עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adizarko,

אז ככה, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד למשחקים (בין היתר). אני בד"כ משחק משחקי FPS כגון FAR CRY. אני לא צריך ציוד היקפי וגם HD יש לי שמספק אותי. לגבי מארז יש לי מארז של Compucase שכרגע אני משתמש בו והייתי רוצה להמשיך להשתמש בו. לכן מה שאני מחפש זה - מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות וספק. מסך - יש לי כרגע מסך 19 של PHILIPS שכרגע לא נראה שיוחלף. מודה על העזרה. עדי

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by eli_kats,

נמאס לי מה-DVD שבקושי קורא סרטי HD ואם בכלל מצליח. החלטתי להשקיע בקניית HTPC ופה אצטרך את עזרתכם, קצת חיטטתי באינטרנט ולא ראיתי מחשבים מי יודע מה. לא הבנתי למה שמים למחשב כזה 4GB זיכרון (מה לא בזבוז?!..) אז הדרישות שיעמדו מול המחשב זה: 1. להקליט תוכניות מהטלויזיה (כרטיס לכידת וידאו איכותי) 2. להקרין סרטי Full HD בלי תקיעות 3. שיעלה סביבות 3K ש"ח

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום אני חדש פה טוב אני קונה מחשב חדש ואני חייב שתגידו אם הוא טוב מה לשנות וכו' לוח: ecs PF4 Extremeecs chipset intel 915pe 800mhz ht dc מעבד: p4 3.0 775 1m זיכרון: ddr 512 400mhz samsung*2 דיסק קשיח: h.d 120 g.b 7200rpm sata כרטיס מסך: gfx 6800u 256ddr של ג'יגה ביט צורב דיוידי של טושיבה סה'כ 7900 יש לי כמה שאלות 1) איזה חברה עדיפה ג'יגה ביט או ליטק 2) בשני החברות הכרטיס מגיע גם עם חיבור PCIE"? 3) איזה תוכונות ומשחקים מגיע לי עם אני קונה מליטק או מג'יגה ביט 4) אני צריך לשנות משהו טוב השימושים שלי: משחקים כבדים תוכנות גרפיות ותלת מימד נ.ב אני מקווה להשתלב פה

• 78 תגובות
    • 6k צפיות
  4. הכנתי מפרט ב-9000 ש"ח לחבר, לא כולל ציוק הקפי. זקוק לעצות, שיפורים וכו'. בעיקרון, הכנתי את המפרט להיות Sli Ready בשביל אפשרות שדרוג עתידי למערך SLI. חשוב לציין כי המחשב הוא ליישומים משרדיים ומשחקים ב-ל-ב-ד. OC לא יהיה. AMD Athlon64 Socket 939 3800+ Dual Core 2090 ש"ח ASUS A8N-SLI Premium 1060 ש"ח A-DATA DDR SDRAM 1024MB CL3 X 2 1100 ש"ח MSI GeForce 7800GTX 256Bit 256MB 2350 ש"ח Creative Audigy 2 Value 300 ש"ח Maxtor 200GB Serial ATA 16MB Cache 595 ש"ח Nec ND-4550 16X Dual Layer White 300 ש"ח ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W 620 ש"ח Antec Super Lanboy Aluminium 590 ש"ח סה"כ 9010 ש"ח

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Vosegus,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד ב4K,והכי טוב שכרגע מצאתי לו זה זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019 מה אתם אומרים על MSI? שמעתי שזו חברה מעולה של לוחות אם לנייחים,אבל איך הם בניידים?אמינים?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  7. Started by Mistral,

שלום קיבלתי הצעה למפרט מחשב כזה AMD xp 3100 לוח אם סטדנרטי של עלית _לא יודע איזה דגם. (אני לא מבין בלוחות אם, לי יש לוח אם של גי'גה ביט ואני מרוצה ממנו) כרטיס קול רשת ומסך מובנים בלוח אם. זכרון 512 מגה צורב DVD הרדיסק 80 ג'יגה (מתנה : מקלדת , עכבר ורמקולים מתנה) הכל ב 1700 שקל צרכים : המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, מסנגר, סקייפ, רדיו, מוסיקה אין צורך במשחקים או סרטים שימוש לא מסיבי, אפשר לומר מועט. יש צורך לשים לב למשהו מיוחד? הערות, הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. Started by jetman,

