עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gnome,

טוב, אבא שלי לא מסכים לקנות לי מחשב חדש ואני תקוע עם P3 מסריח שלא יכול לעשות יותר מפעולה אחת בו זמנית!!! :smiley4: אז אני רוצב בנתיים משהו להיאחז בו כדי לנדנד לאבא שלי. אז כך, אני רוצה מחשב מבוסס אינטל כי אני רוצה לערוך ווידאו וסרטים. אני רוצה כרטיס מסך בשביל משחקים ושיחזיק הרבה זמן. לא כמו ה GF2 MX 32MB שיש לי עכשיו, שאחרי שנה אפילו פחות כבר היה חסר תועלת!!! ואם יש אפשרות אז עדיף שיהיה מ KSP מהסיבה שזה יותר זול וגם זה יותר קרוב למקום המגורים שלי, אבל הבעיה היא שאין שם מבחר גדול מספיק... :-\ טוב אז הנה מה שחשבתי עליו: מ KSP: מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,4 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4P800 Delu…

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל. שימושי המחשב הם בעיקר אינטרנט, הורדת סרטים (חשבתי על לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות את הסרטים שאני מוריד), אבל גם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה. מסך יש לי. מוכן להשקיע עד 5000 שח. מכיוון שאיני מתמצא כל כך בנושא, אשמח לקבל הצעות. תודה מראש

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. מה דעתכם על המפרט הנ"ל: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,286 ש"ח Gigabyte GA-8SG667 sis 648 512 ש"ח Mushkin 512MB PC2700 DDR SDRAM 983 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 535 ש"ח WinFast A250 Ultra TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4600 128Mb 1,681 ש"ח Creative Live 5.1 oem 226 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 282 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 238 ש"ח FLATRON F700B 1,199 ש"ח Genius KB 18M Multimedia PS2 HEB/ENG 67 ש"ח Intellimouse optical USB 135 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 169 ש"ח סה"כ 7,370 ש"…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אז הייתי רוצה 1GB זיכרון P4 3.0 עכשיו ראיתי שפעם דיברתם פה על פרסקוט,התחממות יתר וזה בבקשה תרחיבו בקשר לזה בנושא ומה ההבדל בין 800HT ל800HTE במעבד P4 3.0 איזה כרטיס מסך עדיף R9800P 126 MB או R9600XT 256 MB מה יריץ משחקים טוב יותר לאורך זמן רב יותר או שאולי בכלל עדיף כרטיס מסך אחר לוח אם אמממ לא יודע תבחרו אחד טוב אין לי שמץ של מושג בנושא זה :-\ מארז-אני לא צריך משהוא מיוחד קירור טוב יספיק בלי כל השטויות )ושלא יהיה יקר מדי( בקשר לספק גנרי לא גנרי לא יודע תסבירו לי קצת בנושא מסך-מממ אני חושב ללכת על MAG לא שטוח אני לא אוהב כל כך אותם מסך שטוח,דק טוב עולה הרבה כסף ומסך לא משהוא אני לא רוצה סתם ככה לקנות ואצל כמה חברים שלי מסכים מעצבנים שאם ממזיזים חצי סמ את…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי , חג פורים שמח אשמח להתייעץ לפני רכישת מחשב קטן מידות לחדר שינה . השימושים די בסיסיים -אינטרנט, סרטים, IPTV (יש מנוי ), משחקים קלים . הכי חשוב שיהיה שקט . רצוי שיהיה די קטן ושידע "להתעורר" בלחיצת כפתור כלשהו על גבי המקלדת האלחוטית (כדי לא לקום כל פעם ולהפעיל) מבחינת גודל מארז- ה NUC מתאים, אפשר גם מארז קומפקטי - asrock deskmini a300. מדובר במקום ייעודי שנבנה בתוך ארון בגדים ,שם נמצאת טלוויזיה בגודל 32 אינץ' . למחשב העתידי חייבת להיות כניסת hdmi + כרטיס קול שהסאונד יגיע מהטלוויזיה ללא חיבור רמקולים חיצוניים אין צורך במודול WIFI כי יש שקע אינטרנט בתוך הארון שתומך ב-1000 מגה . רצוי שיהיה מודול BT לחיבו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Flamester1,

החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הגרוטאה שלי.. וגם לנצל את ההזדמנות שאבא בחו"ל.. המעבד שעליו החלטתי הוא AMD Athlon 64 3200 בגירסאת הסוקט 939. תוכלו להמליץ בבקשה על לוח אם מתאים ? אני לא צריך SATA או Raidים למיניהם . אהה, ודבר נוסף, כרטיס מסך פשוט (אני לא גיימר . אני משתמש במחשב בעיקר לעבודות משרדיות,אינטרנט וencoding), מוכרח להיות בעל יציאת TV out ... תודה רבה ושבת שלום! נ.ב, אני זקוק רק לשני הרכיבים האלו. היתר נשאר.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by ShayAmar,

שלום, אשמח לקבל המלצות/הערכות מחיר לגבי המפרט הבא. מיועד לשמש כתחנת עבודה תחת לינוקס לביצוע חישובים ו- MYSQL מעבד פנטיום 4 3.0GHz 64BIT דיסק SATA 80 GB זכרון 512DDR CDRW 1.44 כרטיס מסך סביר - כדוגמת GeForce 128MB מארז ברמה סבירה (כזה שלא מזמר לאחר חודש). כרטיס רשת + כרטיס קול. (אפשרי מובנה בלוח). תקציב: ~2000 ש"ח תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by shimronfio,

intel p4 lga 775 socket 3.0ghz 1gb ram 160GB HDD Ati x550 Sapphire Gigabyte Motherboard 775 DVD Drive Forniter Case Nec Screen LCD 19' 1280*1024

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by deathil93,

יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: מעבד: פנטיום 4 סדרת PRESOCKET כולל HYPER THREADING רץ ב-2.8GHZ RAM: שתי סטיקים של GEIL עם 512 מגבייט סה"כ וסטיק אחד של KINGSTON עם 1GB = סה"כ 1.5GB כרטיס מסך: AMD ATI HD2400PRO עם 512 מגבייט דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 120GB דיסק קורא דיסקטים ספק כוח לא יודע איזה (ג'נרי כנראה) כמה מחשב כזה שווה בשוק? תתחשבו בעובדה שיש לו HYPER THREADING.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש לי מפרט ואני צריך שתגידו לי אם הוא טוב ואיזה כרטיס מסך כדאי לי לשים בלי לחרוג מהתקציב.. מעבד P4 2000MHZ לוח אם Gigabit 8IGMLT זכרון 256 DDR דיסק קשיח Maxtor 40GB 7200RPM סידירום Pioneer DVD כרטיס קול Audigy 5.1 כונן תקליטונים רגיל מארז 300W עם 2 מאווררים מודם 56KBPS כרטיס רשת 10\100 רמקולים Altec ATP 3E מסך SAMPO KM-718 סך הכל: 5707 (וזה כולל GeForce 4 400MX TV Out) אז כמו שאמרתי, זה טוב? ואיזה כרטיס מסך כדאי לי לשים במסגרת התקציב? (6000+-) בתודה, עומר.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by LaMotta,

דוד שלי מחפש מחשב חדש, עם מפרט בערך כזה: CPU: P-4 2.8 GHz, 800 MHz FSB + 1 MB Cache Motherboard: something suitable, 800 MHz FSB + sound card on board . 512 MB RAM 120 GB HD (7200 RPM) Decent 128 MB non-shared video card Keyboard / Mouse / Speakers MAG 17'' Pureflat monitor CD-Burner + DVD Reader (combined, or preferably, separate) Network card באייבורי מציעים את המחשב הזה: אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eliranl,

המחשב למשחקים כולל מסך LCD 19

13. אוקיי אז ככה. יש לי כרגע P4 2.8E 800FSB Gigabyte 8IPE1000G rev.4 1GB Twinmos DDR 400Mhz 512*2 Zalman 9500CNPS enermax noisetaker 370W כמה המחשב הזה שווה לדעתכם??!?!!? אשמח אם תענו על זה. תודה. XFX 7800GS 256MB 256bit W.D 160GB sataII 8MB beffer W.D 40GB 2Mb buffer Genery BOX אני מוכר את המחשב הזה. כרגע יש לי בסביבות ה4000,5000 ש"ח. אני רוצה להוסיף את הכסף שאני ימכור את המחשב. המחשב הזה למכירה ד"א. שאלה נוספת: בכמה אתם חושבים שכדאי לי להעמיד תמחשב למכירה...??? כי ברור שיש שם רכיבים ששווים הרבה... הספק, הכרטיס מסך, הקירור למעבד, מעבד+לוח אם והארד דיסק טוב 160GB. עריכה: לגבי ציוד הקפי. אני מעדיף לשמור את המסך העכבר והמקלדת לעצמי. רמקולים אין לי. ככה שלא להכליל צי…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bati6,

המחשב שלי מגיע לחום ממש גבוה אם אני משתמש בו שעה ומעלה, הסוללה כבר מתה אני עם מטען קבוע, להחליף סוללה יכול לפתור את הבעייה? ואם כן כמה עולה סוללה זה מחשב של acer לפני איזה 4 5 שנים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by פנחס:),

שלום לכולם לפני כמה חודשים התייעצתי עם הפורם ובעזרתו קניתי asus n550jv ושדרגתי ל 128ssd+hddהמקורי במתאם ו 16 g ram יש לי בעייה שקצת קשה לי לשים עלייה את האצבע . לפעמים המחשב עובד לאט בתוכנות, ולפעמים יוצר דיליי במשחקים בדגש על ה לפעמים אני לא מוצא שום חזרתיות. להשוואה מחשב של חבר קרוב שלי בן 4 i5 8g מריץ משחקים מסויימים יותר מהר ממני ובלי תקיעות שלי יש. ובכלל הרגשה שהמחשב איטי (! ) כמו כן יש לפעמים קריסה רגעית של הדסקטופ. לפתע המסך נעלם עם כול האייקונים איתו ונשאר רק שורת ההתחל ערומה מאייקונים . אולי יש איזה כלי איבחון למחשב שיבדוק מה שלומו??! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by shaynac,

אשמח לעזרה בבחירת חלקים למחשב קולנוע ביתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח להצעות ותגובות לגבי הרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הינו 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית במידת הצורך, 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לניגון סרטים, מוזיקה ושימושי מחשב כללים (אינטרנט וכו') מתוכנן להיות HTPC, אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים בסיסיים+ אם כי אני לא יודע אילו משחקים אני אשחק עליו כרגע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בשלב זה ציוד היקפי ירכש בנפרד, אשמח להמלצות למקלדת+עכבר שיתאימו למחשב סלוני 4…

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by solantel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מדיה סנטר לסלון. במפרטים המומלצים ראיתי שמומלץ מעבד i5 בעוד שקיבלתי הצעה מזיג זג ל i3. מה ההבדל בין במעבדים ומה לדעתכם מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  19. אז הנה לכם, אני צריך מערכת בתקצוב מינימלי. תקציב: עד 2000, עדיף כמה שפחות דרישות: צריך לתפקד כמדיה סנטר, זה אומר להקליט מהטלוויזיה, לשדר לטלוויזיה וכו, זה גם אומר צורב די וי די ואחרון חביב זה אומר שזה צריך להיות שקט ולהראות סבבה לא אכפת לי חלקים ישנים או משומשים, העיקר שיעבוד יפה, אנא עזרו

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 (לסה"כ תקציב 4000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD על מסך 75" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD, כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by tripto,

שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצת סרטים (מכונן מקומי ומהאינטרנט) אבל שגם יוכל לשמש אותי לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס למיניהם. אשמח אם המחשב גם יוכל להריץ משחקים קלים יחסית (אני לא קרוב אפילו להיות גיימר) החדר שלי נמצא בעליית גג- כלומר ממש חם שם בימי הקיץ, צריך משהו עם מערכת קירור טובה. מחשב נייח האמת לא ממש איכפת לי מהמארז הוא יכול להיות פשוט יחסית. אין צורך באביזרים נוספים (רמקולים ומסך וכל זה..) אשמח להמלצות (גם אם זה אומר מחשבים מוכנים מחניות שאתם מכירים) - אני גר באזור ב"ש אם מישהו מכיר חנות מקומית טובה. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by alone66,

שלום ברצוני לקנות מחשב מדיה סנטר לצפייה בסדרות דרך האינטרנט התנקתי מהכבלים וצפיה בסרטי DVD , divax שמיעת מוסיקה וכו... השאלה איזה מערכת כדאי לקנות איזה רכבים שיעלו את הסרטים בכבוד של יתקע כל שניה המערכת בעתיד תחובר למסך LCD (כרגע יש לך מסך CRT ] תודה מראש

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  23. בניתי את המפרט הבא שהולך להיות מחשב מדיה סנטר (חזק) מחובר לטלווזיה. חשוב להדגיש שהסרטים יהיו גם בלו-ריי (30-40 גיגה סרט) ולכן הלכתי על משהו בסגנון הזה. המחשב ללא דיסקים קשיחים (יש כבר) וללא ציוד היקפי. Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA 1 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 1 HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 RSI H SD200 Black HTPC Case With 270W PSU 1 שאלות: 1. האם המפרט מוגזם מידי לסרטי בלו-ריי, האם ללכת למשהו יותר צנוע לסלון? 2. האם לדעתכם ישנו משהו מיותר שהייתם משנים למשהו בפחות כסף או באותו כסף אבל בעל ביצועים טובים יותר? 3. לגבי מאורר למעבד - לא שכחתי. יש לכם משהו זול ומומלץ וכ…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. Started by יניב קופר,

מחשב מדיה סנטר לסרטים HD עד 1500 שקל

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח +/- התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לחרוג מהתקציב? 100 +/- מה שימושי המחשב? מדיה סנטר + משחקים קלים / בינונים + ניידות (מארז MINI-ITX + WIFI O.B שמתחבר מאחרי המסך וניתן לנייד אותו מחדר לחדר) האם יש צורך בציוד? מסך "24 עם ברגים לחיבור המארז MINI-ITX עדיף עם יציאות USB במסך עד כמה חשובה שקט בסולם של 1 עד 8? דרגה 5 האם מתוכנן אוברקלוק? לא מתוכנן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP / TMS באזור חדרה והסביבה האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז LOW PROFILE להוסיף כרטיס מסך קל בעתיד + USB3 מקדימה 2x (יש הבדל גדול בין כרטיס מסך ברמה של LOW PROFILE לכרטיס המובנה על הלוח?) מה הכרטיס המסך הכי חזק שאפשר לשים במארז LOW PR…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.