ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
היי כפי שציינתי-רכשתי את ה-1005HA החדש של אסוס (חבר של אבא של מביא לי אותו מארה"ב איפה שהוא גר, הוא הזמין בשבילי). ניסיתי לברר קצת באינטרנט על ה-Eee Docking Utility, אבל רציתי לשמוע מידע קצת יותר ספציפי עליו מפי אנשים שהשתמשו בו באופן אישי מה הפונקציות הכי יעילות שם? אפשר באמת לראות טלוויזיה, לשמוע רדיו, לשחק כל מיני משחקים? ואם כן אז אילו ערוצים/משחקים בדיוק? ולגבי ה-SUPER HYBRID ENGINE-מה עליו אתם יכולים לספר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תקציב: 4000 - ניתן לעשות חריגות של 300 ש"ח +- מטרות המחשב:עריכת וידאו מאסיבית הכוללת את התוכנות: Adobe After Effects,Adobe Premiere,Avid וגם Cinema 4D ישמש אותי בחלק מן המקרים,בנוסף לכך המחשב גם ישמש למולטימדיה ולעבודה משרדית. (החלק החשוב ביותר בשבילי הוא העריכת וידאו,שימו עליו דגש) ציוד היקפי: לא זקוק,זה כבר יהיה בנפרד. צורב DVD חובה. יש העדפה לחברה מאזור המרכז. לדעתי המחשב דורש קירור טוב,ובנוסף לכך אני דורש שהמחשב יהיה שקט. אני צריך הרכבה(אבל ההרכבה היא מחוץ לתקציב) ככה שהסכום של המחשב יוכל להיות 4400,אני לא זקוק למערכת הפעלה חוקית. כתבתי הכל בנקודות,כדי לקצר לכם את הזמן ולהפוך את הנושא לנוח יותר. אופיר.
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ואם לא- יש אופציה אחרת להוסיף מקום איחסון?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי מחשב לפרמט. כרגיל כמו בכל המחשבים, הכנסתי דיסק של ויסטה, הסתכלתי בכוננים וראיתי שיש 2 כוננים . האחד נקרא RECOVERY והשני VISTA שעליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה. פירמטתי את ה VISTA והתקנתי אותה מחדש. אחרי שסיימתי להתקין זה כמובן עשה REBOOT ואז במקום לעלות כרגיל עולה לי המסך הזה : שבו רשום ERROR ולמעלה כפי שתראו בתמונה השנייה רשום שהוא לא מוצא את RECOVERY.DAT אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אודה על חוות דעתכם לגבי המפרט למטה. מחשב מיועד למשחקים (בינוניים) לילדים. יהיה מחובר לפלזמה באמצעות HDMI. מרחק צפייה ~2 מטר. חשוב לי שיהיה שקט. אני לא מתכנן OC מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤54 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP31-DS3L P31 CHIPSET, יחידות 1 ¤360 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=475 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 ¤277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=647 GigaByte …
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לקנות לי מחשב חדש והביאו לו בחנות את המפרט הבא: אם יש עוד משהו שכדאי לשפר תגידו, אני כותב ציטוט מדוייק: לוח אם: (Gigabyte GA-EP43-DS3L (Intel P43 Chipset מעבד (ארבע ליבות): Intel® Core 2 Quad Q-8200 2.33GHz 4MB 1333 MHz זיכרון: 2x 2048 Mb DDR II 800 MHz Dual Channel דיסק קשיח: 1TB 7200rpm SATA II מארז: FoxconnTLA-436 ספק כח: Zalman 500W + Active PFC כרטיס מסך: GeForce GTS250 1GB HDTV +DVI כרטיס קול: On board (HDA) 7.1 Channel כרטיס רשת: (On board (10/10000 כונן אופטי: Nec AD-7200 DVD-RW x 20 Black מקלדת + עכבר אופטי: Logitech Keyboard + Mouse optical Basic סה"כ 3150 ¤ זה מפרט שאבא שלי קיבל כשהוא ביקש מחשב לגיימרים אתם יכולים להיעזר בו אבל אני לא יודע אם הוא…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
...שאלה בכותרת...?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1. מה התקציב? תקציב כ-3700 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים(crysis,WOW,COD וכד') וגרפיקה קלה(פוטושופ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, 22", הכי זול שאפשר שיש לו FULL HD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אני רוצה שהוא יהיה קריר אבל לא ממש אכפת לי מהעיצוב..גם לא אכפת לי אם הוא שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא ממש חשוב אבל לא רועש כמו שדה תעופה X= 10. האם מתוכנן OC? אם כן - ע…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן להחליף את המחשב שברשותי -נרכש בשנת 2003, עבר קצת תוספות ושדרוגים, אבל הוא נורא עייף בזמן האחרון. אני רוצה מחשב מהיר, שקט ויציב שיעשה את העבודה, ושניתן לשדרג אותו / חלקים ממנו בעתיד אם אצטרך. השימושים העיקריים: אופיס, אינטרנט, תמונות, סרטים ומשחקים (NFS לדוג'). מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ s775 CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro Motherboard: GIGABYTE GA EP43-DS3L Memory: G.skill 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 PI Black GPU: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 896MB GDDR3 HDD: Westrem Digital 320GB 16MB SATA2 7200PRM DVD RW: Samsung SH-233B X22 Sata Black CASE: NZXT TEMPEST "AirFlow King" + 6 FANS PSU: Seasonic M12II 500W BRONZE - MODULAR