היי אנשים, יש לי נייד של fujitsu siemens מדגם esprimo mobile v6545 ,והייתי רוצה לדעת העם יש איזה דרך לבטל טעינת סוללה ? אני לא רוצה לנתק אותה כי היא עובדת כמו על פסק בזמן שנופל חשמל בבניין או דירה ,יש איזה אפשרות לבטל את הטעינה ? או נגיד להגידר לנייד שיטעין אותה רק שמגיע נגיד ל 10%?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. Started by Bar93,

אהלן חברים! מתכנן קנייה בימים הקרובים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K עם חריגה של עד 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד רצוי שיהיה כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות …

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

גג

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני מחפש מפרטי גיימינג ומצאתי עד עכשיו 3 טובים אני צריך ביקורת עליהם http://www.tms.co.il/preview/spec/aj7yp8un http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1150 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 וזה מסך שחשבתי לקנות בנוסף http://www.tms.co.il/product/10845 אשמח לביקורת או למפרטים בטווח המחירים האלו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

שלום האם יש מחשב שיוכל להריץ את הוויסטה טוב שהוא עולה 5KB. אם כן אז תביאו מפרט המפרט הזה לא בשבילי הוא בשביל דוד שלי

13. התחלתי בבנית מערכת, שאפילו לא היית קורא לה HTPC, כי היא לא מחוברת לטלויזיה, וכנראה גם לא תתחבר. אז מה שאני צריך זה לוח אם ומעבד (את השאר יש לי). עכשיו כל הקטע שזה צריך להיות בסיסי ביותר כי מה שאני רוצה להפעיל זה את המדיה פורטל ושתעבוד חלק (חלק חלק חלק). אולי גם חיבור לאינטרנט. אני כנראה אעשה גם אוברקלוקינג כי יש לי איוורור טוב למארז ואת הביג טייפון למעבד... ואחרון והכי חשוב שיהיה זול, אני אקנה כנראה יד שניה. המחיר זה חשוב כי אני חייל (בשירות קרבי) ואין לי הכנסה נוספת חוץ מהמשכורת הצבאית (העלובה. תודה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by IncreMan,

שלום לכולם, ברצוני להתיעץ לגבי מפרט הבא לטובת מחשב פיתוח תלת-מימד. התוכנות שבשימוש: 1. Autodesk 3DsMax 2011 Design 2. Adobe Premiere CS3 3. Adobe Photoshop CS4 (חבילת Adobe e-Learning Suite 1.0) 4. Adobe After Effects CS5 להלן המפרט אשר נראה בעניי מתאים: מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray לוח אם: P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E או Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E‎ זכרון: 4x4GB DDR3 1600Mhz G.Skill RipJaw Edition Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך‏: PNY Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDP DVI PCI-E כונן HDD‏: WD 150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA WD1500HLFS כונן SSD‏: O…

• 35 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by Bar1234,

מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?? יש לי 2000 שקל ביד..... והסיפור הוא כזה... יש לי שני מחשבים שאני עושה עליהם טרייד ואני אקבל על שניהם 1400 ש"ח בערך.... זאת אומרת שיהיה לי סכום של 3400 ש"ח + / - ההתלבטות שלי היא כזאת.... : האם לקנות חדש : מעבד, דיסק קשיח, צורב DVD, כרטיס מסך וספק (כי לוח וזיכרנות יש לי כבר) או לקנות הכל יד שנייה ואז להוזיל את המחיר ?? מה הייתם מציעים לי לעשות ??? ואם יש לכם שיפורים, טענות, או הצעות אז תגיבו... תודה לכולם....

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by elik500,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, אופיס, זום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי קל כמה שניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. Started by Skyline GT-R34,

אז כך שלום לכולם, ברצוני לשדרג המחשב שיש לי וחשוב לי להסביר לכם מה בדיוק אני מחפש כדי לקבל מפרטים נכונים ולא סתם... אז כך אחרי קצת ניסיון עם מעבדי הINTEL CORE 2 DUO הישנים ועם ניסיון עם מעבדי הAMD, הרצון שלי להמשיך עם מעבד AMD מאד גבוהה אני לא נעול על AMD אבל לעומת אחרים חשוב לי שתבינו שאני רואה בAMD כחברה שיכולה לדגדג ולהתחרות בINTEL קראתי על המעבדים החדשים של INTEL ועל הפלטפורמה החדשה של AMD ולכן אני מובלבל. לכן רציתי שתתנו לי מפרטים בלי בושה גם עם מעבדי AMD. בנוסף דבר מאד שחשוב הוא הכרטיס מסך איני מתלהב מה8800 של NVIDIA עקב חוסר הHD Ready שחסר לכרטיס ולך כאן יש יותר נטייה לכרטיסי המסך החדשים של ATI ה3800 לכן חשוב לי מאד הHD עם אתם מכירים כרטיס של NVIDIA שתומך בHD נשמח …

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  18. יש פער מחירים בלתי מוסבר בין שני מכשירים עם אותו מפרט, שאני לא מצליח להסביר. אולי יש היגיון בזה. ואשמח אם יגידו לי אם אני טועה. אני רוצה לקנות מחשב רציני לגיימינג ותכנות, אבל שלא נראה כמו איזה מופע קרקע, אלא נראה פשוט, וחשבתי על ה MSI stealth, שמצאתי בחנות בארץ כאן: (אסור קישורים של KSP כנראה, אז תחפשו את המילים הבאות: מחשב נייד לגיימרים MSI GS66 Stealth 10UH-417IL - צבע שחור) כמו שאתם רואים, המחיר למחשב הזה הוא 15,890 ₪ , שזה יוצא בדולרים 4831 $. לא מעט. אחר כך חיפשתי ומצאתי אותו מחשב בדיוק באמזון ב 3200 $ (כולל משלוח): https://www.amazon.com/HIDevolution-Stealth-300Hz-i7-10870H-3200MHz/dp/B08SVH2JM7?th=1 אז בדקתי את …

19. Started by Hotmetal,

שלום! אני מעוניין במפרט שיתמקד בביצועים במשחקי מחשב.. אני רוצה את הביצועים הכי טובים ש6000 ש"ח יכולים לקנות (עם אפשרות חריגה של עד 300 ש"ח) *ממש לא משנה לי אם המחשב יהיה רועש או שיהיה לי חם בחדר ולא משנה העיצוב (העיקר שלא ישרף לי כלום במחשב) אני לא צריך ציוד היקפי ויש לי כרגע מסך 16 אינץ LCD סה"כ , אני לא משדרג אותו עכשיו אלא בעוד חודשיים ל 22 אינץ אז אני אצטרך הכנה לרזולוציה גבוהה. חוץ מזה זה לא משנה גודל המסך? או שכרטיסי מסך החדשים לא פועלים עם מסכים קטנים? ובקיצור תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3500 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ,LIGHTWAVE,MAYA,AUTOCAD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לכרגע ללימודים, בהמשך אולי גם פרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.עכבר מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך צורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקי…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by Sevixen,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Combat Arms , call Of Duty , GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ שהוא גם טלויזיה של פליפס -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה שהמחשב ישאף לגבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by gouelo,

התקציב שלי עד 3000₪, אני לא כל כך מבין במחשבים אבל הוא נראה מצויין. מישהו מכיר אותו ויכול לעזור לי בהחלטה? זה הלינק שלו בזאפ : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=868058

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  23. Started by benor,

מישהו שאני מכיר צריך מחשב נייד. אין דרישות מיוחדות, סטודנט, המחשב נועד בעיקר לעשיית עבודות בוורד. שיהיה מחשב אמין וכו'. כמה שפחות אז יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  24. היי, אני צריך מפרט למחשב לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים קלים-בינוניים תקציב: 2,000-2,500 ש"ח (בבקשה לא לחרוג) מה חובה שיהיה כלול במחיר: לפחות 500GB, צורב DVD, הרכבה לא צריך: ציוד היקפי תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי?7000 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 100-200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אססין קריד החדש, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד-10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? התקנת מערכת הפעלה ודרייברים(ללא רישיון)+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לר…

• 0 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.