ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 3000 ש"ח בערך מצאתי מפרט מעניין ואני רוצה לקבל עליו חוות דעת אז בבקשה לוח אם דגם: Intel sandusky D945PSNLK מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מעבד סוג מעבד: Intel…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד (עדיף של Asus) במחיר של עד 3,500 בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית (Word וכו'), גלישה, משחקים (לדוגמא, AC, GTA, COD ועוד) (וגם משחקים ישנים מאד) תוכנות גרפיקה שונות, למשל של AutoDesk מאיה, אפטר אפקטס ועוד, צפייה בסרטים וסדרות, האזנה למוסיקה וזהו בערך. דרישות: אעדיף מאד מחשב של Asus אעדיף שהמסך יהיה מט 8 GB RAM כרטיס מסך מתאים להרצה של משחקים כבדים במיוחד ומעבד חזק. אני לא באמת יודעת אם זה משנה שהוא יהיה i7, לא מבינה בזה מספיק. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין בינתיים אחד הדגמים שאני מתלבטת עליהם הוא Asus A550CC XX665H. אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, למי שמכיר\יש לו את הדגם או יכול לעיין במפרט שלו ולשתף אותי בדעתו בבקשה המפרט…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים. אבל אני רוצה לשים בו ויסטה. חשבתי על מעבד C2D. בקשר ללוח לא צריך תמיכה ב-SLI וכל הדברים האלה אבל אם אפשר להכניס את זה בתקציב אז סבבה. כולל מסך LCD הכי פשוט..אבל עם DVI. תודה .
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רק ליידע שאני משחק ברזולוציה של 1024*1280 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1458 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme כמות: 1 - מחיר: ¤189 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤379 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤423 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤384 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤934 סה"כ: ¤4745 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום …
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז תקציב כמו בכותרת.... מחשב למשחקים ואינטרנט.... אני חשבתי על משהו סגנון הזה: (לי זה יצא יותר מ5.5K אבל בעיקרון אסור לחרוג יותר מידי) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: ¤531 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1616 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤369 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 66…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
משקל עד 2-2.2 המחשב לא הולך להתנייד הרבה. לעבודה משרדית, סרטים וקצת גיימינג. מעבד חזק. כרטיס מסך לא מובנה שייאפשר לשחק במשחקים מודרניים אפילו על LOW HDMI כמובן USB3 - יתרון תאורה אחורית למקלדת - יתרון חשוב (אבל לא הכרחי). זמן סוללה - לפחות 3 שעות. חשבתי על שני אלה, עם יתרון לדל: http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1233&cPath=97 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-a2410m.htm דעות והצעות אחרות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפשת לידיד שלי מחשב נייד. הדרישות המרכזיות הן: 1. נייד קל 2. זמן סוללה ארוך 3. '12-'13 (גם עדיף שהמחשב יהיה של dell, asus, hp, acer - אחד מההרבעה. נוטה יותר ל-DELL) הוא עדיין לא יודע מה הוא הולך ללמוד, הוא רק יודע שהוא הולך ללמוד (שזה גם חשוב...חחח) אז אני חושבת שעדיף שהמחשב יהיה חזק שיתאים למגוון רחב של מקצועות. חברה שלו לא רוצה לחכות עד שהוא ידע מה הוא רוצה ללמוד מאחר והוא הציע לה נישואים אתמול (!!!) והיא רוצה לקנות לו את המחשב. ככה שהיא רוצה לקנות את המחשב בשבוע הקרוב... אודה לכם על העזרה, תגידו לי מה אתם על הניידים שהצעתי לה - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p88.htm http://www.gamaoffice.co.il/products/125870 http://www.shopla.c…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, הדרישות הן שהמארז יהיה מארז HTPC נמוך ושקט. שיוכל לנגן סרטי 1080HD ולתפעל אינטרנט בקלות. כולל צורב DVD כונן קשיח גדול (מעל 500 ג'יגה) רצוי כרטיס מסך חיצוני מבית ATI אבל לא חובה אם הכרטיס המובנה בלוח אם יספיק לתכני FULL HD. ללא כרטיס עריכה או טלויזיה. ללא ציוד היקפי וללא מסך. בבקשה עד 2000 שקלים, אפשר לנצל את כל התקציב. תודה רבה לעוזרים, עידו.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן חברים ותודה שנכנסתם, אם אפשר אני צריך מפרט בתקציב 2000-2500 שיכלול מחשב, מסך מקלדת ועכבר (אלחוטי) הדרישות הם שעבודה עם המון חלונות (אופיס, פוטושופ, דפדפן עם מלא חלונות, אימייל מסנגר והכל שיטוס בלי תקיעות בכלל..) אני מאמין שבתקציב הזה אפשר להכניס 2 גיגה ואולי אפילו 3 או 4 ? מסך: 17 אינץ הארד דיסק: 250-500 גיגה כרטיס מסך חיצוני: נראה לי שעדיף HDMI לא חובה, רק שסרטונים פלאש פוטושופ והכל ירוץ חלק צורב DVD ההתלבטויות העיקריות הם כמובן המעבד (השאלה הנפוצה.. AMD או אינטל..), הלוח והזיכרון.. אשמח להמלצות, תודה רבה ויום טוב !
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני עובד בגרפיקה על תוכנת 3D-MAX ונצרך למערכת בעיקר לצורכי רנדר מהיר וכמה שיותר מהיר (רנדר לאנימציה) ואני אמור לרכוש מערכת חדשה בימים הקרובים. ואני מסתפק בין מעבד ה i7-3930K שמחירו נע בסביבות ה 2800 ש"ח לבין ה 2600K שמחירו נע בסביבות ה 1500 ש"ח. הסיבה לספקות אינה המחיר אלא לתמורה. כלומר כמה באמת המעבד הזה יותר מהיר ממעבד ה 2600K אשמח מאוד אם מישהו מכיר את המעבד i7-3930K בתחום הרנדר בכדי לתת לי אפשרות לערות השוואה בין השניים. נ.ב. אני כבר מחזיק מחשב אחד עם מעבד 2600K ויש לי זמני רנדר לתמונה בודדת של המעבד הזה. אם יש למישהו כאן את המעבד i7-3930K אשמח לשלוח לו את אותה הסצנה שרינדרתי בכדי שירנדר על המעבד הנ"ל ויאמר לי כמה זמן לקח לו לרנדר את התמונה וכך אקבל תמונה יותר ברורה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבא שלי טס לקוריאה.. ולפי מה שאני יודע המחירים שם נמוכים.. חיפשתי אתרים של חנויות אלקטרוניקה בכדי לקבל אינדיקציה למחירים אבל לא מצאתי.. בכל אופן הבנתי שהמחירים שם מאד נמוכים.. רציתי להתייעץ איתכם איזה מחשב כדאי לי לקחת.. כמה פרטים.. אני רוצה מסך 15 אינצ'.. חשוב לי שהמעבד יהיה מעבד טוב שיחזיק לשנים הקרובות .. המחשב ישמש בעיקר לאח שלי שהולך ללמוד באוניברסיטה החל משנה הבאה.. למחשב מיועד גם כן לאינטרנט.. ככה שכרטיס רשת זה דבר שנדרש.. מה הייתם ממליצים לי לעשות? איזה דגמים נחשבים לטובים.. קנייה של חברה קוריאנית עשוי להוזיל משמעותי את ההוצאה? (דוגמאת LG)? תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות 4 מחשבים לצורך משרד יותקן אליהם וינדוס או xp או 7 את המחשב צריך לשימוש משרדי בלבד ומשתמש רק בתוכנה אחד לא כבדה אני מחפש מחשבים מבחינת מחיר הכי זול מה המפרט שתוכלו להציע לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בבקשה עזרתכם. הייתי מעוניין בעזרה מצדכם לצורך הוזלת המפרט והנחייה בבחירת הרכיבים נכנסתי לבוץ עמוק עם כל ההנחיות שבאתר הזה ודומים לו. המידע שהנחה אותי בבחירה הוא כדלקמן: מעבד INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93GHz 600 מאיץ גרפי מובנה INTEL GMA X4500 ? לוח אם ASUS P5QPL-AM 245 זכרונות KINGSTON/CEON 4098MB DDR2 800Hz 560 עבור תוכנות סרטוט הומלץ באתר על 4 ג'יגה דיסק קשיח Barracuda 7200.12 1TB 415 צורב Basic DVD-RW, SATA 150 כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 220GT 1024MB 395 הזול שמצאתי שמספק 128 ביט מארז COOLER MASTER CM690 340 שלושה מאווררים ספק כח SEASONIC 400W : SS-400ET 2…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להזמין מחשב בשבוע הקרוב, וכמו שציינתי בכותרת, התקציב הוא כ-11K (אי אפשר לחרוג מהתקציב), והמחשב מיועד למשחקים ו-OC. המפרט כפי שהוא נראה לי כרגע: AMD Athlon64 (939) 3200+ OEM Zalman AlCu 7700 MSI Neo4 Platinum Memory 512 MB * 2 Segate 120 GB LCD 17" LG 1730B DVI Sapphire Radeon X800 XL Black 1.44 NEC 3520A Black OEM Chenbro xSpider Screwless Silver Thermaltake 410w Silent Pure-Power Genius KB-21e Keyboard Logitech MX1000 הערות: 1) כמו שאתם רואים לא ציינתי יצרנית לזיכרון. מה אתם ממליצים באזור ה-1700-1800 ש"ח? 2) לגבי מסך - אין אפשרות למסך CRT. אני מעוניין במסך עם כניסת DVI. 3) קירור למעבד - האם לקחת את ה-7700AlCu או שמספיק ה-7000AlCu, או לקחת משהו אחר…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים,אין צורך בשום ציוד הקפי. אם אפשר את המפרט מ skypc. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב בסיסי לאללה... קצת משחקים, אינטרנט, לא יותר מדי אופיס, חובה TVOUT תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לו כמדיה סנטר לצפיה בסרטים (מסך של כ 30 אינץ ) ושמיעת מוסיקה וכמו כן שיהיה ניתן לחבר אותו לתופים חשמליים , בנוסף חבר שלי מעוניין גם בכרטיס מסך קל שישמש לו בעיקר למשחקי ספורט ומרוצי מכניות , כמו כן המחשב צריך להיות חזק ולהחזיק מעמד 4 -5 שנים מבחינת פעולה שוטפת ומהירה של מערכת ההפעלה והתוכנות השונות ( לא משחקים ), וכמו כן כרגע החבר שלי לא יודע לעשות אובר קלוק אבל יש אפשרות שבעתיד הוא ילמד אז הוא מעדיף שניתן יהיה לעשות אובר קטן ( לא להפציץ פו בלוחות של אלף שקל + ) . התקציב של המחשב הוא 5000 לא כולל המסך כמובן . מבחינת חלקים חבר שלי צריך את כל החלקים של המחשב ומאוד חשוב לו הכרטיס קול . חבר שלי צריך : 1- מעבד של אינטל בטווח מחירים ש…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלוםם , הבנתי מחבר שאתם הכי מבינים בתחום. . . אני צריך מפרט למשחקים (אני משחק GTA , PES , COD ועוד משחקים בסגנון..) אני גם משתמש בפוטושופ( לא יודע אם זה חשוב פשוט רשמתי...) תקציב: 3,000 כולל מסך 22' (לא כולל צורב DVD) חשוב לי שהמחשב יזוז מהר ויהיה שקט (המחשב הזה כמו טרקטור..) חשוב לי שיהיה הרבה מקום ( 320 ג'יגה לפחות) ומעבד טוב כמובן.. (: הקיצר מטרות: משחקים (פירטתי כבר) / פוטושופ / צפיה בסרטים. חשיבות השקט: גבוהה חשיבות העיצוב: בינוני ( לא כל כך משנה לי ת'אמת) וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים( כמו שרמתי כבר..)\ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V וכל החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
