עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + מסך שהמחשב יהיה חזק ושיוכל להפעיל משחקים כבדים

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  2. Started by Mr-Snow,

שלום רב לכולם... אז ככה, מעוניין לקנות מחשב ולהרכיב עצמאית, לא חשוב מאיפה. אשמח לקבל המלצות. 1. תקציב: 3000 ש"ח מזומן 2. מטרות: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים ובטלויזיה, הורדות, תכנות, עריכה גרפית דו מימדית ומשחקים כבדים 3. ציוד הקפי: מסך 20'-22', מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה, צורב DVD. 4. לא צריך: שאר הדברים שלא רשומים 5. העדפות: אני חושב ללכת על מערכת מבוססת E5200 6. קירור ועיצוב: אין העדפות 7. מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך 8. צרכים מיוחדים: 9. שקט: שיהיה שקט 10. OC: לא הכרחי 11. משחקים: שנים לא שיחקתי אז קשה לומר, כנראה GTA ומשחקי יריות

3. Started by gbox,

זה המפרט: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,059.08 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 502.07 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 376.87 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 177.82 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.46 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,445.37 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שט…

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by Moshiko50,

אני צריך המלצות על מחשב טוב למשחקים חדשים ושיהיה מחשב ברמה..רציתי לדעת גם אם כדאי לקנות מחשב בחלקים ואם כן אז איזה חלקים...? תקציב: 2000 ש״ח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by asry,

1. תקציב 2000K א) לנצל את כל התקציב (גם ככה הוא נראה לי שהוא נמוך ביחס לדרישות שלי) ב) ניתן לחרוג מהתקציב לחרוג עד 500 שח 2. מחשב ינוצל לעריכת מוזיקה וכן משחקים ברמה בסיסית (פיפ"א וכו). רצוי יכולות גרפיות טובות 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. חייב להיות שקט רמה של 8-10? 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. יש לכלול מערכת הפעלה WINDOWS של 64 ביט 8. חנות מאיזור השרון תל אביב. 9. צריכה להיות אפשרות לחבר מקלדת שליטה. 10. ייתכן ובעתיד יהיה צורך להוסיף זכרון כך שאופציה זו חשובה. תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  6. שלוםהעדכונים האוטומטיים לווינדווס (7) במקרים רבים מתחילים לרדת ולהיות מותקנים כשרוצים לכבות את הלפטופ או כשמדליקים אותו ו"תוקעים" את הכיבוי או תחילת העבודה...כשאני מכבה את הלפטופ אני רוצה לכבות וללכת...האם הורדה והתקנת העדכונים כל כך חשובה?יש עיצה איך להתמודד עם זה?מה אתם עושים?תודהערן

7. Started by The Winter King,

בבקשה להעביר אם הנושא לא במקום הנכון שמתי לב מקריאות בפורומים שהזמן הממוצע שמחליפים מחשבים הוא בין 3-4 שנים. המחשב שלי עצמו הוא בין 3.5 שנים+. לא יודע מתי אחליף אותו, אבל אני אנסה לסחוט ממנו כמה שיותר...גם ככה אני מותח אותו עם הכרטיס מסך. השאלה שלי היא אם המחשבים כיום כ"כ "חזקים", למה מחליפים אותם בתדירות כזו גבוהה? אני זוכר שהפנטיום 3 הקודם שלי החזיק מעמד 6 שנים. ואם כל ההתקדמות הטכנולוגית של מעבדים, לוחות אם וכו' נראה שקצב התחלופה רק עולה...האם אני צודק? נכון שדרישות תוכנות/משחקים עולות, אבל האמת חשבתי שהמחשב שלי,לפחות, יחזיק מעמד איזה 7 שנים "חלק"... ואני יודע שאוטוטו אני אצטרך להחליף...ועוד 3+ שנים אותו סיפור... מה אתם חושבים...?

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. msi wind או Acer Aspire One או compaq mini 700EI או 1000HA asus Eee? אני מתכוון במידה ולכולם יש את אותו המפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  9. אני מתכנת ומתעסק בפרוקיטים של הנדסת תוכנה ומערכות אני צריך מחשב שיהיה לו סוללה חזקה מסך מט מעבד חזק וזיכרון רחב אני מתלבט בין SL400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3264&CatCode=315 SL300- http://ivory.co.il/product.asp?productid=3772&CatCode=315 ל 1310 DELL -http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10970 VOSTRO 1320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11752 אנא עזרו לי להגיע להחלטה .... מי מהניידים חזק יותר ועם סוללה חזקה .

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by sroolik,

הבטחתי לידידה שלי שאני אעזור לה להרכיב מפרט, כמו שכתוב המחיר לא אמור לעבור את ה- 4500 שקלים יש כמה מגבלות ממש רציניות שמקשות עליי להרכיב את המפרט: הוא צריך להיות אינטל (כצוי שלא פחות מ- 3 ג'יגה) צריך להיות בו צורב DVD דיסק קשיח רחב והכי מאתגר: מסך דק ! ! ! המחשב ישמש אותה בעיקר לאינטרנט, הרבה אייסיקיו, מסנג'ר, אתרים, וגם משחקים אבל די פשוטים בבקשה תעזרו לי להרכיב, אין לה הרבה כסף אז היא לא יכולה להשתגע, אבל תעשו מה שאתם יכולים תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  11. אוקיי הזמנו ברגע האחרון לפני שעה ומשהו את המחשב הזה, תודה למנהלת הפורום שהמליצה לי עליו : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1614 עכשיו בעיה קטנה - אני רוצה להכין לחברה שלי דרייברים והכול, ואני לא מוצא באתר של דל דרייברים של xp למחשב הנייד הזה . יש באתר של דל דרייברים רק עבור ויסטה, אני מפחד שאתרים לא מוכרים אולי זה דרייברים לא מאושרים, או וירוסים או אלוהים יודע מה. אם מישהו מוכן לעזור אני אשמח מאוד, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by טל טויוטה,

ASUS ATI RADEON 4780-512MB

13. שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד, lenovo T60 כידוע יש לחצני ווליום במחשב עצמו שמאפשרים להוריד ולהגביר את הווליום הכללי במחשב ע"י לחיצה עליהם. הבעיה שהוא לפעמים שם מוזיקה ונועל את המחשב ונוגעים לו בלחצנים. הוא רוצה לדעת איך לבטל אותם, או לפחות לנטרל אותם במצב שבו המחשב נעול, כי במצב הנוכחי גם במצב שהמחשב נעול הלחצנים עובדים וכל אחד יכול להגביר/להנמיך את הווליום. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי מחשב dell inspirion 1764 בטריה 9 תאים-הספק 90WH. (לפני 3 שבועות קניתי מטען חדש) הבטריה פתאם הפסיקה להטען לפני כחודשיים בערך ובגלל זה החלפתי מטען. אז קודם כלאם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הראשית כדי שלא אצטרך לקנות בטריה חדשה זה יהיה מעוללה. בכל מקרה, הסתכלתי ב EBAY וראיתי את הבטריה שאני צריך, יש לי 2 הצעות, בשתיהם הבטריה עולה בדיוק אותו מחיר אבל בהצעה אחת יש משלוח חינם ובהצעה אחרת המשלוח עולה 50 דולר, אני קצת מפחד לקחת את ההצעה של המשלוח חינם אבל אם יש פה מישהו שחושב שעדיף לי ויש לו נסיון רב בEBAY אשמח לשמוע מה הוא חושב, הנה שתי הלינקים לשתי הבטריות : http://www.ebay.com/itm/Genuine-Dell-Inspiron-1464-1564-1764-battery-9JJGJ-NKDW-/310333070912?pt=Laptop_Batteries…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  15. מערכת הפעלה xp home edition המחשב פשוט איטי להחריד... כל פעולה לוקחת 5 דקות למרות שיש אינטרנט כניסה לדף הבית לוקחת 5 דקות. cpu usage ב task manager נמצא כל הזמן על 100% נעשתה בדיקה של avira ,super antispyware, cccleaner כולם הראו תוצאות נקיות גם ב-safe mode מה יכולה להיות הבעיה??? הצילו האישה תחנוק אותי.... דרך אגב אני כותב מהמחשב שלי, משלה זה היה לוקח יומיים.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by bennyye1,

שלום רב, http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=846339,853514 הרכיבים שיש במחשבים האלה זה מה שאני מחפש מבחינת החומרה פחות או יותר. רק לא ברור לי מדוע למשל יש בין שני הדגמים הנ"ל הפרש של 400 ש"ח בעוד ההבדלים מאוד מינוריים (ואפילו לטובת הזול) לדוגמא הסוללה של הזול היא 6 תאים לעומת 4 תאים של היקר.. בנוסף, אם מסתכלים בכלל על סדרת T430, מחשב עם אותו רכיבים כבר מגיע כמעט ל3000 ש"ח. מה ההבדל בין הסדרות שגורם להבדלי מחיר האלה?? והאם באופן כללי המחשבים שיש שם בהשוואת מחירים נחשבים טובים ואמינים?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by SAMSONG,

אממ אני רוצה לקנות משחש לשימוש ביתי... קצת משחקים, עבודה וכו' עכשיו אני צריך מחשב בלי כרטיס מסך,כונן קשיח, כונן אופטי ומארז רק זיכרון חובה 1G מעבד AMD ולוח טוב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  18. amd sempron 2800+ gigabtie nforce 2 ultra 1024 ddrm (333( - הארדיסק 40 גיגה ומארז רגיל וקצת הרוס שאני מקווה לשפץ ולעשות לו מודינג.. אה וזה בא עם ספק 450 ג'נרי. כמה כל העסק שווה?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by OMRi1712,

הנייח שלי כבר מראה סימני עייפות, זה המפרט הנוכחי: ספק כח: HEC Win+ 600 מארז: CoolerMaster Elite 371 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel Core I5 2400 קירור למעבד: Scythe Katana 3 זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עם הזמן התחדשתי ב HDD של 2TB, כונן SSD וכרטיס מסך 1060GTX. התקציב הוא פלוס מינוס 2500 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. מעבד, לוח אם וזכרונות אני יודע שחייב להחליף, לגבי המארז, ספק הכח והקירור למעבד אני לא הכי בטוח, אולי אפשר להשאיר משהו מהם. המחשב משמש למשחקים, סרטים (4K), אינטרנט, קצת עבודה (תכנות קל, סולידוורקס) ובגדול כל שימוש סטנדרטי שאפשר לעשות איתו. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop - מזדמן. Visual Studio -די נדיר, אבל אפשרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Star Citizen, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע, 1920X1080 - לא מאמין שישתנה בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yehmer,

שלום <b style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: right;"><br>* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים<br>* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3- 14, מסך מבריק,<br>* רזולוציית המסך? לא חשוב<br>* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת<br>* משקל רצוי? קל משקל<br>* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות ומעלה<br>* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא<br>* Bluetooth? כן<br>* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, אבל לפחות ssd-256 ,hdd-500<br>* כונן אופטי? לא <br>* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא<br>* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות גבוהה שכן<br>* ה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכל המייעצים, אני סטודנטית מתחילה בלימודי חינוך. לצערי אני לא מסתדרת בלי מחשב נייד בשיעורים (והמחשב השולחני בבית ישן שנת ישרים). הייתי רוצה להתארגן על מחשב בהקדם האפשרי, ככה שכל עצה תתקבל בשמחה. התקציב שלי הוא 3,600 עם גמישות של 400 ש''ח (וגם זה הרבה בשבילי). זה בגדול הדרישות שלי: [TABLE] [TR] [TD]תקציב:[/TD] [TD]עד 4,000 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מטרות המחשב:[/TD] [TD]עבודה משרדית (WORD ואינטרנט – לשוניות מרובות), צפיה בסרטים, Photoshop, האזנה למוזיקה.[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך:[/TD] [TD]15.6 מאט.[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך:[/TD] [TD]FHD או IPS (עדיף).[/TD] [/TR] [TR] [TD]אמצעי קלט:[/TD] [TD]מקלדת numpad.[/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל רצוי:[/TD] [TD]עד 2.6 ק''ג (כמה שפחות)…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. בדקתי המון מפרטים אבל אני עדיין לא בטוח עד לפרטים הקטנים, ואני אוהב להיות בטוח ב100% לפני שאני מבצע קניה. בקשה יחידה, שתהיה אפשרות לתלייה של המסך. על השאר אני סומך עליכם, ואני גם יודע שאין הרבה ורסיטליות בתחום המחיר הזה, תודה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  24. מפרט המחשב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: ASUS P5B . כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS . צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK . זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT האם הספק מתאים? והאם צריך להוסיף מאוורר?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. קונה נייד אסוס i7 לצורכי גרפיקה ו 3d איזה דגם מעבד מומלץ ולמה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.