עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בזמן האחרון אני חוגג פה חבר שלי מתחיל להתעסק בעריכת מוזיקה וזה ציטוט שלו - אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שישמש לעריכת מוזיקה (עבודה אינטנסיבית עם קיובייס). יש לי כרטיס קול חיצוני אז אין לי צורך ברכישת כרטיס. בעיקרון אני צריך מעבד חזק i5\i7 4GB ראם לוח אם טוב ככל האפשר 1TB HD (לא אכפת לי שיהיה מחולק ל500\500). קירורים \ ספק \ מארזים טובים ככל האפשר שנכנסים בתקציב. עדיפות לחברות מוכרות בשוק, אחריות ל3 שנים. כדאי שהמחשב ירעיש כמה שפחות, כרטיס מסך לא קריטי לי, אני אשמח לצפות בסרטי HD במחשב אז אם צריך אפשר להכניס כרטיס מסך בינוני. תודה רבה מראש, אנא השתדלו לספק מערכת אופטימלית ללא חריגה מהתקציב. תודה רבה!

2. Started by polkmen,

אשמח לקבל כל פיסת מידע על המחשב הנ"ל Gigabyte M912X 1.6GHz Tablet http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=73111&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by it_amit,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3574355,00.html מה אתם אומרים על זה? מדובר על דגמים G84 ו G86 נוגע לכל מעבדי 8400 ו 8600 כולל GS?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  4. Started by gevAA,

שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, עבודה משרדית ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S,GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. דגש על כרט…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  5. שלום לכולם אני טס החודש לתאילנד לטיול לפני שאני מתחיל ללמוד בתור סטודנט, וחשבתי לעצמי לקנות שם נייד אחרי שכמה מחבריי כבר ביקרו בתאילנד וקנו שם מחשבים ניידים זולים של ACER שמתפקדים לא רע. אבל הבעיה היא שאני לא כ"כ חובב את ACER. אז ככה, איזה חברות\מותגים אתם ממליצים לי לבחון בתאילנד ואם אפשר לדעת איזה מחשבים יהיו מומלצים בכללי לסטודנט? אני לא מבין כ"כ בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מעדיף לעשור מחקר לפני ואני צריך שתעזרו לי למצוא מחשבים טובים ואני אשתדל למצוא אותם בתאילנד או שבסופו של דבר אני אקנה אותם בישראל. השימושים שלי הם פשוטים, אופיס, סרטים ואינטרנט. מדי פעם אני מתכוון להריץ בהפסקות איזה משחק קל, לא משחקי COD וGTA, אלא סתם משחקים קלים מאוד. וגם כנראה שטויות של הלי…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  6. שלום לכולם! חבר שלי ביקש ממני מיפרט לשימושים האלה ,בעיקרון הוא צריך מחשב שיחזיק לו תוכנות לעריכת תמונות ווידאו , בסיגנון ה-photoshop , התקציב הוא 3,000 ש"ח ולא שקל יותר! לפי התקציב עדיף מערכת מבוססת amd אבל אני פתןח להצעות. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  7. זה מחשב לילד בן 10 שמין הסתם היה בעיקר למישחקים אבל לא הכי כבדים שיש צריך מסך 17, מארז, ספק, עכבר .... וכו' בקיצור קומפלט כמו כן המלצה מאיפה אפשר לקנות הכול ממקום אחד אמין. תודה רבה למי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך?14 ומעלה * משקל רצוי?כמה שפחות אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב?אכן * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  9. האם הוא יכנס ב VG7000BWS של Thermaltake ?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  10. שלום! (: אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד amd athlon 3000 64bit (s-939) לוח אם - gigabyte k8nf(nf4) +lan +sata +1394 (s- דיסק קשיח wd 160gb 7200rpm 8mb s-ata (3yw) כרטיס מסך gigabyte geforce 6200 pcx 256mb _tvd nec dvd -rw +rw 3520a x16 dual זיכרון מהיר kingston ddr 512mb 400mhz pc3200 אמרז מהוזר כסוף raidmax cobra midi 420w מקלדת+עכבר מיקרוסופט כונן דיסקטים מחיר נטו: 3,500 תודה! teofik.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by Dror D.,

חבר שלי צריך מחשב נייד בתקציב של 3500 ש"ח עד 4000 ש"ח. השימוש העיקרי של המחשב יהיה ראיית סרטים אז חשוב שיהיה למחשב מסך נורמלי ושיהיה לו גם יציאת S-VIDEO, דרישות נוספות הם :דיסק קשיח של לפחות 80GB ועדיף שהמחשב יבוא כבר עם זיכרון של 1GB. חשוב מאוד שהמחשב יהיה מחברה טובה ואמינה כמו DELL , ASUS, TOSHIBA וכו'... . תודה מראש לכל המגיבים!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  12. אני רוצה מחשב בתקציב עד 5500 (ובכל מקרה לא לחרוג בשום אופן מעל 6000), בלי מסך וציוד היקפי, ייתן לי: (1) ביצועים מעולים בעבודה שוטפת. אני צריך מחשב שיעבוד מהר מאוד. (2) שטח אכסון יחסית גדול אני רואה סרטים במחשב ושומר עליו מוזיקה. (3) גרפיקה וסאונד מצויינים. (4) שאת רוב המשחקים הבינוניים-כבדים אני אוכל להריץ בלי בעיות בביצועים. אומנם אני לא צריך דבר שיריץ את כל המשחקים הכי כבדים אבל גם שכן ידע להריץ בצורה טובה גם משחקים עם דרישות יחסית גבוהות. אני צריך מפרט של חנות ולא בחלקים. תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by gilboker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטודנטיילים (אופיס אינטרנט וכד'), צפייה בסרטים, KODI משחקים כבונוס בלבד התקציב כנראה נמוך בשביל זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כבונוס בלבד לא חובה בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  14. שלום לכולם. ראיתי את המפרטים בטווח המחירים הזה וראיתי שברוב המקרים המלצתם על כ. מסך של AMD (ATI) ומעבד i5. האם לא יתכן שילוב מוצלח יותר של מעבד ולוח אם מבוססי AMD עם כ.מסך של ATI? מה דעתכם על תצורות SLI או crossfire עם כרטיסים יותר חלשים/זולים (למשל 6790)? מה לגבי ה 560 (nvidia)? המטרה העיקרית שלי היא BF3. הרזולוציה תהיה 1650 על 1050 (אם אני לא טועה). אם אפשר אז גם 1080P יתקבל בברכה... בכל מקרה תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by Vstop,

היי אני מחפש מחשב נייד עם מעבד haswell i5 או i7 גודל מסך 13" זכרון ssd בלבד מסך מגע משקל נמוך אשמח לקבל גם המלצות למחשבים שצריכים להגיע בחודש הקרוב לארץ. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by SuicideSilence,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

17. שלום! אימא שלי לוחצת עלי בקניית מחשב - יש לי בסיס לחלקים, אבל בכל זאת רציתי לשמוע הצעה ממכם הצעה, התקציב הוא 9000 שקלים. אני מחפש מחשב טוב מאוד ולא בזבזני במיוחד, שיחזיק הרבה זמן, ויריץ משחקים פיצוץ. לא צריך מסך, ומחפש מעכת סראונד + כרטיס מסך חזקים. תודה מראש! =]

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by eli_kats,

היום התקנתי עידכון ביוס כי חשבתי שהוא יפתור לי תקלה של הכרטיס רשת שכמה פעמים ביום נכנס לקומה עד שלא עושים רסטארט. לאחר שהתקנתי עידכון ביוס קיבלתי מסכים כחולים אחרי שעתיים שאני שובר את הראש שיחקתי עם הביוס ובטלתי את ה- AHCI בחלון של הכונן הקשיח ואז מערכת ההפעלה חזרה לעבוד.. מזאת האפשרות הזאת והאם היא גורמת לשיפור בביצועים? מצאתי בויקיפדיה משהו אבל לא הכי מבין מה שרשום שם http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface#Common_problems_switching_to_AHCI_under_Windows יש לי מחשב נייד של Gigabyte W566N

