עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 123krembo,

היי אני צריך מחשב (אין עדיפות לנייד\נייח כך שאני מאמין שעדיף לי נייח) עד 2K שימושים אנטרנט, וורד וכו' משימות פשוטות החובה היחידה היא גוף קומפקטי (כזה שלא תופס הרבה מקום) 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, וורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).סטנדרטי -לאילו הגדרות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אורח יוסף
    Started by אורח יוסף,

שלום אני מחפש לבית מחשב מיני בסגנון NUK או משהו דומה האפ הם מחשבים ראויים לצרכים כללים ומשחקים קלים ? האם המחיר בד"כ יקר בגלל הגודל והעיצוב ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. כן זה קרה.. ביום שהוכרז שצריך להישאר בבתים, מחשב הסלון התפגר (אומנם לוח האם אי שם מ2004 עם Q6600 ו-RX5870, לא בדיוק חומרה עדכנית, אבל בחר לעצמו זמן למות). אני מחפש תחליף עדכני, שישרוד בערך את אותו הזמן בחיים. האם למישהו יש ניסיון עם מחשבי המיני של אסוס ? - ספציפית סידרת PN61 הבנתי שכבר צפוייה לצאת בקרוב סידרת PN62, שאולי בנס תגיע לישראל אי שם ביוני. האם שווה לחכות ?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500-600 שקלים, אפשר חריגה, אבל בגדול מעדיף בפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אמור להריץ שרת לינוקס עם כמה שירותים בסיסיים (גיבויים, אחסון וכו'), אפילו מתכנן לא לשים תצוגה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעוניין במחשב מיני קטן כמו NUC או מחשב מיקרו כמו Dell Optiplex Micro 7. האם האם יש …

5. שלום חברים צריך מחשב חדש לאבי - כרגע יש לו מחשב בן יותר מ-10 שנים מבוסס AMD Athlon 64 X2 עם Win XP , עדיין עובד אבל כבר לא נתמך כמעט בשום דבר... המחשב מיועד לשימוש ביתי - גלישה, דוא"ל ועריכת מסמכי Word, מחפש מחשב אמין שיעמוד במטלות בתקציב מינימאלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור - כמה שפחות. הרכבתי מפרט ב-1664 אבל אשמח לקבל הצעות בעלות נמוכה יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, דוא"ל , מסמכי Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כנראה שלא - יש מסך ישן LG LCD 19 L1953TR שכבר מעט צרוב, אם אפשר לרדת בעלות המחשב, אפשר אולי …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בעיה ואני בהתלבתות בקשר למיפרט מחשב טוב. הציוד ההקפי שלי הוא: LogiTech G5 LogiTech G15 ואני מטכוון לקנות מסך DELL 2408WFP המיפרט שלי פעם האחרונה שבניתי אותו היה מעבד: intel core 2 Quad Q9300 קירור: thermaltake V1 לוח אם: עדיין לא מצתי זיכרון: DDR2 4GB 2*2048MB PC6400 חברה כרגע לא ידוע דיסק קשיח: 500GB SATA2 של SEGATE מארז: Antec p182 ספק כוח: thermaltake 650W FOUR RAILS כרטיס מסך (פה ההתלבתות הגדולה) כרגע: Sapphire Radeon HD3870 X2 1GB * 2 במוד של CROSSFIREX אשמח לתגובתכם.

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  7. שלום חברה המון זמן שלא ביקרתי בפורום ועכשיו אני זקוק לעזרתכם אז כך אני צריך מחשב שיהיה: 1) מחשב מישרדי לאינטרנט אופיס ומישחקים קטנים (לאחי בן ה7) 2) מחשב לצפיה איכותית בסדרות (אני פריק ANIME) כלומר מערכת רמקולים 5.1 איכותית וטלויזיה 3) אני מעוניין מאוד לחבר את הטלויזיה לממיר של YES לא למטרות הקלטה אלה לצפיה בטלויזה בילבד! 4)לגבי המחשב רצוי לא לחרוג מ3K זה יוצא לי מהכיס ולגבי הטלויזיה אני לא מבין בזה בשיט אז אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הסטנדרטים איזה דברים לחפש ומה איכותי...27 או 32 יהיה גודל סביר וסבבה. כמובן שהמחשב הזה יתחבר לרשת אלחותית אצלי וזהו בעיקרון המחשב יהיה מיועד לצפיה בשידורי YES של אחי וחברים קטנים שלו, שימוש של אימא לאינטרנט וניהול העסק שלה(מיסמכי…

8. סבא שלי צריך מחשב חדש, תוך השארת הישן. לרוב הוא גולש באינטרנט, משחק מקסימום משחקים פשוטים (רמה של סוליטר), צריך מערכת הפעלה מקורית (סביר להניח ש-WIN7 Home Premium תעשה את העבודה), עדיף לחסוך, אבל לא לעבור את התקציב המקסימלי כולל הרכבה ומערכת הפעלה, שימוש במחשב יהיה מזדמן עד תדיר, שקט לא רלוונטי כי הוא לא נשאר עובד בלילה, לא יהיה אוברקלוק במפרט בשום צורה (מלבד אוטומטי, המובנה במעבדי הסנדי ברידג'), אני רוצה את המחשב או מ-Zigzag2000, או מ-RSM בכפר סבא. גם סניף קריית אונו של KSP אוכל. לשימושים שציינתי, לא סביר שדרוג של המחשב, ולכן אין צורך לשמור על אופק שדרוג גדול מדי. בהצלחה. הרמקולים לא צריכים להיות מאוד איכותיים, עכבר נוח יתקבל בברכה, מקלדת נוחה גם. מסך גדול רצוי, והכי …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by מיצפטל,

אהלן, אני צריך לקנות מחשב חדש. האם ישנם יתרונות כלשהם לרכישת מחשב ממותג (חשבתי על דל XPS, אבל לא חובה) לעומת מחשב בהרכבה אישית? האם איכות החלקים המשניים במחשב כזה טובה? אין פרטים על היעילות של ספק הכוח ויצרן, אין פרטים על יצרן הזכרון ו-CL וכולי. חשבתי על זה הדגם הזה - Dell XPS Desktop 8940 XP-RD33-12714 / XP-RD33-12990 אשמח לעצתכם תודה רבה!

10. 1. מה התקציב המקסימלי 3200 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מחשב לעבודה (פרנסה) מצגות כבדות של מאות מגהבייטים, ותוכנות עיצוב פנים כבדות יחסית . שימוש אינטנסיבי מאוד! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. זה הדגם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717246 שמתי עיני על המחשב הנ"ל ואשמח אם תביעו דעה על המחשב, בעיות יתרונות וכו', כל מה שאתם יודעים אם מישו מכיר דגם דומה במחיר ובמאפיינים אשמח אם הוא יציע כאן תודה לעוזרים!! ושיהיה אחלה שבוע!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dekom,

שלום, אני עומד לקנות מחשב מסטארט פיסי עם המפרט הבא: מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 410 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2170 ₪ - * מבצע חג * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 285 ₪ - * חדש במבצע * - SSD A-Data 240G Premier SP550 SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 649 ₪ - * חדש במבצע * - Corsair SPEC-ALPHA Black - Silver + FSP HYPER 500W 85 Plus קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 מחיר סופי…

13. Started by avivlevy,

מצאתי אתזה יש עוד מחשבים כאלה?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. עדיף שיהיה כמה שיותר טוב מבחינת מהירות, כרטיס מסך סטנדרטי ומעלה, מעבד 3.00GHZ וזיכרון כמה שאתם ממליצים.... מה המפרט הכי טוב שיכול להיות במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by haimlev,

[table][tr][td] תיאור המוצר: [/td] [td] Dell Studio 1558 מעבד : I7 Q820 8 ליבות זיכרון : 6 ג'יגה DDR 3 דיסק קשיח - 650 GB כרטיס מסך - ATI READON HD 5470 עם 4 GB זיכרון מחשב מפלצת סוס עבודה סוחב משחקים ... שמור מאוד מאוד מאוד . מציאה של פעם בחיים כולל מטען 120W חזק במיוחד [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] דרכים ליצירת קשר: [/td] [td] כתובת: באר שבע טלפון: 052-7222502 סלולרי: איש קשר: חיים דוא"ל: haimlev3@hotmail.com [/td] [/tr] [tr] [td] איזור בארץ [/td] [td] באר שבע וצפון הנגב מחיר : 3500 [/td][/tr][/table]

17. בקיצור אני רוצה לקנות מחשב חדש , עם המחשב הנוכחי אני לא יכול לעשות כלום (יש לי אותו כבר 5 שנים בערך אם לא יותר)... הביאו לי הצעה , רציתי לדעת מה אתם חושבים התקציב מוגבל , בסביבות 4-5 אלף שקל למחשב .. זאת ההצעה שהביאו לי : לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 4200 AM2 יחידת קירור OEM זיכרון CORSAIR 2Gb KIT XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 דיסק קשיח 1 Western Digital 320G 16MB 320AAKS כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1300 512M FANLESS צורב PIONEER DVR-112DBK מארז A-TOP FILTERED CASE כרטיס קול OB כרטיס רשת OB PSU ENERMAX EG365AX , 350W , ACTIVE PFC מאוררים ZALMAN F3 (120MM) QUIET FAN מה אתם אומרים ? זה יוצא 5,000 עם מע"מ.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by kan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD עם מסך ישן שיש לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני מחפש מחשב לצורך כללי - בעיקר משרדי - אנטרנט, הרבה תוכנות, קומפילציה ומוסיקה, מעט למשחקים - בלי לשלול אופציה כזו, והייתי גם רוצה שהמחשב יתחבר לTV ויהיה ניתן להקרין סרטים מהDVD וגם להקליט סרטים מהכבלים כקולונע ביתי. תודה,

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  20. http://us.toshiba.com/computers/desktops/all-in-one/DX1210/DX1215-D2101/

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HON BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by ARIK1984,

שלום כשאני מעלה את המחשב הוא מעלה הודעת שגיאה אם ציפצוף: This product is covered by one or more of the following patents: US5, 307, 459, US5,434,872, US5, 732,094, US6,570, 884, US6,115,776, and US6,327,625 For Realtek RTL8101E/8102E(L)/8103E(L) PCI-E Ethernet Controller v1. 13 (081016) מה זה אומר תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי? 6.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, רמקולים 2.1/2 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by GD1810,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח, מקסימלי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks (שימוש עיקרי, לא קבצים מאוד מסובכים). KeyShot (רינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא דרישה קריטית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, מחשב מקצועי ולא למשחקים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

25. Started by The_Byter,

שלום המחשב מיועד לVJ דרוש: שני כרטיסי מסך 3GB 80GB WINXP DVDRW LCD 19 שחור מקלדת+עכבר פשוטים ושחורים מארז שחור מקצועי ויצוגי מחשב שכל היעוד שלו הוא להריץ ממנו קטעי וידאו יחסית קצרים בלופים דרך תוכנה שנקראתwww. resolume.com

• 0 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.