עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים. כבר שנים שאני לא כתבתי כאן ואני לא מגזים. מה אתם אומרים על ההצעה הזו? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5160 אני חייל כבר שנתיים וחצי וממש מנותק מעדכניות וכדאיות המוצרים אני מעוניין במחשב שמתאים לשימוש כללי הכולל משחקים עבודה משרדית וסרטים באיכות גבוהה. מולטי-טאסקינג חשוב ביותר. מה אומרים? נ.ב היציאות שלי ממש גרועות. אם תוכלו לענות מהר/לחכות שאחזור לענות אני אודה לכולכם

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כותרת... סכום:5000 ש"ח כולל ציוד היקפי (מקלדת עכבר מסך 22,רמקולים וכו...)

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by mujava1,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LG LG R405 2.2 ghz 14.1 T7500 3GB NAVIDIA 8400 הוא ברשותי כבר שנה (יש לי עוד שנתיים אחריות ) ולאחרונה אני שם לב שהוא מתחמם . בעקבות זה , הורדתי שבוע שעבר את התוכנה SPEEDFAN , והטמפ' שלו נעה בין 60C (בהדלקה) לבין 75-80C . רציתי לשאול אם זה נורמלי, או שכדאי לשלוח אותו לבדיקת מעבדה .... תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by zivler,

מה אתם אומרים?? מעבד Intel I7 920 D0 קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8-8-8-21 - F3-12800CL8T-6GBPI הארד דיסק WD 500GB 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מארז NZXT TEMPEST כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4890 1GB GDDR5 מסך samsung 2253BW (המסך יש לי כבר) ספק כוח Corsair 750TX CF בעתיד בקורב אם יציאת הכרטיסים החדשים (ירידת המחירים של הישנים ) יוצא בערך 5800שקל לא כולל הרכבה

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. חבר ביקש ממני להכין לו מפרט בתקציב של 8300 ש"ח, מה דעתכם?.. יש הצעות לשיפור?.. רון.

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by freakazoid,

המחשב שאני מחפש הוא בעיקר למשחקים קלים וסרטים. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7161 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6400-ati.htm איזה מהם עדיף למטרותיי? אם יש הצעה יותר מעניינת אל תהססו.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by s.os,

לא מזמן פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב נייד מתחת ל15' עכשיו הבנתי שאין ממש מצב בתקציב שלי למצוא משהו סביר אז החלטתי לוותר על זה אני מחפש בעקרון מחשב לאינטרנט אופיס ועבודות משרדיות, סרטים וכו'. חשוב לי מאוד שבמחשב תיהיה יציאת HDMI ואנטנת WIFI שתומכת בתקן N (דרך אגב אפשרי להחליף אנטנת WIFI ?!) חשוב לי מאוד שתיהיה אחריות של לפחות שנתיים סוללה שתיהיה סבירה מעלה ל3 שעות משקל סביר של גג 2.8 כרטיס מסך זה לא פקטור משמעותי מבחינתי שיהיה מובנה של אינטל לפחות ה4500 שלהם... בעקרון מצאתי מחשב של LG RD510-G.AD33E T6400 2.0GHz - Free dos ‎ הדגם הבא בKSP (לא מצליח להעתיק תלינק מצטער) הבעיה אין נתוני סוללה ואין עליו בכלל מידע באינטרנט יש גם תLENOVO N500 Lenovo 3000 N500 NS768IV ‎ גם בKSP ג…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. המפרט: דגם: Lenovo IdealPad S10e 4068-5QG מסך: 10.1 WSVGA Glossy TFT(1024X576) Led Backlit integrated camera מעבד: Intel Atom Processor N270 Single Core (1.6GHz, 667MHz FSB) a זיכרון פנימי: 1GIGA 667MHz pc2 5300 DDR2 זיכרון מטמון: 512kb cache L2 cache כניסת כרטיס pc card: 1X34mm ExpressCard slot, 1X4-in-1 Card Reader דיסק קשיח: 160GB 5400 rpm SATA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 up to 128MB מודם+רשת פנימית: Integrated 10/100 Ethernet+ 56K V90 modem +Wireless LAN + Bluetooth Version 2.1 מערכת שמע: Realtek High Definition Audio יציאות המחשב: 2XUSB 2.0, 10/100Lan(RJ45), VGA out, Headphone(stereo), Mic-in סוללה: LI-LON 6-CELL/5.5 hr עכבר: TrackPoint With finge…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד בארצות הברית נכנסתי לאתר של HP ואחרי הרבה משחקים שם מצאתי את המחשב הבא: Your HP HDX16t series Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz) Memory FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Hard drive 500GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT Display 16.0" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1366x768) Primary optical drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer Personalization Webcam + Finge…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by wrecker,

