 שקל מזומן, חריגה של 100-300 רק אם צריך.. אבל לא יותר המחשב יהיה אצלי לשנה-שנה וחצי.. ואז נחליף אני הולך לקנות את המחשב מאייבורי **צלצלתי לאייבורי והם אמרו שבאתר שלהם זה רק מבחר מצומצם, הם אמרו שבעיקרון ש להם הכל, ככה שלא חייבים לתת שדרוגים מהאתר שלההם.. חשבתי (הכי משתלם) זה לקחת את אחת ההצעות שלהם ולשדרג ממש רק את מה שצריך Intel: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=1 AMD: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=3 מי משתלם ועדיף יותר בשוק הזול מבחינת מעבדים.. ? דבר נוסף, מישהו יודע איזה מארז וספק מקבלים בחבילות הזולות שלהם..? חשוב לי שהמארז לא יאיר (כל הלדים של המאווררים, ש…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  11. 1. מה התקציב? 3500 עם חריגה קלה... 2. מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים (כבדים), צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס מסך חזק!! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני חושב שאני מעדיף כרטיס מסך של רדיאון..הבנתי שהאיכות יותר טובה ושלא יהיה פחות מ ddr3 ו 512 מהירות של זיכרון (BIT.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט.. 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. GTA IV, fa…

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ

13. Started by Inertia,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מעבד חדש מסדרת Ivy Bridge ככל הנראה I5. צריך המלצה ללוח אם ולמארז, עם היתר אני מניח שאסתדר לבד. על המארז להיות גדול, ומאוורר היטב, מרחב פנימי גדול (לא רוצה שההרדיסק יתנגש בכרטיס מסך כמו שקורה לי עכשיו), שיהיה נח לסדר את הכבלים של הספק כח ושיהיו חיבורי USB מקדימה\למעלה. ראיתי הרבה ביקורות על מארזים באתר...קשה לי להפיק מהן את התשובות שאני מחפש וכידוע אין חכם כבעל ניסיון. לגבי לוח אם חשוב לי מאוד שחיבורי ה PCIE לא יהיו צפופים, יש לי כרטיס מסך גדול וכרטיס קול שמנמן וכרגע הם צמודים אחד לשני וזה לא עושה להם טוב. מכיוון שהמארז הולך להיות גדול אין מניעה שלוח האם יהיה גדול גם כן. כמובן שיהיו חיבורים USB3 וכל הFancy Stuff החדשים.. יש תוכניות לOC…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by yanivdanan,

שלום קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 המידות שלו הם: 277 ממ אורך 104 ממ רוחב ו-35 ממ גובה את הכרטיס הזה חשבתי לשים במחשב הזה: [TABLE=width: 705] [TR] [TD=align: right]מעבד אינטל[/TD] [TD=align: right]‏Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאוורר למעבד[/TD] [TD=align: right]‏Scythe Shuriken Rev. B CPU Cooler‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=align: right]‏Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרונות[/TD] [TD=align: right]‏G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28‎[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: righ…

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. שלום לכולם מחפש מפרט זול בתקציב של כ- 1000 ש"ח עבור סבא וסבתא שלי. נועד בעיקר לגלישה באינטרנט. אין צורך במסך. יש LCD 17 אינץ'. כמו כן אין צורך ברמקולים, עכבר ומקלדת. מצאתי שלושה מפרטים מוכנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=198&CatCode=1 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4952 דעתכם?

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by kis,

שלום לכולם אחי בח"ול ורוצה לקנות שם מחשב נייד התקציב הוא עד 1400$ המחשב צריך להיות למשחקים לא כבדים ובעיקר ללימודים ואינטרנט אחי חוזר בעוד כמה ימים תודה לכם

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  17. פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 566.00 ¤ 566.00 ¤ twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 580.00 ¤ 580.00 ¤ GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ 214.00 ¤ 40720 מארז GIGABYTE Poseidon מחיר לפריט - 398.00 ¤ 398.00 ¤ 250SRT ספק כח HEC 250SRT 250W מחיר לפריט - 221.00 ¤ 221.00 ¤ 4000 הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה מחיר לפריט - 0.00 ¤ 0.00 ¤ 160YS דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 160GB מחיר לפריט - 366.00 ¤ 366.00 ¤ T710SH מסך שטוח LG 17'' T710SH CRT מחיר לפריט - 610.00 ¤ 610.00 ¤ RPX1950XT כרטיס מסך CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI-E מחיר ל…

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by TamTam,

שלום לכולם ושנה טובה לאחר 6 שנים אם המחשב הנוכחי אני מעוניין לקנות מחשב חדש, זה מחשב למשחקים אם כי לא חייב שיהיה בהגדרות הכי גבוהות יש לי מסך CRT 19' אני לא הייתי בטוח איזה ספק לקחת אני מקווה שלא טעיתי אם יש לכם הצעה\המלצה לשיפור אני אשמח לשמוע זה המפרט שבניתי : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤757 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤392 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤564 מארז: [..] RAIDMAX TORNADO BLACK w/o PSU ¤241 ספק כוח: [..] JSP-TECH EZ-COOL 500W : PS-1000-500 - RETAIL ¤209 הרכבת מחשב: [..] הרכבת …