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, יום שלישי הקרוב אני טס לסין ורציתי לדעת איזה מחשב נייד הכי שווה לקנות מבחינת הכל, ביצועים, מהירות, כרטיס מסך(גרפיקה טובה שתפעיל לי כל דבר כולל המשחקים הכי חדשים) ומבחינת מחיר אני מוגבל ל5000 אלף.(אך אם צריך להוסיף קצת אין בעיה) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 שקל, לאשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים (אבל קלים מאוד וישנים אשר לא דורשים כרטיס מסך חזק), הורדות, לעתים רחוקות רחוקות עריכה גרפית מאוד חובבנית (שוב, לא רוצה לקחת בגלל זה כרטיס מסך חזק) ותכנות ב-VS, אם זה משנה משהו. הכי חשוב לי - מהירות. אני רוצה להפעיל הרבה יישומים ותוכנות במקביל, גם כאלה שגוזלים זיכרון, ולא לדאוג שייתקע המחשב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם י…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לאחותי מפרט לשימוש בסיסי כמו: גלישה באינטרנט , צ'יטוט במסנג'ר מיילים וכ'ו אין צורך במשחקים בכלל וגם סרטים אז הייתי שמח ללוח אמ עם כרטיס מובנה שיעשה את העבודה ( גם ככה יש לה מסך 19 אינץ ישן ) בקשר לציוד הקפי אשמח לעכבר ומקלדת פשוטים לחלוטין ... זה בערך מה שתכננתי ... מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤362 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EG31MF-S2 ¤352 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤299 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤127 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤264 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤316 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤352…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ממ בעיקרון זה נועד לגימיין עכשיו אני תמיד הייתי עם אינטל ונוידיה אבל אני רואה שכולם פה ממליצים על amd ה readon אז למה לא אם אתם אומרים מה שיותר טוב לגימיין בקיצור חשוב שיהיה לי כרטיס קול טוב כי יש לי מערכת קולנע ואני צריך לחבר אותו לרמקולים ומה שיש לי עכשיו נגיד של הלוח אם על הפרצוץ זהו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב נייד במבצע של אורנג' (PVAILION DV6 1110EJ CPU T4200) ולאחר כמה בדיקות הבנתי שזה משתלם לשדרג המעבד לסדרה 8\9. אפשר לקנות מעבד ב200 דולר בEBAY. השאלה שלי היא איך אני מגלה לאיזה מעבד ניתן לשדרג ? עברתי על כל המסמכים שקיבלתי מHP , ועל כל האתר שלהם ואין שום אזכור לגביי הלוח, לגביי אפשרויות שדרוג של מעבד וכו. יש למישהוא מושג איך\איפה אני אוכל לקבל מידע מהימן מהסוג הזה ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
צריך שיריץ סרטי HD חלק. מסך 15". המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש במדיה. אני כמובן גם הולך לשחק עליו בין היתר אבל משחקים ישנים (דיאבלו, וורקראפט, אייג' אוף אמפיירס, באלדורס גייט וכו'). חשבתי בהתחלה על הDell Inspiron 15 אבל קראתי עליו ביקורות צוננות. מקשים נתקעים במקלדת אחרי כמה ימים ודברים כאלה.. אני צריך משהו אמין. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקבל מפרט אמין של מחשב שולחני ביתי עבור שימושים בסיסיים כמו אופיס אינטרנט וכד', בלי משחקים (לפחות לא כאלה שדורשים יותר מידי), בלי דרישות מיוחדות של גרפיקה, תלת מימד, עריכת וידאו וכיו"ב. אין צורך בצורב דיוידי, דיסק קשיח, כרטיס גרפי, מקלדת, מסך, מדפסת, מערכת הפעלה ושאר הציוד ההיקפי. דגש על מארז איכותי עם איוורור טוב, ספק אמין, מעבד ממוצע (אינטל או א.מ.ד), לוח אם שלא יעשה בעיות וזיכרון של 2 ג'יגה. אין דרישות מיוחדות לגבי המראה החיצוני או מידת השקט, כל עוד הוא לא ירעיש כמו טרקטור. תקציב בסביבות 1500 ש"ח כאשר המחשב אמור לסחוב כמה שנים טובות. אין לי שום דרך לדעת אם המפרטים שמוצגים באתרים השונים באמת טובים או שפשוט מנסים להיפטר מרכיבים מיושנים/גרועים על חשבוני.…
-
- 16 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי כמה הצעות למפרטים מכל מיני מקומות. הצרכים שלי זה בד"כ מולטיטסקינג והרצה של מספר תוכנות כבדות בו"ז(פוטושופ פלאש 3DSMAX ). כמו כן גם מידי פעם איזה משחק וכמובן סרטים ב HD. יש לי t220p להלן המפרט שאני מתכנן להזמין אחרי כל הלבטים - רק רציתי את דעתכם הסופית לוודא שהכל פיקס מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ¤1546 לוח אם: [..] DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 ¤1194 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL 7-7-7-20 - PLATINUM EDITION : OCZ3P1333LV6GK ¤560 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤418 מחיר סופי: ¤…
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתגידו לי איך המפרט מחשב שבניתי, השימושים הם גיימינג וקידודים כבדים(VDUB), והשאלה שלי היא האם המחשב יחזיק CF בעתיד, טוב הנה המפרט מחשב: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 ¤1260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM050 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה סטלייט מלפני שנתיים לערך. לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה: לפעמים האויר היוצא מפתח הקרור שבצד המחשב פשוט רותח! בדקתי עם SPEEDFAN (המעבד הוא DUAL CORE ולא C2D אז REALTEMP ודומיה לא עובדות) ואכן, המעבד מגיע בכיף ל64-65 מעלות. ועכשיו לחלק המוזר: מילא אם זה היה קורה תחת עומס - אבל לפעמים זה קורה כאשר אין על המחשב שום עומס, למשל כאשר הוא במצב שינה או סתם בדסקטופ בלי שום תוכנות שרצות ברקע, באופן אקראי לחלוטין. האם זה הגיוני שהקרור מכבה את עצמו לגמרי כאשר המעבד קר ומפעיל את עצמו מחדש רק כאשר המעבד כבר הגיע לטמפרטורת רתיחה? למיטב ידיעתי הקרור הניידים הוא בכלל פסיבי ועל כן אין מה לכבות...
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם 8) תקציב: 3.7 עד 4 K ש"ח (ללא מסך, בלי ציוד היקפי) מערכת הפעלה: בעיקר לינוקס (וינדוס רק למשחקים לא כבדים במיוחד) אני רוצה בלי רעש בכלל :-X כאילו אינו מחובר לחשמל צרכים: צפיה בסרטים HD (כרגע יש לי מסך 22 1440X900) משחקים כמו rise of nations wolfenstein ... תוכנות שלי: matlab VHDL Verilog HP qc load runner אההה גם להזכיר יש לי מקרן יחסית טוב ואני מתכנן ל OC במקרה הצורך. המפרט הוא: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: [..] ASUS P5Q DELUXE ¤1070 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL ¤592 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤353 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק להמלצה למחשב נייד שהכי חשוב במפרט שלו שתהיה לו יציאת HD וכמובן שיתמוך ב DTS . המחשב הולך להיות מחובר למערכת קולנוע בייתית ואמור להחליף מחשב נייח עם לוח אם כזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2694 בקיצור מחשב נייד לקולנוע בייתי . מבחינת תקציב , אפשר לומר שעד 5000 ש"ח . תודה !
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. *גודל המסך: לפחות 14 (ההורים ישתמשו) * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא יוצא מהבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא חובה, עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או DVI * בלוטות: לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 * צורב DVD: אפילו זה לא חובה (חובה שיקרא DVD אבל) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ממש לא, אבל רוצה שיכלול אחריות במחיר ללפחות 3 שנים! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * דברים נוספים חשובים: נוחות! מקלדת נוחה ומסך ברור.
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים, וכתחליף למחשב Desktop בבית (אין צורך שיתאים למשחקים). אני מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח (אפשר כמה מאות בודדות יותר אם זה שווה משהו) חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו ישירות (מקלדת טובה בלי כל מיני צרופי מקשים כדי לעשות Home). לגבי גודל מסך אני לא יודע אבל בגלל שזה מחליף מחשב ביתי, כנראה שכדאי מסך 14" לפחות לא? מעדיף אותו לא מבריק (למרות שאני לא מוצא הרבה כאלה) ולגבי משקל - אני בכל אופן הולך איתן לאוניברסיטה אז עדיף שלא יהיה כבר במיוחד (למרות שאני מודע למגבלות) הסתכלתי על כמה מחשבים, בעיקר עניינו אותים הבאים (ברור שאני פתוח להצעות וכל מה שאני מראה פה זה סתם כדי לדעת חוות דעת) LG R410-K.AP18E 2.40GHz - http://www.tronics…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?---4000 המקסימום עדיף 3780 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)--- משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.---מקלדת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי--- לא צריך כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ---- לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?---…
-
- 87 תגובות
- 4.3k צפיות
-