ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
מטרת המחשב היא למשחקים בעיקר. אינני הולך לבצע אוברקלוק. GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB | 504 AMD ATHLON XP 2500 | 600 Gigabyte GA-7VAX KT400 AMD |470 Micron 512MB DDR 333 PC2700 |404 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 549| שלוש שנים אחריות Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem | 85 CD SONY X 52 |112 SONY CDRW 52X24X52 RETAIL |276 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 | 69 TASK 6200 350W Case |229 CTX EX700F 17 |779 BTC M360 WHEEL PS2 ball | 27 Genius KB-10X PS2 ENG/Heb | 33 WINNER HN162 400W * | 48 * הרכבת מחשב במעבדה 154 ש"ח סה"כ 4,338 ש"ח הצעות לשיפור…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם בקיץ אני טס לסין ואני חושב להחליף את הלפטופ שלי XPS16 במשהו חדש יותר ובשאיפה יותר נוח וקל לנשיאה אז יש לי מספר שאלות בנושא: 1. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות לפטופים בסין? ואם כן היכן? 2. אחריות בינלאומית? בעקרון יש לי נסיון טוב עם השירות של דל אז אשמח למחשב עם אחריות בינלאומית עם שירות עד הבית. 3. ברצוני מחשב קל וקטן יחסית שאוכל לקחת בתיק לאונבריסטה אך שעדיין יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה ולכן מסך 13.3-14 אינץ אשמח להמלצות ואפילו להשתשע עם רעיון האולטרבוק! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם לשאלות: לוח אם בגודל "מיקרו" - מה החסרונות של לקחת כזה לוח? אני בכלל לא מבין בלוחות אם אבל המלצתם עליו במפרטים מומלצים... איך הוא? לא חסר לו יציאות? HDD- אמרו לי שעדיף לקחת שניים של 500 ג'יגה מאשר 1 של טרה. משיקולים שזה מהר יותר (אחד לסיסטם ואחד לדטה או משהו). כמה זה קריטי ומה דעתכם? כרטיס מסך- זה הדבר הכי בעייתי! יש מובנה על הלוח אם כבר. לשימושי גיימינג מתונים הוא מספיק? הבנתי שכרטיס על הלוח אם "גונב" מהזיכרון של הראם ולכן עדיף חיצוני. כמה זה מורגש? כמה עדיף להימנע? במפרט בהמשך יש גם כרטיס מסך אבל אני לא יודע אם אני צריך אותו... שוקל לוותר עליו, מה דעתכם? תעזרו לי להחליט פה. בנוסף- בהנחה ואני כן קונה את הכרטיס החיצוני, יש דרך לחבר ביניהם או משהו כדי לקבל יותר כוח? א…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני נועם. אני מתכנן לקנות בתחילת החודש הבא את המפרט הבא והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע להתלבטויות שלי על מארז וספק. אני מבקש שגם אם אתם חושבים לגבי אחד החלקים שעדיף לי לקנות משהו אחר אז תביעו את דעתכם. המחשב מיועד למשחקים כבדים, כעיקרון אין לי תקציב מסוים אבל לא אכפת לי להשקיע כמה שצריך על גבול הטעם הטוב. MotherBoard: Asus Rampage Formula בחרתי דוקא את הלוח הזה כי הוא עם הצ'יפסט הכי חדש של אינטל (X48) ועדיין מותאם ל-DDR2. CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX הלכתי על מעבד שנראה כחזק מאוד לטווח הארוך ועדיין במחיר הסביר. Mermories: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 הבנתי שזיכרון ב-CL4 הוא יעיל יותר מ-CL5, מתלבט בין OCZ ל-Cors…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קודם כל אני יגיד שזה לא דיון ואני לא מעוניין לקבל שום מפרט חדש, יש לי מפרט קיים כלשהו עם תקציב (3000) ושהרכבתי את המפרט ביחד עם המעבד INTEL E8400 והכרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD4850 VAPOR-X המפרט חורג מהתקציב. עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לרדת במעבד לE7400/E7500 ולהישאר עם הכרטיס מסך. 2. להישאר עם המעבד ולרדת קצת בכרטיס מסך ב100-200 שקל לכרטיס שאני אבחר אחרי זה. מה עדיף מבין השניים? גם כדי לשמור על יעילות ויציבות המערכת וגם בשביל לשמור על התקציב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב שישמש בעיקר לעריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס שאני הולך לקנות בקרוב מכלי זמר. התוכנה היא גרסת לייט 4 (אין פלאגאינים למחשב אלא רק דרך חיבורים חיצוניים) שבאה עם כרטיס קול חיצוני lamda שעולה 870 ש"ח והחיבור אל המחשב הוא דרך USB. המפרט שאני צריך הוא להלן: 1. 5500 תקציב מקסימלי אפשר גם פחות ואפשר יותר בגבול הטעם הטוב 2. השימושים: תוכנת עריכה למוזיקה קיובייס, צפייה בסרטים באיכות טובה והורדה תכני HD ובלו ריי, תוכנות עריכה, תוכנות ווינדוס אחרות המופעלות בו זמנית, אינטרנט. 3.ציוד עיקפי שאני צריך: רמקוולים, מקלדת,עכבר. לא צריך מסך. 4.חשוב שהמפרט יהיה שקט מאד 8 לפחות עד 10 5. חלקים שאני צריך במפרט: - מעבד של אינטל I7 או I5 (הצעות מחיר עם שניהם) -…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box 1x4GB Kingston 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio CX 500W Active PFC 12cm Fan כל זה יוצא 2639 שקל מKSP אני בניתי ... אני לא מבין בזה כמעט בכלל \: הספק יחזיק? הלוח אם מתאים? זה לגיימינג
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפי בקשה של חבר, בניתי מפרט ב קיי אס פי. אני די מרוצה מהמפרט, הנקודה החלשה במפרט היא לוח-האם. אבל הוא צריך AGP.(יש לו כבר 7600GS) יש לו גם צורב DVD וכרטיס קול. בתקציב כזה ללא ציוד היקפי רציתי קונרו... וזה הלוח היחיד שראיתי שמשלב ביניהם.(תקנו אותי אם אני טועה) והוא זול. אז אפשר להחליף בעתיד למשהו נורמלי. מה דעתכם על שאר המפרט? תודה. אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1920 1 1920 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK Price Units Total 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370 1 370 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 690 2 1380 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 355 1 35…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בהתאם למגבלות התקציב שלי . דרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף אבל אם אין ברירה להשתמש בהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD + משחקים ועבודה רגילה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: למשחקים כמו שצויין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פרו אבולושיין , NBA ומשחקי ספורט על הגרפיקה הכי גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המפרט שאני צריך הוא לא למשחקים כבדים אבל הוא שיוכל להריץ NEED FOR SPEED CARBON בסבבה ב- MEDIUM ו- SIMS 2 והוא גם לגלישה באינטרנט ומסמכים וכל האופיס... אשמח אם תעזרו לי בזה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד בסכום של כ5000 ש"ח, אני מעוניין שיהיו גם למחשב יכולות גרפיות סבירות (יענו כרטיס מסך טוב) ואם אפשר, (לא יודע כמה זה נכנס בתקציב מסך ברזולוצית 1440*900 ושיהיה 15" אז עדיף ואם לא נכנס אז כל מסך שהוא 15 ומטה) גם המשקל חשוב פחות מ3 ק"ג אפשר טיפה יותר אם זה ממש שווה את זה. זהו לבנתיים, תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להביא לי השאאה בין ה- HP EliteBook 8730w Mobile Workstation Dell Precision M6300 Dell Precision M6400 מבקש לכלול כם מחירים של המחשבים הנ"ל והאם ניתנים להשגה בארץ
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד לסטודנט , בעיקר לכתיבה ולא למשחקים. מצאתי שני מחשבים: dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm lenovo: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=TY0FVIZ&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1&aff=Zap〈=HE מה עדיף? האם יש מחשב נייד אחר שאתם יכולים להמליץ? איזה חברה נחשבת ליותר מובילה? dell או lenovo (עד 4500 ש"ח) האם ל HP יש ניידים שיכולים להתאים? תודה , אבי
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה הרבה שנים עם אותו מחשב חצי מת סוף קוף קונה אחד חדש וצריך את עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מכוון לאיזור ה4000 ואפשר לחרוג במאות בודדים אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חלק גדול מהשימוש זה משחקים ואני מניח שמחשב טוב ב4 אלף יספיק לי לשאר הדברים חוץ ממשחקים אבל בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף ביצועים על שקט כנל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צרכים: שימושים בסיסים ללימודי תיכון, זום וקצת מיינדקראפט 2 דגמים שחשבתי, אשמח לחוו"ד N3593-5173 "Dell Inspiron i5 15.6 מחיר סביב 2500 ש"ח כולל אחריות ל3 שנים 15.6 ASUS i5 X509JA-EJ028T ב2300 שח בערך כולל אחריות לשנה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב לקנות, יש לי תקציב של כ-4000 ש"ח. מטרות המחשב: הרצת משחקים באופן מצוין, חלונות שיחה מרובים, הרצת תוכנות ברקע, ווינדווס ויסטה, צפיה בסרטים והורדות. אני צריך ציוד היקפי - הכל חוץ מרמקולים. העדפה לחברת אינטל. העיצוב, אני מתכוון למארז המחשב חשוב לי מאוד. אני מאוד אוהב את זה. אני לא צריך שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה, יש לי כבר. אני ארכיב את המחשב. מצאתי את המחשב הזה דרך גיס שלי שעובד באריקום: כונן: DVRW NEC 5170 X 18 +/- DUAL LAYER BLACK כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE PCI-E X1300 512MB DDR2 DVI 128BIT הארד דיסק: 250GB 16MB SATA II 7200 KS WD לוח אם: INTEL CORYVILLE DDR2 667 945GCLL VGA+LAN זיכרון: DDR II 1024MB 667Mhz CL5 TwinMOS מקלדת ועכ…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, בחודשים האחרונים אני עוקב אחרי מספר אתרים בחו"ל שמפרסמים בקביעות מדורים של "מפרטים מומלצים". לדעתי זה מקור טוב לידע, למי שרוצה להתעדכן ולראות מה חדש ומה מומלץ, במיוחד כשאין זמן לשבת כל היום באתרים ופורומים של חומרה : או במקרה ש*אההממ* האתר האהוב עליהם לא מעדכן את המפרטים המומלצים שלו כבר חצי שנה *אההממ* הנה רשימה של כמה אתרים מומלצים, שמעדכנים בקביעות את המפרטים שלהם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתרים נוספים! www.anandtech.com - ב-Guides יש כל מיני סוגים של SYstem Buyer's Guides, לכל מיני תקציבים וכל מיני שימושים. www.sharkyextreme.com - מחזיק ומעדכן שלושה מפרטים עבור גיימרים לפי תקציב arstechnica.com - ב-Guides יש system guide שמכיל כמה סוגי מפרטים www.ext…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת תמונות (פוטושופ בעיקר) וסרטים (באופן חובבני לחלוטין, לא עם תוכנות עריכה כבדות). תקציב בגדול הוא 2500 שקל אבל עדיף כמה שפחות (אם זה ריאלי בכלל בתקציב הזה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מעבד intel e7500 core 2dou לוח asus P-Q-PL+ 6 USB CHIP INTEL דיסק קשיח w.d 500 g sata2 זכרון 2g קינגסטון מארז atx 500 המחשב מיועד לכרגע לשימושיים ביתיים בסיסיים שבהמשך אפשרות לשדרוג ל מחשב למשחקים ליללד מתבגר העלות 1900 ש"ח דעתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אשמח לקבל ממכם חוות דעת על המחשב הנייד הבא: אני שוקל לרכוש אותו. השימוש: גלישה באינטרנט, חיבור לרשת אחלוטית , ועבודה בגארפיקה לא משהו רציני פוטושופ ופלאש, [קבצים בגודל עד 25 מגה] הדגם: LG R400-EPABE 1.86GHZ מפרט : http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1346 אני קונה אותו יחסית בזול מהמחיר שצויין שמה [ מתחת ל4 אלף]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש טרי באתר,קיבלתי המון המלצות מאנשים שנכנסו וקיבלו מפרטים לפי בקשתם במהירות רבה. אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה : אני מחפש מפרט למחשב,שהמארז יהיה TT Kendalf LCS ( זה המארז עם קירור המים המובנה). מה שאני רוצה זה מחשב לצרכי הפעלת ווינדוס,תוכנות אופיס (אני סטודנט,ולכן חורש על התוכנה) וחישובים סטטיסטיים. מדי פעם משחקים. אני מאוד אוהב עבודות גרפיות בתלת מימד,לכן מבקש כרטיס מסך חזק. אהה,וכמובן 1GB של זיכרון לפחות. שאלה כזאת - יש ברשותי הארד דיסק של 160GB , 7200RPM של WD , בחיבור רגיל (לא SATA) . האם אפשר להוסיף אותו למחשב,בנוסף להארד דיסק שאתם תציעו במפרט? לא צריך חלקים נוספים כגון מסך/מקלדת/רמקולים/עכבר/מדפסת. כמו כן,לא צריך DVD וצורב . את כולם כבר יש לי. מב…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבר מביא לי מאילת שבוע הבא מחשב הרכבתי את זה בינתיים https://tms.co.il/builds/294506 יש לי מארז בבית אני אעבוד הרבה על המחשב עם הדפסות סריקות ופקסים הרבה דאטה אז אצטרך כוח עיבוד ושלא יתקע לי אחרי שנה שנתיים בגדול רוצה לחסוך ולהגיע לביצועים דומים, המפרט שצורף הוא הכי טוב עד 4000 לצרכים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב ולמשחקים כבדים רק אני לא בטוח לגבי המעבד ולוח שלבד זה יגיע ל3000 מעבד 1500 וגם הלוח של ASUS 1500 או שווה לחכות ללוח פשוט יותר של ASUS וגם למעבד כי מה שיש כרגע זה לשוק הממש גבוה כמו כן המעבד (ואני לא יודע אם זה מה שאני ממש צריך ) בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות את הלוח של INTEL
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי באתר ולא מצאתי הרבה מענה לשאלה הזו אז אני מעלה נושא חדש. * מטרות המחשב? צורכי עבודה למשרה מלאה - צריך משהו רציני ועמיד לתוכנה SolidWorks & AutoCad 2015 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה, לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחובר לחשמל רוב הזמן, אין צורך ליותר משעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב אבל אשמח לראות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, DELL, אבל פתוח להצעות * כל דרי…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? +SSD 150GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש+- 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן תודה לכולם על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-