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by Kobi Spigel,

מעבד: Intel® Core™ i5-4690K Processor הארדיסק 1: Intel® SSD 730 Series 240GB, 2.5in הארדיסק 2: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX זכרון: G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit צורב:LG GH24NS DVD±RW x24 Black Sata לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150 מארז: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ספק: CoolerMaster G550M 550W Modular 12cm Fan PSU קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 13 כמה עולה?

20. Started by Chronick,

אני צריך מחשב משחקים מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, מארז חשבתי על: Athlon 64 3000+ (S-754) GIGABYTE K8NSNXP (s754) NF3/250,raid 512MB A-DATA /V DDR 400 (כמות -2) Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 256MB 2202 ATX MIDI PFC, usb ב KSP זה עולה ~2650 יש לי כמה שאלות: 1) האם יש הבדל משמעותי בין מעבדי S-754 ו S-939? 2) מה דעתכם על לוח אם? האם תומך בDUAL CHANNEL? שמעתי ש MSI גם טובים וזולים יותר... 3) לגבי כרטיס מסך חשבתי גם על: GIGABYTE 6600 256MB DVI,TV,PCI-E, זה טוב? הוא עולה ב300 ש"ח יותר, כדאי להשקיע? 4) איזה ספק אני צריך במקרה שלי? המפרט הזה מתאים לאוברקלוקינג? אם יש לכם מפרטים יותר טובים בגבולות 3000-3200 ש"ח אז תציעו דוגמאות בבקשה אם אפשר אז עם מחירים ומקור המפרט...

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  21. אהלן אני חייל ולכן לא מעוניין להשקיע, עם זאת מעוניין שמשחקים עדיין יעבדו על המחשב. כמה נקודות. * מחיר\תועלת מירבי. * כרטיס מסך חיצוני + tv out * ברשותי רמקולים עם חיבור דיגיטלי (יש לי 5.1 SB LIVE PCI) **במידה ולא מתאים ללוח צריך חדש. * ללא מסך, מקלדת עכבר, רמקולים, כונן אופטי , מערכת הפעלה, **כרטיס קול. * אם ממליצים על קירור משודרג שלא יהיה רועש, רעש של מארז סטנדרטי...

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  22. היי חברים לפני כמה זמן פתחתי נושא ובו כתבתי שאני צריך מחשב שעונה על הדברים הבאים: א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  23. אני צריך מחשב חזק מאוד שיעבוד 24/7 למשחקים כבדים חדשים בעיקר כמו COD MW2, קרייסיס, באטלפילד באד קומפני 2 ועוד בנוסף מפרט שמתאים לסרטים באיכות HD למסך 23 אינץ' FULL HD חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט במיוחד ולא יתחמם יותר מדי כמו כן שיחסוך בצריכת חשמל לקראת החורף ללא OC אבל שיתאים למערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימייט (שיריץ גם משחקים שמותאמים לXP)

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  24. מעבד: רצוי Dual2core. או המלצה לכל מעבד שיהיה מספיק טוב. מנימום מהירות מעבד: 1.7GHz. זיכרון: חצי ג'יגה. דיסק קשיח: 60-80GB. צורב. תקשורת אלחוטית: WiFi חובה. Bluetooth אופציה. מסך: לא קטן מ- 14.5" כרטיס מסך וכרטיס קול לא חשובים. המחשב מיועד לסטודנטית. לא לדברים כבדים מדי, אבל הוא יחליף מחשב רגיל , מפאת חוסר מקום. אשמח לכל עזרה כל שהיא.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by ytoledano,

רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים