ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מחשב שישמש בעיקר לפעולות בסיסיות האמת... אני לא גיימר או אחד שמתעסק עם תוכנות כבדות כלשהן, סה"כ מחשב שיצליח להריץ חלק ומהר כמה דפי אינטרנט וכמה תוכנות שעובדות בו זמנית (אייסיקיו, מדיה פלייר, סריקה של אנטיוירוס וכו'..). האמת שאני אסתפק בכרטיס מסך שיריץ לי יפה כמה סרטים ואולי משחק פה ושם וזה הכל... עד עכשיו הסתפקתי בFX 5200... :-X כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן OC. ושוב פעם, אני צריך מחשב שיצליח להסתדר טוב עם "ריבוי פעולות" ועבודה שוטפת חלקה ומהירה... כך שיש דגש על מעבד וזיכרון (אני חושב ???) נקודות חשובות: 1. המחשב יחובר למסך '19 http://www.lge.com/products/model/detail/l1970hr.jhtml LG L1970HR 2. כרטיס הקול מהמחשב הנוכחי אמור לעבור למחשב החדש, כך…
-
- 15 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מחפשת מחשב לשימוש כללי וקצת עבודה על תוכנות תלת מידמד ועיצוב (ADOBE וSOLIDWORKS). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (יש טיפה גמישות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עבודה בתוכנות ADOBE (פוטושופ וכדמ), עבודה על תוכנת CAD (Solidworks)i, טיפה רינדור (keyshot) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני מטלבטת בין נייד ונייח. במידה וארכוש נייח יש צורך במקלדת, מסך ןרמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב כולל מסך ללימודים ביניהם גרפיקה (עריכת תמונות לא וידאו) תכנות ורשתות ואני מקווה שיהיה שקט כמה שאפשר. ללא גיימינג בכלל אבל אני מתכוון לראות סרטים (HD) מדי פעם ככה שכדאי שלמסך יהיה רזוולציה מתאימה (1920*1080) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח אני אשמח לחסוך אבל גם חריגה של 500 שקל תהיה בסדר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד ללימודים. למשל תכנות-VS2010 גרפיקה-photoshop ורשתות-3 מכונות וירטואליות שרת server 2008 ו-2 windows 7 כקליינטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מפרט לשימוש כללי לסבא שלי. תכלס הוא בקושי יודע להפעיל מחשב אבל לאט לאט ילמד, הוא לא ממהר לשום מקום. מפרט לשימוש הכי בסיסי שיש אבל שיחזיק כמה שיותר זמן, אין כוונה לקנות/לשדרג כל 3 שנים א משהו בסגנון. צריך להיות מסך איכותי כמה שיותר גדול, מקלדת ועכבר חובה (אותיות ברוסית). בניתי משהו כזה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics[/td][td] 1 [/td][td] ₪599 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H67M-D2 - B3 for 1155[/td][td] 1 [/td][td] ₪464 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מ…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
נא חוו דעתכם על המפרט שבניתי. אשמח להמלצות בנושא. השימושים: משרדי, אפליקציות שונות (לא מוכרות), שימוש בהרבה תוכנות במקביל, שקט, ללא פליטת חום גבוהה, מוזיקה לשימוש אישי. זה די הרבה אני יודע, אבל ככה זה שרוצים מחשב רב-תכליתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1717 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE ¤195 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY2 …
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב לשימוש כללי מבוסס AMD, ללא מסך וללא ציוד הקפי, עד 2400 ש"ח (רצוי לא לחרוג). אין דרישות רעש, HD של חצי טרה יספיק, 4 גיגה זיכרון, לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה. אני אישית אהבתי את הלוח הזה והייתי רוצה שהוא יכלל במפרט. אני מתכנן לקנות בנוסף לזה מסך ב900 ומשהו ש"ח ומערכת הפעלה WIN 7 home premium ב500 ש"ח, לכן אני מעדיף לא לעבור את מגבלת התקציב של ה2.4K. רק אם זה בשביל רכיב ממש משתלם. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין צורך בכרטיס מסך חיצוני מכיוון שהוא לא למשחקים.. בלי מסך ובלי ציוד הקפי. עדיף שיהיה מבוסס על E4300 אם אפשר להכניס בתקציב אפילו E4400. הארד דיסק של 250 ג'יגה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב למשרד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך דל 27 - הדגם שבחרתי, מקלדת+עכבר מייקרוסופט הדגם שבחרתי, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה קטן, מיקרו, עדיף ללא אורות וללא חלו…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
השאיפה היא לסגור עניין ב 1500, אבל אם זה יהיה ממש משמעותי ניתן יהיה לגלוש ל 2000 רוב הפעילות של המחשב תסתכם בגלישה באינטרנט, אופיס, וסרטים. אין צורך בציוד היקפי. מה שכן חשוב מאוד זה TV-OUT . אני חשבתי על כיוון של AMD , אבל באיזה חנות שהלכתי להתעניין אמרו לי שיש בעיות עם האחריות , ושיחסית הרבה מעבדים חוזרים אליהם מקולקלים. אם מישהו חושב שסתם זיבלו לי את השכל אני אשמח לשמוע חוות דעת מהנסיון שלו.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 2. מה שימושי המחשב - שימוש ביתי סרטים וסדרות בhd גלישה באינטרנט מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4-5 רצוי שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות כן מערכת הפעלה לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Ivory 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופ…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? עד 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מקווה שיריץ DIABLO III ויאפשר לי לערוך סרטונים ליוטיוב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש גלישה באינטרנט ומעט עריכת אודיו ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? DIABLO III בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מערכת מחשב לקרובי משפחה. התקציב: עד 3000 ש"ח ועדיף לנסות לחסוך. שימושים: גלישה באינטרנט (כולל צפיה ישירה ומשחקי פלאש), אופיס וסרטים. ציוד היקפי: יש צורך גם במסך, עכבר מקלדת ורמקולים (2.1) חשיבות השקט: אין חשיבות מיוחדת. רק שלא יהיה טרקטור. אוברקלוק: ממש לא. תוספות: לא צריך מערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. חנות: הם גרים בירושלים ולכן אני מעדיף לקנות שם. חשבתי על www.p-see.co.il. אם המחיר שם יקר במיוחד, נקנה מחנות אחרת. שדרוגים: לא מתוכנן. בקשר למסך: הם ראו את ה דל 2209 שלי והתלהבו. לכן חשבתי לקחת עבורם DELL U2311 או SAMSUNG 2333T. את המסך אפשר לקנות במקום אחר. התחלתי לנסות להרכיב לבד לפי המפרטים המומלצים. אשמח מאד לכל הצעה. מעבד - AMD Athlon II X2 …
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא - מכסימום 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי Office, צפייה בסרטים, עריכת תמונות "קלה" והמרה מ-RAW ל-JPEG, סריקת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת תמונה - Nikon Capture NX2 ו-DXO - שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - אין שימוש כבד. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? כרגע יש מסך 19, יושדרג בהמשך ל22 (1680*1050) * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידה ואתם…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלים , HD , OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
נתחיל משלום כמובן ראשית, אני יודע שזו חתיכת חפירה, אז בבקשה תסלחו לי ומי שמביא מפרטים שיקרא הכל כי הבחירות ממש חשובות לי. אני לא פולני אבל בנושא של המחשב אני האבא של כל הפולנים. אני לא אחד שקונה מחשב כל שנה שנתיים, מחשב אצלי זה ל-5-6 שנים + (סתם לידע כללי). יש לי כנראה הרבה דרישות ובקשות מכם המומחים שתבנו לי מפרט שיתאים לי כמה שיותר. אז אני אשמח מאוד שגם תענו על השאלות שלהן אשים קו תחתון וזהו בעיקרון תקציב: 5500 ש"ח. ייעוד המחשב: מולטי-טסקינג, שזה אומר הפעלת איסי, מסנג'ר, ווינאמפ, מדיפה פלייר, איזה 7 חלונות של פיירפוקס ביחד, עוד איזה שלוש תוכנות, ומידי פעם קידוד סרטים ופתיחת רארים למיניהם, משחקים אני אוהב לשחק אבל אפילו לא קרוב לרמה ששיחקתי לפני הצבא ועכשיו אחרי…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב לדוד שלי בתקציב יחסית נמוך מאוד 1500 שקל לשימוש כללי-אינטרנט email וסרטים... יש לו מסך 19 אינץ דק ברזולוציה 1280 על 1024....הפעלת מישחקים לא נראה לי שיהיה אבל אולי... יש לי בעיה אחת קטנה שהוא רוצה intel...וזאת בעיה כי שמעתי ש amd יותר טובים קצת בתקציבים האלה... ברור שבתקציב כזה שקט לא חשוב ולא קירור וביכלל אין מה לדבר על oc...
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום כולם! כבר הרבה זמן שאני לא כל כך מעודכן בעולם המחשבים (שנת שירות וצבא די מייבשים אותך ) בכל מקרה, הגיע הזמן למחשב חדש! אני יבצע OC מתון, ומשחקים כמעט ולא יהיו עליו. ככה שאני צריך מחשב שיחזיק לי להרבה זמן לשימושים של office, גלישה ולא הרבה מעבר... וללא ציוד היקפי אני הרכבתי את המפרט הזה מגיבורים: HEC 450TDT 450W ACTIVE PFC 20/24 PIN SATA 80MM X2 FANS 280.00 GIGABYTE GA-G33M-S2 (QUAD REDY) INTEL G33 VGA HD AUDIO+DTS GBL 602.00 HEC COMUCASE 6A19B NSP 120MM FAN FRONT USB X2 + AUDIO BLACK 228.00 INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1073.00 INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 960.00 KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 80…
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב עם אופציה לשידרוג בעוד שנה לקונרו. זאת אומרת לוח אם עם תמיכה. המחשב יהיה לשימוש כללי של משפחתי כולל גלישה הורדות משחקים וכו'. התקציב למחשב כולל מסך דק 17" הוא 3500. אני מעביר ממחשב אחר את הדיסק והזכרונות. דיסק 80 SATAII זכרון ddr2 667 Mhz. זהו המפרט שהעליתי בחכתי עד עתה : מעבד Intel D 820 - 767 לוח אם - Gigabyte GA-81945GZME-RH - 443 כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX76G256D-RH-OEM GF 7600GS - 685 מארז - Cumpucase HEC CI-6A19 - 231 ספק - HEC 350W - 218 מקלדת + עכבר - 107 רמקולים - בסיסיים - 62 מסך - Samsung 731BF (2ms) - 1400 סה"כ - 3913. האם המפרט מאוזן ? מה לגבי לוח האם - האם הוא מומלץ ? איפה ניתן אולי קצת לקצץ כדי להכנס לתקציב ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? -4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אבל אם כדאי - אפשר עוד 250 ש"ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - כללי + עריכה ביתית של סרטי HD ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד בכלל לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -9, שקט ככל הנית…
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי , יתכן שבהמשך אוסיף כרטיס מסך ואעבוד קצת עם תמונות ווידאו (לא משהו כבד). זה המפרט שהצלחתי לגרד כאן בלימוד תוך כדי שיטוט באתר, מה דעתכם על המפרט?יש לי עוד 400 שח פנויים. האם כדאי לשדרג את לוח האם? להוסיף כרטיס מסך?: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤595 לוח אם: GIGABYTE GA-M55plus-S3G ¤477 (האם יש טעם לשדרג?) דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤328 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤554 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - A…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת במחשב לאינטרנט, אופיס, סרטים וצרכים כלליים. המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה FHD ומסך 22" של dell- שתהיה יציאת hd לכרטיס. חשוב שיהיו חלקים איכותיים ואמינים כדי שהיא לא תצטרך להתעסק עם זה לטווח כמה שיותר רחוק (ספק כוח או כרטיס מסך שנשרף פתאום). סאונד: אני מניח שמספיק כרטיס קול מובנה, אך לוודא שיהיה טוב- שמיעת מוזיקה ברמקולים של מחשב וסרטים. לגבי התקציב: הגדרתי תקציב אך אני מניח שאפשר לעשות את זה בפחות.. לא חייבים למתוח את התקציב למקסימום אם הדרישות מסופקות. עדיפות לחנות באיזור המרכז. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ועבודה עם תוכנות עריכת סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר cubase באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה: 1680X1050, אינץ: 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-