עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם פוטו שופ ואני צריך גם תחנת עגינה. לפי מה שאני יודע, המחשב שאני צריך הוא בעיקרון מולטימדיה והם לא באים עם תחנת עגינה, ואלו שבאים עם תחנה אלו מחשבי מנהלים שלא מתאימים לי. מישהו אולי מכיר מחשב מולטימידה שיש לו גם תחנת עגינה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by אלעד קהת,

במרץ אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ואני מחפש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים (עד 3000₪) חשבתי על hp pavilion 360x אבל אמרו לי שהוא לא כל כך טוב

3. Started by freerider,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך 15" רזולוציה 1920x1080 אכותי לד IPS (אפשר להתפשר על 14") * מעבד I5 * זיכרון 6-8 ג'יגה * כונן קשיח יחיד 128 ג'יגה SSD * לא צריך כונן אופטי * אפשר ללא מערכת הפעלה * אולטראבוק מעוצב עשוי ממתכת * קניה בארץ - תקציב 7000 ש"ח הרבה תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DavidGol,

* מטרות המחשב? אינטרנט(משחקים ברשת, יוטיוב...), צפייה בסרטים, אופיס * גודל המסך? מעל 13.3 * רזולוציית המסך? 1366x768 לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * קליטת ווי פיי טובה אני מחפש מחשב נייד ששישרת בבית כמחשב שני (הראשון נייח) ובעיקר ישמש לאינטרנט ואופיס לצרכי ילדים בעיקר. המחשב יתחבר לרשת אלחוטית וצריך לעמוד בתקציב של 2000 ש"ח. איך נחשב [h=1]HP ProBook 4330s LY…

• 28 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by x2x,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,משחקים קלים יכול להיות נחמד אבל לא הכרחי. * גודל המסך? אני מתכוון לחבר אותו למסך חיצוני 15 אינץ',אז פחות חשוב לי הגודל מכיוון שאעבוד רוב הזמן עם 2 מסכים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוב הזמן אני אעבוד איתו בתוך חדר כלשהו,אז סביר להניח שלא תהיה שמש שתפריע לי. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 נראה לי מתאים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת הכוללת numpad. בנוסף,יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/har...20Explorer.gif ואני מאוד אוהב אותו,אז עכבר בסגנון (אם בכלל). * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. Started by DavidGol,

* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס וצפיה ישירה. * גודל המסך לא משנה, מה שיותר זול.. עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך לא קריטית, צפיה בסרטים הינה בעיקר בזמן חיבור למסך טלויזיה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * המשקל אינו מהוה פקטור. * זמן סוללה אינו קריטי, בעיקר יחובר לחשמל. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI * Bluetooth כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * כן דרושה אחריות רשמית טובה. (שלוש שנים...) * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * אין העדפה לחברה כלשהי. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב המוצר, עדיף מוצר יפה ובאיכות בניה טובה. במידה ועל ידי חריגה קטנה בתקציב אפשר לקבל קפיצה מ…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by erantzur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta5, the witcher 3, assassin's creed unity ,far cry 4 וכו.. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אפשרות ל- עכבר, מקלדת ורמקולים אבל זה לא חובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by mbbk,

מחשב לעבודה עם תוכנות אדובי אילוסרייטר פוטושופ ואינדיזיין מה עדיף? 1. I7 או I5 שניהם דור 11? 2. כמה זיכרון RAM מומלץ? 3. האם יש צורך בכרטיס גרפי כשהמעבדים כל כך מתקדמים, ואם כן מה מומלץ. 4. האם עדיף להגדיל זיכרון RAM או להשקיע בכרטיס גרפי. תודה רבה.

9. אורח קובי
    Started by אורח קובי,

שלום לכל חברי הפורום, אני צופה כאורח הרבה בפורום, ונהנה לקרוא מאמרים מאנשים מבינים עם הרבה שמחה ועזרה לזולת, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב מומלץ למידול ורינדור תלת מיימד בתוכנת 3DMAX ועוד, קיבלתי המלצה למחשב עם מעבד i7 7700k, לוח Z270, זכרון 32GB, וכרטיס 1070 8GB, המחיר שהציעו לי על מחשב מותג כזה, הוא 7400, כולל מעמ. האם הוא אכן מתאים לצורך זה? האם עדיף לקחת מעבד 6800K עם לוח X99? ועד כמה הוא יתן יותר תועלת? האם יש מה להוסיף ל64GB זכרון? האם יש משמעות לכרטיס הגרפי, ואם אקח 1080, אקבל רינדור מהיר יותר? לתשובתכם אודה מאוד קובי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Ninyo Nir,

כן אני יודע מק זה הכי טוב (או שלא) נעזוב את הדיון בצד תקציב של עד כ- 5K (טיפה חרגתי) אבל מצאתי את זה: ASUS דגם UX530UX-FY005T בעל מסך 15.6" זיכרון 16GB דיסק קשיח 512GB SSD מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor ומערכת הפעלה Win10 http://www.wallashops.co.il/מחשב-ASUS-UX530UX-FY005T-15-6-16GB-512GB-SSD-i7/pi7FOUX530UXFY005T היתרונות: - גודל מסך - משקל - זיכרון 16 - SSD 512 החיסרון/התלבטות - כאן אני צריך את עזרתכם: - כרטיס מסך "רק" GTX950M WO ODD - מעבד למיטב הבנתי לא HQ פספסתי משהו? חייב עזרה רצינית במיוחד שאני חורג מהתקציב (שהתחיל בכלל עד 4.5K) מיועד למעצב גרפי שזה המקצוע שלו, עובד ע…

• 18 תגובות
    • 19.1k צפיות
  11. אני מתעתד ללמוד הנדסת תוכנה תקציב 2000-3000 אפשר לזלוג קצת לא צריך מערכת הפעלה

12. היי חברים, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב שנה א' באוניברסיטה, וזקוק למחשב נייד לצרכי תכנות (משער שבויז'ואל סטודיו או תוכנה דומה) וליצירת מוסיקה באבלטון כתחביב - במקסימום תמורה למחיר כאשר התקציב עומד על כ2500-3000 ש"ח (כדי לחסוך לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד). אני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים: 1. http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7772178 2. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P2530UJ-XO0099D לראשון יש מעבד i7 , סוללה 2 תאים (משער שלא נשלפת), כרטיס מסך 930m, מסך 14 ואחריות איסוף והחזרה ע"י אסוס ישראל. השני מחשב עסקי ASUSPRO עם מעבד i5 , סוללה 6 תאים נשלפת, כרטיס מסך 920m, מסך מט 15.6 נגד שריטות ואחריות רשמית …

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by 0.5nezek,

איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט (תואר ראשון במתמטיקה)? דרישות הסף שלי הם 8 ג'יגה זיכרון פנימי, עד 2 ק"ג, עד 4000 ש"ח.

14. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יום יומי, בעיקר לשימושי משרד (אינטרנט + אופיס) אך שמדי פעם אני יוכל להפעיל בו תוכנות גראפיקה ואדריכלות לרבות פוטושופ, אוטוקד, סקאטצפ, VRAY ועוד. חשוב להבהיר כי המחשב יהיה מחובר בצורה תמידית ל-2 מסכים, ספק 3. מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח כולל מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + תוכנות גראפיקה ואדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי של אופיס ואינטרנט + זליגה לתוכנות גרפ…

15. Started by gizzz,

המטרות הן גלישה באינטרנט צפיה בסרטים,אימיול,שימושים פשוטים WORD וכו חשוב מסך 15 אינטש ועיצוב יפה. איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? הבנתי שהויסטה בעייתית. מה אומרים על MSI PR600 שנמכר באייבורי? http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. היי, אני לא יודע אם חוקי לעשות דאבלת'רדינג, אבל הדיון הקודם די נתקע, אז אני מנסה לפתוח דיון חדש. אני מחפש מחשב בתקציב של 3000 ש"ח. הנה שני פרטים שהציעו לי: Athlon 64 2800 1260 ABIT Motherboard Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) ש"ח 623.28 512MB A-DATA 490 2 980 " זה המפרט שמבוסס via. הציעו לי את אותו מפרט בערך, רק מבוסס 8KDA3J של Epox . שמבוסס כידוע nFORCE 3 250G. השאלה היא מה ההבדל בלוחות עצמם? במה בוא מתבטא, אם תוכלו לפרט את כל הפרמטרים (תמיכה בDUAL, מה ההבדל בצ'יפסט עצמו, אוברקלוק, אם אפשרי בכלל). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  17. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=frq0v88hk2b32k4m8tvhuihu25 מה אתם חושבים? מסך 1080P

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל ואם יש לכם המלצה על מחשב נייד יותר טוב עד 5000 + - אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. המחשב מיועד לילדה שלי למשחקים ולבית ספר מה שחשוב כאן ההצעה היא מאחד הספקים שאני עובד איתם (מקום העבודה מאפשר לרכוש את המחשב במחירים שהוא רוכש) וזה כולל 3 שנים אחריות בבית הלקוח ועוד נקודה חשובה, עובדים רק עם פנטיום 4 (אין אפשרות לרכוש אצל הספק הזה לפחות AMD) מה עדיף? המפרט של ה-IBM: IBM ThinkCentre Intel® Pentium® 4 Processor 630 with HT Technology 3.00GHz Intel 915G Express 800MHz Tower 51GB -4200 DDR2 SDRAM 4 DIMM (3 DIMM) UP TO 4GB ATI X 300 128 MB 2048x1536 16777216 colors Serial ATA 80GB 7200rpm 1(1) PCI, 1(1) PCI Express 1X Total=1, 1(1) PCI Express 16X Full Total=1 bays: 1(0) SL acc, 1(0) SL not acc,5.25" bays: 2(1) HH acc3.5" צורב DVD SoundMAX Cadenza 3.5" 1…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום חברים. אשמח להמלצה של מחשב מותג נייח למשחקים עבור הבן שלי. אני יודע שיותר משתלם להרכיב מחשב, אבל יש לי זיכוי כספי אצל ספק שעובד עם אסוס ואני רוצה לממש לטובת זה. 1. תקציב: 9-12k₪. 2. שימוש למשחקים לילד שלי בן 12 שמכור למיינקראפט Java, ומשחק גם פורטנייט ועוד. הוא מתחיל להפתח למשחקים חדשים וכבדים ומתחיל להתלונן על ביצועים. 3. ציוד היקפי: ללא ציוד. יש לו הכל. כולל מסך 4k, מקלדת razer מכנית הכי טובה שלהם, ועוד. 4. המחשב חייב להכיל את כל רכיבי החומרה הנדרשים. 5. המחשב בחדר שלו אז חשוב שיהיה שקט. 6. גודל המחשב לא קריטי כי יש מקום למארז רגיל. אבל לא אתנגד לקטן יותר מטעמים אסטטים ו…

22. Started by adi1992,

היי חברה, אני עוסק בעיצוב גרפי בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור ופלאש ובתלת מימד בתוכנת ריינו (אפשר להשוות אותה לsolidworks). קיבלתי הצעה של מחשב מותג lenovo M91P עם מעבד i5, ספק כוח, לוח אם, 8 ג'יגה זכרון, וכרטיס מסך מובנה. השאלה שלי האם המחשב יהיה מהיר וחזק בלי כרטיס מסך? ואם לא, האם כרטיס מסך סלים יפתור את הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. שלום רב, מה דעתכם על מחשב ACER דגם X1700 כפי שמופיע בלינק שלהלן: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22945917&af=2054 מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Premium Eng/Heb/Rus and More . מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 1333Mhz FSB. זיכרון: DDR2 800Mhz 4GB כונן קשיח:640GB SATA3 7200 RPM . כרטיס גרפי: NVIDIA 9500GS 512MB up to 1919MB כרטיס קול: High Definition Audio עם תמיכה ב 7.1 כונן אופטי:צורב DVDRW רשת: Gigabit Ethernet. רשת אלחוטית Wireless Lan 802.11b/g/ Draft-N מקלדת מולטימדיה אלחוטית ACER עכבר אלחוטי אופטי ACER PCI Express 2.0 X16 Slot PCI Express 2.0 X1 Slot חיבורי גב HDMI DVI 4 חיבורי USB 2.0 COM Port F…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by noam7777,

היי אני רוצה לקנות לבן שלי מחשב למשחקים וב new egg יש את : https://www.newegg.com/global/il-en/asus-rog-strix-gl10cs-nh561/p/N82E16883221575 מקבלים במחשב ASUS עם WIN. האם משתלם מבחינת היחס :מפרט-מחיר-מותג. אם לא תוכלו לתת הצעה למחשב בעלות של עד 3500 שח בלי דרישות מיוחד מלבד WIFI. אני קונה והילד מבסוט מהפורטנייט ואולי call odf duty .... תודה

25. היי, זקוק לעזרה, אני מעוניין לרכוש מחשב כאשר התקציב שלי הוא בסביבות 2000 ש"ח. אשמח גם להתפשר במחיר... הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בעיקר, לא למשחקים. חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים וחשובה לי האחריות. לא זקוק למסך וציוד היקפי. ראיתי בזאפ את המחשב הזה של דל: http://www.ypc.co.il/product.asp?ProductID=909 חושב אולי לקפוץ לאייבורי כפי שעשיתי בפעם הקודמת לפני חמש שנים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7122&CatCode=1 אשמח מאוד לעזרה, טלול

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.