ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
היי,לאחר הפוסט הזה שלי נייד לתכנות עד 6000 ִִִִִִִִִ₪,המשכתי לחפש ניידים והורדתי את המחיר ל-5000 שח. די נדלקתי על הנייד הזה של אסוס:ASUS Zenbook UX303LA-DS51T ,תכננתי לקנות אותו מאמריקה(B&H) ,לייבא אותו לישראל עם BUY2USA,כך שהמחיר הסופי היה מגיע ל-4350 שח . היום,נתקלתי בנייד הזה: Lenovo Yoga 3 Pro 80HE00P7IV ב-K.S.P אילת.המחיר הוא 4822 שח. איזה מהניידים שווה יותר עבורי,אני גר בצפון,האם שווה לי לנסוע ולקנות את הלנובו באילת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עקב. החום הנפלא. החליט למות לי הלוח אם ולא לעבור יותר פוסט יש. לילה הרכיבים הבאים: 240gt דיסק קשיח כונן וספק 500 של Everest. אני צריך. מעבד +לוח+זכרון לפחות 4G. מארז פשוט ומאורר אם צריך ספק אחר אז גם ספק כמו כן רצוי דיסק קשיח קטן למערכת הפעלה של250. מצטער. אם חסר משהו או יצא עקום, אני כותב מפל' מכיוון ואין מחשב אחר. תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחשב לגיימר מתחיל בן 8 בעיקר למשחקים בסיסיים לא מסובכים מידיי אמור לעבוד עים מסך 22" שגם לגבי מסך הייתי מעוניין לקבל המלצה (מה לגביי LG W2243T) המחשב אמור לעלות 3300 מה דעת המומחים לגביי המפרט ומה ניתן לשפר הצעות תתקבלנה בברכה תודה מראש Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני בעיקר מתכנן לשחק league of legends וcs:go ולראות סרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שהוא יהיה עם ssd מצידי רק למערכת הפעלה בשביל המהירות. אין בעיה של קניה מחנות כזאת או אחרת יש אפשרות גם לקנות מחו"ל אבל שיהיה אחריות יצרן ככה שאם משהו משתבש עדיין יש אפשרות לשלוח לתיקון. ציוד היקפי יש לי כבר, כנ"ל הארד דיסק חיצוני. המשקל לא רלוונטי הגודל מסך רזולוציה לא רלוונטים אבל עדיף 1080p שלפחות הסדרות והסרטים יראו נורמלים. אני קונה אותו בזמן הקרוב ויש אפשרות גם להגדיל מעט את התקציב כאילו אם יש אופציה טובה יותר ב550$ או ב2100₪ אז אין בעיה להביא אותה לכאן אבל לא לחרוג בצורה רצינית בכל זאת משכורת של חייל....
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים...לפני מספר שבועות ביקשתי כאן עזרה בבניית מחשב..בכל מקרה קיבלתי הצעה מפלונטר ובחרתי לקנות ממחקר מחשבים משיקולים מוטעים... file:///C:/Users/USER/Downloads/Sales%20Quotation_20161221_102539%20(6).pdf (בקובץ ) http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95212 שלחתי פה לינקים לשתי המפרטים... אשמח לדעת אם חוץ מהמעבד והלוח אם (למיטב ידיעתי ) שהם זהים בשני המפרטים, יש חלקים בהצעה של מחקר שעולים ברמה מזו של פלונטר? אני לא מצאתי. רק רציתי לעשות וידוי קטן,תודה. Sales Quotation_20161221_102539 (7).pdf
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי שתי הצעות לנייד של חברת DELL שנראה לי מתאים לצרכים שלי. ההבדל בין ההצעות הוא שאחד זה יבוא רגיל של היבואן והשני זה יבוא מקביל. בראשון יש לי אחריות יבואן ל3 שנים בעוד בשני יש לי אחריות יבואן לשנה אחת ועוד שנתיים אחריות במעבדה (בכסף) זה ההבדל היחיד (מבחינתי) ביניהם וההבדל הוא 500 שח. ממה שהבנתי יבוא מקביל זה הרבה פעמים מחשבים שבארצות הברית החזירו (כי שם אפשר להחזיר נייד בתוך שבועיים) והוא למעשה כבר פתוח לעומת מחשב חדש מהקופסא - זה נכון??? האם שווה להוציא את העוד 500 בשביל אחריות יבואן? כי אם כן זה מחזיר לי לתמונה כל מיני מחשבים אחרים שפשוט היו יקרים יותר מההצעה השניה כי לא חשבתי שיכול להיות הבדל. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי דוד שלי נוסעה עכשיו לשליחות במקסיקו והעבודה אמורה לממן לו מחשב בלי מגבלת מחיר. אבל הוא חייב לקנות באתר NEWEGG כי הוא אומר שרק להם הוא מאמין ןהוא אוהב את השירות שלהם. הינה מפרט שאני חשבתי עליו ( לא AMD כי המחשב לא יהיה רק למשחקים, אלה לתיכנות, גרפיקה וכו' ובמחשב לא יהיה אובר-קלוק ) מעבד: Intel Pentium 4/ 3.4C GHz 800MHz FSB, 512K L2 Cache, Hyper Threading Technology - Retail 424 דולר$ לוח-אם: ASUS 875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "P4C800-E DELUXE" -RETAIL 178 דולר$ הארד דיסק:Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD, 225 דולר$ הארד דיסק נוסף : Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD, 225…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט עד 2000 שקל, נטו אינטרנט ותוכנות משרד (אופיס וכאלה) רק שיהיה 1ג' זכרון חשוב לי. ללא מסך מקלדת עכבר רק "box" תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. (אפשר גם הצעות בקצת פחות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים, וירטואליזציה (לא משהו רציני, אבל שיוכל להחזיק VM או שניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cods, BF4, Flight simulator... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" רחב, 1920 X 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-W ? מה ההבדל בינהם ? האם כדאי לנסות ? (המטרה - מחשב לפיתוח + Photoshop, אבל נייד....) עד היום עם T61p ומאוד מרוצה, אבל כבר ישן (בן שלוש), אחרי החלפת בטרייה ועדיין קצת עייף.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד שישמש כמחשב מדיה לסרטים ומוזיקה. יחובר באופן קבוע לחשמל, לטלויזיה, ולמגבר אודיו. חייב להיות מסוגל לנגן Full HD חלק. גודל מסך לא ממש חשוב, רצוי קטן אני מניח. משקל גם לא חשוב. צריך יציאת HDMI ואם יש גם SPDIF או יציאת אודיו דיגיטלית כלשהי (למגבר) זה בכלל טוב, אבל לא יודע כמה זה נפוץ. אם אין אולי אשתמש באיזה מתאם. כונן אופטי לא חובה. רצוי שיגיע עם חלונות 7 או 8. גודל כונן פנימי לא קריטי, אפשר לחבר חיצוני 2.5 אינטש. תקציב - כמה שפחות שיענה על הצרכים, אבל שלא יהיה עגלה. הסיבה שאני מעדיף נייד על פני נייח היא כדי שאוכל לנגן מוזיקה מבלי להדליק את הטלויזיה (וגם משיקולי גודל ורעש). האם זה הגיוני לבחור נייד בתור HTPC? אם נייח מתאים הרבה יותר ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪617 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 DHX 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 : TWIN3X4096-1600C9DHX ₪601 כרטיס מסך: [..] XFX HD5850 1GB DDR5 - RETAIL ₪1536 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪140 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪587 ספק כוח: [..] CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX ₪598 קרור למעבד: [..] NOCTUA NH-U12P SE2 FOR S775/S1156/S1366/AMD ₪248 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ₪406 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: …
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה. רוצה לקנות מחשב בתקציב של ~2500 ש"ח, עבור שימוש משרדי (בעיקר שימוש ב-office גלישה באינטרנט ומדי פעם קצת מוסיקה, אולי משחק פה ושם וקצת הרצת תוכנה לא כבדה מידי). חשוב לי מחשב שקט, עם טכנולוגיה עכשווית. בניתי את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 (5600+) - Dual Core 2MB 450 ש"ח לוח אם GIGBYTE GA-MA78GM-S2H 440 ש"ח כונן קשיח WD3200AAKS320GB SATA2 16MB 260 ש"ח זכרון MUSHKIN 1024X2 800mhz HP2 cl 4-4-4-12 257 ש"ח קרור מעבד Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 109 ש"ח כונן ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA DVD 159 ש"ח מארז COOLERMASTER (RC-590) Centurion 590 317 ש"ח ספק כוח E…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב חדש עד פסח. חקרתי דיי הרבה ובדקתי איזה מחשב כדאי לי לקנות בסטנדרטים שלי וכמובן במחיר, העליתי כמה דיונים כאן בשביל עזרה וזה עזר לי לבנות את המפרט שאני רוצה. עכשיו אני רק צריך עליו ביקורת. http://www.tms.co.il/preview/spec/6n9xzdab אם למישהו יש מפרט בסטנדרטים האלה יותר טוב שיפרסם בבקשה (המחיר מאוד גמיש בישבילי אז אני לא יוכל לעלות יותר מזה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות לאישתי לפטופ חדש בתקציב של עד 4000שח (טיפה גמישות) ואני רוצה לשלם בתשלומים ללא ריבית. היא משתמשת בו הרבה שעות ביום לכן חשוב מסך איכותי. השימוש שלה הוא בעיקר משרדי, עיבוד תמונות (פוטושופ), היא משתמשת ביחסית הרבה תוכנות וטאבים פתוחים בו זמנית (זום,פוושופ, אקסל, פאורפוינט ודפדפן עם 15-20 טאבים פתוחים אצלה כמעט קבוע). אני מתלבט בין : IdeaPad 5 15IIL05/15.6"/i5-1035G1/16GB/512GB SSD/MX330/DOS/Platinum Grey/1.66Kg/1Y באורפיסי או Asus Laptop X515EA-BQ869 ב KSP אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת חג שמח
-
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (גיימינג נטו) וסרטים ... קצת מכל דבר בסה"כ . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WatchDogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080X מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על הש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם התוכנת Maya ו Blender, רינדור ויצירת אנימציה תלת מימדית. כרגע ירוץ על מסך 1080P אבל אני מחפש משהו שיתאים גם ל4K ויחזיק שנים ארוכות בניתי מפרט ואשמח לחוות דעתכם https://www.wellcom.co.il/builds/26721 אני לא סגור לגבי המעבד אם צריך את הגרסא K או להסתפק ברגיל כרטיס מסך? הלוח אם אוברקיל? כל תגובה תעזור מעוניין לרכוש את המחשב היום
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
* גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? לא ממש חשוב אבל לא להגזים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהווה יתרון אבל גם לא קריטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB + * צורב DVD? חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי נסיון עם HP והם ממש טובים. * זכרון? 4GB חשוב שיהיה USB וגרטיס רשת אלחוטי וכל השאר כבר במומחיות שלכם זה לחבר.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט טוב למחשב במחיר של 4500 שקל לא כולל ציוד היקפי. מטרות המחשב זה משחקים כבדים (GTA IV באיכות גבוהה (מאוד!)) וכמובן עבודה משרדית וצפייה בסרטים. חשוב שהכרטיס מסך יהיה של Nvidia ולא ATI ושתהיה אפשרות לחבר למסך LCD לכניסת HDMI בשביל צפייה בסרטים בHD. לא מתוכנן OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט (נמצא בחדר שינה).
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה, אני נורא נורא לא בקיא בתחום בגלל ששנים לא נגעתי במחשב שלי, אז עזרתכם נורא תתרום לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metro 2033 ,The witcher 3, Shadow of mordor, Dying ligh כל הדברים שהספקתי להחמיץ בשנים האחרונות ודברים שיצאו גם בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך המבוקש הינו dell 2209W או כל מסך אותו סגנון בעל פנל IPS אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל תנסו מה שאפשר בבקשה תודה.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני שואל בשביל חבר שלי, אני לוחץ עליו להזמין את ההצעה שלי(AMD) והוא מתעקש על שלו(PENTIUM). אז, הנה המפרטים : CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1002.85 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8GE800 Pro Intel 845GE Motherboard (533Mhz,HT,VGA,Firewire,5.1 Sound,Intel LAN,USB 2.0) [ ¤ 668.48 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 207.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 448.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Retail [ ¤ 265.5 ] 1 Cases : Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt […
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע קלטתי בזוית העין את השילוש הבא- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2776 OCZ StealthXtreme 600w+Inno3D 8800GT I-Chill+OCZ 2G Platinum 800mhz CL4 ב 1800 שקל בדיקה קצרה של המחירים בחנויות שונות בארץ הראתה לי שבתכל'ס במחיר הזה מקבלים זכרונות מתנה S: זו אחלה הזדמנות לדעתי לשדרג את החבר הותיק שיושב על השולחן שלי, אז בבקשה- עד 5000 ללא חריגה, כולל מסך 19" רחב וסט אלחוטי טוב תודה לעוזרים ;D - אם מארז לא נכנס בתקציב אפשר להשאיר בחוץ, יש לי אחד שאני יכול להשתמש בו.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-