ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי חברים, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ למחשב חזק לצרכי עבודה ל"משתמש רציני". המחשב לא ישמש למטרות גיימינג אבל מאוד חשוב שהוא יהיה מהיר מאוד (מאוד) ושיוכל לעמוד בהרבה משימות בו זמנית ללא קושי, כולל עבודות מדי פעם על פוטושופ, עריכת וידאו בסיסית מדי פעם, עבודה בשוטף עם קבצי אקסל גדולים מאוד של מאות אלפי רשומות והרבה נוסחאות, הרבה תוכנות וטאבים שפתוחים במקביל וכו'. המטרה שהמחשב יחזיק לפחות כמה שנים טובות מבלי שיהיה צורך לשדרג את החלקים בו בטווח הזה. אשמח לשמוע לגבי מפרטים מומלצים של עד כ4000 ש"ח עבור מחשב שיענה על הצרכים האלו. אין צורך במסך או ברישיון לאופיס במסגרת התקציב שציינתי. תודה רבה על העזרה!
-
-
- 19 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני צריך המלצה לנייד פשוט עד 1500 שקל לאמא שלי שיהיה לה לגלישה באינטרנט וזהו . שיהיה מסך נורמלי ולא קטן מידיי . תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה ל-desktop replacement - הגבלת תקציב - 15000 ש"ח, יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב לפחות 15" משקל או זמן סוללה - בעדיפות נמוכה האפשרויות שאני בודק 1. ThinkPad W510 - מאוכזב מעט מהפורמט החדש של המסך - אני צריך את המחשב לעבודה על מיסמכים ולא צפייה בסרטים 2. ThinkPad W700 - עדיין לא תומך בדור החדש של המעבדים Core i7 3. SAGER NP9280 - חושש קצת מתקלות - אני מבין שאין להם תמיכה או אחריות בארץ 4. DELL - המלצה? מעבר לזה הם מחשבים מצויינים מבחינתי אין ספק שהייתי בוחר בSAGER - מישהו התנסה בלתקן SAGER בארץ? תודה אלון
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש בתקופה האחרונה נייד חדש ואובד עצות מכמות המבחר והדגמים. המחשב צריך להיות בין 14-15.6 אינצ לא כבד מידי. למרות שהשימוש הוא משרדי בעיקר וצפייה בסרטים, אני בכל זאת רוצה מחשב חזק ומהיר מאוד. חשוב לי העיצוב ושיהיה במשקל נשיאה סביר. מתחבר לעיצוב של אפל אבל לא בהכרח. בנוסף שהמחשב והרכיבים יהיו מדגם חדש ככל האפשר. טווח המחירים רחב יחסית - 4,000 שח למחשב ש״עושה את העבודה״ עד 7000 שח למחשב שבאמת שווה את המחיר. מחפש הכוונה כי הלכתי לאיבוד באינטרנט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - 7,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש…
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה זה המפרט שמתאים לסטודנטית שמצריך הכל, זאת אומר גם מדפסת ומשולבת וציוד היקפי קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 320 1 לוחות אם Palit N73PV Conroe Support N73PV ¤ 326 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 קירור למעבד Evercool Buffalo 10CM Cupper / HeatPipes ¤ 84 1 ספקי כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤ 188 1 זיכרונות Digma 2GB (1GB X2) DDR2-667Mhz D21G667DI ¤ 109 1 קשיחים למחשבים שולחניים Hitachi 320GB Sata2 16MB HD320S216 ¤ 436 1 צורבים Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤ 159 1 מקלדות Microsoft Multimedia Keyboard ¤ 90 1 עכברים מיקרוסופט אופטי לבן ¤ …
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת. ושיהיה 17" לפחות. עדיף Alienware, XPS (Dell), Hypersonic או Asus
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אפעם לא היה לי מחשב נייד, אז לפני שנבקש משהו ספציפי. איזה מעבדים קיימים למחשב נייד? זכרונות? כרטיסי מסך? מחשב נייד, זה מוצר מוגמר שאי אפשר לשנות בו חלקים נכון? הכוונה שהיא יש מפרט של היצרן וככה מגיע המחשב? בגדול אני מחפש מחשב חזק עבור סרטים, אינטרנט, עבודות, מצגות, קצת משחקים. שיהיה מבוסס INTEL, עם 2GB זכרון וכרטיס מסך טוב, ולוח-אם טוב. כמובן צורב DVD. אם לא מומלץ מחשב נייד מבוסס INTEL, אשמח להסבר ומה כן מומלץ. אחרי שתביאו הצעות נראה מה סביבת המחירים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם מפרט מתאים לעבודה בפוטושופ 3dmax? מעבד ליבה כפולה חזק Intel Core i5-520M 2.4Ghz · זיכרון בנפח של4096MB DDR3 · דיסק קשיח בנפח 500GB 7200RPM · מסך רחב HD 1366*768 ''15.6 · תקשורת אלחוטית, מצלמה מובנית, כרטיס מסך nVidia 1GB · Windows 7 Premium · אחריות יצרן HPכולל איסוף והחזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אפשרות ראשונה M3 pro cpu 11 core, gpu 14 core, ram 18gb, ssd 512gb. אפשרות שניה M2 pro cpu 12 core, gpu 19 core, ram 32gb, ssd 1tb. המחיר ממש דומה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם. טוב, הבעיות של אינטל בפי כל. עד שיצא המיקרוקוד המושיע בעדכון ביוס ללוחות האם, זה די רולטה רוסית לקחת I9 של אינטל. מנגד, AMD יצאה בהכרזות מפוצצות לגבי מעבד הדגל שלה - 7950X3D. הכצעקתה ? על מה ללכת ולמי מה יותר מתאים ? כל התשובות בסרטון הבא - https://www.youtube.com/watch?v=W0wYgImW7NA לידיעתכם .
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
*כותרת* בלי ציוד היקפי
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תראה מפה לשם רכשתי מחשב מדגם מסויים של HP לאחר התקלויות רבות עם השירות לקוחות בשל תיקון ממושך של מחשב זה הולחט לפצות אותי (ואוותר על פירסום שלילי) ולתת לי דגם חדש של מחשב מתקדם DV5-1179 למרות שבאמת לאחר כל האיומים והשיחות שלי אליהם ידוע לי שהם מעדיפים לסתום אותי עם מחשב כדי שלא אפרסם אותם לשלילה או משהו כזה. השאלה היא עד כמה אני צריך לדאוג לגביי המחשב החדש? האם יש מצב שהוא לא חדש? ( משופץ) מבלי שאדע בכלל יכול להיות שני אקבל משהו מפס יצור כושל? מאוד מדאיג אותי העניין לגבי המחשבים שניהם באותו מחיר זאת אומרת מה שהיה לי ומה שאני אקבל אני רוצה לדעת את דעתכם האם יש סיכוי ש HP תמסור לידי מחשב לא באמת חדש ותקין.?
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מטרות עיקריות: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. מפרט שחשבתי עליו: מעבדי AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Box מאווררים וגופי קירור Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS צורבים LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card מארזים Thermaltake Mozart SX Media Lab HTPC Series Black Case VC7001SNS (No PSU) ספקי כוח Enermax MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan …
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת איך המערכת הזאת אני בניתי Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1502 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - …
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי משחקים כבדים (MW2 Prototype GTA IV) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22 אינץ FHD 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין לי צורך בצורב או כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, אבל שאני אוכל לישון בלילה חחחח 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא! 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי ראשי לבית. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים אונליין או מההארד דיסק. מעבר לזה הוא אולי ישמש גם לתכנות של web development. יהיו לו אולי עוד שימושים אבל מה שבטוח שהוא לא ישמש לתוכנות עריכת גרפיקה ולא למשחקים עדכניים. חשוב לי שהוא יהיה עמיד לשנים רבות ולא ייחשב מיושן בעוד מספר שנים מועטות. חשוב לי שהוא גם יכלול חיבור HDMI, כניסות USB 3.0 מהצד הקדמי העליון של המארז, כרטיס WIFI. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת והצעות ייעול. המחיר של כל רכיב מצוין לידו. האם ניתן להחליף למארז קטן יותר ואולי משתלם יותר? האם הספק כוח מספיק? כרגע אני כפי הנראה אוריד את הSSD הארד דיסק כדי לעמוד פחות או יותר בתקציב המקורי שלי שהיה 2…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני מבקש שתענו לי זה דחוף:\ זה זמן רב שאני מחפש מדריך טוב באמת,לדעת איך מרכיבים מחשב את החומרה לא את המפרט. מדריך עם תמונות אבל משהו באמת שמבינים לא איזה סתם חיבור.... לא איכפת לי להוציא כסף עליו. אם מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או להגיד לי ספר לקנות... אם יש טכנאי שמוכן להדריך אותי בביתו לגבי הבנייה בתשלום גם לא איכפת לי. אני מאוד מודה לכם!!!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, 4300-4800 ש"ח זה סבבה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק מה שציינתי למעלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו, מעוניין שיריץ את הGTA V שיצא עוד מעט. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! לפעמים המסך כבה ונדלק לאחר מספר שניות, והמערכת מודיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ונעשה עליו RECOVERY. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויוכל לעזור? בנוסף רציתי לדעת שעם הקנייה שלו, לא קיבלתי שום דיסק התקנה של מערכת ההפעלה, ורציתי לדעת במקרה שארצה לפרמט, מה אני אמור לעשות לגבי הנושא הזה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, טוב, לא ממש מדובר בהרכבת מחשב מאפס, אלא קניית "קיט" של NUC, שלו צריך להוסיף עוד כמה רכיבים. המחשב מיועד עבור ההורים שלי לשימוש פשוט - צפייה בסרטים, youtube, פייסבוק ואתרים נוספים. הצלחתי ליצור מפרט שלדעתי יהיה מעל ומעבר בפחות מ-2000 ש"ח באילת. בחרתי בכוונה כונן של 128GB ולא יותר כי המטרה היא להזרים סרטים ברשת (wifi) ממחשב אחר ששימש למטרה זאת עבור הזרמת מדיה ל-Boxee box. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שבחרתי, וגם על NUC בפרט. מה הייתם משנים? משדרגים? משנמכים? השאיפה היא להשאר בתקציב הזה, אבל יש גמישות מסויימת. בנוסף, האם לא שכחתי כלום? למשל, כבל mSata לכונן, מגיע איתו? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
כמו שאמרתי. יש לי חבר מעוניין בבחירת מפרט מתאים לעריכת ווידאו בHD. רצוי שגם כרטיס קול יהיה סביר. סכום עד 5000 שקלים. תודה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אחרי חיפוש מייגע ברחבי הרשת הגעתי לשני המחשבים הנל: Lenovo B5400 MB824IV http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-b5400-mb824iv?aff=Zap מחיר זול. מעבד M עם כרטיס מסך סביר(למרות שרשום 1GB לא מצאתי שיש גרסא כזו, בכל מקרה אברר עם החנות לפני קניה) Toshiba Satellite L50-A-1D5 http://www.winprice.co.il/Product.asp?PID=L50-A-1D5&Cat2ID=0&Cat2Cat1ID=17&Rnd=05/12/2014%2018:17:42 הבדל של 800 שח מהקודם. מעבד I7 4700M רשת GIGABIT השאלה המתבקשת האם 800 ש"ח הבדל שווים את הבדל הביצועים בין המעבדים ושאר ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על המפרט הזה שווה תמחיר?? או שאפשר במחיר הזה להביא משהו יותר טוב??? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=762&CatCode=3
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-