ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט צפיה בסרטים וחיבור המחשב לטלויזיה LCD בשביל לראות סרטים מהמחשב. * גודל המסך: 15 רחב * משקל רצוי: לא חשוב המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאת HDMI יהיה טוב בשביל לחבר את המחשב לטלויזית HD * בלוטות: לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 350 ג'יגה * צורב DVD" כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. אשמח לכל עזרה ביעוץ לנייד, אני לא מבין בזה כל כך והמחשב מיועד לאמא שלי. תקציב 3 אלף שקל.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, חבר נסע לארה"ב ומבקש לקנות משם נייד קטן ושימושי לצרכיו. הוא סטודנט. ההנחיה הכי חשובה שהייתה לו מבחינתו היא שהוא רוצה להרגיש שמחשב נייד. לזרוק לתיק ולא להרגיש שהוא סוחב איתו מחשב.כלומר השיקולים המנחים הם משקל,גודל,זמן סוללה ושאר אספקטי הניידות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,ואם פעם בשנה יצטרך לפתוח פוטושופ או SOLID WORKS שהוא לא ישבוק חיים (מבין שזה לא הייעוד, לא מצפה לביצועי עבודה שישתוו למחשב שולחני) * גודל המסך: מקסימום 13 אינץ'. חשוב שיהיה קטן, אבל שעדיין יהיה ניתן לעבוד עליו. * מעבד: אני מניח שבגדלים כאלו מדובר על ATOM ? אין לי שום שמץ של מושג עליו. איזה דגם מהיר מספיק? מאיזה להמנע? * זכרון : ההגיון הבריא ישר צועק 4 ג'יגה. אבל יש צ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט ב 5000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' אפשר לעלות במחיר בכמה מאות שקלים (אם אתם מגיעים ל 5500-6000 תסבירו למה) לגיימיניג, שיריץ משחקים חדשים ברמה טובה. לא מתוכנן OC, לא צריך מערכת הפעלה. אני ממש מעדיף מעבדים של אינטל, ומסיבה כלשהיא אני אוהב כרטיסי מסך של Nvidia,אבל אם ATI יותר משתלם אז סבבה. חשוב שהמחשב לא ירעיש ברמה מטורפת, בכל זאת הוא בחדר.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
compaq presario cq61-140 Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB 250 GB (5400 rpm) זה כרטיס טוב? NVIDIA GeForce G 103M המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי אופיס,אינטרנט. קצת משחקים.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום. אני לא הכי יודע את ההבדלים אשמח אם תוכלו לעזור לי למצא אותם. הראשון זה המפרט שמוצע פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ השני באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= (אם נניח שאני שם בצד את נושא ההארד דיסק) שאלה נוספת: שמעתי מאנשים שלא כדאי לקנות מאייבורי בגלל כל מיני תלונות על שירות גרוע משהו בסגנון של "אחרי שאתה קונה אין עם מי לדבר" מה דעתכם? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא צריך לשחק משחקים מהשלוש שנים האחרונות (רק שר הטבעות Battle for Middle Earth אחד ושניים ו Return of the King - האחרון יצא לפני למעלה משלוש שנים). בעיקר אני צריך לנגן סרטי HD כמו גם אינטרנט, OFFICE ו PHOTOSHOP קל. אבל המחשב צריך לטוס בפעילות שוטפת ולהיות עם פוטנציאל שדרוג סביר (לכרטיס גרפי טוב יותר ואולי כרטיס טלויזיה בעתיד). באמת חשוב לי לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
באמצע ששיחקתי משחק יחסית כבד (fallout 3) על הנייד פתאום המסך כבה, ותוך זמן קצר גם שאר המכלולים בו, הוא מסרב להידלק... אני מניח שהוא לא יעבוד יותר, לנצל את האחריות הבין לאומית?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני קונה מ-NEWEGG המפרט בקצרה : Intel Core i7 920 Msi Pro X58 G.skill 3X2GB 1333MHZ CL9 Evga 260GTX SLI WD 500GB SAMSUNG DVD 22X CM HAF932 CORSAIR 650W ASUS SCREEN "22 עולה פחות מ-5000 ש"ח עכשיו לשאלה, כמה יעלה לי כולל מכס והכל ? NEWEGG עושה משלוחים לארץ ?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה .... או שאני קונה מחשב נייד תוך שבועיים ..... או אחרי שני-שלוש חודשים אני לא יודיע כלום במחשבים ניידים או שאקנה LENOVO G530 IBM-3400 או לא יודיע הסף שלי זה מחשב נייד שיוכל להפעיל את fallout 3 עד 3500 ש"ח אם זה אפשרי הההההה אני תמיד אומר לעצמי צריך לחקות עןד זמן שירדו מחירים ויהיה משהוא חדש --------- חשבתי למה לא לשאול איזה מחשב יש לכולם ואיך שביעות הרצון ממנו וכל מה שיש בטופיק ומה לקנות והאם כדאי לחקות שני-שלוששש חודשים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום,אני צריך נייד ללימודים ולמשחקים (קלים) זמן סוללה-רצוי מעל 3 שעות. משקל מועדף-כמה שיותר נמוך,אני מניח שעד 2.5 לא תהיה בעיה. גודל מסך-לא יודע מה יתאים לשימושים,ראיתי מסך 15.4 והוא היה גדול מספיק,ראיתי 17 וזה כבר ענק,לא ראיתי מסכים קטנים יותר. כונן קשייח-לפחות 160 צורב DVD-כן אחריות-כמה שיותר זמן,לא חושב שאני צריך בין לאומית המחשב לא יצא מהארץ ככל הנראה. אין העדפה לחברה מסויימת. חסר משהו? אני כאן תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להביא מחשב נייד בעתיד הקרוב , עכשיו אני לא ממש מבין בקטע של הניידים אם מישהו יכול להגיד לי מה התכונות העיקריות שצריכות להיות במחשב נייד. אני אישית רוצה מחשב נייד בעיקר לסרטים ואינטרנט ופה ושם למשחקים קלים כמו ווארקרפאט , קומפני אוף הירוס , דאון אוף וואר וכד' התקציב שאני בונה עליו הוא 3-3.5K תודה מראש. ועוד שאלה קטנה יש הבדל בין נייד לנוטבוק?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נתקע בהרצת סרטים עקב חום גבוה. מצאתי את זה: http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=317&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52 וזה שנראה יותר נחמד: http://www.alltech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=110 האם זה עוזר לחום המעבד? מישהו משתמש בכאלה?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! חברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - W.D. 1TB WD1001FALS Caviar BLACK מחיר 586 ש"ח צורב - SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מחיר 1…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למטרות עבודה (פיתוח אתרים וכו') אך ישמש גם לצפייה בסרטים מוזיקה וכו בזמן הפנוי גודל המסך = 15.4 משקל רצוי = לא ממש קריטי. חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר מידיי. האם נדרש זמן סוללה ארוך = כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות = s-video די חשוב כל השאר בגדר הסטנדרט. בלוטות= כן. כונן קשיח כ- 250GB ומעלה. צורב DVD = כן האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי = LG תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חברי אני סטודנט ומחפש מחשב נייד לא יקר 3000-3500. אני ממש לא מבין במחשבים לכן מבקש עזרה פה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
שלום בעקבות יותר מדי שימושים נעשה לי צפוף במחשב.החלטתי לפצל את השימוש לתחנת עבודה (מחשב ראשי) ומחשב HTPC קל. השאלה איזה מעבד נדרש למחשב שרק ינגן מוזיקה בהתחשב שיהיה עליו EMU 1212M ו1 גיגה זיכרון.אני בלבטים האם להשקיע במעבד 939 או ללכת על אתלון XP שזה יכול להספיק למערכת XP MCE. תגובות ועצות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש במרכז הבינתחומי יריד בחינות ואקסלנט-DMO מוכרים שם מחשבים. הם אמינים? מישהו מכיר אותם והייתה לו איזו התנסות איתם? בניתי מפרט לפני כמה זמן בfox-tms., מישהו מכיר אותם? איך הם? מכירים אולי איזו חנות אמינה באיזור הרצליה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
השימושים הם אופיס ואינטרנט. ושיהיה מסך 12-14" אין צורך במערכת הפעלה תודה
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ובהמשך לחיפושי המתמשכים אחר מחשב נייד נורמאלי מצאתי משהו שלפי מה שנאמר לי בחנות המחשב אמור לענות על כל הדרישות שלי +++ והמחיר סבבה רצח... מצד שני כשהלכתי לשאול כמה אנשים מהפנימיה שלי שמבינים טיפה במחשבים חלקם אמרו שזה יתאים וחלקם אמרו שכן, ואני מתלבט בנושא האם לקנות את המחשב הזה או לא. אז ככה אני אפרט הכל מה שידוע לי על המחשב הנ"ל ולבסוף לאחר שתקראו את זה תענו לי עם הוא יריץ חלק או לפחות בלי בעיות רבות משחקים בערך ברמה גרפית כמו של סימס 2 לדוגמא. [במילים אחרות אם הוא יריץ את סימס 2 ודומים לו בדרישות מהמחשב] ואם לא מה חסר. אם כן אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב מעט זול יותר שיריץ את המשחקים הנ"ל שהיה עד מחיר של 2500 שקל בערך. ============== Comapaq Presario CQ61-120EJ סוג מ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , יש לי כרגע אפשרות לקנות באותו מחיר בערך: dell studiou 1537 sony vaio VGN-CS215JR Fuji esprimo 6535 אני לא מכיר את השירות של סוני ודל אבל פוגיטסו שירות ממש גרוע. השימוש הוא שימוש ביתי משרדי עןבד עם תחנת עגינה עכבר מקלדת ומסך חיצוניים. מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, כפי שבטח ראיתם פתחתי מספר ת'רדים בפורומים שונים למטרות שידרוג. כאן אני הולך לרכז את המפרט הסופי שנהיה, ונתדיין במספר מפרטים מעט שונים (שאתם תציעו לי). תקציב: 2400-3100 אם הכרחי (כמובן שיותר נמוך יותר טוב). מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 [url=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413239.0'>http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413239.0 לוח אם וזכרונות: מתלבט, עזרו לי בלינק הנ"ל^^^^^^ מארז: מתלבט, עזרו לי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413266.0 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT IFX-14 ¤369 קרור למארז: [..] SCYTHE KAZE MARU 140mm 1200rpm ¤88 כמות:2 מחיר סופי: ¤545 אודה מאוד אם תעזרו לי עם הרכיבים השונים, Chao…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב יחסית בסיסי. צרכים: אופיס (וורד/אקסל/פאוורפוינט), אינטרנט (כולל פלאש.. ;D), סרטים+יציאה לטלויזיה (לא HD, אבל נחמד אם תהיה האופציה) ומעט משחקים. תקציב: עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל מפרט ששם דגש על החומרה האיכותית ביותר שניתן להרכיב (אני יודע שמחיר הזה, זה אתגרי משהו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הקשיש שלי (בן 8!!!) שבק חיים אני צריך מחשב חדש רוב השימושים שלי הם אינטרנט, הורדות, מוזיקה,סרטים וכו', שום שימוש מיוחד או יוצא דופן... התקציב שלי הוא בעיקרון 2000 עם אפשרות לחריגה עד 3000 בתנאי שיש סיבה מוצדקת לחריגה בהתחשב בשימושים שלי במחשב. חשוב לי שהמארז יהיה שחור ויפה ושיהיה שקט מאוד בגלל שהמחשב נמצא ממש קרוב למיטה שלי. אני מעוניין לקנות את המחשב כבר ביום ראשון אז אשמח מאוד אם תעזרו לי... תודה...
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-