עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש תחנת עגינה ל E6400, אין לי מושג מה מחירים ואין לי שום בעיה להזמין מחו"ל כמה העניין אמור לעלות? איפה יהיה יותר זול לקנות את זה? תודה על העזרה!

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by Markis,

אודה על המלצות לשיטה הכי טובה להוספת עברית למקלדת של מחשב נייד.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by A.S.H.E.R,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?5500-6500 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים FHD, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך כבר במפרט[/ 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ,DVD צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL וATI 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כמו מה ? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כרגע לא מתוכנן OC אבל OC בינוני במסגרת התקציב לא יזיק 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים …

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  4. שלום כולם, אחרי שניסיתי לבנות מפרטים בכל מיני חנויות וחיפשתי חלקים במיליון מקומות כבר השתגעתי ואני מתחנן לעזרה. אני מחפש מחשב לשימושים של אופיס, אינטרנט וצפיית סרטים FHD על מסך 24" תומך. מכל מה שקראתי עד עכשיו, זה מה שהבנתי שאני צריך: מעבד E5200, זיכרון 4GB מחברה ידועה, הרד דיסק שיהיה שקט ועם פלטה אחת (כמו 3200AAKS של WD), מארז וספק שקטים ואמינים. לגבי לוח אם אני מתלבט ואשמח אם תעזרו לי, ASRock G41 - ממש מתאים לי כי יש לו DVI ואינסטנט בוט, והוא רק 70 שקל יותר מה-G31. מישהו ניסה\מכיר את האינסטנט בוט? DFI LANPARTY UT P35-T2R - עשה רושם מאוד מקצועי וחזק ויש לו הרבה אפשרויות שדרוג. אם לוקחים אותו צריך להוסיף כרטיס מסך (רצוי פשוט, אני לא משחק, אבל צריך HDMI). http://…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום כולם! אני צריך עזרה בחיפוש אחרי נייד קטן וחזק כרגע יש לי ASUS F3SC מי שמכיר מחשב מפלצתי מאוד מאוד חזק הבעיה היחידה שלו זה שהוא גדול מידי שוקל בסביבות 3 קילו מסך 15.4 אינץ', השנה אני מתחיל ללמוד וזה לא בדיוק המחשב הכי נייד שיש אני מחפש משהו שיהיה באותה רמה מבחינת מפרט אבל רק שיהיה קומפקטי יותר אני חושב על כיוון 13-14 אינץ' אני אשמח לשמוע את המלצותכם (אולי בעבודה ממושכת ועם מסמכים 13" קצת בעייתי? או משהו בסגנון) כרגע אני מחפש ומתעניין בניידים אבל העדפה שלי היא לכיוון ASUS מכיוון שאני מכיר את האיכות בניה שלהם ואני ממש מרוצה מהשירות של רונלייט, אסוס זה לא בגדר חובה אבל בהחלט העדפה בנוסף גם פזלתי לכיוון המקבוק הגירסא של ה2.4 אני כמובן אנסה להביא אותו מארה'ב, המפרט…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. האם מצדיק את הפער במחיר (כ 250 ש"ח)? האם כרטיסים תואמים DX10.1 יתקלו בבעיות בהרצת משחקים המשתמשים ב DX9.3?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. הי, אני צריך מחשב דחוף לעבודה (אדריכלות) שישמש בעיקר לרינדורים ועבודה עם תוכנות מידול תלת מימד. מצאתי את המפרט הבא ב- KSP, מה דעתכם: מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB מחירו 1450ש"ח לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL מחירו 790ש"ח זכרון 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel מחירם 630 ש"ח כרטיס מסך HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מחירו 460ש"ח כונן HD 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II מחירו 485ש"ח מקרר למעבד Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan For (s1366,s1156,s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מחירו 200ש"ח מארז CM 690 Black (No PSU של coolermaster מחירו 355ש"ח ספק כח eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מחירו 380 ש"ח זהו סה…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. צריך מפרט מחשב בסיגנון כזה. שימושים: משחקים, קידודים, HTPC(סרטים, סדרות הכוללים גם תכנים בHD). איזור+חנות: איזור ירושלים חנות KSP או כל חנות טובה אחרת הנמצאת באיזור. ציוד הקפי: מסך(22-23), מקלדת, עכבר. סכום: 6500 ש"ח כולל ציוד הקפי.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by NEUROMA,

ASUS N10J 2 GB זכרון 667 VISTA PRIMUM 2 כרטיסי מסך 1. INTELL 3500 2. ATI 9300 10.1" גודל מסך 250 GB HD לא משנה הכובד ... המון תודות שי

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  10. היי אני צריך מפרט למחשב עד 2500 ש"ח ללא מסך מטרות המחשב: מוריד הרבה באימיול, גולש הרבה באינטרנט , משחקים קלים , צופה בסרטים ושומע שירים גם כשהאימיול דלוק אז אני גולש במקביל באינטרנט לא צריך ציוד הקפי צריך צורב DVD שיתמוך בכול סוגי הדיסקים (כולל DVD-R , DVD+R) מעדיף מעבד של אינטל חשבתי ללכת על Q6600 רוצה מחשב מהיר חשוב מאוד המהירות לא מתוכנן OC לא צריך מערכת הפעלה שיהיה מחשב שקט צריך הרכבת מחשב במעבדה אני משלם בצ'קים תוכלו להמליץ לי בנוסף לחנות זולה שמקבלת צ'קים תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

באמצע ששיחקתי משחק יחסית כבד (fallout 3) על הנייד פתאום המסך כבה, ותוך זמן קצר גם שאר המכלולים בו, הוא מסרב להידלק... אני מניח שהוא לא יעבוד יותר, לנצל את האחריות הבין לאומית?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. מפרט ב 5000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' אפשר לעלות במחיר בכמה מאות שקלים (אם אתם מגיעים ל 5500-6000 תסבירו למה) לגיימיניג, שיריץ משחקים חדשים ברמה טובה. לא מתוכנן OC, לא צריך מערכת הפעלה. אני ממש מעדיף מעבדים של אינטל, ומסיבה כלשהיא אני אוהב כרטיסי מסך של Nvidia,אבל אם ATI יותר משתלם אז סבבה. חשוב שהמחשב לא ירעיש ברמה מטורפת, בכל זאת הוא בחדר.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by tototo,

compaq presario cq61-140 ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ זה כרטיס טוב?‎ ‎NVIDIA GeForce G 103M המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי אופיס,אינטרנט. קצת משחקים.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. * מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט צפיה בסרטים וחיבור המחשב לטלויזיה LCD בשביל לראות סרטים מהמחשב. * גודל המסך: 15 רחב * משקל רצוי: לא חשוב המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאת HDMI יהיה טוב בשביל לחבר את המחשב לטלויזית HD * בלוטות: לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 350 ג'יגה * צורב DVD" כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. אשמח לכל עזרה ביעוץ לנייד, אני לא מבין בזה כל כך והמחשב מיועד לאמא שלי. תקציב 3 אלף שקל.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. Started by maoz888,

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1119 המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי.. אינטרנט וזה... קצת משחקים.. מקסימום HL2... תודה! איל המעבד? איך הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  16. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  17. שימושים: משחקים, קידודים, HTPC(סרטים, סדרות הכוללים גם תכנים בHD). איזור+חנות: איזור ירושלים חנות KSP או כל חנות טובה אחרת הנמצאת באיזור. ציוד הקפי: מסך(22-23), מקלדת, עכבר. סכום: 6500 ש"ח כולל ציוד הקפי. ללא OC

