עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בSKYPC המליצו לי לבנות את המדיה סנטר עם מעבד AMD. האם יש מניעה לקחת מחשבים עם מעבדי AMD ? עד היום כל המחשבים שהיו לי היו מבוססי INTEL והחזיקו שנים ללא בעיות מיוחדות. אני מעונין במחשב שישרת אותי שנים רבות (תאורטית 6 שנים) האם מעבדי AMD אמינים? האם לאורך השנים הביצועים שלהם יורדים? תודה גל מפרט שאני מעונין ועומד במסגרת התקציב מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box קרור למעבד: קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 LP הקרור המושלם למערכת HTPC שקט במיוחד !! לוח אם GA-MA78GM-UD2H זיכרון נפח + מהירות: G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT זיכרון 2GB מהיר ביותר !! דיסק קשיח יצרן: Seagate נפח ומהירות: 250GB 7200RPM 16MB SATA2 דיסק קשיח בנפח 250GB ובמהירות 16…

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by arpa,

אהלן, מחפש מחשב מדיה שיתחבר לטלויזיה 32" FHD. אם אפשר שיהיה טיפה מעבר לסטנדרט/מינימום (במידה והתקציב מאפשר). אין צורך בציוד היקפי או בכרטיס טלויזיה. יש צורך בהארדיסק אחד של טרה (יש לי עוד אצלי כבר). חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ומקורר היטב, עוד פרט שחשוב במארז הוא סלוטים להארדיסקים, אני צריך שיהיו לפחות 3. תודה רבה מראש לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אשר ממוקם בעמדת עבודה בסלון אך לשמוש מאד בסיסי של אבי שצריך מסך גדול , היה לי נסיון רע מאד עם נייד של לנובו ולכן אני רוצה לעבור למחשב נייח אך שקט . תודה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה ו outlook ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  4. אני צריך מחשב חזק מהיר ושקט שרץ 24/7 ומסוגל להריץ משחקים כבדים חדשים, סרטים באיכות HD למסך fullHD, וגם לשימוש עריכה של דו מימד ותלת מימד המחשב יצטרך לעבוד גם עם כמה תוכנות במקביל כך שיהיה עליו עומס רציני חשוב מאוד שהמערכת תהייה שקטה במיוחד עם מאווררים טובים, ומומלץ שלא יהיו לדים ואורות עם המארז והמאווררים מערכת הפעלה-Windows XP Service Pack 3 כל המשחקים החדשים תומכים בו? מעבד מומלץ שיהיה 2 ליבות או 4 ליבות ולוח אם מיוחד שמותאמים למשחקים כבדים ועריכה ביחד?צריך איזון מהי המהירות המומלצת של זכרונות?כמה CL?ואיזה חברה הכי טובה? המסך הוא 23 אינץ' רחב FullHD ציוד היקפי לגיימרים ורמקולים 2.1 (בעתיד אולי 5.1) הנה מפרט חורג מהמחיר שבניתי: מעבד אינטל ‏Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  5. התיעצות אחרונה לפני קנייה. בניתי את המפרט הבא מהאתר IPQC, איך זה נראה? אני מדגיש שאני לא gammer ופחות חשוב לי כרטיס מסך חזק ויותר חשוב לי מחשב שיחזיק זמן רב. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1329 לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤579 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤789 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤716 מארז: COOLERMASTER CENTURION 532 REV1.3 : RC-532-SKR1 + 380W CM PSU מחיר: ¤450 מחיר סופי: ¤4248 המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by WhiteLen,

היי, ההנחות להרכבת המפרט הן: מחשב מהיר אבל ללא OC אני לא מתכוון להתעסק עם זה, צריך להיות שקט מכיוון שהוא עובד כל הזמן, אין טעם להשקיע בכרטיס מסך חזק מכיוון שעוד מעט יצא ה DX10 אז לקחתי משהו שיחזיק לשנה הקרובה לפחות. מעבד: 2000ש"ח Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: 1000ש"ח LGA775 Intel965P - GIGABYTE GA-965P-DS3 אני יודע שאפשר לקחת את הGA-965P-S3 אם אני לא מכוון לעשות OC אבל מכיוון שהמחשב יעבור לאחי מתישהו אני מעדיף את הלוח עם הקבלים המחוזקים שיחזיק הרבה שנים. חוץ מזה אין עליו מאווררים ולכן שקט. זיכרון: 1680ש"ח G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח: 350ש"ח SEAGATE Barracuda 160GB ST3160811AS SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y לקחתי כי יש אחריות של 5 שנים ודיסקים נוט…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב, אחרי 6 שנים שיש לי את המחשב שלי אני חושב שהגיע זמן לשדרג. אלו הן הדרישות: תקציב: עד 5,000ש"ח במוזמן מטרות: אני לא מסוגל לעבוד על מחשב איטי... אני מעוניים שבזמן שפתוחים לי 10 חלונות אינטרנט, תוכנות אופיס ונגיד פוטושופ, עדיין אוכל לעשות דברים אחרים במחשב (לקבץ איזו קובץ למשל) במהירות וללא המתנה. משחקים: אני אוהב לשחק מדי פעם אבל לא במשחקים הכי חדשים ולא בגרפיקה הכי טובה.. ציוד הקפי: חוץ מרמקולים שיש לי אני צריך הכל - כולל מסך (נראה לי רחב 22 אינץ' כבחירה טובה) שונות: רצוי שיהיה שקט מאוד. לא צריך הרכבה, לא צריך מערכת הפעלה. נראה לי קירור זה חשוב. קראתי לא מעט בפורום שלכם והרכבתי פחות או יותר את המפרט.. אשמח מאוד לשמוע הצעות! תודה רבה מראש מעבד: Phenom II x4 Qu…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 4500 ש"ח, אופציה לקצת משחק אם קריטי, תיתכן ירידה לאילת לצורך הרכישה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית בתוכנות הנדסיות (SolidWorks/ Fusion 360/ Etc...) - מהנדס מכונות במקצוע כרגע גם עובד עם פלטפורמות תכנות ובהליך הסבה להייטק ומחפש מחשב שיכול לעמוד בעומס תוכנות כמו (Visual studio/ Visual studio code/ Pycharm/ Etc...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כזה שאני מצליח לחשוב עליו, מן הסתם שתהיה אופציה לחיבור USB מהיר של התקני קלט היקפיים (לדוגמא עכבר תלת ממד) …

9. Started by D@nny,

שלום לכולם, מוכרים אצל אשתי בעבודה כמה מחשבים מעניינים רציתי לשאול אם המחיר עבורם משתלם. All the equipment's are used with no warranty, 3.5 years old and in good shape. All computers has been cleaned, formatted, installed and tested by the IT team. Attached tech spec. Hardware & Software Configuration: Brand: Dell OptiPlex 790 MT Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz / i7 2600 @ 3.40GHz RAM: 4GB Hard Drive: 500GB SATA 7200RPM DVD+/-RW OS: Windows 7 Pro SP1 (Activated) The price is 850NIS net – for i5 CPU The price is 1,050NIS net – for i7 CPU מה אתם אומרים? יש אפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב בן למעלה מ-10 שנים אשר מסוגל להריץ רק WINDOWS XP ניסיתי לשדרגו (הוספת זכרון, שדרוג לכונן SSD) אך הדבר לצערי לא הועיל כפי שציפיתי, בעיקר בעיות תאימות של דפדפני אינרנט ל-WINDOWS XP. ניתן לעבוד עם המחשב בצורה די חלקה עם דפדפנים מסוימים, אך הייתי שמח לעבוד עם מחשב עם תאימות גבוהה יותר. הדרישות הן הכי מינימליסטיות שאפשר, אבל חשוב מאוד שיעבוד בצורה חלקה (יגיב מהר ולא יתקע). יתכן שימוש מסיבי באינטרנט כמו למשל פתיחת כמה דפדפנים במקביל, פתיחת הרבה tab-ים בדפדפן. אני מעוניין גם במערכת הפעלה חוקית, חשבתי על Windows 10, גם משיקולי עלות וגם משיקולי תאימות נוכחיים ועתידיים. ברשותי כונן SSD Transcend 128GB SSD370S, שרכשת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מתכנן לרכוש מחשב למסעדה שלי שישמש להשמעת מוזיקה בעיקר ובעתיד יחוברו מלצמות אבטחה ואולי גם הקרנת סרטים . התקציב הוא עד 2000 שקלים בשאיפה , אני צריך מסך כמה שיותר קטן שלא יפריע בבר וזהו , עכשיו הדילמה העיקרית היא האם צריך כרטיס קול יותר טוב מכרטיס מובנה או לא ? יש לנו מערכת בייתית במסעדה עם 2 מגברים , שומעים כרגע ממש נחמד אנחנו מנגנים מ די וי די . אז אני צריך מפרט נכון לסיפור הזה ותשובה לגבי הכרטיס קול , תודה !

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Jook,

בוקר טוב, אני נמצא לפני קניית מחשב חדש וראיתי את הדגם הנל. נותרתי מעט מבולבל בגלל מחירים ומבצעים שונים מאד על הדגם הספציפי הזה. כל המבצעים המדוברים הם על מחשב מוחדש מאותו ספק - YYY deal. לינק לדיל: https://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/7TIF5F695F מדובר במחשב מוחדש ולא מחודש - מתחייבים שלא נעשה בו שימוש - האם מישהו יכול להרחיב בנושא? האם הגיוני שמדובר במחשב זול בלמעלה מ 1500 שקל לעומת המקבילה החדשה לחלוטין דרך היבואן הרשמי? המחשב המוחדש הוא הדגם שציינתי בכותרת לעומת הדגם מהיבואן הרשמי שהוא asus zenbook ux370ua-c4201t - האם יודעים להרחיב בנוגע להבדלים (באמזון מוכרים את הדגם מהכותרת שציינתי)? בנוסף,…

13. Started by .:YoGy:.,

שלום לכל חברי הקהילה ובוקר טוב... לאחרונה (אתמול) החלטתי באקט של שעמום (תקופת מבחנים) להירשם לגרופון. היום ראיתי שמציעים שם כמה וכמה מחשבים במחירים לא רעים בכלל! האותיות הקטנות הן : "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם" מאחר ולא ידעתי מה זה, כמו חנון טוב החלטתי לסרוק את האינטרנט אחר המילה מוחדש... ונתקלתי בזה: "[TABLE=class: ms-rteTable-2, width: 549] [TR=class: ms-rteTableHeaderRow-2, bgcolor: #4F81BD] [TD=class: ms-rteTableHeaderFirstCol-2, bgcolor: #DADDC8] מֻחְדָּשׁ (refurbished) [/TD] [/TR] [/TABLE] מוצר מוחדש הוא מוצר שנעשה בו שימוש כלשהו, כגון שימוש לתקופת ניסיון או שימוש באחד מרכיביו, והוא נארז מחדש…

• 6 תגובות
    • 21.7k צפיות
  14. Started by שירן ויצהנדלר,

הי אני מחפשת מחשב ללימודים בתקציב של 2000- 2500 שח. ראיתי מחשב מוחדש במחיר טוב ואני קצת חוששת לקנות אותו בגלל שהוא "מוחדש". אשמח לדעתכם או המלצתכם על משהו אחר. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. מחפש מחשב גנרי למשפחה - משמע אינטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים. הבחור שרוצה את המחשב נעול משום מה על איבורי והביא לי את המפרט הזה, שנשמע זול מידי: AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT (לוח אם ) MSI K9N NEO FULL ATX 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz צורב SONY/LG/NEC X 16 DVD. GEFORCE 6200TC 128MB UPTO 256MB SAMSUNG 740N (מסך) (בנוסף גם מקלדתעכבר, מארז וכו') מפרט מלא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=177&CatCode= בכל אופן גם ג'יגה זיכרון גם מסך דק של סמסונג... מה הקצ' כאן? ושאלה נוספת - מה הולך עם מעבדי ה 64 BIT ? זה תפס בכלל? זה לא דורש מערכת הפעלה מיוחדת? דריברים? קצת סיפור, לא? תודה לכל העונים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by phil,

אהלן אנשים- זה הולך להשמע קצת מוזר- אבל whatever- אני מעוניין לקנות מחשב (לא בשבילי) במחיר הכי זול שאפשר- כשאני מדבר על מחשב- על מדבר רק על המארז ומה שבתוכו- ללא WIN\ציוד הקפי. אני צריך שהמחשב יהיה מוכן- סטייל אייבורי ובאמת לא אכפת לי המפרט- השימוש היחיד שלו זה freecell ואימייל. תודה רבה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. מ KSP.. הבעיה היחידה שיש לי היא המארז \ ספק. אני לא מכיר ולא יודע מה יותר טוב לא ממש איכפת לי איך הוא יראה, אבל אני כן צריך ספק טוב כי הוא עומד לעבוד 24\7 רצוף... Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 590 512MB Kingston CL2.5 X 2 300 600 200GB 7200 8MB WD2000JB 1 425 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 1 195 HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 1 240 סה"כ 2950 ש"ח

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב מולטימדיה (ממש לא משהו רציני) לשים בסלון. הדרישות (לדעתי) הם: מארז קטנטן, מקלדת ועכבר אלחוטיים, יעלה XP, להריץ מוזיקה ולהריץ סרטים. זה כל מה שהוא צריך לעשות. יש לי מחשב ראשי שלי שיעבוד במקביל ויש גם מחשב הורדות. בקשר למחיר, אני לא ממש מבין כמה הדבר הזה אמור לעלות. תוכלו לתת בבקשה מפרט ממצוע והרשום את מחירו? הצעות? אדם

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

שלום, האם אתם מכירים את המחשב Mega 180 של MSI ? http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega ראו מפרט של מחשב באתר KSP מבוסס על זה. מה אתם אומרים עליו ? כמובן שאני הולך לשנות שם את הכונן קשיח. המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא בעיקר "לבידור" בבסיס ובחדר.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by OmerS,

שלום, להלן מפרט של מחשב מולטימדיה ביתי מבוסס AMD שישמש בעיקר ילד בכיתה ו' לאינטרנט \ אופיס ומשחקים ממש לא רציניים. אשמח לקבל ממכם הערות בכל הקשור למפרט הנ"ל, תודה מראש! AMD Athlon XP 2600+ Abit NF7 TwinMos 2x256MB DDRAM 400 Sparkle GeForce FX5200 128MB DDR + TV Western Digital 80GB 7200RPM PATA כונן תקליטונים 1.44 מתוצרת PANASONIC זה העיקר.. יש הערות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shashkavil,

שלום אנשים אני נמצא בפני תחילת בניית בית פרטי והיתי מעונין במחשב מולטימדיה ביתי אשר יהיה בסלון אליו תחובר טלויזיה ומגבר לקולנוע ביתי. מעונין שלמחשב יהיה כרטיס קול איכותי, צורב DVD, כרטיס טלויזיה שתומך ב- HDTV, DVI וביכולת להקליט תוכניות מממיר דיגיטלי של HOT. בנוסף דרוש שהמחשב יוכל להתחבר לאינטרנט על מנת להוריד סרטים וסדרות לצפיה. כמו כן עכבר אלחוטי לשליטה ממרחק של עד 5 מ'. האם ישנה מערכת הפעלה יעודית למחשב מולטימדיה? תודה, טל נ.ב. אין צורך במסך מחשב (יחובר לטלויזיה)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  22. שלום. אני צריך מפרט לבן דוד שלי,שבעקרון משמתמש במחש בשביל אינטרנט וסרטים. מישהו יכול לעזור לי? 1. מה התקציב? 2500-2000 אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים מאוד), צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 22 אינצ, מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מארז יחסית שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה סבירה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפר…

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by hugo123,

להרכבת מחשב חדש, גיבשתי פחות או יותר רשימת קניה כאשר דיסקים קשיחים וכונן DVD יש לי כבר. המחשב נועד לשמש ב: 1. עריכת סרטים ותמונות ממצלמה (פוטושופ וקריאטיב סוויט של אדובי) (40% מהעבודה) 2. עבודה משרדית Office 2007, אינטרנט, תכנת ניהול משרד, ניהול אתר ברשת (30%). 3. עריכת מוסיקה (ברמה בסיסית+עם אדובי אודישן) (15%) 4. משחקים (ברמה בינונית-) (15%) חשוב לי שקט, ואמינות חומרה הכי שאפשר, התחברות לגאדג'טים וגיבויים עם דיסק חיצוני ב-eSATA, ו- 1394 . אז הנה שלד המפרט, ואשמח לכל הערה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 1333MHz FSB 6MB Cache קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO לוח אם Abit IP35-PRO Intel Socket 775, eSATA, 1394, ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB …

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Amount: 1 Total Price: 593.42¤ -------------------------------------------------------------------------------- Computer Assembly Amount: 1 Total Price: 163.23¤ -------------------------------------------------------------------------------- Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Amount: 1 Total Price: 119.38¤ -------------------------------------------------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD (שמעתי שיש בעיות עם הHD של החברה הזאת-זה נכון?) Amount: 1 Total Price: 719.95¤ -------------------------------------------------------------------------------- Gigab…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by IdolAdmin,

היי אני צריך מפרט למחשב מיועד לסרטים ומשחקים בינוניים מבחינת דרישות משאבים שיחזיק מעמד זמן רב ללא שידרוגים ושיהיה מותאם לויסטה (ללא רמקולים, מקלדת ועכבר) שיהיה הרבה זכרון ומעבד חזק מארז פשוט לא משהו מטורף.. תודה...

• 5 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.