עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, אני מחפשת מחשב לצרכים בסיסים (אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו...)> להורים שלי, אך יחד עם זאת שיהיה מחשב חזק שישרוד כמה שנים טובות. קיבלתי מפרט והצעת מחיר מאייבורי ואשמח אם תגידו לי איך הוא, והאם אפשר בסכום של 2500 להרכיב מחשב טוב יותר: ספק כוח- a.pfc 450 w fan12 ci-power cwt לוח אם- dh61ww h61 b3 dor3 intel מעבד אינטל- ghz 4mb core i3-540 11563.06 (שוקלת להגדיל ל i5) זכרון- ceon 4gb dor3 1333mhz דיסק קשיח- gb sata2 7200 16mb hitachi500 צורב- lightscribe sata samsung dvdx22 כ.קול- מובנה בלוח אם כ. רשת- g lan 1 מובנה בלוח אם מאיץ גרפי- intel graphics מארז- in win שחור מנוקד עם usb וסאונד קדמי *הצעת נוספת למארז בעלות 355 ש"ח- ps04b atx silverstone סט א…

2. קיבלתי הצעה למחשב גיימיניג, מה דעתכם על המחיר - זה כולל התקנה והגדרה של הכוננים כרייד 0. 2 X כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III G.Skill 2 X 8G (1600) 9-9-9-24 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600 מעבד Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Seasonic 750W Gold R9 290X Sapphire קירור לכרטיס מסך Arctic Accelero Hybrid II קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 280L Obsidian 450D Corsair Scyth Kaze master II

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shmos,

שלום לכולם! נתנו לי מפרט שכזה: cpu amd athlon64 4000+ socket 939 Cooler Titan TTC-nk25tb/sc FanControl20-34db 900-1800 rpm + fan for case МВ Epox DDR400 Soc-939 nf4 sli ata133 sata2 ram 1024ddr pc-3200 patriot 400MHz videocard 256Mb gf7800gt 256bit gdd r3 vivo 2xdvi tv-out ret HDD 250gb sataII 7200 DVD RW NEC Tower 420w הבנתי המעבד די טוב אבל כל השאר אין לי מושג פשוט. עזרה אנשים,עזרה. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by leon2810,

טוב אלה בעיקרון הרכיבים שאני רוצה להלביש עם I7 920 מה דעתכם [/] GIGABYTE GA-EX58-UD3R ₪ [/6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9T-6GBNQ HD5770 (NEW EDITION) 1GB GDDR5 - RETAIL SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK bANTEC THREE HUNDRED SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ] SCYTHE KAMA PWM BLUE LED 120mm WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS תודה רבה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by ychig,

ללא ציוד היקפי אחר מלבד המסך שגודל המסך יהיה 19'+ יש אפשרות לWIDE...22-21' תודה רבה

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by DorM,

אני לא מבין במחשבים ניידים אבל עוד חודשיים משתחרר ומתכוון לקנות. צרכים : עבודה משרדית, לפעמים עם מספר ישומים פועלים בו זמנית. לימודים באוניברסיטה. פוטבול מנג׳ר דרישות : מסך 15 משקל לא יותר מ3 קילו. 4 - 5 שעות עבודה רצוף לפחות ללא טעינה. מסך לד ושלא יהיה עליו השתקפויות מהאור. 320G לפחות דיסק קשיח. תמיכה ברשת אלחוטית תקן N. אין צורך שיתאים למשחקים כבדים. אין בעיה עם כרטיס גרפי מובנה כל עוד לא יעשה בעיות עם התלת מימד שך המהג׳ר. כרגע אין לי עוד דרישות או רצונות שעולים לי בראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, באופן סביר - בערך -/+ 15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, עריכה 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פיתוח, כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך- אני רוכש עצמאית, בחודשיים הקרובים אני אשתמש בכרטיס המסך המובנה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by frizi23,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג, ללא ציוד היקפי. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3, משחקים של התקופה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר, שימו לב שהרזולוציה שלי נמוכה יחסית, כך שזה יקל על הב…

9. Started by hasake,

5500 שקל, עדיפות לנצל את התקציב ואם אני מפספס מבצע עצבני אז 200 שקל חריגה מקס'. המחשב יהיה למשחקים וHD אז עדיף קשיח עם קיבולת (: לגבי המשחקים זה נע מפיפא עד משחקי מלחמה חדשים שיש\שיצאו. מסך לפחות 23 אינץ' שגם אותו אני רוצה לקנות עם המחשב הזה. עדיפות כמובן להגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בצורב DVD. שוב, יש צורך במסך. מ1 עד 10 נאמר שהשקט עומד על 6. מתוכנן אוברקלוק קל. הרכבה בחנות חובה. אני מאיזור חיפה כך שעדיפות לחנות קרובה אבל אין לי בעיה לאסוף מחשב מהמרכז אם יש חנות ממש טובה שם. המחשב מתוכנן להחזיק כ-3 שנים ללא שדרוג. אני יודע שעד אז לא הכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל מה שאפשר להוציא ממנו נוציא. אגב הבנתי שהמחירים של הקשיחים אמורים לרדת בחודשים הקרובים…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. אהלן חבר'ה , קודם כל שיהיה לכם חג שמח וכשר אני הולך לשדרג את המחשב שלי בימים הקרובים (הלוח אם במחשב הנוכחי כבר גוסס) אשמח להערות לגבי המפרט , השימושים שלי הם מאיה , פוטושופ , סרטים (לא HD , סתם סרטים חח ) ומשחקים ברמה נמוכה , לשם הדוגמא של רמה נמוכה אני משחק ב Counter Strike : Source וכל מיני משחקי סטים ישנים .. אין לי דרישות גבוהות , משחקים בדיפולט בהחלט יספיקו לי מה שכן חשוב לי זה ה Workflow במאיה . כמו כן אני מתכנן OC לא רציני על המעבד , אז תנו דעתכם על הקירור . אני לא צריך הארדיסק , DVDRW , ספק כוח ,יש לי TT - Tr2 500 WATT זה יספיק ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי את הקטע של התיזמונים בזכרונות , האם 444 או 555 , מה יותר מהיר ? התקציב הוא מקסימום 2800 , אני לא יכול לס…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  11. ראיתי בMANUAL שניתן לפרק את המקלדת כולה אבל לא מצאתי דרך להוציא את הלחצן של האות "ט" על מנת לנקות מתחת... מישהו יודע אולי האם ניתן לעשות זאת ואיך? אני לא רוצה לשבור כלום... תודה מראש לכולם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by baruchnp,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 1.6 MHZ, עם לוח ASUS P4-266C ו512 DDR. כמו כן יש במחשב כרטיס מסך ASUS TI4800SE. וגם 2 דיסקים קשיחים WD 160GB. המחשב כבר מזמן לא סוחב במשחקים החדשים ורציתי לדעת האם: 1. הגיע הזמן לשדרג. 2. אם כן אז האם שידרוג הלוח והמעבד מספיקים? או שכדאי גם זיכרון. 3. אם לא צריך לשדרג מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות המופגנת במשחקים? למשל הנסיך הפרסי החדש לא זז לחלוטין. בתודה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5KC ¤990 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1741 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD ¤154 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170AB מארז ללא ספק Thermaltake Soprano Dx ¤629 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VE7000BWS ספק כח Enermax Liberty 500W ¤629 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by ranv9,

טוב חבר'ה שלום לכולם החלטתי סוף סוף לרכוש מחשב נייד לצורך ביתי המחשב נייד הראשון שלי לכן הרצתי חיפוש על כל מיני חברות וראיתי שכאן בפורום יש את הידע הטוב ביותר אז אני מקווה שתעזרו לי ככה התקציב שלי עד 2500 ש"ח +- ,בגדול המחשב מיועד לצורך של אינטרנט ,אופיס,הורדות,צפייה בסרטים צריך להיות בו קורא כרטיסים,יציאת hdmi וזהו סך הכל שיעבוד מהר ושתהייה חברה אמינה שלא יהיה איתה בעיות כל כך מהר כמו שציינתי אין לי ניסיון עם מחשבים ניידים ההתלבטות היא בן 2 מפרטים של acer ו-hp אני מתכנן לרכוש דרך וואלה שופס כנראה ,כמובן עוד קריטריון חשוב זה שירות של האחריות וכדומה[ HP G62-b10EJ XF232EA Notebook רשום נוטבוק,חשבתי שנוטבוק זה מיני אבל אני רואה שלא.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים, אני מתלבט אם לצאת להרפתקאת רכישה מהאתר dealextreme . המחשב מיועד להרבה עבודה של מכונות וירטואליות לצורך לימוד,משחקים קלים כמו FIFA2013 . אני מפרט כאן עלויות ומפרט לכל חלק: מעבד: AMD לינק:http://dx.com/p/amd-athlon-ii-x4-631-propus-2-6ghz-socket-fm1-100w-quad-core-desktop-processor-124064 מחיר בשקלים:291 ש" כולל מעמ [TABLE] [TR] [TD]Brand:[/TD] [TD]AMD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Series:[/TD] [TD]Athlon II X4[/TD] [/TR] [TR] [TD]CPU Socket Type:[/TD] [TD]Socket FM1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Core:[/TD] [TD]Propus[/TD] [/TR] [TR] [TD]Multi-Core:[/TD] [TD]Quad-Core[/TD] [/TR] [TR] [TD]Name:[/TD] [TD]Athlon II X4 631[/TD] [/TR] [TR] [TD]Operating Frequency:[/TD] [TD]2.6…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב חדש..פרטים למעלה...עזרה בקשה.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  17. שלום נדפק לי המחשב וזה התקציב שיש לי למחשב חדש... שיהיה 80+ ארד דיסק ראם בכרטיס אחד ג'יגה כדי שאני ישדרג בעתיד וזהו כעיקרון תודה רבה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by מחפש מחשב,

http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=7528 - המחיר 1200 אצלכם http://www.tms.co.il/product/8087 - המחיר 1421 יש אפשרות להזמין אצלכם במחיר משתלם יותר מאשר המחיר בbigdeal? תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב בשביל משחקים ואינטרנט... התקציב למפרט הוא 4K גג!!!! המפרט לא יכלול כרטיס מסך שאותו כבר יש לי 7800 GT .... לא יכולל מסך ושאר הציוד ההקיפי רצוי זכרון פנימי של 1G תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by Matankzr23,

שלום לכולם. מחשבתי לקנות לסלון מחשב HTPC. זה יחסוך את הכאב ראש של לצרוב סרטים ל DVD כל הזמן ותהיה לי גישה לכל המחשב בלי שום בעיה. אז הפרטים הם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K מקסימום. אם אפשר בפחות בלי להוריד מהביצועים אז מעולה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני FHD. בעיקר צפיה בסרטי HD, תמונות, קצת אינטרנט מוזיקה. לא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? כונן DVD(צורב נחוץ ל HTPC?), ושאלה לגבי כרטיס טלויזיה. למה צריך אותו? 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) ? לא צריך כונן דיסקטים... חח 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9-10 בכל זאת זה…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  21. שלום! הרבה זמן שאני לא מעודכן במחירים כך שאני כבר לא במצב של לבנות לעצמי מפרט ממוטב. אני רוצה לקנות מחשב ב2500 ש"ח שכולל את הדברים הבאים כחובה: מעבד אינטל E7200+קירור סביר, 4GB זכרון, רמקולים סביים (50 שקל יספקו אותי) בנוגע לגרפיקה, המחשב אולם למשחקים,אך סביר להניח שהוא יצטרך לסחוב משחקים רק כשנה וחצי (אחרי זה מתגייסים), מבחיניתי שיסחוב עכשיו במדיום ועוד שנה בLOW. המסך שלי הוא CRT וככל הנראה אני אמשיך איתו עד שהוא יתפגר... הרז' שאני מתכוון לשחק עליה לא תעלה על 1280X1024 וסביר להניח שתיהיה 1024X720. אני לא פריק של משחקי פעולה (קרייסיס, COD וכאלה) עתירי גרפיקה אלא חשובה לי היכולת להריץ הרבה מאוד קבוצות במשחקים אסטרטגיה בלי להאט. נוסף על כך חייב שהוא יעמוד במינימום לGTA 4 (…

22. Started by gilad peles,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייח I5 עם לפחות 8GB RAM וSSD מצאתי באזור ה600 שקל מחשבים מחודשים בלבד מחשבים חדשים עולים פי 2 ועכשיו לשאלה: האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? או שזה לא כזה ביג דיל וגם אשמח שמי שקנה פעם מחשב מחודש שיגיד לי איך המחשב תיפקד ומאיזה חנות הוא קנה תודה!

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מחשב נייד לחבר,בעיקר למטרות של לימודים,OFFICE,אינטרנט וכו'...משחקים פחות חשוב. יש לי כמה התלבטויות,אולי תעזרו לי... בטווח המחירים של 4500-5500 הבנתי שיש את את דגמי ה DV6510 ו DV6660 של HP, ודגם Acer Aspire5520. קצת לא ברור אבל ה ACER מגיע עם 2GB זיכרון וגם כ.מסך יותר טוב והוא זול יותר ונחשב לפחות טוב... האם זה רק בגלל השם?? אני יודע ש לHP יש מעבד חדש מסדרת ה SANTA ROSA,אבל האם זה עד כדי כך משמעותי? יש גם אפשרות של יד שנייה,כשהACER מיד שנייה עולה 3500 ש"ח... והHP הכי זול בחנות 5000 ש"ח. תמליצו לי על מה ללכת בבקשה, או שאולי בכלל משהו מ LENOVO? אם אני לא אראה הבדלים משמעותיים בביצועים ועבודה,אז כמובן שאני מעדיף את הזול יותר... אלא אם כן ה HP באמת הרבה יותר טוב…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. דבר ראשון, אם אני טעוה בפורום אני מתנצל.פשוט לא ידעתי אם זה מתאים לפורום חלונות או לזה ערב טוב. אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה וכל ההתקנים של THINKPAD במחשב.(אני לא יכול לעשות RECOVERY מהדיסק קשיח). אני רוצה התקנה חלקה ולהוציא אותו כפי שיצא מהמפעל העניין הוא שאני לא מצליח למצוא את כל הדיסקים של ההתקנה לT60 (אני יודע שאמורים להיות 7 כאלה) אני מצליח למצוא רק כאלה שמותאמים ל T61/R61.ולפי מה שאני מבין הם מתאימם להרבה דגמים מהסדרות הללו יש שני דיסקים,אחד של CD (למערכת ההפעלה) והשני DVD לכל התוכנות והדרייברים. האם אני יכול להתקין את הדיסקים הללו על המחשב שלי,או שזה עלול ליצור בעיות ? תודה מראש

25. Started by CriticalHit,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודות באופיס, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וטיפה משחקים ( לא כבדים ). חשבתי אולי יהיה כדאי להביא מחשב נייד במקום הנייח, אבל בתחום הניידים הידע שלי שואף לאפס :-\ אז אני מפנה את השאלה אל החבר'ה פה בפורום, על מה כדאי לי ללכת, נייד או נייח? איזה מחשב יהיה יותר אמין ויחזיק יותר זמן? תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.