עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם יש משהו שכדאי לשדרג במחשב שלי? או שאין משהו שיועיל לו?

2. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים. חדש בכל התחום הזה תסלחו לי. בנוסף לעזרה בבחירת מפרט , אשמח אם תענו לי על שאלה נוספת. עדיף לקנות מחשב יד שנייה אבל יותר "חזק" או חדש ופחות טוב (מבחינת תקציב)?? 1..מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופנאי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter …

3. המחשב מיועד למשחקים לא כבדים מעוניין ברמקולים+מסך 19+כרטיס אלחוטי וראוטר כדי לחבר בין שני מחשבים אם זה אפשרי 2 מפרטים של אינטל +AMD אשמח לקבל המלצות ושמות של חנויות אני מאזור ראשון לציון

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד לאוניברסיטה למטרות עבודה (גלישה HTML, קריאת PDF, בשאיפה אינטרנט אלחוטי כלומר אופציות התחברות לאינטרנט במידה ואני לייד חיבור חוטי), עבודה בעיבוד מסמכים, מצגות וטבלאות (EXCELL), תכנות JAVA, C, ואולי אולי קצת משחקי אסטרטגיה בעיקר. על המחשב להיות מסוגל לעבוד לפחות שעתיים ללא חשמל מה שפוסל את כל אופציות המעבדים השולחניים למינהם ומכאן גם הבעיה - המחיר. העניין העיקרי הוא שאני לא מוצא מחשב שמתאים לי במחיר של כ - 5000 ש"ח אפשר לחרוג עד כמה מאות שקלים בודדים. מצאתי מספר דגמים בעיקר מחודשים שכן מתאימים לי אבל הייתי מעוניין בהמלצתם, כמו כן קחו בחשבון שאת המחשב ארכוש בעוד כ - 3 חודשים מהיום מה שאומר שאם תמליצו לי עלדגם מסויים המחיר עוד ירד קצת בעוד מספר …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by LinKinG,

אני צריך מפרט מבוסס INTEL64 בערך ל3500 בעיקר מלעובודת, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים.. תודה מראש ובבקשה לא להציע AMD כי אני לא מעוניין

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  6. שלום, המפרט שיש לי כרגע הוא: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX - BOX ASUS M2A-VM HDMI WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS CORSAIR 1024MB (512MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT עוד סטיק של ג'יגה GLACIALTECH IGLOO 7220 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ועוד שני מאווררים 120 (אחד של המארז ועוד אחד שהוספתי) הספק הוא 380W של COOLERMASTER שהגיע עם המארז (COOLERMASTER CENTURION 532 REV1.3) אני כרגע משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם, ורוצה לשדרג. מכיוון שהספק שלי לא יעמוד בזה (ואם יעמוד, מתישהו אני ארצה להוסיף עוד דיסק קשיח), אני מניח שאני צריך לשדרג קודם כל את הספק. התקציב שלי לספק והכרטיס מסך הוא 450 שקל, אבל הע…

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  7. שלום אנשים יקרים, אני מחפש מחשב חדש לבית אחרי שהקודם הגיע לגיל בלות ומשתעל תכופות.. מטרת המחשב: מלבד ישומים רגילים, שימוש בתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור) ,בנוסף מרכיב חשוב סימולטור טיסה של מיקרוסופט FSX, מלבד סימולטור זה אין שימוש במשחקים הן בהווה והן בעתיד. חשוב לי שהסימולטור יעבוד בצורה חלקה ללא קפיאות מסך תכופות ושימוש בהגדרות הגבוהות על מנת לנצל עד כמה שאפשר את יכולותיו. אן צורך בציוד היקפי - מסך, מקלדת עכבר. כרגע בנמצא שני מסכי 19" פשוטים שמספקים את הסחורה, יש לציין שאני משתמש בשניהם. מכיוון שהפורום עמוס במידע והבנתי בתחום אינה רבה, מה מתאים למה, איזה מפרט יתן ביצועים על מה אפשר להתפשר וכד'. התקציב שהקצבתי נע בסביבות 4000, מכיוון שאם לא שמים גבול אין ל…

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול! רק שיפעל טוב לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו אסיסיין קריד) עבודות אינטרנט במיוחד (מחשב ביתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק? מזה??? 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב המיועד בעיקר לשימוש משרדי, אופיס וכד', ויתכן לצפייה בסרטים. בהחלט לא למשחקים. חשבתי על מערכת מבוססת אינטל E2160 שתעבור אוברקלוק. המחשב יריץ בתחילה חלונות XP. אמור להחזיק כ-5 שנים, ויתכן בעתיד החלפת מערכת ההפעלה, כך שאם מערכת הפעלה עתידית תדרוש יותר יתכן ואחליף רק את המעבד ל-QUAD ואקנה מאוור למעבד. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel Pentium Dual Core E2160 קרור למעבד: המאורר המקורי של אינטל לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS זכרון: G. Skill DDR2 2048 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך: PALIT nVidia GeForce 7300GT 256MB PCIe צורב: …

10. אני מחפש מחשב סופר תקציבי + מסך (משומש, לא אכפת לי) שאוכל לקחת לצבא. המחשב עדיין צריך לספק ביצועים סבירים ולהריץ משחקים על הגדרות נמוכות -בינוניות. אני בכוונה לא נותן לכם תקציב, כי אני רוצה שתרכיבו בלי תקציב ידוע מראש. פשוט תנו את המפרט הכי תקציבי ואני אחליט.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by HellBoY,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? הולך לטייל הרבה אז חשבתי על 13.3 * משקל רצוי? מתחת ל2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לכולם, כמו שאתם רואים הדרישות לא גבוהות מדי, בסה"כ מחשב די פשוט שלא הולך להריץ תוכנות כבדות מידי ביומיום. מה שכן חשוב זה שיהיה כונן DVD מה שפוסל את הדגמים שראיתי מומלצים פה כמו ה V131 וה E320. (אגב, למה הפער מחירים הגבו…

12. Started by matbuha,

אני רוצה להביא מחשב נייח שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים לא בהכרח על 100% ביצועים, אבל בצורה מכבדת 🙃 רצוי כרטיס מסך שיכול להתמודד עם VR בקלות, לצורך העניין בשביל Windows Flight Simulator, או Half Life: Alyx Madness Returns בונוס אם לא צריך לקרוע את הכיס, אם אפשר להשיג חוויה מגניבה גם באזור ה-5k זה קול

• תודה!
    • 4 תגובות
    • 911 צפיות
  13. לעשות את זה שהנייד כבוי או דלוק?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Shikli,

שלום, ראיתי פה מספר דיונים על מפרטים בטווח מחירים דומה לזה שאבקש, אך יש שוני במפרט שאבקש לכן חשבתי שעדיף לפחות דיון נוסף. אני מעוניין במפרט למחשב בתקציב שבין 4000-4500 ש"ח בהעדפה למחיר נמוך ככל הניתן. ללא ציוק היקפי (מסך,מקלדת, עכבר ורמקולים),כונן/צורב אופטי וכונן קשיח (Hard Drive) (יש לי אחד יחסית חדש והיום המחירים גבוהים) המחשב יהיה בעיקר לשימושי צפיית סרטי HD (בקונפיגורציה של מעין קולנוע ביתי) ומשחקי מחשב ( Battlefield 3, Assassins creed החדש ובקיצור כול הגדולים) הרצון שלי הוא לשחק בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר (רזולוציה של 1920X1080) (מכאן הטווח מחירים) כמו כן יש לי מערכת Logitech z5500 5.1 ורק כדי להיות בטוח אני רוצה שלמחשב יהיה חיבור Digital (זה היום סטנדט ב…

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  15. שלום יש ברשותי את המחשב שמצורף המפרט שלו בקובץ תמונה כאן. אני צריך את המחשב לשימושים משרדיים, הרבה תוכנות פועלות ברקע [אימיול וכו...]. כמו כן, היתי רוצה שהמחשב יפעל גם למטרות משחקים חדשים כמו COD5 או אמריקן ארמי... וכאלה. [אני לא צריך רזולוציה גבוהה כמו סרט ... אבל מה שכן חשוב לי שלא ינוע באיטיות לא יסחב מדי. זה יותר עיקרי..]. אודה לכם אם תתנו דעתכם על השינויים הקריטים שנצרכים. [בסוג החברה, במהירות, בזכרון.. הכל. ] תודה רבה לכם. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  16. מחשב נייד לסטודנטית לעיצוב גרפי. *מטרות המחשב: עריכה גרפית (סטודנטית לעיצוב גרפי). תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ואינדיזיין. גודל המסך? 15 חשוב שיהיה איכותי ויתאים לגרפיקה * משקל רצוי? כמה שיותר קל (במידת האפשר-לא על חשבון האיכות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אייבורי!! מחיר 4-5, (לחרוג רק אם הכרחי) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000- לא כולל כרטיס מסך - המחשב ייבנה סביב GTX580 שאני קונה מחבר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3,me3,skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440*900 - בקרוב יעבור ל FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by shlomoreuven,

שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3 GIGABYTE MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS Sapphire HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 2635 ש"ח מ- ksp . המחשב מיועד למשחקים (מסך 17 של lg כרגע, רזולציית מקסימום של 1024x1280) , כמו כן אני מתכנן לחבר אותו לטלוויזיה (32 lg) אם זה אפשרי בכלל בשביל לראות תכני hd. חוץ מזה, אינטרנט, מוזיקה ושאר שטויות. קחו בחשבון שהידע שלי מוג…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by roniok,

המחשב בעיקר מיועד למשחקים, תכנות ומדי פעם עיזו עבודת בית ספר. יש מצב שהגזמתי ויש צוואר בקבוק בנוגע לכרטיס המסך? מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪338 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪652 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996768 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪719 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX57501GBD5-PDH סה"כ מחיר …

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  21. התקציב כרגע עד 6-7K קונה בארץ (לא באילת) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב: ללימודים אקדמאים מקצועות ההנדסה בנוסף משחקים קלים כגון פיפה וכו'... * גודל מסך: 14-15.6 אינץ' מבריק או מאט לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית מסך: FHD בלבד (לא 4K או 2K) * דרישות מיוחדות: NUMPAD ומקלדת שנלחצת באופן חלק ונוח * משקל רצוי: עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6-8 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI קורא כרטיסים וUSB3 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1 טרה בייט ו SSHD 8GB לפחות * כונן אופטי: רק חיצוני אך לא חייב בכלל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל אחריות מבית הלק…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PINNACLE STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by AleXGanGSteR,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש בין היתר לעריכת וידאו ולהקרנה עם מקרן. 15 אינץ' . הארד דיסק 320 ג'יגה. אם אפשר יותר אז יהיה נחמד 3500 שקל . קיימת חיה כזאת? תודה.

24. Started by M.o.D,

הוא היה מחשב מושלם!

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  25. אני בעיקרון צריך מפרט שיכלול את כל המרכיבים של המחשב ללא ציוד הקפי ומעבד. -לוח-אם שיתמוך במעבד QX9770 ובמערך SLI. -זכרונות, לא יודע מה המומלץ היום, שלא יגבילו אותי בכלום ויהיה סבבה. -כרטיס מסך, כרגע שיהיה יחיד אני יוסיף עוד אחד בהמשך. וגם אם לא אני עדיין לא מתפשר על תמיכה בSLI של הלוח. דיסק קשיח, מארז וספק בזה אני כבר לא מבין כלום. 320 GB יהיה סבבה.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.