חשבתי לקנות HTPC אבל החלטתי שאני רוצה נייד קטן אני מעדיף שיהיה גם קטן עם מסך נגיד של 10" אבל שאוכל נגיד לחבר אותו למסך בסלון ולראות סרטים או לעבוד איתו כמו HTPC ושיוכל להפעיל סרטים באיכות FHD אני מתכנן גם שתהיה לו תושבת ברכב ככה שהוא הולך להיות באמת נייד וישרת אותי בכל מקום. אני לא רוצה נגן כי אני גם צריך WIN שאוכל להתקין חופשי תוכנות כמו מסנג'ר וסקייפ ולגלוש ..אופיס וכו'.. אני לא רושם תקציב כי אני לא יודע מה עלות של מחשב כזה אבל אני רוצה זול, לא מחפש להשקיע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by ecentaur,

מה לעדכם עדיף? Dell Latitude E6400 P8400 4500MHD http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6449 LG R410 K.AP18E 2.4Ghz http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6487 שניהם בערך אותו מחיר, מה היתרונות של האחד מול השני? ממה שראיתי עד כה: ה-LG מגיע עם מעבד קצת יותר חזק עם 4GB זיכרון לעומת 2GB ב-DELL כולל מערכת הפעלה ויסטה ל-LG יש HDMI שאין ל-DELL. נדמה לי של-DELL יש Display Port אבל זה לא מאפשר לי להתחבר ל-DVI וה-HDMI כן. ל-LG יש כרטיס מסך חיצוני שיתן ביצועים גרפיים טובים אבל על חשבון צריכת בטרייה. ה-LG גם קצת יותר כבד.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  12. היי, אני מעוניין לבחור נייד בשביל מישהי, כאשר מדובר על המחשב היחיד בבית (תחליף לשולחני). יוצב ראוטר בבית, והמחשב יעבור בין הסלון, חדר השינה, והחדר של הילד שלה (בן 3 וקצת). מטרות המחשב הן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים לילד (לא יודע מה משחקים בני 3 בימינו - אני שחקתי נמלולים), ואולי צפייה בסרטים מדי פעם, אבל אני בספק. גם אם כן, סביר שיירכש כבל והמחשב יחובר ל-LCD - אז דרושה יציאת ווידאו נורמלית. גודל מסך - ניידות היא לא קריטית, ולכן נראה לי ש-15.4 יהיה עדיף. משקל - לא קריטי, אבל שלא ישקול טון. אין צורך בזמן סוללה יוצא דופן, שכן חיבור לחשמל תמיד יהיה אופצייה. תוספת בלוטות' יהיה נחמד, לסנכון הסלולארי. כונן קשיח אני לא יודע, אבל בטח 160 יספיק, למרות שבטח לא יזיק …

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by shemiraz,

יש לי הזדמנות לקחת נטבוק של החברה הזובמחיר ממש מצחיק (חצי מחיר) למישהו יש נסיון איתם?לפי מה שהבנתי מהאינטרנט הם היצרן מחשבים הכי גדול בסין השאלה היא על האיכות דרך אגב הנטבוק שלהם נראה בדיוק כמו acer one

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. שלום חברים, קניתי לפני 5 שנים מחשב לפי ההמלצה שלכם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=96622.msg821638#msg821638 המפרט שקניתי אז הוא AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3700/466 (TMD7608F8E43D) - original המסך שיש לי זה LG F900P שהוא מעולה. במהלך השנים שדרגתי אותו קצת, הוספתי לו לפני שנה 512MB זכרון פנימי. אבל עדיין המשחב קצת איתי מידי פעם ולא עומד בעומס בעיקר בגלל חוסר זכרון פנימי לדעתי. אני עוסק בבניית אתרים, ומפעיל לא מעט תוכנות בו זמנית, פוטושופ בעיקר והרבה מסמכים במקביל,…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  15. אהלן , מאחר ואיני מבין גדול בלפטופס , אבקש את עזרתכם בנושא . אחרי חיפושים וסקירות מקיפות של התחום החלטתי שאני הולך על הדגם הזה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Lj35A3yUj3O-X05sw_suQ2V:12bbi68k5?id=4179271&pr=QJ5&N=2%2031488%2030913%2030593 עכשיו , רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני קונה . קודם כל חוות דעת על המוצר אם יש ממישהו שמבין וניסה . אני מעצב גרפי , ובעיקרון אני צריך להפעיל פוטושופ על המחשב לפעמים . עקרונית , הפעולות שבשבילן אני צריך את הלפטופ הן : הניידות [ בבית . לא בחנויות ] . שימוש בפוטושופ , גלישה , סרטים ומוזיקה . עכשיו מה שאני לא בטוח בקשר למחשב , אחרי כל הנתונים האלה , זה החברה AMD . לא מכיר אותה ולא התנסיתי בה בעבר …

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  16. אז ככה בניתי מפרט שמיועד לגיימינג כבד (מסך 22"), ושיהיה לטווח ארוך, לא מצפה שעוד 3 שנים הוא יחשב מחשב סוס אבל מצפה שלא יהיה גרוטאה ולכן אני מעגיף ללכת על ה- 4 ליבות ולא על ה-2. לפני הקנייה שלו הייתי שמח לחוות דעת שונות, הצעות לחסכונות קטנים וכו' את המפרט עצמו בניתי ב- KSP והלכתי לקבל הצעה בפנדה. KSP: Panda: http://up83.siz.co.il/up1/mmwfbjkojjdm.jpg (תמונה גדולה) יש כמה דברים שאני רוצה לדעת. 1. בהצעה של פנדה הוא הוריד לי את הגוף קירור, זה מה שהו שהתלבטתי בהתחלה ובסופו של דבר החלטתי להוסיף. הקירור שבא בחבילת BOX יספיק ? 2. הכרטיס מסך אותו כרטיס, השאלה שלי היא מה ההבדל בין החברות ? (ZoTac / Palit) 3. המסך שקיבלתי בהצעה של פנדה, משתלם ? יש אולי מסכים משתלמים יו…

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by Markis,

אודה על המלצות לשיטה הכי טובה להוספת עברית למקלדת של מחשב נייד.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בעקרון רוב המפרט שלי סגור.. יש רק כמה עניינים לא סגורים.. המעבד והמארז. מעבד - לא השתמשתי בחיים בAMD ואני לא יודע אם לעבור... מהCPU BENCHMARK עולה שהX4 940 במקום טוב ולא רחוק מהביצועים של Q9550 שלא לדבר על ההפרש מחיר.. אז אני שואל מה עדיף.. לקחת את X4 940 ולעשות לו OC (הוא טוב לOC?) או לקחת Q9550 ולעשות לו OC קטן עם קירור BOX(יש גם את Q9400 אבל הבנתי שהוא לא טוב לOC). הנה המפרט עם הAMD: AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1,195.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤120.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=752 Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2, יחידות 1 ¤425.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.…

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  19. היי אני צריך מפרט למחשב עד 2500 ש"ח ללא מסך מטרות המחשב: מוריד הרבה באימיול, גולש הרבה באינטרנט , משחקים קלים , צופה בסרטים ושומע שירים גם כשהאימיול דלוק אז אני גולש במקביל באינטרנט לא צריך ציוד הקפי צריך צורב DVD שיתמוך בכול סוגי הדיסקים (כולל DVD-R , DVD+R) מעדיף מעבד של אינטל חשבתי ללכת על Q6600 רוצה מחשב מהיר חשוב מאוד המהירות לא מתוכנן OC לא צריך מערכת הפעלה שיהיה מחשב שקט צריך הרכבת מחשב במעבדה אני משלם בצ'קים תוכלו להמליץ לי בנוסף לחנות זולה שמקבלת צ'קים תודה רבה על העזרה

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by Halo!,

שלום, אני סטודנטית למדעי המחשב, כך שאני עובדת הרבה עם המחשב, קוד וכו'. אני רוצה לקנות מחשב לשנה הבאה, כך שיאפשר לי הרצות של ישום כבדים אך עם זאת קל במשקלו ועם מסך סביר. האם DELL XPS M1330 מומלץ בשבילי? מבחינת משקל ונתונים טכניים הוא סבבה לגמרי, הדבר היחיד שמפריע לי הוא המסך. האם ניתן להסתדר עם 13.3? אין לי ניסיון עם הדברים האלו. תודה לעונים, ואם יש עוד משהו לומר על המחשב - בכיף

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. בוקר טוב, לא תארתי לעצמי שזה יהיה כזה מורכב, אבל כמות הידע שצריך לרכוש ע"מ להרכיב מחשב טוב איננה קטנה בכלל, ולכן אני פונה לעזרתכם. אני מחפש מחשב שישמש אותי להפקת מוסיקה נטו (ללא משחקים), בתקציב של 3.5K, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר או כרטיס קול מקצועי. התבוננתי במפרטים הכלליים, ולפי מיטב הבנתי, לעמדות הפקת מוסיקה יש צרכים שונים ממערכות גיימיניג או משרדיות. ראיתי גם כמה הצעות בפורום לעמדות כאלו, אך אני מניח שהמפרט שהומלץ בסוף שנה שעבר שונה מהמפרט אשר יומלץ היום. חשוב לי - שני הארד דיסקים מהירים: האחד למערכת הפעלה, השני לקבצי אודיו וסאמפלים. חשוב שלא יפריעו אחד לשני. מעבד: הבנתי שתוכנות עריכת מוסיקה השונות עושות שימוש טוב במעבדי QUAD, אז ארצה ללכת בכיוון הנ"ל. זכרון: כיאה למע…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, חבר שלי מחפש נייד שלא יעשה לו בעיות(HP,Dell החברה לא משחקת תפקיד) בסכום של 3000-4000 למטרות לימודים בעיקר, לא ידוע לי על תוכנות ספציפיות שהוא יריץ(דהיינו כמו MATLAB וכדומה...), הוא גם מבקש שהמחשב הנייד ישמש למעט משחקים, גרפיקה לא משחקת פקטור, אשמח למפרט תודה.

23. Intel® Core2 Duo Processor T6400 (2.0GHz) ל- Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz)

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. למשחקים ושימושים רגילים שיהיה בו כרטיס טלויזיה שאני אוכל להקליט וכו'... ושיהיה מ KSP כי יש לי זיכוי של הרבה כסף שמה... תודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by guysher,

512MB NVIDIA GeForce G 105M מומלץ? לא מומלץ? יעבדו עליו משחקים כמו ניד פור ספיד?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים