עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by black_irony,

מחשב כולל הכל (מלבד רמקולים) להריץ משחקים בינוניים ופוטושופ. כל החלקים בשחור (מקלדת מסך ......) ניתן לחרוג מהתקציב קצת. באהבה. מפלצת.

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  2. בעבר הקרוב שאלתי כאן על מפרט ונעניתי בצורה מקצועית ביותר השאלה המקורית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332811.0 על בסיס התשובה פניתי לאיש מקצוע באזור להרכבה ולרכישה בפועל הוא העביר לי את המפרט עם שינויים קלים. הייתי מעוניינת אם אפשר לראות שאכן המדובר על אותה הגברת. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box לוח אם אסוס P5k se g35 זכרון קינג סטון 4096 מגה DDR 2 מהירות 800 (2048 (2* דיסק קשיח 500 גיגה SATA 16M *2 מארז מפואר כולל 4 יציאות USB מקדימה כולל פנל אודיו ודלת שקופה וידית נשיאה ספק כוח זומקס 500 W מאורר קירור למעבד צורב DVD LG SATA 20X כרטיס מסך גי פורס 8400 256 מגה PCI-E סה"כ מחיר 3750 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by kobibo,

מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק משחקים כמו SIM , COD בסביבות 3000-4000 ש"ח. מתכנו להיות שבוע הבא באילת כך שחנויות רלוונטיות הן KSP או אייבורי.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by meidan,

מה אתם אומרים על המפרט הבא (סה"כ יוצא 4886 ש"ח)? אני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך, כי אני מתכנן להחליף אותו אחרי שנה או כאשר יצאו כרטיסים שתומכים ב dx10. 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,227.00 ¤1,227.00 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤1,025.00 ¤1,025.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤492.00 ¤492.00 1 160yd דיסק קשיח Western Digital WD1600YD 16MB - ¤395.00 ¤395.00 1 LV155 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M - ¤916.00 ¤916.00 1 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤182.00 ¤182.00 1 6A19-NPS מארז COMPUCASE CI-6A19 - ¤230.00 ¤230.00 1 EG425P-VE ספק כח Enermax Noisetaker 420W שלוש שנות אחריות -…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. שלום לכולם חבר שלי קונה בימיים הקרובים מחשב עד 6500 שקל ובניתי לו מפרט כזה... השאל אם אתם מציעים להחליף משהו ליותר משתלם או להוריד משהו... והאם הזיכרון שווה או לכחת 800mhz של G.SKILL? Cpu: intel Core 2 Quad Q9300 Mather board: gigabyte ga-p35-ds4 Memory: ocz 2x2GB reaper hpc edition dual DDR2 1066 mhz cl 5-5-5-12 Gpu: twintech 9800gtx 512mb Pcu:ocz gamextream 600w sli silent 120mm Case: nzxt tempest Thermalright ultra 120 extreme cpu cooler cpu cooler: Fan: noctua 120mm case fan silent Hard drive: WD3200 AAKS 16mb stas2 ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA LG תודה מראש סטס.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  6. שלום בירצוני לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח הישן ושתהיה אפשרות לנייד אותו בקלות. המחשב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, ויש צורך לחבר אותו לTV ולעיתים ישמש למשחקים אך זו לא המטרה שלו. * גודל המסך:15.6" רצוי LED * משקל רצוי: עדיף שיהיה קל, אבל לא חובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: חובה יציאת HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: גודל סטנדרטי ( ואם תהיה אופציה לSSD אז מעולה, אך לא חובה) * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי מעדיף את החברה הכי אמינה שאפשר, עם שירות טוב ואחריות לשלוש שנים, מעדיף את Dell אך פתוח להצעות. התקציב יכול להיות טיפה גמיש. ת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, יש לי DELL M1210 (מפרט בצד - התחתון מבינהם כמובן) בזמן האחרון אני חווה בעיה קטנה אבל בהחלט מעצבנת עם סמן העכבר. הוא עושה wrap לעצמו לתחתית המסך משום מה. העליתי וידאו קצר ליוטיוב שמדגים את הבעיה בצורה ברורה יותר זה קורה גם ב WIN7 שמותקן כמערכת ראשית כרגע. זה קרה לי גם ב ubuntu 9.04 שהיה מותקן זמן מה כמערכת משנית. רק בתחתית המסך, מתחת ל taskbar ולא בשום מקום אחר. (אני לא חושב שזה קרה כשויסטה הייתה מותקנת כמערכת ראשית, ואם זה קרה אז לא שמתי לב לזה בכלל) חפרתי בכל מקום שאני מכיר בהגדרות כ.מסך, דרייברים שונים, הגדרות בביוס ניסיתי למצוא מקום שבו אוכל להזיז את התצוגה של המסך עצמו פיקסל למעלה או למטה (במסכים של דסקטופים יש כפתורים ותפריט למסך שמאפשרים להזיז א…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by Proww,

שלום חברים אני צריך בבקשה עזרה בקניית מחשב נייד ואני לא יודע איזה לקנות. מחשב נייד לצורך לימודים, גודל מסך 15.6 ושיהיה חד. תקציב עד 2000. תודה מראש חברים, זה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מבקש הרכבת מפרט מחשב INTEL, עד 2500 ש"ח, ללא OC מטרות שימוש: - אני מקליט הרבה דברים אז נורא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא רועש. - תיכנות - שימוש במספר רב של TABS בזמן גלישה - מדי פעם צפיה בסרטים ומשחקים אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר...) סיכוי גדול שאני קונה מ http://www.omc.co.il/ תודה ...

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by adam99,

אהלן! אני מחפש מפרט למחשב לעבודה עם פוטושופ CS5 ואינדיזיין (InDesign) עד 2000 ש"ח חשוב לי שיהיה מעבד של אינטל. ללא צורך בציוד היקפי. ככל הנראה לא מתכונן שדרוג בעתיד, וגם ללא צורך באוברקלוק. שקט: 4+ תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by ofir667,

מה אתם אומרים על המפרט הזה? התקציב הוא בערך 6200 אבל אל תתייחסו כל כך למחיר, פשוט תגידו איך המחשב (ואם צריך להוסיף משהו תגידו) (לא OC) Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1GB TwinMOS DDR II 667 X 2 X1900XT 512MB, DDRIII, HDTV ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? Hec Compucase 6A19 Enermax Liberty 400W

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by odseg,

המחשב משמש לצרכים ביתיים ואני מעוניים שיהיה בעל איכויות סבירות-טובות התקציב הוא עד 4500 שח אולם אין חובה לנצל את כולו מדובר בהיתקנים פנימיים בלבד ואין צורך לשלם על תוכנות וכד'. מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 Box 900 שח לוח אם- Gigabyte GAEP43CDS3 600 שח דיסק קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS 320 שח כרטיס מסך- Gigabyte GV-N98TOC-512H 700 שח זכרון פנימי- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 200 ש"J מארז מחשב Thermaltake LanBox Lite (VF6000BNS 450 שח מסך- מסך מחשב LG W2353V 1200 ש"ח סה"כ 4300 אשמח להצעות לשיפור תיקון. ברצוני לרכוש את המחשב במהרה. אינני מעוניין ב oc

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. זה המחשב על פלטפורמת אינטל מחכה שיצא משהו לגבי שילוב של שני כרטיסי מסך NVIDIA פיסי וATI הראשי,את החלקים אני מזמין מחו"ל חבל להזמין מהארץ אז לא רלוונטי המחיר תודה רבה לכל מי שמביע את דעתו אשמח לקבל אותה מעבד I7 940 rev-c0 כרטיס מסךAti6980 כרטיס מסך פיסי משהו מבוסס על 8SERIES NVIDIA לוח אם Asus p6x58d premium הרדיסק Hitachi/ibm2000GB ultras a7k2000 הרדיסק SSD Ocz vertex oczssd2-vtxe120gb-2/5 ספק Hec te-lx series 1080 watt מארז Antec twelve hunderd צורב 22xGX22ns30 g-skill f3-12800 cl6t-6gbpi זכרונות

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  14. אני צריך מחשב לגרפיקה תלת מימדית עד 4000 ש"ח גג ללא הציוד הבא: מסך מקלדת עכבר רמקולים מארז לא צריך משהוא מיוחד אפשר רגיל יש הצעות? נ.ב. הכוונה לגרפיקה תלת מימדית זה 3DS max and Maya בעיקר

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by The-Magician,

יש אופצייה להחליף אותו ביותר גדול?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  16. ערכתי את ההודעה. ____________________________________________ 1. מה התקציב המקסימלי? 12,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו \ תמונות \ עיצוב גרפי כללי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, סוני וגאס, אפטר אפקטס CS5 ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20", 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בי…

• 39 תגובות
    • 6.6k צפיות
  17. אוקי, יש מחשב נייד של MSI מאייבורי...מחיר מציאה 5200 שקל, עם מפרט נהדר בשבילי...מותאם 1 ל-1 לצרכים שלי! הבעיה היא ששמעתי המון דברים מבהילים על אייבורי, שאם יש לך בעיה אז אתה יכול לחפש את החברים שלך ושעדיף לך לצעוק על הקיר כי בסופו של דבר לא תבזבז דלק על זה. האם זה נכון? האם השירות שלהם עד כדי כך גרוע? כי אני מתכוון שלמחשב הנייד שלי יהיה בית חם ואוהב כל פעם שהילדים הרעים ירביצו לו... האם כדאי להזהר מהם או שזה בסדר לקנות מהם?

18. שלום לכולם, אני נמצא ביומיים הקרובים באילת ואני רוצה לסגור על מחשב נייד לסטודנט לעבודה משרדית ועריכת תמונות פשוטה. מה שאומר שאני צריך מחשב נייד קליל יחסית, מעבד חזק במידת האפשר, כונן SSD של 256 ג'יגה לפחות, RAM נדיב של 6 ג'יגה ומעלה ובמידת האפשר (ונתון לשיקולכם) כרטיס דיסקרטי אם זה יהיה משמעותי כנגד הכרטיס המובנה של אינטל. הנה השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אלא אם כן שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ ללימודים ועריכת תמונות צילום. (חובבני) א) במיד…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  19. ליפני מספר חודשים הייתי נעול על מפרט מפוץץ ולאט לאט הבנתי שאני כמאט ולא ינצל את רוב המיפרט אז החלטי להוריד קצת הלכתי על כרטיס מסך GTX 8800 וכרגע החלטי להוריד ל GTS 8800 מה אתם אומרים שווה לרדת בשביל 1000 שקל או זה הגנוי ונכון? גם את המארז שלי התאמתי למפרט שהוא מארז NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU זה עדיין המארז שהכי טוב לי כאילו עכשיו הוא לא חייב להתאים לGTX אלה לGTS או שהם שווים בגודל?? ואחרון חביב זה הספק מכוון שהוא היה ל GTX הלכתי על 520W שעלה בערך 642 והבנתי שעם GTS אני צריך רק 420W אז איזה ספק יתן לי את התמורה הכי טובה והתקציב שלו זה 420 שלק מינוס פלוס המארז יכול לנוע עד 550 שקל ומטה ועוד שאלה קטנה שלא ממש קשורה למפרט היא אם אי לא מיתכוון לעשות אוברקלוק למחשב שלי האם א…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by NoonChaka,

רכשתי את המחשב הזה היום מבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25347 עוד פירוט לגביו פה: http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=11926766#!tab=specs האם העסקה שווה? ניתן להביא יותר במחיר? ואיך המחשב בכללי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Raped,

אני חדש פה שלום אני גיימר מטורף חח אז שיהיה חזק תודה נשמות

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by randominator,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2099 עם השידרוג שהם מציעים ל4 GB והמסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 סך הכל 3559 ש''ח המפרט סביר למשחקים כמו starcraft 2 שירוץ חלק על הגדרות גבוהות, לאו דווקא ULTRA אבל שיחזיק בלי בעיה? ומשחקים כמו call of duty crysis gta 4 ? ושמתי לב שפה תמיד אתם מרכיבים מהאתר הזה אז זה אומר שאתם קונים שם ושהמקום אמין? כי לא שמעתי עליהם אף פעם... כדי לקנות דווקא משם?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  23. אהלן, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג עד 4500 ₪ שיוכל להריץ משחקים עם דרישות לגיטימיות (סטייל Total War Rome II ו- AC Syndicate). הידע שלי בבניית מחשבים מסתפק בכרטיסי מסך וRAM אז אשמח לעזרה בנוגע להמלצות לחלקים לבניית מחשב או מחשב בנוי עד המחיר שיש לי. אין רצון לקנות מחנות ספיציפית או אפילו לקנות משהו מהארץ אם יש אפשרות לקנות בeBay או Amazon. הכיוון שלי הוא התאמת מחשב לרזולוצית משחק גבוהה במחיר מתאים. תודה רבה מראש, אביתר

24. שלום לכולם.. לאחר שהייתי די מקובע על macbook pro, החלטתי לחפש קצת אלטרנטיבות אחרות.. מצאתי את הדגם הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220185 שלפי המפרט נחות מהmacbook רק במעבד (2.2 לעומת 2.4) ואני ממש לא חושב שזה שווה את התוספת של ה800$ או משהו כזה.. הנייד מיועד בעיקר לעבודה גרפית, שימוש כHTPC בHD, ומשחקים (לא דורש להריץ על MAX, בשביל זה יש לי את המחשב הנייח) יש לי אפשרות להזמין את המחשב מארה"ב, אבל אני מאוד חושש בגלל האחריות וחוסר מקלדת בעברית.. אם למישהו יש עוד המלצות שעונות על הדרישות הבאות, אאז בבקשה לשתף אותי בהם.. לפחות C2D 2.0ghz כרטיס מסך לא מובנה שיוכל להריץ משחקים באופן נורמלי הרצת HD באופן חלק. מינימום 160gb, למרות שאני בטוח שאני אקנה…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by hell,

am sry for writing horably in english but i cant find my XP to instal hebrow and its caind of ergrnt i need to buy my mother a netbook for her birthday msi wind sims anice var.but i couldent find info abaut battary life of 3/6 cell... all be very happy if you can hellp tnx

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.