זה מKSP מעבד אינטל core 2 quad q6700 1066MHz s775 8MB מחיר:890 לוח אם ASUS P5Q PRO Turbo s775 C2Q 1600MHz Intel P45 DDR2 1300 2xPCI-E 2.0 Audio 1394a (אני מעתיק את זה מהדף שהיא הביאה לי..אני יודע שזה לא הגיוני שכל זה זה רק הלוח אם..) מחיר:750 זכרון DDR II 1066MHz 2x2GB kingston Hyperx CL5 מחיר:380 כרטיס מסך 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מחיר:450 דיסק קשיח - western digital 160GB 7200 RPM 8MB SATA II מחיר:195 צורב LG- DVDRW GH22NS x22 Beige SATA מחיר:110 סה"כ 2775 ש"ח *הקטע הוא שאני די מוגבל מבחינה כספית ומוכן להוציא עד 3000 שקל כולל מסך... *המחשב מיועד למשחקים ללא OC. שיריץ את המשחקים של היום ומטה... ועוד שאלה קטנה-אם אני קונה רק מסך וכרטיס מסך חדשים, זה…
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כרטיס מסך לא יקר אבל שיריץ בדרישות בינוניות לפחות כל משחק שיצא בזמן הקרוב...(אולי 8500) בעתיד אני כבר ישדרג. וHD בסביבות 300 ג'יגה לפחות.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד אך גם לתכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher cs:go fallout -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 40 אינץ ומטה ברך כלל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי כולם! אני אשתדל לפרט כמה שאפשר על מנת שנוכל להגיע למפרט המושלם. אז ככה: אני בונה מחשב לאחי. יש לו אולפן הקלטות ביתי. אני מנסה לבנות מחשב עם תקציב של עד 5000 ש"ח ( כמה שפחות עדיף) התוכנות שהוא מתעסק הן בעיקר CuBase (תוכנת לעריכת סאונד) יש לו כבר כרטיס קול חיצוני (M-audio) פלוס רמקולים מטורפים, מיקרוןפון וכו'. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר עם התקציב) ושיישמר לתקופה ארוכה. אין צורך בצורב ויש כבר הארדיסק של WD עם 500GB SATA2. כרגע אין צורך גם במסך. (וכמובן ללא עכבר ומקלדת) העיצוב לא ממש חשוב לי. אך חשוב שהמחשב יהיה שקט. (אתם חושבים שאני צריך קירור) ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה. (רק חלקים) לא מתוכנן OC ודבר אחרון. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך טוב. לא יקר. בסביב…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, מישהו מהעבודה שלי מחפש מחשב לבת שלו, בת ה 12. אז כמו שאתם מבינים, בעיקר עבודה ברשת ומשחקים. הוא חשב על השקעה של כ 2500 שקל על מסך ועוד כ 1200+- על מסך. הוא קיבל המפרט הבא, ואני ממש לא מעודכן, אז כבר לא ממש ידעתי מה להגיד לו, בעיקר במכומים כאלה INTEL 3GHZ DAULCORE 4MB CASH לוח אם MANLI 1 GB( 512X2 DDR2 667) NEC 7170A DAUL LAYER FAST LAN 10/100 O.B. מארז פשוט Realtek ALC655 6- CHANEL DELTACHTOM Integrated 258 MB מקלדת מולטמדיה+ עכבר אופטי+רמקולים 2300 ש"ח אני יודע שהפרטים פה לא הכי מלאים, אבל זה מה שהוא הראה לי המון תודה, ניב..
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-