ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
?HP Pavilion DV-6282? ?? או זה ?M1-J999E T5600 1.83GHz? או משהו בסגנון שאתם ממליצים עליו
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון (חיובי/שלילי) עם אתרי קניות ברשת בארה"ב (למעט Ebay, AMAZON והאתרים של היצרנים) אני מחפש אלטרנטיבות אמינות עם מבחר ושיכבדו כרטיס אשראי בינ"ל. (משלוח בתוך ארה"ב)... תודה!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מהחדשים ביותר ועד הישנים, וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, BATTLEFIELD, GTA, COD, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גבוהה שיש. המחשב כנראה יחובר לטלוויזיה בסלון, המחשב הוא בשביל חבר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד Dual Core 2, עם כמה שיותר אחריות כמובן שיעשה את העבודה עבור סטודנט וגם לא יזחל תוך כדי.... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד ואני לוקח חלקים מהמחשב הנוכחי שלי שמאוד יעזרו לי לחסוך (אני חייל): CD\dvd,כרטיס מסך HD 4670 , שני הארדיסקים = 550 ג'יגה אז ככה שאני צריך בעצם המלצה על החלקים הבאים : מעבד (AMD או לקנות INTEL ולעשות לו אוברקלוק?) לוח אם (אם יש אופציה ללוח אם עם כרטיס קול איכותי יחסית למובנה אז הוא בעדיפות) זכרונות (אני מקווה שאני לא לחוץ סתם על להביא 4G לפחות?) ספק מארז בעיקרון אני כבר סגור פחות או יותר על Compucase 8K01BS-U אני רק רציתי לדעת אם אפשר להכניס בו ספק נורמלי פשוט צריך מארז אופקי יפה שלא עולה על ה300 שקלים המחשב מחובר לטלוויזיה LG FHD אז ככה שסרטים ב1080P הם בעדיפות ראשונה ...גיימינג ..אם PES 2010 רץ לי טוב אז אני לא צריך יותר מזה…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב. אני חושב לקנות מחשב חדש. כללית איני מתמצא בקרבי האלמנטים במחשב ולכן אשמח לקבל הנחיות לקניית על פי הנתונים המפורטים: 1. המחשב בשימוש ביתי. 2. עבודה עם תוכנות אופיס, אינטרנט, דואר אלקטרוני ותוכנות פוטושופ-פלאש (גרפיקה בסיסית לא ברמה מקצועית), סרטים וכדומה. 3. רצויה כעת מערכת הפעלה XP אך כדאי לרכוש עם נתונים שיאפשרו התקנת ויסטה בעתיד. 4. מחיר עד 2,000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. תודה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדוגמה הדגם הזה : Model RD510-K.AD23E CPUIntel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) HD250GB (SATA) 5400rpm Display15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPUNVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) Optical DeviceSATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) WirelessIntel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n) BluetoothYes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR) WebcamYes (1.3 Mega Pixel) Card Reader6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro) AudioStereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מחשב נייד- כבר מההתחלה שללתי דו ליבתיים מסיבה של תקציב (6500 שח) -ואז נפלתי על חנות אחת עם מפרטים מעולים: איך המערכת הבאה? http://buy.digitalsupport.co.il/product.php?productid=223&ref=zap מצאתי שני חסרונות בולטים לעומת מערכות אחרות: 1)מחשב של אינטל-אני לא יודע איך הם בבניית מחשבים ניידים. 2) מסך 14'' , אך לאחר שיקול היות והמחשב בבית יהיה גם ככה מחובר למסך LCD 17'' , אז זה לא מפריע ובדרכים -אני רואה את הגודל הקטן דווקא כיתרון. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93Dell-Latitude13-i7-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-256GB-SSD-%D7%96%D7%9B-4GB/pi5SS52AC71FE6420133?rd=1418673229036 מטרות המחשב? נטו תכנות. visual studio/eclipse וכו'. מעבר לזה יהיה נחמד אבל זה לא העניין שלו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא עקרוני כל עוד אפשר לתכנת בו נורמלי. * רזולוציית המסך? העדפה לכמה שיותר גבוהה שיהיה שטח לעבוד איתו. * משקל רצוי? לא . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה לא מעניין גודל. מבחינתי גם 64GB מספיק. לא צריך הארד…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אודה אם מישהו יכול לעזור לי לאתר ספק ישראלי לכרטיס miniPC של אינטל Intel2915ABG אני זקוק לכרטיס wi-fi התומך בפרוטוקול Leap הכרטיס אמור להחליף כרטיס via סטנדרטי שאינו תומך
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי אז את המחשב הקודם שלי קניתי לפי המצלמה כאן, ואני ממש מרוצה. אז באתי שוב מה התקציב המקסימאלי? בעקרון 3500. אין בעיה לחרוג פה ושם. עדיף לא לעבור את ה 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד איזור ה 4k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספציפי כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים. אני מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שיעסוק בעיקר בעיבוד מוזיקה (CUBASE RESON) אבל שגם יאפשר ליהנות מרוב המשחקים ברמה גבוהה. התקציב כ 4000 ש"ח ואם חייבים נעלה ויכלול: מעבד לוח אם זכרון כ.מסך(PCI EXPRESS) צורב וכונן 1.44 מארז ללא צורך ב כ.קול,מסך רמקולים מקלדת ועכבר.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מצ"ב צילום אנליזת המחשב נייד שלי מבחינת היזכרון. האם הנתונים של הזיכרון אותו מצאתי יתאימו מכל הבחינות לנתוני הנייד שלי ? יש לציין כי הנייד הוא די ישן (4 שנים וקצת), HP ZE2055EA והאם במחיר של 160 ש"ח זה שווה ? אשמח לתשובה מהירה, תודה !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי, אח שלי אמור לקבל מחש מהעבודה והוא שאל אותי מה עדיף לקחת? אחד משני המחשבים המוזכרים בכותרת. למחשבים מפרט די דומה, מעבד זהה ואותה כמות זכרון. כרטיסי המסך מעט שונים, ובמחשב של דל מכניסים הרחבת USB 3 במקום הכונן האופטי. יש למישהו הכרות עם המחשבים הללו? המלצות? אשמח לשמוע, תודה.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים שלוש, אני משתמש בו כדי לערוך קבצי RAW בלייטרום. הבעיה היא שהתוכנה לא רצה מספיק מהר. זה המפרט שיש לי כרגע, האם\מה אני יכול לשדרג\להוסיף כדי לשפר את הביצועים בעבודה? לוח: Gigabyte GA-Z77-D3H מעבד:QuadCore Intel Core i7-3770, 3700 MHz RAM 16GB כרטיס מסך מובנה:Intel HD Graphics 4000SSD - י M4-CT256M4SSD2 (256 GB, SATA-III) (המערכת, תוכנות, וקבצים בעבודה יושבים על הSSD) Windows 8.1 תודה איציק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חושבת לקנות את ה- DEEL VESTRO 3300 אשמח נורא לקבל דעות והמלצות לגבי המחשב מפרט טכני מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache כרטיס מסך Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics מסך רחב 13.3 High Definition Wide LED Anti-Glare Display ( מסך מט ) רזולוציה 1366X768 דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel Memory משקל 1.81Kg (כפוף למפרט הכולל סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי) אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 21 ימי עבודה תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה2 כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1520 (802.11n) Half Mini Card שן כחו…
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך משחב למשחקים שעולה גג 5500 שקל (הוא בקושי יכול לחרוג מהתקציב) המחשב צריך להיות מחיפה אז נראה לי פנדה או נעה מחשבים פנדה http://www.pandas.co.il/ נעה http://noacomp.co.il/index.asp אז ככה: המחשב ללא ציוד היקפי חוץ ממסך מחשב CRT גודל 17-19 (לא משנה...) וחייב שיהיה בו 8800GTS 320MB (עולה 1700 בפנדה) מעבד מסידרת הקונרו (E6300 או E6400) ו1GB זיכרון ולא מתוכננן OC
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רב המחשב יהיה לרוב לשימוש כבד של אינטרנט והורדות עריכת וכתיבת מוזיקה ושימוש בתוכנות כגון CUBASE SX3 ו REASON 3 במקביל (המון משאבי מערכת!!!!!) שימוש כללי בתוכנות OFFICE אני לא גיימר, אבל אשמח ליהנות מכרטיס מסך שיעשה את העבודה במידה וארצה לשחק במשחק קליל, וגם בגלל שאני לא מעוניין בכרטיס SHARED כדי שלא יזלול לי זיכרון מהזכרון הכללי - אני ממש זקוק לזכרון RAM שלי במלוא התפוקה. לא מתכנן לעשות OC ללא מסך ללא כונן DVD (כבר יש לי, אני אתקין בחדש) ללא מערכת הפעלה ללא אביזרים\הקפי וכל הנלווים המיותרים... :-) המפרט: מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT LGA775 BOX לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 זכרון פנימי - 2GB לקנות 2 כרטיסים: KINGSTON DDR2 1024MB 667MHZ CL5 - או ש…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו החלקים שכבר יש לי: מסך סמסונג מדגם 226cw (המסך הכי טוב שראיתי אי פעם) מארז ג'יגה-בייט אאוררה (לא מסדרת 570 ) מקלדת ועכבר אלחוטיים ex110 של לוג'יטק טלויזית LCD של LG ניגודיות 1:10,000 5MS מערכת קולנוע ביתית איכותית מאוד כונן קשיח - סגייט ברקודה 320GB חדש + WD 250gb 16mb ישן צורב SATA של פיוניר ספק כוח enermax liberty 500W השימושים שלי הם בעיקר צפייה בסרטי blu-ray / hd-dvd ורק משחקי מירוצי מכוניות. את המעבד , זכרונות , כרטיס מסך אני מעדיף לקנות בארה"ב וכאן בדיוק מתחילה הבעיה , אני מוצא את עצמי קורא שעות על גבי שעות ביקורות של חלקים ורק מוצא את עצמי יותר מבולבל. איזה מעבד עדיף e8500 מהסדרה החדשה של 45MM או Q6600 "הישן" והמוצלח? לוח: אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף עד …
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אמא שלי מתכננת לקנות לי לפטופ שיהיה לי לצבא, ובכלל. אז היא צריכה מפרט שלא יהיה יקר. אני מחפש משהו נחמד שיריץ ויסטה בלי בעיה. אבל לא צריכה להריץ CNC3. קשה לי ממש להסביר מה בדיוק אני מחפש אבל אני נותן לכם בסיס אולי תנסו לעזור, תמליצו וכבר נראה, האמת שאמא שלי לא נתנה לי תקציב אז אני לא יכול להגיד מחיר מקסימום, רק שתדעו שזה ב$.. כמה דברים בסיסים, HD של 60-80GB מינימום! זיכרון - בין 512 ל1GB - יש עדיפות ל1GB (אבל זה תלוי במחיר הסופי) כרטיס מסך - כמו שאמרתי לא חייב להריץ CNC3 או TEST DRIVE אבל שיכול להריץ משחקים כמו NBA 2007 או אפילו יותר ממנו על איכות טובה. גודל מסך, האמת שאין לי מושג איזה גודל הוא הנפוץ ביותר אב מה שאתם אומרים כנראה יתאים מעבד - הייתי מעדיף C2D אבל…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט לעבודה כללית בתקציב של 2200 ש"ח ללא חריגה. אין צורך בציוד היקפי למעט צורב DVD פשוט. מכיוון שלא ישחקו על המחשב הזה בכלל אז כרטיס מסך OB יספיק.
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האלן חבר'ה. יש לי חבר עשיר משהו בן זונה..... הוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט מחשב שיעלה לו את הכל הדברים הקשורים בלכידת וידאו וקידודים למיניהם... הוא ביקש שהמעבד יהיה של אינטל ולא AMD (דעות קדודמות קשות על AMD)... הוא הבהיר גם שהוא רוצה לשחק במשחקים כבדים בלי בעיות (לשם הנאה) אז הרכבתי לו מפרט מקווה שהוא טוב: Computer: Processor: Pentium® Processor Extreme Edition 965 Motherboard: P5WD2-E Premium Memory: Four of: Corsair DDR2 XMS2 1024MB 800Mhz, in Dual channel Graphic card: Gigabyte NX78X512VP-B PCX7800GTX 512mb PCIX16 H.D: WD 500GB SATA-ll 7200 RPM 16MB Buffer- WD5000KS DVD-RW: SUPER MULTI DVD REWRITER GSA4165B LG Floppy: Sony Floppy 1.44MB Package: Compucase-HEC Midi Towe…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אוקיי זה שוב אני פתחתי כבר דיו בעבר אבל אני פותח אותו שוב וקצת שונה אז אל תגידו שאני חוזר על אותו דבר לוח אם של EPOX (דרך אגב מי אלה via ותסבירו לי בבקשה עליהם קצת) מעבד תתנו לי כמה אפשרויות גם של amd וגם של Intel (ובבקשה תסבירו לי על הבאס של ה 800mhz) כרטיס מסך radeon 9700 או 9800 תלוי במחיר מארז תציעו הצעות וגם ספק תציעו לי הצעות (קחו בחשבון שהמחשב הולך לעבור אובר קלוק ומודינג) ב תודה מראש נעעעעעעעעעעעעעעעעם גגגגגגגגגגרמיזה אני פשוט עייף מדי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים ואני מתלבט אם לקנות את המחשב מארהב, dell xps 13 זה המפרט שלו:Processor : 5th Generation Intel® Core™ i5-5200U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz) Operating System: Windows 8.1 (64Bit) English Memoryi: 8GB Dual Channel DDR3L-RS 1600Mhz (On Board) Display: 13.3-inch FHD (1920 x 1080) infinity display Primary Battery: 52 WHr, 4-Cell Battery (integrated) Video Cardi: Intel ® HD Graphics 5500 Audio and Speakers: Stereo speakers professionally tuned with Waves MaxxAudio® Pro 1W x 2 = 2W total Hard Drivei: 128GB Solid State Drive Camera: Widescreen HD (720p) webcam with dual array digital microphones Wireless: 802.11ac + Bluetooth 4.0, Dual Band …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-