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שלום ותודה רבה מראש הגיע הזמן למחשב חדש, להלן הפרטים: אתחיל בזה שיש לי מארז cm690ii וצורב מהמחשב הנוכחי כך שנראה לי מיותר לקנות מארז וצורב. המחשב ישמש למשחקים וגם לשימוש משרדי יומיומי. כמו כן יש ברשותי גם מסך וציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שלא הכרחי אז לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, יומיומי, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לי לענות, בגדול מגוון -מהי הרזולוציה …

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  20. שלום. הייתי בתרדמת בכל מה שקשור לחומרה ומחשבים נייחים בשמונה השנים האחרונות, ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש”ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה את הטוב ביותר שבמסגרת התקציב. כשזה נאמר, חיסכון זה תמיד דבר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות. התקציב שנתתי הוא אחרי שלקחתי בחשבון חריגות אפשריות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשיבות עליונה למשחקים.אני אשתמש במחשב גם לצורכי גרפיקה(דו ותלת מימד) ברמה חובבנית למחצה, ותכנות לצורכי לימודים ועבודה, אך באם התאמה לצרכים אלו תגרע מביצועי המחשב עבור משחקים, אז אני בוחר במשחקים(יש האומרים שיש לי בע…

21. יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (מעבד AMD 1.33) הגיע הזמן לשדרג שאלה מיקדמית למי שאינו ממש מתמצא האם יש דבר כזה יחס עלות תועלת מירבי אל מול ביצועים אם כן אשמח לקבל מפרט (היות והיחס תועלת עלות הוא החשוב אין להתחשב במחיר...) באם אין רעיונות (ובעצם בכל מקרה) אשמח לקבל מיפרט עד 6000 ש"ח ישומי המחשב משחקים כגון : CIV 4, HEROES 5, וכן CALL FOR DUTY כלומר חדישים אבל לא הכי כבדים שיש, או שאולי אני טועה? כמו כן שימוש רגיל של אינטרנט מסמכים, שירים וכדומה. המיפרט צריך לכלול גם : מסך 17 LCD (ואני יודע שזו התקלה...) רמקולים 2.1 ציוד הקפי (מקלדת +עכבר) צורב (עדיף DVD) אין חשיבות לכרטיס קול מיוחד, או ליופיו של המארז שאלה נוספת ברוב המוחלט של המיפרטים שאני רואה כאן יש מעבדי AMD האם הינם בהכ…

22. שלום רב, הצרכים העיקריים למחשב : גלישה, קצת קידוד, שמיעת מוסיקה, פוטושופ, יציבות ואמינות של המערכת לאורך שנים. אני לא גיימר, אבל בכל זאת רוצה את האפשרות להריץ בתנאים טובים משחקים בהזדמנות, ועל כל פנים תוכנות משחק ש"ח. הלוח שבחרתי יראה אולי יקר, אולם אני לא מעונין להתקמצן פה, לעבודה לאורך זמן, אני שומר על הפלטפורמות שלי די הרבה שנים (עובד עכשיו על P4P800 deluxe שדופק כמו שעון שוויצרי למעלה מ6 וחצי שנים), וללוח יש כרטיס קול טוב יותר... אני למעשה לא מוגבל בתקציב. שוקל ברצינות בנוסף לרכוש את ווינדוס 7 אולטימט, בעיקר בגלל האפשרות לעבוד בשפת האם, אבל זה אולי מוגזם... יש לי עכשיו מסך 19 vp930, אבל שוקל בעתיד לרכוש דל 24. אוברקלוק סביר בהחלט אפשרי, בעיקר בגלל הספורט... חשבתי על ה…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by nsigns,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל ברמה בינונית, גיימינג בקושי אבל שיריץ את המינימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, עדיף שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עדיף הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא איכפת לי. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם …

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין ברכישת לפטופ חדש לצורכי עיצוב מתקדמים (כרגע בעיקר דו מימד ווידאו אך תיתכן בעתיד עבודה בתלת מימד) וגיימינג (לפנאי) במסגרת המחקר שלי מצאתי את הדגם הנ״ל והפירוט הטכני שלו נראה לי ממש טוב. העניין הוא שאני לא מוצא בנצ׳מרקים שלו בשום מקום, והוא נמכר רק אצלנו בארץ. יכול להיות שזה דגם שמיובא רק לישראל? בכל מקרה מה אתם חושבים עליו? אני קצת חושש לבצע קניה כזאת רצינית בהתחשב בנתונים יבשים בלבד... פירוט מערכת: תצוגה 17.3" FHD 3D LED Backlight מעבד Intel® Core™ i7 3630QM Processor זיכרון 16Gb DDR3 1600 MHz SDRAM זיכרוןמרבי 16Gb דיסקקשיח 750GB 7200rpm + 750Gb SSH כרטיסגרפי NVIDIA® GeForce® GTX 670M with 3GB GDDR5 VRAM תקשורת BT, Wi-Fi כונןאופטי Super-Multi DVD יציאות …

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  25. השימושים שלי במחשב הם : גלישה , משחקים (בקטנה) ואולי וירטואליזציה ותכנון בויזואל סטודיו. אני מתלבט בין המחשבים הבאים : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2859&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2727&catId=3 האם שווה לשלם 370 ש"ח יותר על המעבד של הסנדי ברידג? הוא בכלל יותר חזק? אני שם לב שהמהירות של הזיכרון בו תהיה מהירה יותר (1333 לעומת 1000 ) והוא תומך ב USB3 (כרגע לא רלוונטי לי) אך הכרטיס מסך חלש יותר והמחיר גבוה לא במעט. האם המעבד סנדי ברידג ייתן לי יתרון משמעותי בשימושים שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים