עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 האם לדעתכם הוא עדיף על מפרט בעלות דומה (1200 ש"ח) מאייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 יכול להיות שזו שאלה מיותרת, אך האם מפרט זה מתאים לשימושי אינטרנט-אופיס 2007-מוזיקה/סרטים ב-HD? תודה מראש. ליאור.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by Rebellion,

ובבקשה שיהיה באמת שווה את הכסף. תודה רבה. ;D

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איזה לפטופים קיימים במחירים כמה שיותר נמוכים שאין להם מסך משתקף? רצוי עד 3 אלף

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by edgyl,

היי. קראתי המאמרים בנושא המעבדים בניידים, עדיין לא הבנתי איך ההבדל בא לידי ביטוי. אשמח אם משהו יסביר במשפט או שניים, ברור לי שמעבד מסדרה גבוהה יותר טוב יותר, השאלה איך זה בא לידי ביטוי. תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by daone,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כי שלי קצת ישן ואני מעוניין להעביר ממנו שני דברים למחשב החדש: 1) את הכרטיס מסך (GTX 660ti) 2) את הדיסק קשיח SSD 250GB של סמסונג בנוסף המפרט שאותו אני רוצה לקנות הוא עולה 5800 שקל ואני אכתוב אותו למטה: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27802[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Noctua NH-U12S CPU Cool…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by ItayV,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסוג יוגה 730 עם כרטיס מסך GEFORCE 1050 NVIDIA, אני צריך את המחשב לשימוש בתוכנות CAD,SOLID WORK וכו'. באתר של SOLID WORK, לא מופיע בדריושת מערכת הכרטיס מסך הנ"ל, מופיע שם רק QUADRO למיניהם, האם אפשר להשתמש בכרטיס הנ"ל או שאני חייב QUADRO ?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  8. 0. גודל מסך 15 1. 2,500₪ 2. עבודה משרדית, אינטרנט, לימודים ומשחקים בסיסיים 3. לא 4. לא 5. חשוב עד כמה שזה רלוונטי 6. - 7. צריך לכלול מערכת הפעלה 8. לא. רצוי באזור ראשל"צ 9. בחודש הקרוב 10. לא. 11. - 12. בעיקר עבור ילדים בגילאי בית ספר יסודי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, אני מחפש מחשב שיריץ ויסטה (הום פרימיום) וישמש לשימוש ביתי (אופיס,אינטרנט,סרטים...) ללא משחקים וללא OC. האם המפרט הבא יריץ את ויסטה טוב?: מעבד E4400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 1GB 667Mhz Samsung דיסק קשיח WD 250GB 16MB צורב LG H55NK מארז פשוט עם ספק 500W סה"כ 2250 ש"ח. האם המקבילה של AMD למפרט תהיה יותר זולה ותאפשר לי להכניס שיפורים (כרטיס מסך נפרד\זיכרון)? במידה וכן מה כדאי לי להכניס יותר - זיכרון או כרטיס?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?2850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שאפשר וצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים וקלים ואינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 / BFBC2 / GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות / אולטרה (לא חובה אם פילטרים בכל משחק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by beberoro,

שלום, אני קונה מחשב חדש. בעיקרון די התבייטתי על המחשבים של דל בעיקר בגלל האחריות שהם נותנים בבית הלקוח. לפני שאני באמת בוחר לפי זה, רציתי לשאול האם למישהו יצא להשתמש בכזו אחריות ויכול להעיד על טיבה? האם זה משהו ששווה לשלם עבורו קצת יותר? (במקרה שלי זה באמת קצת יותר ולא הרבה יותר, כי יש לי איזה דיל טוב על כמה דגמי דל). בנוסף, אם יש חברה אחרת בארץ שהיא יותר זולה אך בכל זאת האחריות שלה נחשבת לטובה (וגם המחשבים נחשבים לטובים) אשמח לשמוע. כמובן שאם התשובה היא שדל הכי טוב וזה רק פונקציה של מחיר, אשאר עם דל, כאמור כי יש לי מחיר יחסית טוב. שאלה אחרונה - האם מעבדי אינטל i7 דור 10 עושים את העבודה כמו שצריך? איזה דגם של דור 10 הכי מומלץ? או שאולי בכלל שו…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מתלבט ומאד קשה לי להחליט בין כמה דגמים אפשריים. (וחייב לקבל החלטה עד מחר בצהריים). מדובר על מחשב לעבודה משרדית, סרטים ואינטרנט (ללא משחקים). התקציב נע בין 700 ל-850$ - איאפשר לחרוג. ואגב, הוא נקנה בארה"ב- כלומר זה חייב להיות כולל אחריות ל-3 שנים. בגדול מחפש 14" i3 או i5 מהסידרה החדשה (sandy bridge), עדיף עם משקל כמה שיותר נמוך (סביב ה-2 ק"ג) עדיף בטרייה ארוכת טווח. עדיף עם כרטיס מסך on board (פחות מתחמם וזולל בטריה). כונן 320 או 500, לא מאד משנה- אם אפשר 7200 זה יהיה נמחד מאד. 4GB של זכרון. אני מתבלט בין: lenovo e420s שיעלה באתר שלהם 731$ והוא פחות מ2 ק"ג- כאשר הבעיה איתו היא הבטריה הלא חזקה Lipolymer 48. lenovo t420 שיעלה 850$ יהיה כבד יותר, אבל עם בטרייה…

13. Started by viperain,

שלום ! אני כרגע בבחירה קשה בין שני המחשבים הניידים הנ"ל: הוספתי את המפרטים ואת אתרי הבית. שניהם יעלו לי כ6200 ש"ח זה מחיר טוב? להלן הטענות שלי 1. אני נוטה ללכת עם ה ASUS מכוון שכרטיס מסך יותר חזק, מקבלים גם SPDIF וגם BLUETOOTH שמשום מה בHP החליטו שלא צריך וזה עצבן אותי וב HP נותנים שלט שלא שימושי. 2. ב ASUS גם מקבלים עכבר ותיק שאין לי מושג איך נראים אבל נחמד. 3. אני פוחד ללכת עם ה ASUS כי הדגם עדיין חדש ואין הרבה סקירות באינטרנט מקווה שמישהו פה מכיר אותו אבל הבנתי שהוא דגם טוב 4. לא אכפת לי שאני מפסיד פה חצי אינץ יותר ונראה לי הרזולוציה של ה ASUS מספיקה 5. הכל פה בהנחה ש ASUS מיצרת מחשבים ניידים טובים..זה הנחה נכונה? אז מה אתם אומרים ASUS? נתוני ה HP Detailed Spec: …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by idan100,

שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪874 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪142 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: ₪275 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail כמות:…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by wilken43,

שלום, אני מדריך אינטרנט לגיל השלישי אשר נהנה לספק למבוגרים שמעולם לא השתמשו ברשת נגישות והבנה - בשורה התחתונה זה משפר את איכות חייהם (פשוטו כמשמעו) כחלק מהפעילות אני עומד בקרוב לתת הרצאות במועדוני גמלאים ובתי אבות אשר מטרתם לשכנע מבוגרים ללמוד לגלוש וליהנות מכל השפע שהאינטרנט מציע. אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב אשר לא עולה על 2000 שקלים. (אם יש אפשרות לפחות אז זה יהיה נהדר) השימוש העיקרי (אפילו הבלעדי אפשר להגיד) של המחשב הוא - אינטרנט!! המחיר צריך לכלול מסך (עדיפות ל19 אינץ'), מקלדת ועכבר לא אלחוטיים (לחסוך החלפת סוללות), מערכת הפעלה ואחריות. בנוסף אשמח לקבל הצעה למחשב אשר אוכל להגיד בבטחה למבוגרים כי יוכל לשרת אותם לפחות חמש שנים ללא דאגה.. תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by darkeli,

מפרט בסיסי עם I3 יעלה בסביבות ה-2300. מפרט AMD עם מעבד בעל מהירות דומה, אבל עם כרטיס מסך חיצוני וחזק יותר יעלה בערך אותו דבר. מחשב מבוסס CORE 2 DUO יעלה 600 שקל פחות... היתרון של הI3 הוא שזו היא קנייה לטווח ערוך, בגלל לוח האם והסוקט החדש, אבל האם זה שווה את הכסף? מטרת המחשב היא עיבוד מסמכים, אינרטנט, משחקי מחשב ישנים, ומשחקי משב חדשים שלא דורשים יותר מדי (הגיימר בן 10...) על WIN 7 32BIT אז מה דעתכם? (אני יכול להרכיב את המפרטים הספציפיים, אבל השאלה היא ברמה העקרונית - 150 שקל לפה ולשם לא ישנו הרבה)

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by papkin,

שלום חברים הצטרפתי לאחרונה לפורום אני משדרג את המחשב שלי המטרה שיריץ משחקים בצורה חלקה ויוכל לעבוד עם מכונות וירטואליות ולעמוד בעומס מדי פעם כשאני צריך לצורכי עבודה המפרט להלן: זיכון: 2X4GB CROSAIR 1600MHZ CL9 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDEA GTX 560 TI 1GB לוח אם: ASUS P8Z68 -VLE מעבד: INTEL CORE I5 2500 3.3GHZ BOX ספק כוח: ANTEC VP -550P הארד דיסק אני משאיר מהמחשב הישן 500GB של ווסטרון דיגיטל מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by MoMo-P,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב של DELL.. מחשב שעונה לדרישות המומלצת לעבודה בAutocad. קראתי על הדרישות ואני לא בטוח איזה מחשב מתאים.. ישנן הדרישות שהמחשב יכלול מעבד עם תמיכה בSSE2, ומסך עם "True Color".. מישהו יודע איזה מחשב יתאים ? תודהה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by clyon,

שלום, מבקש מפרט למחשב HTPC שיישב בסלון וייתחבר למסך : LCD '42 - HD Ready. הפרמטר החשוב ביותר - שהמחשב יעבוד שקט (הכי שקט שאפשר). ללא רמקולים, ללא כרטיס טלביזיה (יש כבר), רצוי דיסק 1TB וכרטיס מסך שלא OnBoard. תקציב: עד 2500 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  20. אני אשמח לקבל את עזרתכם למחשב שמתאים לי לאופיס + אינטרנט במחיר הכי טוב שאפשר לקבל. אמרו לי שבמחשבים זולים (כמו מעבדים D425,525) אני אגלוש ממש לאט ללא קשר למהירות הגלישה - אני לא יודע כמה זה נכון. תודה רבה, בני.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by avraham711,

שלום הייתי רוצה לקבל חוות דעת על 2 מחשבים מKSP מי יותר טוב? ובאופן כללי אם הם טובים? השישמושים זה קצת גיימינג סרטים באינטרנט כל מיני דברים כאלה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&comp=30 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&comp=30 ההבדל מחירים קטן אבל ראיתי שיש הבדל בRAM וכרטיס מסך הקשיח זה לא משנה כי לא צריך יותר מ100 GB ה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. בנוסף אם מישהו יכול להביא לי בבקשה שם של חנות אמינה וטובה במרכז (עדיפות לר"ג והסביבה) אני אשמח. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי, עומר.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. היי מחפש מחשב נייד שישומש לצרכים הבאים: עבודה משרדית בסיסית (בעיקר אופיס), צפייה בסרטים, מוזיקה, גלישה שוטפת באינטרנט. כמו-כן, יהיה מאוד נחמד אם הוא יוכל להריץ קצת משחקים (לא משהו רציני, רק מספיק בשביל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים ומעלה בצורה בינונית). מאחר והמחשב ישומש לצפייה בסרטים, אני רוצה שהמסך יהיה בגודל לפחות 14". התקציב הוא 4000 ש"ח פלוס מינוס. לגבי משקל וזמן סוללה - כמה שפחות מהראשון וכמה שיותר מהשני, עד כמה שזה אפשרי בתקציב הזה. אני רוצה לשים על המחשב אובונטו ווינדוס (אקספי, כנראה) כך שאני אוכל לעבור ביניהן במידת הצורך. על המחשב הנייח שלי לא הייתה שום בעיה לעשות את זה, אבל אני לא יודע איך הולך העסק במחשבים ניידים. זה אפשרי לעשות סידור שכזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by irina20,

שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש אני מתחילה ללמוד קורס של ניהול רשתות אז אצטרך מחשב שישמש אותי ללימודים שיהיה ניתן גם להרים בו שרתים וירטואליים וגם לגלישה באינטרנט התעניינתי ב2 מחשבים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3307&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 אשמח לשמוע את דעתכם על מפרטים אלו ולשמוע מה ההבדלים העיקריים בינהם וגם אם יש הצאות שיותר יתאימו לי התקציב הוא עד 3000 ש"ח ללא ציוד הקפי וללא מערכת הפעלה (יש לי וינדואוס 7) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  25. שלום, מחפש מפרט כללי לערכית תמונה (פוטושופ/לייטרום) ומשחקים. זה המפרט שהרכבתי לי. מתלבט בנושא לוח האם (חשוב לי USB 3 ובמידת האפשר יציאה אופטית/קואקסיאית) והמארז (חשוב לי מאוד השקט , חשבתי אולי על LIAN LI PC-B10 ) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14309 כמות: 1 מחיר: 890 ש"ח ( למזומן:872 ש"ח ) קירור למעבד Arctic Freezer 13 Pro CO http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16498 כמות: 1 מחיר: 230 ש"ח ( למזומן:225 ש"ח ) לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16890 כמות: 1 מחיר: 539 ש"ח ( למזומן:528 ש"ח ) זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX h…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.