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  18. אני לא צריך לשחק משחקים מהשלוש שנים האחרונות (רק שר הטבעות Battle for Middle Earth אחד ושניים ו Return of the King - האחרון יצא לפני למעלה משלוש שנים). בעיקר אני צריך לנגן סרטי HD כמו גם אינטרנט, OFFICE ו PHOTOSHOP קל. אבל המחשב צריך לטוס בפעילות שוטפת ולהיות עם פוטנציאל שדרוג סביר (לכרטיס גרפי טוב יותר ואולי כרטיס טלויזיה בעתיד). באמת חשוב לי לשמוע את דעתכם.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3500 שח. צרכי המחשב הם ללימודים, תיכנות matlab ועוד דברים בסגנון. אני גם רוצה 14.1" ולא 15 כי זה גדול ומסורבל לדעתי. מה דעתכם על זה LG R410-L.A226E T4200 2.0GHz 3390 שח מksp? או זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5151 למרות שהמסך לא מט או http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm יש עוד משהו מומלץ? לפי הנתונים, הג'יגהבייט הכי חזק עם הסוללה הכי חזקה. האם הניידים של ג'יגהבייט נחשבים בסדר?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אז ככה .... או שאני קונה מחשב נייד תוך שבועיים ..... או אחרי שני-שלוש חודשים אני לא יודיע כלום במחשבים ניידים או שאקנה LENOVO G530 IBM-3400 או לא יודיע הסף שלי זה מחשב נייד שיוכל להפעיל את fallout 3 עד 3500 ש"ח אם זה אפשרי הההההה אני תמיד אומר לעצמי צריך לחקות עןד זמן שירדו מחירים ויהיה משהוא חדש --------- חשבתי למה לא לשאול איזה מחשב יש לכולם ואיך שביעות הרצון ממנו וכל מה שיש בטופיק ומה לקנות והאם כדאי לחקות שני-שלוששש חודשים

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by Jetway,

אני קונה מ-NEWEGG המפרט בקצרה : Intel Core i7 920 Msi Pro X58 G.skill 3X2GB 1333MHZ CL9 Evga 260GTX SLI WD 500GB SAMSUNG DVD 22X CM HAF932 CORSAIR 650W ASUS SCREEN "22 עולה פחות מ-5000 ש"ח עכשיו לשאלה, כמה יעלה לי כולל מכס והכל ? NEWEGG עושה משלוחים לארץ ?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  22. שלום! אני רוצה להביא מחשב נייד בעתיד הקרוב , עכשיו אני לא ממש מבין בקטע של הניידים אם מישהו יכול להגיד לי מה התכונות העיקריות שצריכות להיות במחשב נייד. אני אישית רוצה מחשב נייד בעיקר לסרטים ואינטרנט ופה ושם למשחקים קלים כמו ווארקרפאט , קומפני אוף הירוס , דאון אוף וואר וכד' התקציב שאני בונה עליו הוא 3-3.5K תודה מראש. ועוד שאלה קטנה יש הבדל בין נייד לנוטבוק?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. בהתחלה חשבתי על מפרט כזה: (מסך 19" שיוחלף עוד כמה חודשים ולא מתוכנן OC) מעבד - Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוח אם - SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL זכרון - DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב - Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE קירור - Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775 מארז - CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כח - Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm אבל אמרו לי באיזה פורום שהספק גרוע ולא יחזיק את המערכת לכן שיניתי למפרט הזה מעבד - Phenom II x4 Quad-Core …

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  24. שלום. אני לא הכי יודע את ההבדלים אשמח אם תוכלו לעזור לי למצא אותם. הראשון זה המפרט שמוצע פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ השני באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= (אם נניח שאני שם בצד את נושא ההארד דיסק) שאלה נוספת: שמעתי מאנשים שלא כדאי לקנות מאייבורי בגלל כל מיני תלונות על שירות גרוע משהו בסגנון של "אחרי שאתה קונה אין עם מי לדבר" מה דעתכם? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מחשב למטרות עבודה (פיתוח אתרים וכו') אך ישמש גם לצפייה בסרטים מוזיקה וכו בזמן הפנוי גודל המסך = 15.4 משקל רצוי = לא ממש קריטי. חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר מידיי. האם נדרש זמן סוללה ארוך = כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות = s-video די חשוב כל השאר בגדר הסטנדרט. בלוטות= כן. כונן קשיח כ- 250GB ומעלה. צורב DVD = כן האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי = LG תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.